-
Καλό είναι , μαθαίνουμε εμεις οι απέξω τι γίνεται μέσα.... Διαφανεια ρεεεε......
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Έχω πάρει ήδη.
Και κάνω προπονήσεις για να καταφέρω να πηγαίνω στη δουλειά με αυτό.Έτσι και αλλιώς τα αυτοκίνητα μου είναι διακοσμητικά. Ένα γκαράζ ψάχνω να βρω, να τα βάλω μέσα και να τα κοιτάω.
ειμαστε ερωτευμενοι με τα (παλια-συλεκτικα-κλασικα-ιστορικα)μωρα μας αν δε τα βγαλω βολτα .........αχ αρρωστια.ειναι και μεταδοτικη η γυναικα μου εχει 2 starlet στη δουλεια παμε με τα ποδια γιατι ειναι διπλα.και απο το παρκιν χανω 12χ500 για τον ηλιο και οχι για την γειτονια γιατι απο χωραφια εδω αλλο τιποτα. οι πινακιδες ειναι κοσμιμα για το οχημα και το οχημα για την πινακιδα. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Καλό είναι , μαθαίνουμε εμεις οι απέξω τι γίνεται μέσα.... Διαφανεια ρεεεε......ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΝΟ.....ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ
-
Απ'τα γραφομενα μου καταλαβες οτι το 75 ετρεξε τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ στα ΜΕΓΑΡΑ παρ'ολο που δεν εγινε τετοιος αγωνας,τουλαχιστον του συλλογου μου , αυτο καταλαβες ?
Το corolla ως τυπος οντως ξεκινησαι το 1983,εγινε facelift το 1986 που ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινηττο(απο SITE της toyota).Το συγκεκριμενο αυτοκινητο πραγματι ειναι ΤΕΛΕΙΟ & πανεμορφο,πιστευω οτι δεν ειναι δικες του οι πινακιδες διοτι η πισω ακουμπαει στο χρωμα,απο την κατασταση του φαινεται οτι ο ιδιοκτητης ειναι πολυ μερακλης ,δεν νομιζω οτι πισω θα εβαζε τετοια πινακιδα,η ΦΙΛΠΑ νομιζω οτι εχει και μικροτερες.
Υποθετουμε οτι θα καταργησουν τα τελη κυκλοφοριας ,αυτο δεν σημαινει οτι καταργουν και τις ιστορικες πινακιδες,απλα αν καποιοι εχουν ιστορικα που καποτε ειχαν κρατικες πινακιδες ισως τις ξαναβαλουν,καποιοι ομως που αλλαζουν τις πινακιδες απο το ενα στο αλλο αυτοκινητο,καποιοι που εχουν παρει πινακιδες ιστορικες χωρις να δικαιουνται η οτι αλλη κουτοπονηρια εχουν σκεφτει να κανουν,αυτοι θελω να πιστευω οτι θα βαλουν τις υπουργικες τους πινακιδες και θα ειναι σωστοι και νομιμοι χωρις να προκαλουν προβληματα.Οσο για το κοστος των ασφαλειων ,τα μη ιστορικα θα πληρωνουν κανονικα την ασφαλεια τους ,τα δε ιστορικα με πινακιδες υπουργειου μπορουν να παιρνουν τις φθηνες ασφαλειες απο ΦΙΛΠΑ & ΕΟΟΕ διοτι η ιστορικοτητα του αυτοκινητου δεν εξαρταται απο τις πινακιδες.Υπομονη και θα δουμε τι θα γινει. κ.κ. -
Κάτι σαν βρεγμένος αλλα διψασμένος ενα πράγμα δηλαδη.....
-
ρε παιδια, που θα παει αυτη η ιστορια? δεν πατε στο καφενειο να πειτε τον πονο σας?
-
Δίκιο έχει ο Βαγγέλης! Έχει γίνει μπάχαλο το θέμα
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κάτι σαν βρεγμένος αλλα διψασμένος ενα πράγμα δηλαδη.....ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ALFA ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΙΣ..ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΝΑ W 114/8 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ ΤΟΝ ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΕΙ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.(ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ)
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ρε παιδια, που θα παει αυτη η ιστορια? δεν πατε στο καφενειο να πειτε τον πονο σας? -
Ο χρήστης OLYMPIA έγραψε:
ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ALFA ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΙΣ..ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΝΑ W 114/8 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ ΤΟΝ ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΕΙ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.(ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ)
To οτι θα το κρατήσω το όχημα σιγουρα απλά με τις αλλαγές πέρσυ θα πρέπει να περιμένω 5 χρόνια ακόμα (από ότι κατάλαβα )έτσι εχω καιρό μέχρι τότε.
-
-
OLYMPIA εδώ δεν είναι θέμα για αγγελίες. Υπάρχει ειδικό θέμα γι'αυτό το λόγο
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
OLYMPIA εδώ δεν είναι θέμα για αγγελίες. Υπάρχει ειδικό θέμα γι'αυτό το λόγο- οτι ειναι για ενοικιαση για γαμο.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ALFA ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΙΣ..ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΝΑ W 114/8 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ ΤΟΝ ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΕΙ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.(ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ)
To οτι θα το κρατήσω το όχημα σιγουρα απλά με τις αλλαγές πέρσυ θα πρέπει να περιμένω 5 χρόνια ακόμα (από ότι κατάλαβα )έτσι εχω καιρό μέχρι τότε.
ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑΙ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ .ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
OLYMPIA εδώ δεν είναι θέμα για αγγελίες. Υπάρχει ειδικό θέμα γι'αυτό το λόγο
- οτι ειναι για ενοικιαση για γαμο.
Για αλλο λογο το βαζει
-
ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑΙ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ .ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
Δε με ενδιαφερουν τόσο οι πινακίδες όσο το να το κυκλοφορώ ανευ περιορισμων οπότε να εχω κανονικές πινακίδες και να αποζημειωθω για την επισκευήτου και όχι για την καταστροφή του..... Αυτό ειναι το ζητούμενο.
-
http://www.car.gr/752789Και που βλεπεις οτι φοραει Εοφιλπα ή Ι.Ο.?
-
Φτάνει, ΕΛΕΟΣ!
-
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Το corolla ως τυπος οντως ξεκινησαι το 1983,εγινε facelift το 1986 που ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινηττο(απο SITE της toyota).Το συγκεκριμενο αυτοκινητο πραγματι ειναι ΤΕΛΕΙΟ & πανεμορφο,πιστευω οτι δεν ειναι δικες του οι πινακιδες διοτι η πισω ακουμπαει στο χρωμα,απο την κατασταση του φαινεται οτι ο ιδιοκτητης ειναι πολυ μερακλης ,δεν νομιζω οτι πισω θα εβαζε τετοια πινακιδα,η ΦΙΛΠΑ νομιζω οτι εχει και μικροτερες.Φιλε Κωστα, να τα ξεκαθαριζουμε ενα ενα.
- Ολοι ξερουμε οτι στα 70ies και 80ies ηταν δυστυχως μοδα μολις βγει ενα Facelift να 'καγκουριαζουμε' τo 2002, veloce, mercedes, mini, 912, 924, autobianchi, RX7 μας κλπ... Ανετα λοιπον το κορολακι μπορει να ειναι 1983-84 και να του εχει γινει ενα MOD. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν βγαζει καρτα. Επισης ο Smith ειναι πολυ σχολαστικος και ελεγχει τις ημ/νιες των πλαισιων οποτε δε νομιζω να εχει γινει ΑΒΑΒΑΒΑ...
- Ειπες οτι η 25ετια σταματησε πιο πριν. ΛΑΘΟΣ. Αποφασιστηκε στο 2009 αλλα η τελικη ημερομηνια για αιτησεις αυτοκινητων 256ετιας ηταν η 31/12/2009. Οποτε οτι ειχε κατασκευαστει εως 31/12/1984 εβγαζε νομιμα καρτα και πινακιδες.
- Αρχες 2010 η Εοφιλπα παραγγειλε μια μεγαλη παρτιδα πινακιδες απο Κινα (...μη γελατε ρε ) για μειωση κοστους. Το 1ο δειγμα ηρθε σε λαθος χρωμα και οι σωστες ηρθαν πριν εναμιση μηνα, με αποτελεσμα να μπουκωσει το συστημα. ΟΜΩΣ για καποια αυτοκινητα οπως τα παλια ιταλικα που φορανε τετραγωνες υπηρχαν πινακιδες (πιθανοτατα για φτιαχνονται εδω). Μπορει ο τυπακος να απηυδησε και να πηρε μια τετραγωνη για να ξεμπερδεψει.
Αυτα...
-
Κυριε Καρίπη παραμένετε προκλητικός,
στον αγώνα που κάνατε στα μέγαρα πρίν τον αγώνα στο καρτόδρομο, πέρυσι 10/10 συγκεκριμένα, εκείνη την 75 που είχε ΕΟΟΕ πινακίδες οι οποίες και ξεβιδώθηκαν όταν ήρθε το αυτοκίνητο στην πίστα, μπορείτε να μας πείτε αν την είδατε ή αν κουβαλούσε πράγματα της οργάνωσης ή αν την οδηγήσατε?
έλεος, νομίζετε πως απευθύνεστε τουλάχιστον σε ηλίθιους, και το μοναδικό πράγμα που πετυχαίνετε είναι να κάνετε ακόμα περισσότερο κακό στον χώρο
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες