-
καλα τη κουλουρα θα τη φορεσω πιο μετα ετσι κι αλλιως, δε τη γλιτωνω
κανα νησακι για ζευγαρια, γιατι δεν το κατεχω το θεμα
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν αλλάζεις καλλίτερα γκόμενα?
γιατι ? επειδη δε της αρεσει το χωριο μου? τι να κανουμε..
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
'Διακοπες 2010'= 'Ελβετος Καπετανιος'
Το πιο συντομο ανεκδοτο...τα ανέκδοτα είναι απ' τη ζωή βγαλμένα....
Nα θυμισω ποια χωρα ειχε το America's cup, ολα αυτα τα χρονια;
@Κωνσταντινος
Τι θες να μαθεις ακριβως; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πέρα από την πλάκα για την Τήνο, καλό νησί είναι, έχει ωραίες παραλίες αλλά είναι ελαφρώς 'συντηρητική' στη νυχτερινή ζωή.
Άλλη επιλογή η Σύρος. Επίσης ήρεμο νησί, καλές παραλίες, καλό φαγητό και την ερμούπολη για ρομαντικές βόλτες (σαν ταξιδιωτικός οδηγός γράφω).
Η Σαντορίνη είναι all time classic για ζευγάρια. Δεν έχω πάει αλλά μου είπαν ότι ψιλογδέρνει στις τιμές της high season.
Και η Πάρος καλή έιναι για ζευγάρι, 15αύγουστο θα γίνεται της παλαβής, αλλά έχει νυχτερινή ζωή και trendy παραλίες για bungee.
Υπάρχει και η λύση της Μήλου με φοβερά τοπία και παραλίες, αλλά δεν πολυξέρω λεπτομέρειες.(Τώρα που το βλέπω δεν έχω σκεφτεί πού θα πάμε διακοπές φέτος, αν πάμε....)
-
η μηλος και η συρος μου φαινονται ενδιαφερουσες προτασεις , για τη συρο εχω ακουσει καλα λογια γενικα θελουμε πιο ηρεμα πραγματα, οχι χαμους στυλ παρου
στη σαντορινη απαγορευεται ειχα παει με την προηγουμενη κοπελα και βαριεμαι να ξαναπαω στο ιδιο μερος
ωραια ηταν και σαν τοπια κτλ αλλα απο παραλιες τιποτα το ενδιαφερον, βεβαια πολυ καθαρα νερα
-
Ήρεμα και όμορφα είναι στον Μόλυβο της Λέσβου. Έχει και αρκετούς προορισμούς για ημερήσιες εκδρομές.
Επίσης η Σκόπελος ήταν χαλαρή πριν κάμποσα χρόνια, με πολλές όμορφες παραλίες, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.(δεν αναλαμβάνω ευθύνη , εγώ είχα ξεκουραστεί μετά από μια ζόρικη χρονιά πάντως)
-
Φέτος λέω να πάω στην, αγαπημένη μου, Κεφαλλονιά
Αφήστε, έκανα και εγώ φέτος αίτηση για κοινωνικό τουρισμό και έφαγα πόρτα με τα εισοδηματικά κριτήρια...
Παρομοίως
κι εγω θελω να παω στην αγαπημενη μου Κεφαλονια , αλλα της γυναικας δεν της αρεσει
ελπιζω να ξεκλεψω μερικες μερες να παω μονος μου να βρω την ησυχια μου κανοντας τον ερημιτηθα πρεπει να βρω κανα αλλο ξερονησι και θα πρεπει να ειναι και 15αυγουστο , γιατι τοτε εχει αδεια..
καμια προταση για ζευγος? ηρεμα πραγματα και ωραιες θαλασσες, γιατι αυτο ειναι βασικο
Αλόνησος...νοικιάζεις σκουτεράκι και παίρνετε σβάρνα τις παραλίες...ποτέ δεν είδα πάνω από 10 άτομα στην ίδια παραλία.
Καταπληκτικό φαγητό (φρέσκο ψάρι, αστακομακαρονάδες σε πολύ λογικές εώς φθηνές τιμές όλα) φθηνά ενοικιαζόμενα (έμενα με την γυναίκα σε μονοκατοικία-2αρι με ωραιότατο μπακλονάκι και μέχρι και πλυντήριο ρούχων με 30€ την ημέρα).
Γενικά σεξ-φαί-μπάνιο και τούμπαλιν.......
Υ.Γ σε μερικές παραλίες θα πετύχετε και γυμνιστές για αυτό προσοχή στον άμαχο πληθυσμό (γυναίκα)
-
η μηλος και η συρος μου φαινονται ενδιαφερουσες προτασεις , για τη συρο εχω ακουσει καλα λογια γενικα θελουμε πιο ηρεμα πραγματα, οχι χαμους στυλ παρουΣτη Σύρο γίνεται ένας, μικρός, χαμός στην Ερμούπολη και σε συγκεκριμένα μέρη αυτής. Είναι αρκετά ήσυχο νησί.
ΥΓ: Βέβαια, σε κάποιες παραλίες της λόγω μεγέθους και, κυρίως, λόγω αέρηδων ενδέχεται να υπάρχει ένας μικρός συνωστισμός.
-
oποιος παει συρο να προσεξει αν πιασει δωματιο στην πολη γιατι εχει πολλα σκαλακια και πρεπει να περπατας σαν γαιδουρι .
απο νυχτερινη ζωη δεν λεει και πολλα και να ξερετε οτι οι περισσοτεροι ειναι απο κει ,ειναι λιγο οικογενειακη κατασταση.
οι παραλιες ειναι απλες ,τυπικες μην περιμενετε κατι σπουδαιο.
το μερος πιο πολυ ειναι για ζευγαρακια.επιβαλλεται μια επισκεψη στο μουσειο του Μαρκου Βαμβακαρη .
-
ωραια θα το εχω υπ'οψιν
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
άμα δεις κανά κόκκινο κουβά εγώ θα μαι
για μπάνιο πού πας; δίπλα στην εκκλησία προς Αιγείρα;
Αν δεις κανα ασπρο Fiesta , μες τον Αυγουστο , εγω θα μαι
Συνηθως πηγαινω πιο μεσα στο Δερβενι για μπανιο αν και πλεον πιο συχνα ειμαι στα Μαυρα Λιθαρια
Εσυ στην Αγια Τριαδα εισαι?? (η εκκλησια απεναντι απο τη BP)
όχι απλώς εκεί πάω συνήθως για μπάνιο. το εξοχικό είναι κοντά στη Ζάχολη
-
η μηλος και η συρος μου φαινονται ενδιαφερουσες προτασεις , για τη συρο εχω ακουσει καλα λογια γενικα θελουμε πιο ηρεμα πραγματα, οχι χαμους στυλ παρουστη σαντορινη απαγορευεται ειχα παει με την προηγουμενη κοπελα και βαριεμαι να ξαναπαω στο ιδιο μερος
ωραια ηταν και σαν τοπια κτλ αλλα απο παραλιες τιποτα το ενδιαφερον, βεβαια πολυ καθαρα νερα
Την Μηλο θα την προτιμησεις κυριως για τις παραλιες της...
Δεν ειναι φτηνο νησι και εχει πολυ υποτονικη νυχτερινη ζωη. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τίποτα για camping στη Σαμοθράκη?....δύο όλα και όλα τα σημεία....το ένα χίπικο και το δεύτερο λιγότερο χίπικο....
αλλού κοιμάσαι αλλού κάθεσαι και αλλού κάνεις μπάνιο...πήγα πέρσι μετά από πολλά χρόνια και δεν άλλαξε καθόλου...
είχα καλή παρέα και έμεινα ευχαριστημένος γιατί πήγαινα μόνο για λίγες ώρες ύπνο....
κρύο νερό (ντους εννοώ) ξημερώματα για WC κλπ κλπ... -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Πέρα από την πλάκα για την Τήνο, καλό νησί είναι, έχει ωραίες παραλίες αλλά είναι ελαφρώς 'συντηρητική' στη νυχτερινή ζωή.
Άλλη επιλογή η Σύρος. Επίσης ήρεμο νησί, καλές παραλίες, καλό φαγητό και την ερμούπολη για ρομαντικές βόλτες (σαν ταξιδιωτικός οδηγός γράφω).
Η Σαντορίνη είναι all time classic για ζευγάρια. Δεν έχω πάει αλλά μου είπαν ότι ψιλογδέρνει στις τιμές της high season.
Και η Πάρος καλή έιναι για ζευγάρι, 15αύγουστο θα γίνεται της παλαβής, αλλά έχει νυχτερινή ζωή και trendy παραλίες για bungee.
Υπάρχει και η λύση της Μήλου με φοβερά τοπία και παραλίες, αλλά δεν πολυξέρω λεπτομέρειες.(Τώρα που το βλέπω δεν έχω σκεφτεί πού θα πάμε διακοπές φέτος, αν πάμε....)
απ ολα αυτα θα σου προτεινα μηλο οπου πηγα περυσι. πολυ ωραιο νησι και τα συνδυαζει ολα.
και σαντορινη και αλλα μικρα και αγνωστα νησακια ειναι μουρλια.μην την πατησεις και πας ιο με την κοπελα σου.
-
Γνωρίζει κανείς τίποτα για camping στη Σαμοθράκη?....
δύο όλα και όλα τα σημεία....το ένα χίπικο και το δεύτερο λιγότερο χίπικο....
αλλού κοιμάσαι αλλού κάθεσαι και αλλού κάνεις μπάνιο...πήγα πέρσι μετά από πολλά χρόνια και δεν άλλαξε καθόλου...
είχα καλή παρέα και έμεινα ευχαριστημένος γιατί πήγαινα μόνο για λίγες ώρες ύπνο....
κρύο νερό (ντους εννοώ) ξημερώματα για WC κλπ κλπ...Ηταν κάποιο από τα δυο Δημοτικό?
Σκιά είχε? -
Η Μήλος έχει ΘΕΙΚΕΣ παραλίες. Είναι ιδανικό μέρος για χαλαρές και ξεκούραστες διακοπές. Αν δεν φυσάει κάντε και τη βόλτα με το καταμαράν (μην είσαι ματζίρης πήγαινε με το ακριβό που σας τραπεζώνει με θαλασσινά στο τέλος-εμείς δεν πήραμε κανένα επειδή μας είπαν ότι κούναγε). Στον Κήπο έχει και ένα ψιλοτυφλό σημείο στα βράχια εκεί που χωρίζει τις δυο αμμουδιές που προσφέρεται για πιο interactive ηλιοθεραπεία...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
κρύο νερό (ντους εννοώ) ξημερώματα για WC κλπ κλπ...Ηταν κάποιο από τα δυο Δημοτικό?
Σκιά είχε?και τα δύο είναι δημοτικά, για χώρο και ίσκιο εξαρτάται την εποχή και τον κόσμο...είναι χύμα και απολύτως 'φυσικό' κάτι σαν ελεύθερο ας πούμε με είσοδο...επειδή λόγω κρίσης θα την πέσουν πολλοί περισσότεροι (είναι οικονομικός προορισμός) πρέπει να ενημερώνεσαι από φόρουμ που υπάρχει...ψάξε το λίγο και θα βρεις πολύ υλικό στο δίκτυο.
-
-
Σκιά είχε?και τα δύο είναι δημοτικά, για χώρο και ίσκιο εξαρτάται την εποχή και τον κόσμο...είναι χύμα και απολύτως 'φυσικό' κάτι σαν ελεύθερο ας πούμε με είσοδο...επειδή λόγω κρίσης θα την πέσουν πολλοί περισσότεροι (είναι οικονομικός προορισμός) πρέπει να ενημερώνεσαι από φόρουμ που υπάρχει...ψάξε το λίγο και θα βρεις πολύ υλικό στο δίκτυο.
Ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
απ ολα αυτα θα σου προτεινα μηλο οπου πηγα περυσι. πολυ ωραιο νησι και τα συνδυαζει ολα.
και σαντορινη και αλλα μικρα και αγνωστα νησακια ειναι μουρλια.μην την πατησεις και πας ιο με την κοπελα σου.
αρχιζει να μου φαινεται ενδιαφερουσα και η μηλος
στην Ιο γιατι οχι?
μην ανησυχεις , εχω κανει το μεγαλυτερο λαθος του κοσμου, να παω μυκονο με κοπελα μου και φιλους μου που εμεναν σε διπλανο δωματιο και ξεσαλωναν , ενω εγω ειχα ξενερωσει τη ζωη μου και εκανα τον αγαπουλη
τα γκομενακια κυκλοφορουσαν τριγυρω , πιο ευκολα απο οπουδηποτε αλλου στην ελλαδα , αλλα εγω ημουν με τον ερωτα μουχειροτερες διακοπες ever μην το δοκιμασει κανεις, ειδικα αν εχει φιλους του που ειναι ελευθεροι μαζι , οι οποιοι θα σας κανουν σιγουρα να ζηλεψετε
ευχαριστω παντως για τις προτασεις , η μηλος αρχιζει και μου φαινεται η πιο επικρατεστερη
-
καπου στο εξωτερικο, οπως και καθε χρονο. το που, παιζει ακομα. το μωρο ψηνεται για παρισι, εγω βερολινο. θα δειξει..
Διακοπες 2010/2011