-
ενα που ειχε βγει μονο για xbox ηταν αρκετα μεγαλο παντως
το 3 νομιζω ηταν
-
Νομίζω ότι και τα 3 πρώτα που ήταν στο Β παγκόσμιο είχαν φυσιολογική διάρκεια.
Το είχα το 3 αλλά το έδωσα πριν το τελιεώσω.
-
και το πρωτο modern warfare ειχε καλη διαρκεια, στο τελευταιο μαμηθηκε το θεμα
ενα 7ωρο τουλαχιστον πρεπει να κραταει ενα fps οχι 3-4 ωρες..
απλα οι φαν ενδιαφερονται για το online και εκει ειναι τα λεφτα
(αφου αυτοι θα το παρουν αυθεντικο) -
Υποθέτω ότι ο στόχος τους είναι το multiplayer κομμάτι του τίτλου.
Πάντως και 7 ώρες πριν μερικά χρόνια θα ήταν τραγικά λίγες. Τώρα έγιναν ικανοποιητικές.
Δυστυχώς πολλοί δεν αντέχουν τα μεγάλα παιχνίδια και οι εταιρείες ακολουθούν.
-
εχω διαβασει πολλες φορες παντως σε αλλα φορα για ατομα που δεν επαιξαν καν το single και πηγαν κατευθειαν στο μουλτι ή το επαιξαν λιγο για ζεσταμα..
το online ειναι η νεα μανια και νομιζω οτι κι εσυ θα το εχεις διαπιστωσει.. εμενα προσωπικα ποτε δε με συγκινησε να παιζω για να δειξω οτι ειμαι ο καλυτερος, αλλα για να περναω την ωρα μου και να χαλαρωνω
ευτυχως υπαρχουν και λαμπρες εξαιρεσεις οπως το bioshock το οποιο ειναι και ανωτερο παιχνιδι απο τη πλειοψηφια των fps
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το online ειναι η νεα μανια και νομιζω οτι κι εσυ θα το εχεις διαπιστωσει..
Δυστυχώς.
Που να δεις συζήτηση στο insomnia.gr να προσπαθούμε να πείσουμε κάτι παιδάκια ότι μερικούς δεν τους ενδιαφέρει να παίζουν online και αυτά να μας λένε ότι δεν παίζουμε online γιατί χάνουμε από τα μικρά και θυμώνουμε...
ΥΓ: Ούτε Bioshock έχω παίξει ακόμα...
-
δε διαβαζω το θεμα με τα παιχνιδια εκει εχει ενδιαφερον? παρακολουθω μονο τα θεματα με overclocking και γενικα με κομματια pc
εγω ευτυχως εχω βγαλει τα περισσοτερα που ηθελα να παιξω..θα παω χαλαρα το καλοκαιρι
-
Αν έχεις όρεξη να γελάσεις έχουν ενδιαφέρον.
Αν το πάρεις σοβαρά μάλλον θα σου σπάσουν τα νεύρα αφού πετάγονται fanboys από παντού.
Στην αρχή προσπάθησα να μιλήσω σαν άνθρωπος αλλά μετά από λίγο σταμάτησα να προσπαθώ.
-
εγω ευτυχως εχω βγαλει τα περισσοτερα που ηθελα να παιξω..θα παω χαλαρα το καλοκαιρι
Να σου κάνω μια λίστα να τα 'δεις όλα'....
Ούτε 4 καλοκαίρια στη σειρά δε μου φτάνουν!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν έχεις όρεξη να γελάσεις έχουν ενδιαφέρον.Αν το πάρεις σοβαρά μάλλον θα σου σπάσουν τα νεύρα αφού πετάγονται fanboys από παντού.
Στην αρχή προσπάθησα να μιλήσω σαν άνθρωπος αλλά μετά από λίγο σταμάτησα να προσπαθώ.
παντου υπαρχουν φανμποις
διαβαζα μια φορα το θεμα με ποια κονσολα ειναι η καλυτερη..
παντως παντου τα βλεπεις αυτα, intel-amd, nvidia -ati , gigabyte-asus μεχρι και για ψυκτρες εχω δει διαφωνιες
θα μου πεις κι εδω μεσα σε αυτο το φορουμ τι κανουμε
ειναι στη φυση του ανθρωπου , σκεψου που και στη τουρκια που δεν ειχαν για τι να τσακωθουν(το κλασικο δεξιοι αριστεροι) , βρηκαν κεμαλιστες vs ισλαμιστες
-
διαβαζα μια φορα το θεμα με ποια κονσολα ειναι η καλυτερη..
παντως παντου τα βλεπεις αυτα, intel-amd, nvidia -ati , gigabyte-asus
θα μου πεις κι εδω μεσα σε αυτο το φορουμ τι κανουμε
Αυτό το θέμα είναι κορυφή. Πετάγονται fanboys και trolls από κάθε πιθανή γωνία και οι περισσότεροι πέρα από την κονσόλα που υποστηρίζουν δεν έουν παίξει με άλλες.
Και εγώ αγοράζω μόνο AMD αλλά δεν πρήζω όλο τον κόσμο ότι είναι ότι καλύτερο(αν και είναι... ).
-
καλυτεροι για τα λεφτα τους γιατι καλυτεροι γενικα δεν ειναι , η ati ναι εχει κανει καλη δουλεια και προσφερει καλα πραγματα σε καλα λεφτα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δυστυχώς.
Που να δεις συζήτηση στο insomnia.gr να προσπαθούμε να πείσουμε κάτι παιδάκια ότι μερικούς δεν τους ενδιαφέρει να παίζουν online και αυτά να μας λένε ότι δεν παίζουμε online γιατί χάνουμε από τα μικρά και θυμώνουμε...
Δεν έχουν και άδικο! Προσπαθούσα επί μέρες να παίξω online Halo 3 OSDT και τα παιδάκια με κάναν μονίμως σουρωτήρι
Με το ζόρι να σταυρώσω kill
Και να ακούς κάτι ψιλές φωνούλες από το Live με καθαρή αγγλική προφορά να βρίζουν
Ντάξει δύσκολα συναγωνίζεσαι κάποιον που κυριολεκτικά έχει μεγαλώσει παίζοντας FPS σε κονσόλες. -
auto aim δεν εχουν εκει?
ξερω παντως και μεγαλυτερους που θα τους εκαναν σουρωτηρι
-
Όχι εγώ πάντως , 1,5 μήνα το έχω το xbox, είμαι νουμπάς.
Όταν τερματίσω όμως τα Gears of War (1 & 2) και στο insane, θα ξαναμπώ να τους ξεφτιλίσω
ειναι στη φυση του ανθρωπου , σκεψου που και στη τουρκια που δεν ειχαν για τι να τσακωθουν(το κλασικο δεξιοι αριστεροι) , βρηκαν κεμαλιστες vs ισλαμιστες
+Locust Vs Lambent
-
εχω διαβασει πολλες φορες παντως σε αλλα φορα για ατομα που δεν επαιξαν καν το single και πηγαν κατευθειαν στο μουλτι ή το επαιξαν λιγο για ζεσταμα..το online ειναι η νεα μανια και νομιζω οτι κι εσυ θα το εχεις διαπιστωσει.. εμενα προσωπικα ποτε δε με συγκινησε να παιζω για να δειξω οτι ειμαι ο καλυτερος, αλλα για να περναω την ωρα μου και να χαλαρωνω
Δεν είναι απαραίτητο ότι το drive είναι το να δείξεις ότι είσαι ο 'καλύτερος'. Στο κάτω κάτω σε ποιον να το δείξεις; Ένα μάτσο nicknames;
Το multi είναι τελείως άλλο επίπεδο δυσκολίας
Έχει ένα άλφα γέλιο το γεγονός ότι είναι άνθρωποι (με ανθρώπινες αντιδράσεις)
Σαφέστατα μεγαλύτερη εκτόνωση να σκοτώνεις παίχτες από bots. Τι θα γράψεις στο single 'πάρτα ρε μλκ;' ;h 'τί έκανες ρε πστ;' ΝΤαξ το λες και στο PC, αλλά it's not the same
Έχει στοιχεία ομαδικού 'αγωνίζεσθαι', για όσους θέλουν να το κουράσουν αρκετά και να κάνουν ομάδες, να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα/ladders κλπ Και εδώ πάλι, δεν το κάνεις απαραίτητα για να δείξεις κάτι. Ξέρω 'γω όπως μπάσκετ ή ποδόσφαιρο δεν παίζεις για να δείξεις ότι είσαι ο καλύτερος, αλλά για να παίξεις ! Συνήθως, γιατί υπάρχουν πάντα κι αυτοί που η 'πρωτιά' είναι η μόνη αυταξία.Προσωπικά για μένα, απλά FPS (όχι τύπου splinter cell, hitman δλδ) έχουν νόημα μόνο ως multi.
Για το πολύ υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας, που σου δίνει μεγαλύτερο συναίσθημα έντασης και ως εκ τούτου εκτόνωσης. Το single μου φαίνεται too easy πλέον Δεν χρειάζεται να κοιτάς σε 45 μέρη ταυτόχρονα, ούτε να μπορείς να στοχεύσεις σε split second με το rifle ΓΕνικότερα έχει αρκετή ένταση και προσπάθεια το ζήτημα, και εγώ αυτό το 'φχαριτιέμαι. Ό,τι πρέπει after workCoD2 έπαιζε/συνεχίζει να παίζει κανείς multi;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Δυστυχώς.
Δεν έχουν και άδικο! Προσπαθούσα επί μέρες να παίξω online Halo 3 OSDT και τα παιδάκια με κάναν μονίμως σουρωτήρι
Και να ακούς κάτι ψιλές φωνούλες από το Live με καθαρή αγγλική προφορά να βρίζουν
Ντάξει δύσκολα συναγωνίζεσαι κάποιον που κυριολεκτικά έχει μεγαλώσει παίζοντας FPS σε κονσόλες.Κι αυτός δύσκολα συναγωνίζεται κάποιον που έχει παίξει σε PC
ΤΗν ταχύτητα και την ακρίβεια που μπορείς να εξασκηθείς να έχεις με το mouse, δεν μπορείς να τα έχεις με κανένα άλλο χειριστήριο.
Γι' αυτό και βάζουν auto-aim ή γενικώς aim-augmentation μπας και πετυχαίνουν τπτ με τα joypadsΝταξ, λίγο στην αρχή αν είσαι noobάκι, είναι κάπως σκληρά τα πράγματα στο multi Μαθαίνει κανείς γρήγορα όμως
-
εγω σε κονσολα ενα fps εχω παιξει προσφατα (και στα νιατα μου alien trilogy-μονο 'σταυρος' δεν υπηρχαν ακομα μοχλακια , εστριβες τι καμερα με τις σκανδαλες ) και ειλικρινα δε μπορεσα να τη παλεψω με το μοχλακι
με το ποντικι ειναι το σωστο γενικα fps και strategy δεν ειναι για κονσολες, οπως και παχνιδια τυπου batman ή gta δεν ειναι για πληκτρολογιο και ποντικι
για αυτο στο pc εχω και τα 2
-
Πάνε οι εποχές πριν χρόνια που παίζαμε counter strike σε internet cafe και μαμούσα και έδερνα
Όντως το ποντίκι είναι σαφώς πιο βολικό. Αλλά είπα ρε πστ μου είναι θέμα εξάσκησης και τα gamepads. Και όντως έχοντας παίξει αρκετούτσικα μέχρι στιγμής με το xbox, είδα ότι βελτιώθηκα σε σχέση με την αρχή!Εννοείται πως αν βγει ποντικοπληκτρολόγιο για xbox που να λειτουργεί στα παιχνίδια, το έχω πάρει asap.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Δυστυχώς.
Ντάξει δύσκολα συναγωνίζεσαι κάποιον που κυριολεκτικά έχει μεγαλώσει παίζοντας FPS σε κονσόλες.Μα δεν είναι εκεί το θέμα.
Θέμα εξάσκησης είναι και μόνο.
Και εγώ έχω μεγαλώσει παίζοντας FPS σε κονσόλες(και σε PC) και όταν έπαιζα multi στο Goldeneye τα περισσότερα από αυτά τα παιδάκια δεν είχαν δει καν Joystick.Απλά προτιμώ να παίζω single.
Άλλωστε τα αγαπημένα μου είδη δεν προσφέρονται για multi.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)