-
Ο χρήστης italos16v έγραψε:
Φιλε Empak και εγω τον Multiair περιμενω αν μαθεις κανα νεοτερο ενημερωσε και εδω για να παω να ενημερωθω απο αντιπροσωπια για να καταληξω γιατι ειμαι και αναμεσα στο Opel Astra 1.4T το οποιο ειναι πολυ κοντα στην τιμη με το Μπραβο.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣ
Αρκεί να μην έχει ραδιο-cd Blaupunkt....
-
Ο χρήστης italos16v έγραψε:
Φιλε Empak και εγω τον Multiair περιμενω αν μαθεις κανα νεοτερο ενημερωσε και εδω για να παω να ενημερωθω απο αντιπροσωπια για να καταληξω γιατι ειμαι και αναμεσα στο Opel Astra 1.4T το οποιο ειναι πολυ κοντα στην τιμη με το Μπραβο.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣ
+1 Ας πάρει το opel
-
Από τη σημερινή πρωινή επίσκεψη στο service της αντιπροσωπείας.
Τελικά , αύριο κατα πάσα πιθανόνητα θα γίνει αντικατάσταση του ράδιο-cd με νέο. -
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Φιλε Empak και εγω τον Multiair περιμενω αν μαθεις κανα νεοτερο ενημερωσε και εδω για να παω να ενημερωθω απο αντιπροσωπια για να καταληξω γιατι ειμαι και αναμεσα στο Opel Astra 1.4T το οποιο ειναι πολυ κοντα στην τιμη με το Μπραβο.εγώ πάντως opel δε θα έπαιρνα εκτός των άλλων και .. λόγω σήματος. ΜΟυ θυμίζει έντονα το σήμα της ΔΕΗ )
-
Mέρος της διαδρομής Δολιανά - Αγ.Παρασκευή
http://www.youtube.com/watch?v=q617A0qPqqE
και Αγ.Παρασκευή-Περτούλι
Youtube Video -
Κωνσταντινε τελικα τι ειχε το ηχοσυστημα και θα στο αλλαξουν?
-
Ο χρήστης empak έγραψε:
εγώ πάντως opel δε θα έπαιρνα εκτός των άλλων και .. λόγω σήματος. ΜΟυ θυμίζει έντονα το σήμα της ΔΕΗ )
Να πάρεις Fiat που αλλάζει σήμα ανα 5ετία και δε το βαριέσαι.
-
Σας τρώει για αντιπαράθεση πρωί πρωί....
Ας πάρει ότι θέλει στο κάτω κάτω. Καρφί δεν μου καίγεται.
-
Εγώ δεν ξέρω τι θα έπαιρνα αν ήμουν σε αντίστοιχη θέση. Πολύ καλά αυτοκίνητα και τα 2.
Ίσως η μεταπωλητική αξία του Opel να είναι λίγο καλύτερη αν και όπως είναι τα πράματα σήμερα μάλλον είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να απασχολεί κάποιον.
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Κωνσταντινε τελικα τι ειχε το ηχοσυστημα και θα στο αλλαξουν?Εξέφρασε τις αναρχοαυτόνομες τάσεις του.Ενεργοποιούνταν μόνο του (με κλειστή τη μηχανή)
Τι περιμένεις?...Γερμανικό προιόν είναι! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εξέφρασε τις αναρχοαυτόνομες τάσεις του.Ενεργοποιούνταν μόνο του (με κλειστή τη μηχανή)
Τι περιμένεις?...Γερμανικό προιόν είναι!Προσεχε τι λες για τους Γερμανους γιατι και το ΑΒS που φοραει το μπραβο ειναι της Bosch. Φαντασου να σου σβησει εκει που πας αμερημνος...
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Εξέφρασε τις αναρχοαυτόνομες τάσεις του.Ενεργοποιούνταν μόνο του (με κλειστή τη μηχανή)
Τι περιμένεις?...Γερμανικό προιόν είναι!Προσεχε τι λες για τους Γερμανους γιατι και το ΑΒS που φοραει το μπραβο ειναι της Bosch. Φαντασου να σου σβησει εκει που πας αμερημνος...
Τι μου λές τώρααααα!!!!
Πάω για κανένα ευχ-έλαιο!!!ΥΓ:πήρες πινακίδες?
-
Τα πρώτα στοιχεία απο το eco:drive.
Πρέπει να τονίσω ότι είμαι στο στρώσιμο και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πηγαίνω στο μέλλον με αυτόν τον τρόπο, πόσο μάλλον να τον βελτιώσω κιόλας....
Έχουμε και λέμε:
Γενικά καλά τα πήγαμε.... πρόβλημα οι αλλαγές που θέλει να κάνω κάτω απο τις 2000 στροφές.
Μέση κατανάλωση 8,5lt μέσα και γύρω απο την Αθήνα είναι μια χαρά για καινούριο αυτοκίνητο με 150 άλογατα.Τυπική αλλαγή.... και που να αρχίσουν τα όργανα....
Θέλει τις αλλαγές κοντά στην πράσινη γραμμή.Τυπική μέρα στην δουλειά. Εθνική, 4χλμ, 1 φανάρι, και Κυριακή πρωί! Δείτε την επιτάχυνση....
Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα για πιο κάτω! Αντιθέτως βλέπω τα κόκκινα να έρχονται....Δείτε διαφορά στην κατανάλωση και στο χρήμα σε μια υποθετική -για την ώρα- διαδρομή! Στην δεύτερη περίπτωση είναι η προσωπική τυπική ταχύτητα...
Γενικά τα στοιχεία που βγάζει είναι χρήσιμα.
Θα ποστάρω ξανά σε κανα 2 μήνες που θα του έχω πάρει τον αέρα να γελάσουμε....
-
Δυστυχώς μου πήραν τις πινακίδες... και 80 Ευρώ για παρκάρισμα!
Αύριο θα πάω για λίγο κλάψιμο μήπως και μου τις δώσουν νωρίτερα.
Κανονικά είναι σε 20 μερες!Πάντως χωρίς πινακίδες είναι πολύ πιο όμορφο το αυτοκίνητο.
Το πήγα και για πλύσιμο και είναι κουκλί! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τι μου λές τώρααααα!!!!
Πάω για κανένα ευχ-έλαιο!!!ΥΓ:πήρες πινακίδες?
Οι πινακιδες αυριο κατα πασα πιθανοτητα. Παντος εκανα 100χμ σε βολτες μεσα στην πολη μεχρι τωρα .
Ελατε ρε Αθηναιοι επαρχια να γουσταρετε!! -
Μια καλη ιδεα θα ηταν να το τεσταρεις στην Πανεπιστημιουπολη
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Οι πινακιδες αυριο κατα πασα πιθανοτητα. Παντος εκανα 100χμ σε βολτες μεσα στην πολη μεχρι τωρα .
Ελατε ρε Αθηναιοι επαρχια να γουσταρετε!!...Επιστροφή στα χωριά μας βρε!!! (στροφές , λίγη σχετικά κίνηση , όλα σε κοντινές αποστάσεις ,θα βελτιώσετε και την κατανάλωση -θεωρητικά ε!-)
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Δυστυχώς μου πήραν τις πινακίδες... και 80 Ευρώ για παρκάρισμα!Αύριο θα πάω για λίγο κλάψιμο μήπως και μου τις δώσουν νωρίτερα.
Κανονικά είναι σε 20 μερες!Πάντως χωρίς πινακίδες είναι πολύ πιο όμορφο το αυτοκίνητο.
Το πήγα και για πλύσιμο και είναι κουκλί!Για τι παράβαση φίλε canonis?
Ουπς...τώρα το είδα. -
Η Monica από σήμερα διαθέτει νέο ηχοσύστημα του κουτιού...
Παραγγέλθηκε εχθές , ήρθε σήμερα , τοποθετήθηκε σε 5min , ολα ok.
Της χάρισα και ένα αφρόλουτρο , μια χαρά όλα.
Μπορεί αύριο να την αφήσω να κάνει ηλιοθεραπεία και να χρησιμοποιήσω το Fiesta της συζύγου (να ξεκμπουκώσει λίγο κι αυτό).Για καλό και για κακό θα βγω να ρίξω μια ματιά αργότερα μήπως δαιμονίστηκε κι αυτό...
-
Είναι πιθανό να φταίει η αυξημένη τάση κατα την εκκίνηση για τα προβλήματα στα ηλεκτρονικά.
Με έχει προβληματίσει λίγο που το ραδιόφωνο ανοίγει μόνο του με το κλειδι και κλείνει στιγμιαία κατα την διάρκεια της 'μιζιάς'. Στην Αλφα τουλάχιστον, αυτό θα σήμαινε πρόβλημα στο μέλλον σίγουρα.
Νομίζω ότι αλλάζει αυτό.... Αλλά κάνεις την έξτρα κίνηση στο κλείσιμο.Τελικά είχατε δίκιο για τα λάστιχα. Τα RE050A αργούν να ζεσταθούν (ή μάλλον δεν ζεσταίνονται καθόλου). Σε τυπική διαδρομή που γνωρίζω καλά (για όσους ξέρουν στα φανάρι που ξεκινά η Δεκελείας από την Αχαρνών) μπήκα με όχι περισσότερα από 50χλμ/ώρα και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλύτερο από το τυπικό γλύστρημα που είχα και με τα τελειωμένα Exalto 2 195/50-15 τόσο καιρό στην 13αχρονη Αλφα.
Fiat Bravο 2007