-
Ζητώ συγνώμη και Θα παρακαλουσα τους Moderators να μην το σβήσουν
Αμεσα.(το εκανα αυτο διωτη εχει γινει locked το θεμα)
Όπως είπε και ο AlgoryThm το θέμα δεν αξίζει να συνεχιστεί, ούτε και εγώ δεν θα πω αλλά
Και αυτό είναι το τελευταίο post σχετικά με το θέμα. Σαν τελευταίο, θέλω να πω προς τον AlgoryThm ότι δεν ήταν ανάγκη να δώσει τόσο μεγάλη σημασία στο όλο θέμα. καταλαβαίνω ότι είναι ιδεολογικά αντίθετος με αυτό που κάνω, όμως μπορούσε να στήλει ένα και μόνο! αρνητικό μήνυμα με σχόλια και παει τελείωσε.
Απόδειξη ότι ήταν χαζό να ασχοληθεί θα πω ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 582 αναγνώσεις του θέματος λογικά από αυτές οι 50 περίπου πρέπει να είναι από τα ίδια ατομα,9 με έχουν κατακρίνει και 3 έχουν συμφωνήσει μαζί μου με προσωπικό e-mail και θέλουν τα links και οι υπόλοιποι ούτε ασχολήθηκαν!!! Αυτό σημαίνει ότι ή δεν συμφωνούν και απαξιούν να ασχοληθούν με αυτό που κάνω ή δεν τους ενδιαφέρει γενικά. Δεν έχασε κανεις λεφτα και μάλιστα με μια ανταμοιβή εντελώς ανοικτή που υπόκαιτε στην κρίση του αλλού αν δηλαδή θα είναι 1Ε ή 1.000Ε,δεν θεωρώ ότι πρέπει να ωρύεται έτσι. Εγώ όπως είπα και παραπάνω έψαξα πάρα πολύ
Για να βρω αυτά που βρήκα και για του λόγου το αληθές οποίος θέλει ας δοκιμάσει, καθώς επίσης για να αποκτήσω Access σε κάποια sites με άκρος ενδιαφέροντα links χρειάσθηκε να πληρώσω 30$ με πιστωτική κάρτα, αυτός ήταν και ο κυρίως λόγος που με ώθησε να γίνω ¨ανήθικος¨ όπως με χαρακτήρισε ο φίλος μας. Όσων αφορά τα links τα δίνω και εγώ τσάμπα, όπως και ο φίλος μας ο AlgoryThm που μας έδωσε το e-mule (αν και δεν πιστεύω να κουράστηκε για να το βρει ούτε χρεώθηκε χρήματα, γιαυτο το επιδεικνύει σαν σημαία με μεγάλα γράμματα κιόλας)
δεν υπάρχει καμία χαρακτηριστική επιβάρυνση, οποίος θεωρεί ότι πρέπει να δώσει κάτι έστω για να κάνω απόσβεση τα χρήματα τις πιστωτικής ας το κάνει no problem.Αυτο το κάνω γιατι έχω φιλοτιμο και αφου βλέπω οτι ειναι κατακριτέο αυτο που έκανα ζητάω συγνώμη απο όσους θεωρουν οτι τους εκνεβρισα με την στάση μου, (και απο τον AlgoryThm) Αν και δεν θα έπρεπε γιατί παρά έδηξε υπερβολικό ζήλο πιστεύω. αυτά!Οσων αφορά τα προγραμματα απο τα Links κανεις,δεν σου δίνει εγκυηση καλής λειτουργίας, θέλουν προσοχή και έλενχο πριν μπουν σε αμάξι
τα περισοτερα εκει έξω ειναι λειτουργικα,καθώς και παράνομα!Ευχαριστώ και συγνώμη!
-
Όπως είπε και ο AlgoryThm το θέμα δεν αξίζει να συνεχιστεί, ούτε και εγώ δεν θα πω αλλά
Και αυτό είναι το τελευταίο post σχετικά με το θέμα. Σαν τελευταίο, θέλω να πω προς τον AlgoryThm ότι δεν ήταν ανάγκη να δώσει τόσο μεγάλη σημασία στο όλο θέμα. καταλαβαίνω ότι είναι ιδεολογικά αντίθετος με αυτό που κάνω, όμως μπορούσε να στήλει ένα και μόνο! αρνητικό μήνυμα με σχόλια και παει τελείωσε.
Απόδειξη ότι ήταν χαζό να ασχοληθεί θα πω ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 582 αναγνώσεις του θέματος λογικά από αυτές οι 50 περίπου πρέπει να είναι από τα ίδια ατομα,9 με έχουν κατακρίνει και 3 έχουν συμφωνήσει μαζί μου με προσωπικό e-mail και θέλουν τα links και οι υπόλοιποι ούτε ασχολήθηκαν!!! Αυτό σημαίνει ότι ή δεν συμφωνούν και απαξιούν να ασχοληθούν με αυτό που κάνω ή δεν τους ενδιαφέρει γενικά. Δεν έχασε κανεις λεφτα και μάλιστα με μια ανταμοιβή εντελώς ανοικτή που υπόκαιτε στην κρίση του αλλού αν δηλαδή θα είναι 1Ε ή 1.000Ε,δεν θεωρώ ότι πρέπει να ωρύεται έτσι. Εγώ όπως είπα και παραπάνω έψαξα πάρα πολύ
Για να βρω αυτά που βρήκα και για του λόγου το αληθές οποίος θέλει ας δοκιμάσει, καθώς επίσης για να αποκτήσω Access σε κάποια sites με άκρος ενδιαφέροντα links χρειάσθηκε να πληρώσω 30$ με πιστωτική κάρτα, αυτός ήταν και ο κυρίως λόγος που με ώθησε να γίνω ¨ανήθικος¨ όπως με χαρακτήρισε ο φίλος μας. Όσων αφορά τα links τα δίνω και εγώ τσάμπα, όπως και ο φίλος μας ο AlgoryThm που μας έδωσε το e-mule (αν και δεν πιστεύω να κουράστηκε για να το βρει ούτε χρεώθηκε χρήματα, γιαυτο το επιδεικνύει σαν σημαία με μεγάλα γράμματα κιόλας)
δεν υπάρχει καμία χαρακτηριστική επιβάρυνση, οποίος θεωρεί ότι πρέπει να δώσει κάτι έστω για να κάνω απόσβεση τα χρήματα τις πιστωτικής ας το κάνει no problem.Αυτο το κάνω γιατι έχω φιλοτιμο και αφου βλέπω οτι ειναι κατακριτέο αυτο που έκανα ζητάω συγνώμη απο όσους θεωρουν οτι τους εκνεβρισα με την στάση μου, (και απο τον AlgoryThm) Αν και δεν θα έπρεπε γιατί παρά έδηξε υπερβολικό ζήλο πιστεύω. αυτά!Οσων αφορά τα προγραμματα απο τα Links κανεις,δεν σου δίνει εγκυηση καλής λειτουργίας, θέλουν προσοχή και έλενχο πριν μπουν σε αμάξι
τα περισοτερα εκει έξω ειναι λειτουργικα,καθώς και παράνομα!Ευχαριστώ και συγνώμη!
-
-
Φίλε μου εν μέρει σου ζητώ κι εγώ συγγνώμη,για τα επιδεικτικά,μερικές φορές ειρωνικά και άλλες υπερβολικά καυστικά σχόλιά μου,αλλά πιστεύω πως αν δεν καθόμουν τελικά να γράψω όλα αυτά δεν θα άλλαζες επ'ουδενί στάση.Και αυτό είναι ήδη αποδεδειγμένο καθώς μετά από το πρώτο μακροσκελές μήνυμά μου,εσύ συνέχισες να ακολουθείς την ίδια τακτική.Αυτό που έκανες ήταν όντως λάθος,αλλά τελικά ξεχνώ το τι έκανες και κοιτώ την αλλαγή στάσης σου και χαίρομαι ιδιαίτερα.Για το e-mule που λες,κι όμως κουράστηκα για να το βρω,μεταξύ άλλων κατέβασα πολλά ΜΒ με προγράμματα διαμοιρασμού αρχείων,έφαγα ώρες στο Internet δοκιμάζοντας ποιο είναι το καλύτερο (πολλά δεν είχαν καν τέτοιου είδους αρχεία όπως τα .bin)και πλήρωσα κι εγώ στον ΟΤΕ πολλές μα πολλές ώρες.Αυτό όμως δε λέει τίποτα.Δε σημαίνει ότι επειδή έκανα αυτόν τον κόπο πρέπει τώρα να τον πουλάω.Τουλάχιστον αυτό πηγάζει από τις πεποιθήσεις και τα ιδεολογικά μου πιστεύω.Αυτά,να είσαι καλά και να συνεχίσεις από εδώ και πέρα να κάνεις share free ότι βρίσκεις γιατί η Ελλαδίτσα μας είναι πολύ μικρή και δεν θα πάμε μπροστά αλλιώς.
Να είσαι πάντα καλά -
Παιδιά, φτάνει το προσωπικό! (έστω και με χαμηλωμένους τόνους)
(Moderator) -
Kαλησπερα απο μενα.Βρε παιδια ασχολειστε με τον spm και δεν βλεπω
να ασχοληστε με τους υπευθηνο-ανευθηνους βελτιωτες που μας εχουν
ρημαξει εκει εξω.Καποια απο τα περιοδικα ειδικου τυπου που πουλανε
αλογα παραλογα στα εξωφυλλα τους.Καποιους που εχουν σπασει αρκετα
μοτερ.Καποια φορουμ που εξυμνουν καποιους βελτιωτες για να παρουν
καποιοι μια καλυτερη τιμουλα και καποιοι την πατανε αδαεις οπως και εγω.
Θα προτιμουσα πρωτα τα καυστικα λογια για τους επαγγελματιες του χωρου
Επισης ειναι βαριες κουβεντες του στυλ απατεωνας-κλεφτης κτλ,που καποιοι ισως δεν θα της ξεστομιζαν σε καποιο επαγγελματια για να μη θιχτει το μαγαζι του και μην αρπαξει και καμμια μυνηση.Τελος θα ηθελα να πω πως δεν εχω κανενα εγω προσωπικα προβλημα με την κινηση του
spm. -
A4,ο spm αποφάσισε να πουλήσει 'κάτι' που δεν είναι δικό του,και είναι άγνωστον αν είναι λειτουργικό (κοινώς αν 'παίζει') και δεν υπάρχει καμία εγγύηση καλής λειτουργίας,αν αυτό δεν σου θυμίζει φύκια που πωλούνται ως μεταξωτές κορδέλες....
Φυσικά εάν έρθει και πει ότι 'εγώ παιδιά εχω αυτά τα link και τα μοιράζομαι μαζί σας να δουμε τι παίζεται με δαύτα',είναι άλλη φάση.Όταν όμως πουλάς κάτι ανύπαρκτο δεν χρειάζεσαι δεύτερη γνώμη.
Btw,λυπάμαι που την πάτησες,αλλά κι εσύ φύκια αγόρασες,καλό είναι λοιπόν να αποτρέπουμε την πώληση τους όποτε βλέπουμε κάτι τέτοιο.[/list] -
Τώρα που τα λέμε, οι καυγάδες είναι εμπειρία...
-Δε μου λες φίλε AlgoryThm, τι θα μου ζητούσες για να μου στείλεις προγραμματάκι για Peugeot 305GL SW tou '86? -
Τίποτα φίλε μου γιατί αυτό το αμάξι δεν έχει εγκέφαλο!Εδώ που τα λέμε ούτε τίποτα άλλο έχει...αλλά τέλος πάντων(αστειεύομαι έτσι!) Γειά σου ρε John τεράστιε!!!!!!
-
Γεια σας algorythm και Ιωάννη!Για civic του '82 παίζει τίποτα;
Aν και αυτό δε χρειάζεται πείραγμα... -
Χεχε...Γεια σου Νεκτάριε!Δεν χρειάζεται πείραγμα γιατί φαντάζομαι πως ότι και να του κάνεις, πάλι σωστό αυτοκίνητο δε γίνεται ε!!Νομίζω πως κάτι τέτοιο ήθελες να πεις!!!
Τσιπαρίσματα απο links