Καλησπερα κι απο μενα
Εγω ξεκινησα να εχω επαφη με ΗΥ και ιντερνετ σχετικα μεγαλος, σε σχεση με την σημερινη νεολαια.
Επαφες με 'παραθυρα' υπηρχαν παρ'ολα αυτα, οταν ηρθε η ωρα να αγορασω τον πρωτο μου ΗΥ αποφασισα να ειναι προιον της Mac. Πηρα λοιπον ενα MacBook 13' 2,4 για μενα και πριν απο μερικους μηνες αγορασα και ενα Air για τον πατερα μου. Τις τελευταιες εβδομαδες μαλιστα, ειμαι ευτυχης κατοχος ενος iPhone 3GS με το οποιο ειμαι απειρως ερωτευμενος. Αυτο ομως που δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης: Γιατι καποιος να παρει και iPod και iPod Touch και iPhone, ενω μπορει να τα εχει ολα σε ενα με το iPhone ? Σιγουρα καποιος λογος θα υπαρχει τον οποιο εγω αγνοω, αλλα θα ηθελα να τον μαθω.
Τελος, θελωντας να σχολιασω κατι που διαβασα στο αρχικο post -->
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
... νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά που θα βρεις στο πισι και όχι στο Μακ.
Νομιζω οτι κατι τετοιο μειωνει κατα καποιον τροπο την Apple. Εγω θα ελεγα οτι τα PC παλευουν να χωρεσουν στα προιοντα τους ολες τις καινοτομιες των Mac. Τα PC ειναι που εχουν μεινει πισω, τα PC πρεπει να κανουν αλματα προοδου και οχι το αντιθετο. Ειναι λαθος να παρουσιαζουμε τα Mac σαν το αουτσαιντερ που μπηκε στο προσκηνιο, μονο και μονο επειδη τοσα χρονια στην Ελλαδιτσα τρωμε οτι μας ταιζουν, για να μην αναφερθω στην ιστορια μεταξυ Jobs-Gates κτλ κτλ ...
Τελος παντων, εγω αυτα τα μηχανηματακια τα αγαπαω και ετσι και μπει κανενας να τρολαρει θα του δειξω εγω, αντε μην τα παρω να ουμ ...