-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σημερα πηρα το καφεδακι μου στον Ναυτικο Ομιλο στο Μικρολίμανο.Μετα το τελος των παπαρολογιων της δουλειάς ηταν οτι καλυτερο.Και μια βολτα με το 'respect' ιταλικο κουπέ στην παραλιακή να ανεβει λιγο η ψυχολογία .Ξεχασα να ποσταρω πιο πριν για συναντηση .
Νext time!εγώ κατεβαίνω Πειραιά συχνά λόγο μιας ύπαρξης οπότε, αν θες, μπορούμε να κανονίσουμε ένα καφεδάκι μετά τη δουλειά...
-
Θα τα πουμε λοιπόν με την πρωτη ευκαιρία μιας και ειμαι εκτος αυτη την στιγμή .
-
Για Χαλκιδα τελικα θα κανονισουμε?
Περασε η Πρωτομαγια, 'τον πιασαμε'... τον Μαη, -
Εγω παιδια εδω ειμαι οποτε θελετε σας περιμενω.
Μονο αν ειναι για Αγιο στις 27 γιορταζει αρα θα γινετε χαμος. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Εγω παιδια εδω ειμαι οποτε θελετε σας περιμενω.
Μονο αν ειναι για Αγιο στις 27 γιορταζει αρα θα γινετε χαμος.λέω να έρθω μια βόλτα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Περασε η Πρωτομαγια, 'τον πιασαμε'... τον Μαη,πάμε???
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Περασε η Πρωτομαγια, 'τον πιασαμε'... τον Μαη,πάμε???
Aυτο λεω και εγω , θα παμε αυτο το ΣΚ?
Για το Σαββατο πχ, τι λετε? -
Ελατε Σαββατο πρωι για καφεδακι και βολτουλα.
-
Σάββατο πρωί more likly ΙΣΩΣ* να μπορώ κι εγώ να έρθω.Μόνο μην το παρακάνουμε γιατί στις 16:00 πρέπει να είμαι πίσω.
dum, δε σε έχω ξεχάσει.Ελπίζω μόνο να έχεις σημειώσει τι θες να ρυθμίσουμε γιατί εγώ πλέον δε θυμάμαι τίποτα.
*ψήνω τη 'γυναίκα' να ακυρώσει μια χαζοσυνάντηση που έχουμε και πραγματικά βαριέμαι και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να παρεβρεθώ.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σάββατο πρωί more likly ΙΣΩΣ* να μπορώ κι εγώ να έρθω.Μόνο μην το παρακάνουμε γιατί στις 16:00 πρέπει να είμαι πίσω.dum, δε σε έχω ξεχάσει.Ελπίζω μόνο να έχεις σημειώσει τι θες να ρυθμίσουμε γιατί εγώ πλέον δε θυμάμαι τίποτα.
*ψήνω τη 'γυναίκα' να ακυρώσει μια χαζοσυνάντηση που έχουμε και πραγματικά βαριέμαι και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να παρεβρεθώ.
έλα.... πάμε! άσε τις μουφιές! βέβαια πάλι πέσαμε σε ΣΚ με τρελή κίνηση αλλά εαν φύγουμε πολύ πρωί ή πριν αρχήσουν και κλείνουν καταστήματα και ανέβουμε για ένα φαγητό με dum στην επιστροφή θα είμαστε μια χαρά... και πριν τις 4....
μιλάμε αύριο να το φιξάρουμε τηλεφωνικά με αλλήλους...
-
Θα πήξετε μάγκες, θα κάνει εξοχική εξόρμηση ο κάθε επικίνδυνος. Εγώ θα κάνω babysitting
-
Ειναι μεν τριημερο αλλα Σαββατο δεν θα σας επηρεασει η κινηση.Ολο το νταβαντουρι θα γινει την Παρασκευη
και μετα την Δευτερα που επιστρεφουν.Υ.Γ. Το Σαββατο γινομαι 35.Οποτε δεχομαι και δωρα.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Ειναι μεν τριημερο αλλα Σαββατο δεν θα σας επηρεασει η κινηση.Ολο το νταβαντουρι θα γινει την Παρασκευη
και μετα την Δευτερα που επιστρεφουν.Υ.Γ. Το Σαββατο γινομαι 35.Οποτε δεχομαι και δωρα.
...και εμεις δεχομαστε τραπεζωματα, κερασματα κτλ...
Btw, ειναι και ενας καλος λογος να κανεις ενα πιο ιδιαιτερο αυτοκινητο,
δωρο για τον εαυτο σου, πριν αρχισουν οι πολλες -οικογενειακου, επαγγελματικου τυπου-υποχρεωσεις... -
Ο χρήστης dum έγραψε:
θα έρθουμε άυριο για ένα καφέ ή/ και ουζάκι... μετά το μεσημέρι... κατά τις 12 με 12:30....
όλοι οι πιστοί προσέλθετε.... ραντεβού άυριο στην πλατεία κάτω Κηφισιάς, ώρα 11:00 ακριβώς, αμέσως μετά φεύγουμε, αυστηρά! ...όποιος καθυστερήσει μένει πίσω ή έρχεται μόνος του... να το κάψει κιόλας...
-
θα έρθουμε άυριο για ένα καφέ ή/ και ουζάκι... μετά το μεσημέρι... κατά τις 12 με 12:30....
όλοι οι πιστοί προσέλθετε.... ραντεβού άυριο στην πλατεία κάτω Κηφισιάς, ώρα 11:00 ακριβώς, αμέσως μετά φεύγουμε, αυστηρά! ...όποιος καθυστερήσει μένει πίσω ή έρχεται μόνος του... να το κάψει κιόλας...
πφφφ...με πρόλαβες πάλι.
dum...καλά νέα!!!
(μέχρι και ο vell αγχώθηκε μην ξεχάσω το laptop ) -
Πφφφ δεν προλαβαίνω, δίνω ισπανικά... Μα καλά, τελευταία στιγμή βρήκατε να το κανονίσετε; Δεν μπορούσατε να το πείτε από την προηγούμενη εβδομάδα να βάλω τα κονεκθιόνες στο Θερβάντες να αλλάξει η ημέρα εξέτασης;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πφφφ δεν προλαβαίνω, δίνω ισπανικά... Μα καλά, τελευταία στιγμή βρήκατε να το κανονίσετε; Δεν μπορούσατε να το πείτε από την προηγούμενη εβδομάδα να βάλω τα κονεκθιόνες στο Θερβάντες να αλλάξει η ημέρα εξέτασης;εγώ ξέρω ότι μπήκαν απουσίες και μάλιστα σε πολλούς.
Πολύ ωραία περάσαμε.
Η επιλογή του dum για την ταβερνούλα ήταν πάρα πολύ καλή.
Ξέχασα να σημειώσω και το μέρος.Με το καλό να ξαναβρεθούμε!
ΥΓ:Κωνσταντίνε, Καλλιθέα ->Σούνιο (περίπου) 25 λεπτά.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Κωνσταντίνε, Καλλιθέα ->Σούνιο (περίπου) 25 λεπτά.καλός χρόνος.... δεν μπορώ να πω....
εσυ γλυκάθηκες καθόλου με τα 270?
-
εσυ γλυκάθηκες καθόλου με τα 270?
Άσε και πήγαινα σαν τον παλαβό αλλά ευτυχώς δεν είχα και γκρίνια μιας και ήξερε ότι δε μας έπαιρνε να αργούσαμε (μιας και τα βαφτίσια θα ήταν σε στενό κύκλο ).
Ευχαριστήθηκα οδήγηση πάντως γιατί ο δρόμος ήταν (όλως τυχαίως) άδειος.
ΥΓ:τι καλός χρόνος ρε συ? Για να πάω πιο γρήγορα (με το δικό μου αμάξι), το αμέσως επόμενο στάδιο είναι να υπογράψω deathwish.
ΥΓ2: Ή απλώς να αποκτήσω κι εγώ κανα σοβαρό γρήγορο αμάξι για να κάνω τη βόλτα Καλλιθέα-Σούνιο. -
Περασαμε οντως πολυ ωραια με πολυ γελιο και
με καλο φαι.
Γιωργο να σε ευχαριστησω και απο εδω για τις
φοβερες μετατροπες.
Αντε σας περιμενω για την επομενη και πιο ολοκληρμενη μας συναντηση.
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!