-
Μετά το 'Drive' τώρα και στο 'Car' περιγραφή απο 'μαγκιές' στις πλατείες - με το ίδιο αμάξι (350Ζ)?
Τι έγινε, αντιγράφει ο ένας τον άλλον?
-
Μετά το 'Drive' τώρα και στο 'Car' περιγραφή απο 'μαγκιές' στις πλατείες - με το ίδιο αμάξι (350Ζ)?
-
-
Ακολουθούν (καθυστερημένα) την μόδα των Sideshows!!
-
Λέτε νά τό δούμε καί στούς 4Τ αυτό;
-
Λέτε νά τό δούμε καί στούς 4Τ αυτό
Μακαρι...
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Λέτε νά τό δούμε καί στούς 4Τ αυτό
Μακαρι...
Γιατί παρακαλώ μακάρι;
Δεν θα μου άρεσε καθόλου. Έχουν κιόλας αντιγράψει, για μένα λάθος τους, πολλά από άλλους αλλά είναι τουλάχιστον ποιο ανώδυνα. -
Δε φταίνε τα περιοδικά ρε παιδιά,το αυτοκίνητο είναι που τους βάζει σε τέτοιες σκέψεις!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δε φταίνε τα περιοδικά ρε παιδιά,το αυτοκίνητο είναι που τους βάζει σε τέτοιες σκέψεις!Δεν έχεις και άδικο!!!!
Ομολογώ ότι δεν ξέρω αν θα ήμουν καλό παιδί έχοντας το στα χέρια μου. -
Κι όμως όλοι χάσατε, γιατί οι 4Τ ήταν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που ντριφτάρισαν το Νισάν 350Ζ, και μάλιστα διά χειρός ΣΧ!! Μάλιστα, για να χαιρόμαστε και να μαθαίνουμε το έδωσαν κινούμενο σε DVD μαζί με το περιοδικό!! Και όλα αυτά πριν βγει ο όρος Σάιντσοου.
Η ΜΕΓΑΛΗ διαφορά βέβαια είναι πως όλα αυτά τα έκαναν στον ασφαλέστατο χώρο της ΠΙΣΤΑΣ των Μεγάρων, και όχι στην πλατεία της Φιλοθέης, της Πολιτείας, Κύπρου του Παπάγου, ή δεν ξέρω που αλλού!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Κι όμως όλοι χάσατε, γιατί οι 4Τ ήταν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που ντριφτάρισαν το Νισάν 350Ζ, και μάλιστα διά χειρός ΣΧ!! Μάλιστα, για να χαιρόμαστε και να μαθαίνουμε το έδωσαν κινούμενο σε DVD μαζί με το περιοδικό!! Και όλα αυτά πριν βγει ο όρος Σάιντσοου.Η ΜΕΓΑΛΗ διαφορά βέβαια είναι πως όλα αυτά τα έκαναν στον ασφαλέστατο χώρο της ΠΙΣΤΑΣ των Μεγάρων, και όχι στην πλατεία της Φιλοθέης, της Πολιτείας, Κύπρου του Παπάγου, ή δεν ξέρω που αλλού!
Πάντως εγώ κάνω πλάκα όταν βλέπω τα ίδια αυτοκίνητα να περιφέρονται απο περιοδικό σε περιοδικό.
Π.χ. ο ΚΚ αναφέρεται στο Μitsubishi του φίλου/εκπαιδευτή του, το έχει φωτογραφία, το εκθειάζει, κλπ...και μετά το βλέπω σε τέστ στο 'Car'...
Νεο trend?