-
Άντε τι περιμένεις???????
Φωτό θέλουμε , πληροφορίες κ.λ.π
-
επίσης τι δώρο πήρες από την αντιπροσωπία.. Με ενδιαφέρει πολύ αυτό..
-
Κάνουνε και τις Κυριακές δώρα και παραδόσεις;
-
προφανώς εννοεί το Σάββατο..
Λίγη σημασία έχει πάντως -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
προφανώς εννοεί το Σάββατο..
Λίγη σημασία έχει πάντωςviewtopic.php?f=15&t=42797&p=1859748#p1859666
-
Καλοτάξιδο costaslio!
-
Και έχω ορκιστεί να μην το πάρω σε μαύρο...
Αλλά από ότι βλέπω είναι κουκλί.. -
Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Κάνουνε και τις Κυριακές δώρα και παραδόσεις;ΑΧ ΒΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πήρε η αδελφή μου το Σάββατο το πρωί άπό την αντιπροσωπεία, και το πήγε στο Πειραιά στο πλοίο στο Νήσος Μύκονος , το οποίο ήρθε εδώ στην Σάμο την Κυριακή το πρωί!!!
Οπότε ΕΓΩ το πήρα την Κυριακή το πρωί!!!! ΓΚΕΓΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
or not to γκεγκέ;;;;;;;;;
-
ελα έλα αστους , πες εντυπώσεις και αυτό που ρώτησα σε προηγούμενο post...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
επίσης τι δώρο πήρες από την αντιπροσωπία.. Με ενδιαφέρει πολύ αυτό..Πιστεύω θα ... εκπαλαγείς!!!!!
Πήρα : Ζάντες αλουμινίου 16άρες, σκαλοπάτια αλουμινίου με το λογότυπο κασκάι, συναγερμό , πατάκια , τρίγωνο , πυροσβεστήρα (όχι τρίκιλο) και φαρμακείο !!!!!!!! -
Λοιπόν επειδή φεύγω για δουλειά , θα σουσ τείλω π.μ να μου πεις λεπτομέρειες...
-
το πρώτο λευκό είδα σήμερα στον δρόμο..
-
ρε παιδια ωραιο αμαξι αυτο,ειναι το αγαπημενο μου.
ερωτηση .
επειδη εχει λιγο αδυναμο μοτερ για τον ογκο του,για πειτε οι κατοχοι τι λεει απο αποδοση. -
Αν είχε έναν 1800άρη, θα ήταν ταμάμ..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε παιδια ωραιο αμαξι αυτο,ειναι το αγαπημενο μου.ερωτηση .
επειδη εχει λιγο αδυναμο μοτερ για τον ογκο του,για πειτε οι κατοχοι τι λεει απο αποδοση.115 άλογα έχει και 1300 κιλά βάρος!!!!!
Οταν ένα 1000άρι 950 κιλών αποδίδει 68 άλογα και θεωρείται και είναι γρήγορο ή έστω κινείται αξιοπρεπώς, σε αναλογία ένα αμάξι όπως το κασκάι 1300 κιλών (με απλή μεθοδο των τριών) έπρεπε να βγάζει 93 άλογα!
Αφού βγάζει 115 είναι ΟΚ!!! Αλλά και στην πραγματικότητα δεν το έχω ΄΄ανοίξει΄΄ αλλά χτες που χρειάστηκε να κάνω μια προσπέραση, απογειώθηκε!!!!! -
πραγματικα πολυ ομορφο το f/l
οταν κ αν ..καποια στιγμη βγει τουρμπακι 1600αρι...την επομενη το πρωι πρωι στην αντιπροσωπεια!!!! -
Ο χρήστης chrisimone έγραψε:
πραγματικα πολυ ομορφο το f/l
οταν κ αν ..καποια στιγμη βγει τουρμπακι 1600αρι...την επομενη το πρωι πρωι στην αντιπροσωπεια!!!!Έχει ήδη βγει!
-
κρυάδες....
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)