-
Δεν είπα για όλους, η πλειοψηφία είπα.
Η κατάργηση των ανεφοδιασμών που από τρία (συνήθως) ταχύτατα στιντ έχει μετατρέψει τον αγώνα σε συντήρηση ελαστικών-αυτοκινήτου έχει την υποστήριξη των περισσότερων.
Και καλά κάνουν φυσικά, για να μην παρεξηγηθω, άποψη τους είναι. -
Να προσθεσω οτι σημερα ολοι οι οδηγοι πιεζαν το μονοθεσιο τους. Δεν το εκανε μονο ο Hamilton. Το θεμα ομως εινα να ξερεις ποτε να πιεσεις, για ποσο και ποτε να διατηρησεις τα ελαστικα σου. Αυτο παντα ηταν μερος της F1. Συνδυαζει ταχυτητα και εξυπναδα. Αυτο δειχνει ποτε ενας οδηγος ειναι ολοκληρωμενος και ποτε απλα γρηγορος.
Yugo, η F1 δεν ειναι popularity contest. Αν ο Alonso μας δωσει κατασκευαστων και δεν προκαλεσει καποιο προβλημα ακομα θα λες οτι δεν τον θελεις στην ομαδα?
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ειπα και πριν οτι φετος ειχε και ατυχιες οπως τα σπασμενα μοτερ και σαφεστατα και δεχομαι οτι και στην Αυστραλια ηταν ατυχος, δεν ειμαι τοσο καφρος για να μην το παραδεχομαι αυτο. ΑΠΛΑ μια ατυχια στην Αυστραλια και αλλη μια στη Μαλαισια κατευθειαν ακυρωνονται με τις δυο κωλοφαρδιες σε Μπαχρειν και Καταλωνια. Επισης δεν θα κριθει η κωλοφαρδια και η προκλητικοτητα του Ισπανου απο τους πεντε φετινους αγωνες αλλα απο την καριερα του συνολικα μεχρι τωρα!!! Την πηρες την απαντησουλα σου τωρα;
Ποια ακριβως ηταν η κωλοφαρδια του Αλονσο στην Ισπανία ή το Μπαχρέιν και γιατί δεν ηταν κωλοφαρδος στους ιδιους αγωνες ο Μασσα που επισης κερδισε μια θεση; Ή γιατι ειναι κωλοφαρδία του Αλονσο που ηταν κοντα και προλαβε να κερδισει τη θεση του Φετελ, σε συγκριση με τον ... Μπατον ή τον Ροζμπεργκ ας πουμε οι οποιοι θα κερδιζαν επισης τη θεση, αλλα δεν καταφεραν να ειναι αρκετα κοντα στον Φετελ ωστε να επωφεληθουν;
Συμπερασμα 1: edit mod το ιδιο και εγω που καθομαι και σου απαντω.
Συμπερασμα 2: Ζοριζεσαι με τον Αλονσο, γιατι ο οπαδισμος σου με τη Φερραρι δε σου αφηνει να δεις οτι ο Αλονσο ειναι ο πιλοτος που κατεβασε απο το θρονο του το Σουμαχερ και μαλιστα παναξια. Και επειδη στο μυαλο σου ειναι αδυνατον να εχασε ο συνδυασμος Φερραρι/Σουμαχερ στην πιστα, ψαχνεις στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ με τον Χαρδαβελλα -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πάντως παίδες όλη αυτή η κουβέντα περί 'κακώς δεν προσέχει τα ελαστικά του' και 'πρέπει να πηγαίνει πιό μυαλωμένα' οδηγεί σε αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούμε να αποφύγουμε: οδηγούς-κοτούλες που πάνε με το τσούκου τσούκου να κλέψουν αποτελέσματα.
Αν πιστεύει κανείς ότι όταν ο Hamilton αντάλλαζε 1-2 δέκατα το πολύ με τον Vettel για 40 γύρους και ανταγωνιζόμενος μονοθέσιο που του ρίχνει 1 δευτερόλεπτο στα δοκιμαστικά είχε τη δυνατότητα να πάει πιό φυλαγμένα, πάω πάσο και περιμένω να μου εξηγήσει πρώτον πώς θα γινόταν και δεύτερον αν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο.
Ο Hamilton και ο Schumacher είχαν τους δυσκολότερους αγώνες απ'όλους, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Σε τέτοιες καταστάσεις είναι κάπως άδικο να κατηγορούμε οδηγούς για 'πίεση' του μονοθεσίου τους...Σε μία πίστα που δεν υπάρχει η δυνατότητα να προσπεράσεις περισσότερο ΙΜΗΟ είχε σημασία για τον LH να δείξει ότι είναι εκεί και λιγότερο να οδηγήσει συντηρητικά. Μετά δεν σου κάνει εντύπωση ότι ο LH έκανε τον ταχύτερο του γύρο μετά την έξοδο του SV όταν τα πράγματα για αυτόν είχαν κριθεί και ήταν στη 2η θέση?
Πάντως σύμφωνα με τα διάφορα sites ίσως η αστοχία του LH να οφείλεται σε debris οπότε και όλα όσα λέμε δεν έχουν καμία σημασία
http://www.planet-f1.com/news/3213/6143 ... -Hamilton-
(στο F1 ομιλούν για investigation)
οπότε στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται ότι ο Γκαστόνε παραμένει Γκαστόνε.... Λίγους γύρους ακόμα και ίσως και ο Webber να είχε πρόβλημα.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πάντως σύμφωνα με τα διάφορα sites ίσως η αστοχία του LH να οφείλεται σε debris οπότε και όλα όσα λέμε δεν έχουν καμία σημασίαhttp://www.planet-f1.com/news/3213/6143 ... -Hamilton-
(στο F1 ομιλούν για investigation)
οπότε στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται ότι ο Γκαστόνε παραμένει Γκαστόνε.... Λίγους γύρους ακόμα και ίσως και ο Webber να είχε πρόβλημα.....
Αυτά ήταν σχόλια του Whitmarsh στη TV. Θα δούμε τι πόρισμα θα βγάλει το investigation για να κρίνουμε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειπα και πριν οτι φετος ειχε και ατυχιες οπως τα σπασμενα μοτερ και σαφεστατα και δεχομαι οτι και στην Αυστραλια ηταν ατυχος, δεν ειμαι τοσο καφρος για να μην το παραδεχομαι αυτο. ΑΠΛΑ μια ατυχια στην Αυστραλια και αλλη μια στη Μαλαισια κατευθειαν ακυρωνονται με τις δυο κωλοφαρδιες σε Μπαχρειν και Καταλωνια. Επισης δεν θα κριθει η κωλοφαρδια και η προκλητικοτητα του Ισπανου απο τους πεντε φετινους αγωνες αλλα απο την καριερα του συνολικα μεχρι τωρα!!! Την πηρες την απαντησουλα σου τωρα;
Ποια ακριβως ηταν η κωλοφαρδια του Αλονσο στην Ισπανία ή το Μπαχρέιν και γιατί δεν ηταν κωλοφαρδος στους ιδιους αγωνες ο Μασσα που επισης κερδισε μια θεση; Ή γιατι ειναι κωλοφαρδία του Αλονσο που ηταν κοντα και προλαβε να κερδισει τη θεση του Φετελ, σε συγκριση με τον ... Μπατον ή τον Ροζμπεργκ ας πουμε οι οποιοι θα κερδιζαν επισης τη θεση, αλλα δεν καταφεραν να ειναι αρκετα κοντα στον Φετελ ωστε να επωφεληθουν;
Συμπερασμα 1:edit mod το ιδιο και εγω που καθομαι και σου απαντω.
Συμπερασμα 2: Ζοριζεσαι με τον Αλονσο, γιατι ο οπαδισμος σου με τη Φερραρι δε σου αφηνει να δεις οτι ο Αλονσο ειναι ο πιλοτος που κατεβασε απο το θρονο του το Σουμαχερ και μαλιστα παναξια. Και επειδη στο μυαλο σου ειναι αδυνατον να εχασε ο συνδυασμος Φερραρι/Σουμαχερ στην πιστα, ψαχνεις στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ με τον Χαρδαβελλαedit mod. Αν λαβουμε υποψη τα γραφομενα σου κανενας και ποτε δεν ειναι κωλοφαρδος γιατι οτι και να συμβει στον εκαστοτε αλλο οδηγο οποιος ηταν κοντα και επωφεληθηκε δεν ειναι τυχερος γιατι ηταν κοντα. Οσο πιο κοντα εισαι σε αυτον που επαθε το προβλημα τοσο πιο πολυ θα επωφεληθεις γιατι πρωτον αλλος που ειναι πιο πισω μπορει να μην προλαβει να τον περασει και δευτερον οσο πιο ψηλα εισαι μια κερδισμενη θεση σημαινει πιο πολλους βαθμους. Αρα αλλιως επηρεαστηκε η βαθμολογικη κατασταση του Μασσα και αλλιως του Αλονσο. Επισης υπηρχαν πολλες φορες στο παρελθον που μια εισοδος του safety car ηταν ευνοικη για τον Αλονσο και οχι για τους αλλους, πολλες εγκαταλειψεις προπορευομενων του που τον ανεβασαν θεσεις ενω ο αμεσος ανταγωνιστης του ηταν μπροστα και δεν επωφεληθηκε. Τελος για να το γεγονος οτι επειδη εκθρονησε το Σουμι ειμαι εμπαθης να σου πω το αλλο. Το 2005 η Ferrari λογω ελαστικων ηταν στο ΠΟΥΘΕΝΑ, οποτε η μαχη ηταν μεταξυ Ραικονεν και Αλονσο. Αν θυμασαι τοτε ο Κιμι οδηγουσε στη Mclaren το μεγαλυτερο αντιπαλο της Ferrari την ωρα μαλιστα που ο Αλονσο μολις αρχιζε να πρωταγωνιστει οποτε δεν μπορεις να εχεις εμπαθεια με καποιον ,απλα ταλαντουχο τοτε, πιλοτο. Σε πληροφορω λοιπον οτι μετα τους 7-8 πρωτους αγωνες υποστηριζα τον Κιμι με Mclaren ναι με Mclaren , γιατι δεν αντεχα την τοτε αρχικη τυχη του Αλονσο και κυριως την προκλητικοτητα του!!! Που ειναι λοιπον το κομπλεξ εκθρονησης του Σουμι οταν απο την προηγουμενη χρονια ηθελα να το παρει ο οδηγος την αντιπαλης Mclaren; Επισης για ποια εκθρονηση μιλαμε; Μια μεγαλη μαχη ηταν που κριθηκε στις λεπτομερειες και την τυχη. Δεν ηταν ξεβρακωμα. Ζησε τωρα το ονειρο σου με τον αλαζονικο Ισπανο. Τελος λησμονεις οτι εχω γραψει πολλες φορες οτι ο Ισπανος ειναι οδηγαρα, αρα δεν ειναι οτι δεν αναγνωριζω την ταχυτητα-ικανοτητα του. Η τυχη και η συμπεριφορα του ειναι το θεμα!!!
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
edit mod
edit mod
Αν λαβουμε υποψη τα γραφομενα σου κανενας και ποτε δεν ειναι κωλοφαρδος γιατι οτι και να συμβει στον εκαστοτε αλλο οδηγο οποιος ηταν κοντα και επωφεληθηκε δεν ειναι τυχερος γιατι ηταν κοντα. Οσο πιο κοντα εισαι σε αυτον που επαθε το προβλημα τοσο πιο πολυ θα επωφεληθεις γιατι πρωτον αλλος που ειναι πιο πισω μπορει να μην προλαβει να τον περασει και δευτερον οσο πιο ψηλα εισαι μια κερδισμενη θεση σημαινει πιο πολλους βαθμους. Αρα αλλιως επηρεαστηκε η βαθμολογικη κατασταση του Μασσα και αλλιως του Αλονσο.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εισαι τοσο βλάκας. Σιγουρα το παιζεις. Ο Αλονσο επωφεληθηκε γιατι ηταν τυχερος και ηταν 2ος (στο Μπαχρέιν) αντι για 13ος. Εγινε κληρωση και βγηκε 2ος Θα ζητησει και συγνωμη γιατι ηταν ταχυτερος απ οολους τους αλλους, αρα πιο κοντα στον πρωτο... edit mod
Επισης υπηρχαν πολλες φορες στο παρελθον που μια εισοδος του safety car ηταν ευνοικη για τον Αλονσο και οχι για τους αλλους, πολλες εγκαταλειψεις προπορευομενων του που τον ανεβασαν θεσεις ενω ο αμεσος ανταγωνιστης του ηταν μπροστα και δεν επωφεληθηκε.
Υπηρχαν και φορες που εγινε το αντιθετο, αλλα αυτες τις ξεχναμε γιατι δε μας βολευουν...
Τελος για να το γεγονος οτι επειδη εκθρονησε το Σουμι ειμαι εμπαθης να σου πω το αλλο. Το 2005 η Ferrari λογω ελαστικων ηταν στο ΠΟΥΘΕΝΑ, οποτε η μαχη ηταν μεταξυ Ραικονεν και Αλονσο. Αν θυμασαι τοτε ο Κιμι οδηγουσε στη Mclaren το μεγαλυτερο αντιπαλο της Ferrari την ωρα μαλιστα που ο Αλονσο μολις αρχιζε να πρωταγωνιστει οποτε δεν μπορεις να εχεις εμπαθεια με καποιον ,απλα ταλαντουχο τοτε, πιλοτο. Σε πληροφορω λοιπον οτι μετα τους 7-8 πρωτους αγωνες υποστηριζα τον Κιμι με Mclaren ναι με Mclaren , γιατι δεν αντεχα την τοτε αρχικη τυχη του Αλονσο και κυριως την προκλητικοτητα του!!!Που ειναι λοιπον το κομπλεξ εκθρονησης του Σουμι οταν απο την προηγουμενη χρονια ηθελα να το παρει ο οδηγος την αντιπαλης Mclaren; Επισης για ποια εκθρονηση μιλαμε; Μια μεγαλη μαχη ηταν που κριθηκε στις λεπτομερειες και την τυχη. Δεν ηταν ξεβρακωμα.
Ξεβρακωμα απο τα λιγα. Σε ολο το πρωταθλημα η διαφορα ηταν απο 20-30 βαθμους. Και το απολυτο ξεβρακωμα εγινε στον τελευταιο αγωνα που κρινονταν το κατασκευαστων. Να θυμισω τι εγινε εκει; Φιλε δεν ηταν πριν απο 50 χρονια ολα αυτα, πριν απο 5 χρονια εγιναν. 22 βαθμους διαφορα και κριθηκε στις λεπτομερειες Ημαρτον!!! Αλλωστε η συνεχεια εδειξε ποιος ειναι ο ενας και ποιος ο αλλος που εφυγε νυχτα απο το αθλημα...>Ζησε τωρα το ονειρο σου με τον αλαζονικο Ισπανο. Τελος λησμονεις οτι εχω γραψει πολλες φορες οτι ο Ισπανος ειναι οδηγαρα, αρα δεν ειναι οτι δεν αναγνωριζω την ταχυτητα-ικανοτητα του. Η τυχη και η συμπεριφορα του ειναι το θεμα!!!
Αυτο πλεον ειναι ψυχολογικο προβλημα. Υπαρχουν καποιοι ειδικοι που μπορουν να σε βοηθησουν, εγω λυπαμαι. Δεν δυναμαι. Μαλλον σε πειραζει που οταν κανει ο Αλονσο τα στοματα, ξερεις οτι αναφερεται σε καποιος ομοιους σου...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
[οτι να ναι]Έφυγε νύχτα ο κίμι ε;
Και άλλος ΚΩΛΟτούμπας μετά τον καραγκούνη...
Θα φταίει ο θερμαϊκός... Κόψε τα μπάνια μπας και ξελαμπικάρεις...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποια ακριβως ηταν η κωλοφαρδια του Αλονσο στην Ισπανία ή το Μπαχρέιν και γιατί δεν ηταν κωλοφαρδος στους ιδιους αγωνες ο Μασσα που επισης κερδισε μια θεση; Ή γιατι ειναι κωλοφαρδία του Αλονσο που ηταν κοντα και προλαβε να κερδισει τη θεση του Φετελ, σε συγκριση με τον ... Μπατον ή τον Ροζμπεργκ ας πουμε οι οποιοι θα κερδιζαν επισης τη θεση, αλλα δεν καταφεραν να ειναι αρκετα κοντα στον Φετελ ωστε να επωφεληθουν;
...Μέχρι εδώ σωστά του τα λες.
Συμπερασμα 1: edit mod
Συμπερασμα 2: Ζοριζεσαι με τον Αλονσο, γιατι ο οπαδισμος σου με τη Φερραρι δε σου αφηνει να δεις οτι ο Αλονσο ειναι ο πιλοτος που κατεβασε απο το θρονο του το Σουμαχερ και μαλιστα παναξια. Και επειδη στο μυαλο σου ειναι αδυνατον να εχασε ο συνδυασμος Φερραρι/Σουμαχερ στην πιστα, ψαχνεις στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ με τον Χαρδαβελλα...τα προσωπικά σας, δικά σας - αλλά τί ήταν αυτό περί 'εκθρόνησης';
Τελείως άκυρο, από πάρα πολλές απόψεις. Και δεν με νοιάζει να φανταστείς ούτε ο Γερμανός, ούτε ο Ισπανός...Και για την ακρίβεια, καλύτερα θα ήταν να έλεγες ότι αυτός που του τα 'λεγες, απλά είναι -εμφανώς- στραβωμένος με τον Αλόνσο (δικαίως ή αδίκως, δεν έχει και πολλή σημασία), σε σημείο να τραβάει απ' τα μαλλιά τη 'ρετσινιά' του τυχεράκια (και 'μένα μπορεί να μου τη σπάει μερικές φορές που 'του κάθονται καταστάσεις' του Αλόνσου, αλλά οκ, δε θα το κάνουμε και αντι-θρησκεία...).
(Στην ουσία δε, εδώ που τα λέμε, δεν τον νοιάζει που είναι 'τυχερός',,,αλλά που δεν είναι 'άτυχος'...)Και για να προλάβω, φόρουμ είναι εδώ, κι όχι μπαράκι ξερωγω, γι' αυτό και 'χώθηκα' έτσι αυτόκλητα.
-
Αν κάποιος δεν είχε δει τον αγώνα και ανοιγε την τηλεόραση αμέσως μετα τον τερματισμό θα νόμιζε ότι νικητης ήταν ο Ισπανός και μάλιστα συντρίβοντας τους υπόλοιπους, κρίνοντας από τους πολλαπλούς (ψεύτικους όμως) οργασμούς του.
Αυτή την συμπεριφορά δικαιούται να την έχει κάποιος που ενώ είναι μονίμως ουραγός, οι πλανήτες συνομωτήσουν και βγει σε τέτοια ανέλπιστη θέση που ξέρει ότι πιθανόν δεν θα ξαναβγεί ποτέ.
Αν είσαι μεταξύ των φαβορί απλώς γίνεσαι ρεζίλι στους νοήμονες και δείχνεις τον χαρακτήρα ή τα κόμπλεξ σου προσπαθόντας με αυτήν την υπερβολική συμπεριφορά να μειώσεις την νίκη του πρώτου.
Ένας πρωταθλητής από μέσα του είναι στεναχωρημένος που δεν πρώτευσε και δεν κάνει έτσι. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Αν κάποιος δεν είχε δει τον αγώνα και ανοιγε την τηλεόραση αμέσως μετα τον τερματισμό θα νόμιζε ότι νικητης ήταν ο Ισπανός και μάλιστα συντρίβοντας τους υπόλοιπους, κρίνοντας από τους πολλαπλούς (ψεύτικους όμως) οργασμούς του.
Αυτή την συμπεριφορά δικαιούται να την έχει κάποιος που ενώ είναι μονίμως ουραγός, οι πλανήτες συνομωτήσουν και βγει σε τέτοια ανέλπιστη θέση που ξέρει ότι πιθανόν δεν θα ξαναβγεί ποτέ.
Αν είσαι μεταξύ των φαβορί απλώς γίνεσαι ρεζίλι στους νοήμονες και δείχνεις τον χαρακτήρα ή τα κόμπλεξ σου προσπαθόντας με αυτήν την υπερβολική συμπεριφορά να μειώσεις την νίκη του πρώτου.
Ένας πρωταθλητής από μέσα του είναι στεναχωρημένος που δεν πρώτευσε και δεν κάνει έτσι.+οο
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Αν κάποιος δεν είχε δει τον αγώνα και ανοιγε την τηλεόραση αμέσως μετα τον τερματισμό θα νόμιζε ότι νικητης ήταν ο Ισπανός και μάλιστα συντρίβοντας τους υπόλοιπους, κρίνοντας από τους πολλαπλούς (ψεύτικους όμως) οργασμούς του.
Αυτή την συμπεριφορά δικαιούται να την έχει κάποιος που ενώ είναι μονίμως ουραγός, οι πλανήτες συνομωτήσουν και βγει σε τέτοια ανέλπιστη θέση που ξέρει ότι πιθανόν δεν θα ξαναβγεί ποτέ.
Αν είσαι μεταξύ των φαβορί απλώς γίνεσαι ρεζίλι στους νοήμονες και δείχνεις τον χαρακτήρα ή τα κόμπλεξ σου προσπαθόντας με αυτήν την υπερβολική συμπεριφορά να μειώσεις την νίκη του πρώτου.
Ένας πρωταθλητής από μέσα του είναι στεναχωρημένος που δεν πρώτευσε και δεν κάνει έτσι.+οο^+οο
-
...σιγά μην πάει να καταθέσει και επιμνημόσυνο στεφάνι στο λάστιχο του Χάμιλτον.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...σιγά μην πάει να καταθέσει και επιμνημόσυνο στεφάνι στο λάστιχο του Χάμιλτον.Να του παραδώσει το τρόπαιο!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...σιγά μην πάει να καταθέσει και επιμνημόσυνο στεφάνι στο λάστιχο του Χάμιλτον.
Να του παραδώσει το τρόπαιο!
Μην είσαι τσιγκούνης...
Μπορεί ο αλόνσο στον επόμενο αγώνα, που όλως τυχαίως είναι σιρκουί πόλης, να φυτέψει το μονοθέσιο πουθενά και να κερδίσει ο χάμι από του πουθενά...
-
Ferrari to investigate Felipe Massa's performance
Λέτε να του φτιάξουν κι αυτουνού νέο μονοθέσιο?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
...σιγά μην πάει να καταθέσει και επιμνημόσυνο στεφάνι στο λάστιχο του Χάμιλτον.
Να του παραδώσει το τρόπαιο!
Μην είσαι τσιγκούνης...
Μπορεί ο αλόνσο στον επόμενο αγώνα, που όλως τυχαίως είναι σιρκουί πόλης, να φυτέψει το μονοθέσιο πουθενά και να κερδίσει ο χάμι από του πουθενά...
- RedBull's carbon brakes
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...σιγά μην πάει να καταθέσει και επιμνημόσυνο στεφάνι στο λάστιχο του Χάμιλτον.Ποιός μίλησε για τον Χάμιλτον;
Εγώ είπα ότι ζητωκραύγαζε έξαλλα σαν να ήταν πρώτος! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ferrari to investigate Felipe Massa's performanceΛέτε να του φτιάξουν κι αυτουνού νέο μονοθέσιο?
...μονοθέσιο θα του φτιάξουν - ή θα τον τσιμεντάρουν μέσα σ' αυτό και μπλουμ;
....Για Ιταλιάνους μιλάμε..... -
για μενα ο Φεττελ ειχε το σωστο βλεμμα...
ηρθε τριτος και ηταν ετοιμος να σκασει...
Ο Αλονσο αυτα εκανε παντα δεν με εκπλησει.να μιλησω για ολους;
Ο Αλονσο ενα τυχερο ικανοτατο τσαγλανακι ειναι.
Ο Χαμιλτον ενα πιο ικανο αλλα υπεροπτικο τυπακι που το παιζει.
Ο Βεμπερ ολο μιλαει και μετα πεφτει στην παγιδα του την ιδια.
Ο Φεττελ ειναι ο πραγματικα ατυχος και εχει σωστο αγωνιστηκο στυλακι.Αυτος που ηταν ΠΑΝΩ απο ολους σε ταχυτητα παει για παγωτα...
Μονο ο Μπατον ειναι καθαρος.αν το καλοσκεφτω οντως αυτος ειναι πολυ καθαρος.
2010 Gran Premio de España