-
ΟΚ παω πασο. Τωρα ομως που παρακολουθω το live timing εκτος του οτι ο Schumi ειναι μεχρι στιγμης 5 δεκατα ταχυτερος στην καλυτερη επιδοση με λιγο καυσιμο, σε συνεχομενους αργους γυρους με αρκετο καυσιμο ειναι σταθερα 0.3-0.5 δευτερα ταχυτερος απο το Rosberg. Βεβαια δεν ξερω ποσο κουβαλαει ο καθενας αλλα σιγουρα και οι δυο εχουν αρκετο καυσιμο.
-
FP2
Pos Driver Team Time Laps 1. Vettel Red Bull-Renault 1:19.965 24 2. Webber Red Bull-Renault 1:20.175 + 0.210 35 3. Schumacher Mercedes 1:20.757 + 0.792 28 4. Alonso Ferrari 1:20.819 + 0.854 30 5. Hamilton McLaren-Mercedes 1:21.191 + 1.226 23 6. Kubica Renault 1:21.202 + 1.237 36 7. Rosberg Mercedes 1:21.271 + 1.306 27 8. Massa Ferrari 1:21.302 + 1.337 25 9. Button McLaren-Mercedes 1:21.364 + 1.399 26 10. Sutil Force India-Mercedes 1:21.518 + 1.553 32 11. de la Rosa Sauber-Ferrari 1:21.672 + 1.707 37 12. Liuzzi Force India-Mercedes 1:21.904 + 1.939 32 13. Kobayashi Sauber-Ferrari 1:21.931 + 1.966 29 14. Buemi Toro Rosso-Ferrari 1:22.184 + 2.219 37 15. Barrichello Williams-Cosworth 1:22.192 + 2.227 33 16. Petrov Renault 1:22.435 + 2.470 35 17. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:22.449 + 2.484 34 18. Hulkenberg Williams-Cosworth 1:23.765 + 3.800 7 19. Trulli Lotus-Cosworth 1:24.209 + 4.244 26 20. Kovalainen Lotus-Cosworth 1:24.894 + 4.929 22 21. di Grassi Virgin-Cosworth 1:25.066 + 5.101 30 22. Chandhok HRT-Cosworth 1:25.972 + 6.007 23 23. Senna HRT-Cosworth 1:26.152 + 6.187 25 24. Glock Virgin-Cosworth 1:26.596 + 6.631 21Εντυπωσιακες οι ρεντ μπουλ???
-
Αστα... Να δουμε πως θα παει τελικα. Προσωπικα θα ειμαι χαρουμενος αν τουλαχιστον παρουμε τους περισσοτερους βαθμους που μπορουμε μετα την RBR. Η νικη θα ειναι ενα bonus

Ενα ωραιο video που δειχνει πως ο οδηγος ελεγχει το f-duct στην Ferrari.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Αστα... Να δουμε πως θα παει τελικα. Προσωπικα θα ειμαι χαρουμενος αν τουλαχιστον παρουμε τους περισσοτερους βαθμους που μπορουμε μετα την RBR. Η νικη θα ειναι ενα bonus
Ενα ωραιο video που δειχνει πως ο οδηγος ελεγχει το f-duct στην Ferrari.
εντυπωσιακό πραγματικά...
Φαίνεται να κάνει την κίνηση με το αριστερό του χέρι ακόμα και στις μικρές ευθείες, ενώ είναι εντυπωσιακή η τελευταία στροφή που την παίρνει flat out με ένα χέρι!!
Μυρίζομαι απαγόρευσή του με δικαιολογίες του στυλ 'για λόγους ασφαλείας, επειδή ο πιλότος αφήνει τα χέρια του απ' το τιμόνι μπλα μπλα μπλα'
Πάντως μου θύμισε κάτι από παλιά incar με τις χειροκίνητες αλλαγές και το λεβιέ! Καμία σχέση βέβαια η δυσκολία του τότε...
-
Καλα στο 2:00 ακριβως τι κανει το παληκαρι?????
-
Kάνα λινκ για τα FP3;
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Kάνα λινκ για τα FP3;Aν ξερει καποιος θα σου απαντησει,δεν χρειαζεται νεο ποστ καθε μιση ωρα[mod]
-
http://atdhe.net/index.html ``` και motorsports TV -
-
Αλλού η Red Bull.
Προδιαγράφεται άνετο 1-2. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αλλού η Red Bull.
Προδιαγράφεται άνετο 1-2.Συμφωνω, επισης παλι ο Μιχαλακης 4 δεκατακια μπροστα απο το Νικο.
-
Βρε τον Μιχαλάκι
Βρε κοίτα να δεις που κάποιοι τελικά είχαν δίκιο όταν έλεγαν...μην βιάζεστε
-
μα καλα αλλαζουν ρυθμισεις με το δεξι στην Φερραρι...;
οι Ρεντ Μπουλ οντως αλλου αλλα ο Βεμπερ οχι τοσο μακρια απο τον Λιουις...
Ο Μιχαλάκης πιστευω μπορει να χτυπησει και ποντιουμ αλλα τα McLaren ειναι δυνατα...
αυριο θα βρεχει εκει αραγε...;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βρε τον ΜιχαλάκιΒρε κοίτα να δεις που κάποιοι τελικά είχαν δίκιο όταν έλεγαν...μην βιάζεστε
Χρυσε μου ανθρωπε σε θυμαμαι οτι το ελεγες και εγω το ελεγα και αλλοι πολλοι. Απο χθες εχω γραψει πολλες φορες οτι ο Μιχαλακης τα παει μια χαρα αλλα δεν αφησα υπονοουμενο του στιλ 'εγω τα ελεγα'. Αν καποιος σου πει οτι δεν τα ελεγες ή παει να κανει την παπια που τον εθαβε, τοτε πες 'εγω τα ελεγα' αλλα γιατι ΜΟΝΙΜΩΣ πρεπει με την παραμικρη ευκαιρια να εχουμε ανακγη αυτοπροβολης και αυτοεπιβεβαιωσης;
-
Πιστευω ο Haug θα λαμπει απο περηφανια, μπορει τα ασημενια βελη του να τρωνε ακομα ενα δευτερολεπτο στο γυρο αλλα μετα τις αλλαγες ο Μχαλακης του κερδιζει τον ενοχλητικο Φιλανδογερμανοσπορο. Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων
-
Δηλαδη δεν εχει δικαιωμα ο Μιχαλακης να ζητησει προσαρμογη του μονοθεσιου του στο προσωπικο στιλ οδηγησης του; Δηλαδη ειναι ανικανος εφοσον δεν μπορουσε να προσαρμοστει στο προηγουμενο set up; Εγω δεν βλεπω κανεναν Rosberg ριγμενο μιας που στις τρεις περιοδους οι χρονοι του ηταν εκει που τον εχουμε συνηθησει στους πρωτους αγωνες, απλα ο Μιχαλακης εγραψε πολυ καλους χρονους σε σχεση με το Rosberg αλλα και σε σχεση με τον ευρυτερο ανταγωνισμο. Με την ιδια λογικη μπορω να πω οτι ο Schumi ηταν ριγμενος πριν που το μονοθεσιο δεν του ταιριαζε.
Α και κατι τελευταιο επειδη ειπες οτι το μονοθεσιο παραμενει ενα δευτερο πιο αργο απο του υπολοιπους. Χθες ο Μιχαλης εφαγε 8 δεκατα και σημερα ενα δευτερο απο το Vettel. Σε σχεση με τα αλλα μονοθεσιο των Mclaren-Ferrari αλλα και απο τον Webber η διαφορα ειναι πολυ μικρη.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πιστευω ο Haug θα λαμπει απο περηφανια, μπορει τα ασημενια βελη του να τρωνε ακομα ενα δευτερολεπτο στο γυρο αλλα μετα τις αλλαγες ο Μχαλακης του κερδιζει τον ενοχλητικο Φιλανδογερμανοσπορο. Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητωνΜια χαρά τσίτα το πήγαινε το όχημα ο Rosberg για όσους είδαν practice. Οι Red Bull ήταν ΑΚΟΜΑ πιό γρήγορες απ'όλους τους υπόλοιπους στην Ισπανία, ειδικά σε χαηλά φορτία καυσίμου και μαλακά ελαστικά. Βγάζοντας τις παρεμβολές εμπάθειας απέναντι στο Michael μπορεί να το δει κάποιος πολύ εύκολα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πιστευω ο Haug θα λαμπει απο περηφανια, μπορει τα ασημενια βελη του να τρωνε ακομα ενα δευτερολεπτο στο γυρο αλλα μετα τις αλλαγες ο Μχαλακης του κερδιζει τον ενοχλητικο Φιλανδογερμανοσπορο. Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων
Μια χαρά τσίτα το πήγαινε το όχημα ο Rosberg για όσους είδαν practice. Οι Red Bull ήταν ΑΚΟΜΑ πιό γρήγορες απ'όλους τους υπόλοιπους στην Ισπανία, ειδικά σε χαηλά φορτία καυσίμου και μαλακά ελαστικά. Βγάζοντας τις παρεμβολές εμπάθειας απέναντι στο Michael μπορεί να το δει κάποιος πολύ εύκολα.
+1000000
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μα καλα αλλαζουν ρυθμισεις με το δεξι στην Φερραρι...;οι Ρεντ Μπουλ οντως αλλου αλλα ο Βεμπερ οχι τοσο μακρια απο τον Λιουις...
Ο Μιχαλάκης πιστευω μπορει να χτυπησει και ποντιουμ αλλα τα McLaren ειναι δυνατα...
αυριο θα βρεχει εκει αραγε...;
Δεν θα βρεξει οχι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πιστευω ο Haug θα λαμπει απο περηφανια, μπορει τα ασημενια βελη του να τρωνε ακομα ενα δευτερολεπτο στο γυρο αλλα μετα τις αλλαγες ο Μχαλακης του κερδιζει τον ενοχλητικο Φιλανδογερμανοσπορο. Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων... εννοείς ότι θυσίασαν τι όποιες επιδόσεις του μονθεσίου , προκειμένου να 'αποκατασταθεί' η - διαφημιστική - τάξη ... ??
2010 Gran Premio de España