-
Επισης ειναι υποχρεωμενο το καθε περιοδικο ν αναφερει εκει που ετρεξε με το Subi STi με 230 ή με την 911 GT2 με 280, που ηταν, ποιος ειχε κλεισει τον δρομο, ποσοι φυλουσαν, κλπ κλπ;;;
Νομιζω οτι το ηθος κ τα μηνυματα ενος περιοδικου φαινονται απο αλλα πραγματα στα γραφομενα τους. Οχι αν το Rally παει με 165 στην ταδε παρατεταμενη κλπ κλπ. Ουτως ή αλλιως τεσταροντας τ αυτοκινητα δινουν μια δυο τρεις γνωμες για το τι ειναι το καθενα προσπαθωντας να βοηθησουν τους καταναλωτες. Απο εκει κ μετα το τι θα κανει ο καθε οδηγος ειναι καθαρα του τι ψαχνει κ θελει απο τ αυτοκινητο.
Ακομα κ αυτα που ασχολουνται με μετατροπες, nitro, turbo σε μεγεθος αεροπλανου κλπ κλπ δειχνουν what's available κυριως για τους κοντρακηδες (κυριως ειπα μην πεσετε απανω μου). Αν τα μυαλα ομως ειναι αφιερωμενα εκει στα 341,234 αλογα κ 2 μουλαρια, ετοιμα να ξεχυθουν μολις το φαναρι αναψει πρασινο, φταιχτης ειναι το περιοδικο μετατροπων;
Μπορω να σκεφτω πολλα αλλα πριν κατονομασω αυτο για φταιχτη! -
Εκεί που καταλήγεις στο τέλος αυτό λέω!
Κακό να το κάνεις, αλλά ακόμα χειρότερο να το διατυμπανίζεις.
Και ναι, θα το ήθελα να επέμβει κάποιος όταν δημοσιεύονται τέτοια θέματα.Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πιάσουν 450 στην ευθεία της Θήβας και όποια ευθεία της Θήβας, αφού προηγουμένως έχουν κλείσει το δρόμο και δεν ενοχλούν την κυκλοφορία με το κλείσιμο αυτό. Αν όμως το κάνουν στην ευθεία των Μεγάρων, ή στην κατηφόρα γυρνώντας από Κακιά Σκάλα, να πιάσει και περισσότερα και να κάνουν την 'υπέρβαση', τότε κακώς πράττουν, γιατί δεν είναι ο κάθε κωλοπαιδαράς, αλλά ένα περιοδικό, που πιστεύω πως θέλει να θεωρείται σοβαρό και υπεύθυνο. Αν το διαφημίσουν κιόλας με τον Α ή Β τρόπο, τότε δεν πρέπει κάποιος να τους τιμωρήσει;
Στο κάτω κάτω τα τεστ για ποιο λόγο είναι; Για να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το αμάξι, και βάσει της εμπειρίας τους από τα άλλα μοντέλλα να το κατατάξουν σύμφωνα με τον ανταγωνισμό.
Η **καθημερινή **συμβίωση με οποιοδήποτε αμάξι δεν απαιτεί παρανομία, (πόσο μάλλον χοντρή και προκλητική) είτε μιλάμε για Σεϊτσέντο απλό, είτε για Μήτσο ΕΒΟ. Καθημερινή συμβίωση.
Όταν πάλι θέλουν να δούνε το οριακό κράτημα κλπ, πού θα το δοκιμάσουν; Στις στροφές του Βαρνάβα που χθες πέρασε ένα φορτηγό με πετρέλαιο θέρμανσης και δεν κρατάει μία σήμερα; Ή μήπως θα βγούνε καλύτερα συμπεράσματα στα Μέγαρα, τις Σέρρες, το Καρτόντρομο και όπου αλλού που οι στροφές και το οδόστρωμα είναι δεδομένα και θα βάλουν και κορίνες στις στάνταρ αποστάσεις που βάζουν κάθε φορά στο ίδιο σημείο με τα ίδια δεδομένα; -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Apo oso kserw kanena allo entipo ektos twn 4T den pigainei stin pista twn Megarwn i twn Serrwn pou einai ta kateksoxi katallila meri gia na dokimasei kaneis sto orio ta autokinita.Μήπως έχεις αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ στα Μέγαρα πηγαίνουν ΜΟΝΟ οι 4Τ?
(ενώ παλιότερα πήγαιναν όλα αρκετά συχνά...)
-
Θες να μου πεις λοιπον;
-
Nαι, γιατί όχι...
'Από τον Ιούνιο του 2002 η SAFETRACK A.E. θυγατρική του ομίλου ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. έχει αναλάβει τη διαχείριση του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων.'
-
Αυτο το ξερουν ολοι. Παρολα αυτα η πορτα ειναι ανοιχτη σε ολους.
Σε καθε περιπτωση αν ειναι να ξοδεψεις τοσα λεφτα θα μπορουσες αντι να πας Κρητη, να πας Σερρες. Το ιδιο ειναι πανω-κατω απο πλευρας χρηματων. Ομως δεν ειναι εκει το ζητημα οπως καταλαβαινεις.
Αλλη γκλαμουρια εχει το Αμερικανοφερτο φρουτο απο την ασφαλεια της πιστας. Κανει καλυτερο εξωφυλο.
-
Εδω είναι σαν να συζητάμε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα!!
Οι 4Τ εχουν την διαχείριση της πίστας και ετσι τα άλλα έντυπα αποφεύγουν την χρήση της!!
Φοβούνται δηλαδή είτε ότι οι 4Τ θα τους πάρουν την αποκλειστικότητα είτε ότι θα αντιγράψουν τις εξελιγμένες τεχνικές δοκιμών που έχουν εξελίξει είτε δεν γουστάρουν απλά να δίνουν λεφτά σε ανταγωνιστή είτε το κάνουν για 'σπάσιμο' είτε είναι μια ακόμα εκδήλωση της Νεοελληνικής μιζέριας!
Κάνω λάθος?Γιατι ανεξάρτητα απο το ποιός εχει τα δικαιώματα της πίστας δεν νομίζω οτι οι Τροχοί θα απέκλειαν κάποιον!Και δεν νομίζω πια να υπάρχουν αποκλειστικότητες στον περιοδικό Τύπο (και αν υπάρχουν πηγαίνετε σε πίστα στην Βουλγαρία)!!
Λέμε για να λέμε είναι το ζήτημα!!
Δεν είχαμε καλούς Αγώνες Ταχύτητας γιατι δεν είχαμε πίστα...τώρα έχουμε πίστα και μας φταίει ο κακός μας ο καιρός!!Πάντα κάτι θα φταίει!!
-
Πάμε στους Ιταλικούς '4Τ', το Quattroruote, που έχει ιδιόκτητη πίστα δοκιμών...
Τεύχος 583 Μάιος 2004 σελίδα 234.
Έχει φωτογραφία από Τζόρνταν Φόρμουλα 1 με την εξής λεζάντα: ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΑ. Αναφέρει παρακάτω πως επίσης δοκίμασαν εκεί και οι Γουίλιαμς Φεράρι και Μπαρ την εβδομάδα μετά το Πάσχα, και πιο μετά δοκίμασαν και οι Τογιότα, Τζόρνταν και Μπαρ.Λες γιαυτό όλοι να πάνε χάλια; 'Καρφώνει' τα μυστικά τους στην ιταλική Φεράρι το περιοδικό;
Στα ελληνικά πάλι, δεν νομίζω κάποιος να πιστεύει πως υπάρχει πρόβλημα μήπως και οι 4Τ μάθουν κάτι 'που δεν θα έπρεπε', αφού είναι πολύ απλούστερο κάτι τέτοιο...
Επίσης και να ήθελαν να απαγορεύσουν την είσοδο σε ανταγωνιστές (που χλωμό έως τελείως νεκρό το βλέπω) δεν νομίζω να το έκαναν δεδομένης της κακής οικονομικής πορείας της πίστας. Έσοδο θα ήταν. Βέβαια θα ήταν έξοδο για την άλλη πλευρά. Και στο παρελθόν που πήγαιναν πάλι έξοδο ήταν, αλλά δεν το έδιναν στον αναγωνιστή τους.
Τώρα εμένα σαν αναγνώστη αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Εγώ θέλω να δω δοκιμές των αυτοκινήτων που πιθανώς να αγοράσω ή που με ενδιαφέρουν από εγκυκλοπαιδική άποψη όσο το δυνατόν πιο σωστά και δίκαια απέναντι στο κάθε αυτοκίνητο. Αυτό σε δημόσιο δρόμο δεν είναι εφικτό σε μεγάλο βαθμό.
Από την άλλη σαν πολίτη της χώρας, χρήστη των δημόσιων δρόμων αυτή η συμπεριφορά με εξοργίζει.
Στο κάτω κάτω μπορεί και ποτέ να μην διάβασα τέτοια περιοδικά και ποτέ να μην διαβάσω, και θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε με θέτει σε κίνδυνο, είτε επειδή θα πέσει επάνω μου, είτε επειδή θα με κάνει να τρομάξω πως θα πέσει επάνω μου και κάνω εγώ το λάθος. Πόσο μάλλον αν το κάνει με την καραμέλλα της ενημέρωσής μου σαν οδηγό... -
Θες να ανοίξεις ένα τόπικ στο οποίο θα κατακρίνεις ένα άλλο περιοδικό; ΕΥΚΟΛΟ! Μπαίνεις στο φόρουμ του άλλου περιοδικού αλλά δε δίνεις και τόση σημασία στο τι γράφουν τα μέλη του αλλά ψάχνεις τη φράση ή λέξεις κλειδιά τις οποίες ποστάροντάς τις στο δικό σου φόρουμ θα κινήσεις το ενδιαφέρον και θα δημιουργήσεις εντυπώσεις. Σε περίπτωση τώρα που κάποιοι (οι οποίοι σκέφτονται πριν γράψουν κάτι) μπουν και απαντήσουν οτι πρόκειται περι παρεξήγησης προσπάθησε και πάλι να τους διαψευσεις και αν ακόμη επιμένουν απάντησε με μια φωτογραφία με μαιμούδες.
Έλεος βρε Castor,μπαίνει ο Αλέξης σε αυτό το τόπικ και απολογείται,γιατί με το τρόπο που τα έγραψες μόνο ως απολογούμενος μπορεί να θεωρηθεί αυτος που θα τολμήσει να σου ανταπαντήσει, αλλά και πάλι κάνεις τον αδιάφορο. Διάβασες όλες τις απαντήσεις των παιδιών στο φόρουμ του Drive και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Αν ναι κρίμα. Έχω βαρεθεί να υπερασπίζομαι τους 4τροχούς ή το Drive στα 'αντίπαλα' forum κάθε φορά που θα παρουσιάζεται και κάποιος που θέλει να υποστηρίξει οτι στο περιοδικό που διαβάζει δε γίνονται αυτά και είναι κατακριτέα κ.λ.π. Ευτυχώς έχουμε πολλά περιοδικά αυτοκινήτου στην Ελλάδα οπότε και πολλές επιλογές για το μέσο ενημέρωσής μας. Άν δε σ'αρέσει κάποιο περιοδικό απλώς δε το διαβάζεις και όχι να ψάχνεις ψύλλους στ'άχυρα για να το κατακρίνεις. Αυτή την εντύπωση μου έδωσες Castor με αυτά που έχεις γράψει σ'αυτό το τόπικ αλλά εύχομαι να μην είναι η πραγματική αλλά να οφείλεται απλώς σε ένα λάθος συμπέρασμα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Θες να ανοίξεις ένα τόπικ στο οποίο θα κατακρίνεις ένα άλλο περιοδικό;ΟΧΙ - Κατακρίνω ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!!!
δε δίνεις και τόση σημασία στο τι γράφουν τα μέλη του αλλά ψάχνεις τη φράση ή λέξεις κλειδιά τις οποίες ποστάροντάς τις στο δικό σου φόρουμ θα κινήσεις το ενδιαφέρον και θα δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Να σου θυμίσω τι έγραψες εσύ?
ΘΕΜΑ:Re:Drive Canonball στην ΚΡΗΤΗ !!! [ 2004-06-14 01:42:40.0 ]
Η περιοχη λεγεται Φαλασαρνα (τα). Την εκπομπη δε την ειδα Αλεξη αλλα ξερω που θα βρισκομαι τη Παρασκευη 18 Ιουνιου . Επιτελους κατι γινεται και στη Κρητη. Παντελη,Στρατη και κυριε τασο δε μας λετε και τις διαδρομες να εχουμε το νου μας;Σε περίπτωση τώρα που κάποιοι (οι οποίοι σκέφτονται πριν γράψουν κάτι) μπουν και απαντήσουν οτι πρόκειται περι παρεξήγησης προσπάθησε και πάλι να τους διαψευσεις και αν ακόμη επιμένουν απάντησε με μια φωτογραφία με μαιμούδες.
Ξέρεις - Είδες - Άκουσες??? Εγώ μόνο διάβασα και έγραψα!!! Σου λέει κάτι αυτό!!!
Έλεος βρε Castor,μπαίνει ο Αλέξης σε αυτό το τόπικ και απολογείται,γιατί με το τρόπο που τα έγραψες μόνο ως απολογούμενος μπορεί να θεωρηθεί αυτος που θα τολμήσει να σου ανταπαντήσει, αλλά και πάλι κάνεις τον αδιάφορο. Διάβασες όλες τις απαντήσεις των παιδιών στο φόρουμ του Drive και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
Ο Αλέξης δεν κατάλαβα γιατί να απολογηθεί? Ότι γράφτηκε , όπως γράφτηκε μία κατάληξη είχε ! Έγινε κάτι σε CannonBall!!! Διαψεύστηκε από το περιοδικό - ΟΧΙ !
Αν ναι κρίμα. Έχω βαρεθεί να υπερασπίζομαι τους 4τροχούς ή το Drive στα 'αντίπαλα' forum κάθε φορά που θα παρουσιάζεται και κάποιος που θέλει να υποστηρίξει οτι στο περιοδικό που διαβάζει δε γίνονται αυτά και είναι κατακριτέα κ.λ.π. Ευτυχώς έχουμε πολλά περιοδικά αυτοκινήτου στην Ελλάδα οπότε και πολλές επιλογές για το μέσο ενημέρωσής μας. Άν δε σ'αρέσει κάποιο περιοδικό απλώς δε το διαβάζεις και όχι να ψάχνεις ψύλλους στ'άχυρα για να το κατακρίνεις. Αυτή την εντύπωση μου έδωσες Castor με αυτά που έχεις γράψει σ'αυτό το τόπικ αλλά εύχομαι να μην είναι η πραγματική αλλά να οφείλεται απλώς σε ένα λάθος συμπέρασμα.
Εδώ δεν υπάρχει θέμα αντιπαλότητας περιοδικών και είναι χοντροειδέστατο λάθος να το δεί κάποιος έτσι! Υπάρχει θέμα ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ! Και φοβάμαι ότι η σιωπή αυτό ακριβώς δείχνει!!!
Δεν είδα δεν άκουσα δεν λέω τίποτε!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...Τώρα εμένα σαν αναγνώστη αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Εγώ θέλω να δω δοκιμές των αυτοκινήτων που πιθανώς να αγοράσω ή που με ενδιαφέρουν από εγκυκλοπαιδική άποψη όσο το δυνατόν πιο σωστά και δίκαια απέναντι στο κάθε αυτοκίνητο. Αυτό σε δημόσιο δρόμο δεν είναι εφικτό σε μεγάλο βαθμό.Δηλαδή το να μάθεις ότι το Χ αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει κάνει 1.40 στις Σέρρες είναι πιο χρήσιμη πληροφορία από το ότι είναι π.χ. 'ασταθές στις πατημένες καμπές των 150+ της εθνικής'.
Ή το ότι κάνει το 'σλάλομ' σε 5.093 δευτερόλεπτα αντί για 5.187 του αντιπάλου είναι πιο ενδιαφέρον από το ότι 'φεύγει ομαλά και προοδευτικά με τα 4 στις γλιστερές φουρκέτες'.Άλλωστε το να στρίβεις με 150+ στην εθνική ή το να στρίβεις γλιστρώντας τις φουρκέτες είναι προφανώς παράνομο.
ΟΚ...
Από την άλλη σαν πολίτη της χώρας, χρήστη των δημόσιων δρόμων αυτή η συμπεριφορά με εξοργίζει.
Στο κάτω κάτω μπορεί και ποτέ να μην διάβασα τέτοια περιοδικά και ποτέ να μην διαβάσω, και θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε με θέτει σε κίνδυνο, είτε επειδή θα πέσει επάνω μου, είτε επειδή θα με κάνει να τρομάξω πως θα πέσει επάνω μου και κάνω εγώ το λάθος. Πόσο μάλλον αν το κάνει με την καραμέλλα της ενημέρωσής μου σαν οδηγό...Δηλαδή όταν περνάς το όριο των 120 ή 140 στην εθνική, ή μπαίνεις σβέλτα (όχι οριακά) σε μια στροφή με 80 όταν το όριο είναι 40 εξοργίζεσαι με τον εαυτό σου?
Πιστεύω ότι η πολλή πολιτική ορθότητα βλάπτει.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Στο κάτω κάτω μπορεί και ποτέ να μην διάβασα τέτοια περιοδικά και ποτέ να μην διαβάσω, και θεωρώ απαράδεκτο τον οποιοδήποτε με θέτει σε κίνδυνο, είτε επειδή θα πέσει επάνω μου, είτε επειδή θα με κάνει να τρομάξω πως θα πέσει επάνω μου και κάνω εγώ το λάθος. Πόσο μάλλον αν το κάνει με την καραμέλλα της ενημέρωσής μου σαν οδηγό...Ειλικρινα George ποσες φορες εχεις κινδυνεψει απο test περιοδικων κ ποσες απο τον γνωστο-μετριοτατο-αδιαφορο-γρηγορο-αργο Ελληνα οδηγο;
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Να σου θυμίσω τι έγραψες εσύ?
ΘΕΜΑ:Re:Drive Canonball στην ΚΡΗΤΗ !!! [ 2004-06-14 01:42:40.0 ]
Η περιοχη λεγεται Φαλασαρνα (τα). Την εκπομπη δε την ειδα Αλεξη αλλα ξερω που θα βρισκομαι τη Παρασκευη 18 Ιουνιου . Επιτελους κατι γινεται και στη Κρητη.Είδες που άλλα διαβαζεις και άλλα καταλαβαίνεις; Όταν δε γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται καλύτερα να μη μιλάμε. Είπα οτι θέλω να βρίσκομαι στα Χανιά στις 18 για να (ξανα)συναντήσω και να μιλήσω με τα παιδιά από το Drive στην ΣΤΑΤΙΚΗ εκδήλωση που θα γινόταν και όχι στο Canonball που δε γνωρίζαμε πότε και που θα γίνει.
Παντελη,Στρατη και κυριε τασο δε μας λετε και τις διαδρομες να εχουμε το νου μας;
Το μεγάλων διαστάσεων χαμόγελο έπειτα από τη φράση αυτή θεώρησες περιττό να το προσθέσεις,ε; Οτι δε πήραμε καμία απάντηση από τους συντάκτες σε αυτό το τόπικ πάλι δε το αναφέρεις όπως και το οτι όλο το θέμα βασίζεται αποκλειστικά στην είδηση που άκουσε ο Αλέξης σε τοπικό κανάλι χωρίς καμία συμμετοχή συντακτών. Πραγματικά δε μπορώ να σε καταλάβω και προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακόμη το πόσο άστοχος είσαι και το πόσο πεισματικά κλείνεις τα μάτια σου σε αυτά που σου γράφουμε. Ή μήπως αυτό θέλεις τελικά;
-
...............[moderator]
-
...
-
...
-
Βρέ παιδιά!!!Θά τσακωθούμε κι'όλας;
-
Αγαπητοί Φίλοι,
Δεν πιστεύω πως αυτή η συζήτηση και ο τρόπος με τον οποίο έχει εξελιχθεί, κάνει καλό στους 4 τροχούς.
Φιλικά,
Στέφανος -
Ο χρήστης STEF έγραψε:
Αγαπητοί Φίλοι,Δεν πιστεύω πως αυτή η συζήτηση και ο τρόπος με τον οποίο έχει εξελιχθεί, κάνει καλό στους 4 τροχούς.
Φιλικά,
ΣτέφανοςΓια τους 4Τροχούς δεν μας αφορά STEF...για εμάς τους ίδιους ναι,μας νοιάζει!!!
-
Εγώ διαφώνησα με τη λογική της σύγκρισης των περιοδικών.
Σε ό,τι αφορά την ουσία του θέματος, από την άλλη, είμαι αντίθετος με όποιον συνειδητά θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων. Με το οποιδήποτε περιοδικό το οποίο δοκιμάζει τη συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου σ΄έναν ανοιχτό δρόμο, με τους αγωνιζόμενους που κάνουν παράνομες δοκιμές πριν τους αγώνες και με όλους αυτούς (δυστυχώς είναι και οι πολυπληθέστερη κατηγορία) που προσπαθούν να μιμηθούν τους παραπάνω.
Παράνομοι Αγώνες