-
Ρίξε καλύτερα ένα τηλέφωνο στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας ή στην εταιρία που θα ταξιδέψεις.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ρίξε καλύτερα ένα τηλέφωνο στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας ή στην εταιρία που θα ταξιδέψεις.Έπαιρνα Κέρκυρα και είχαν τηλεφωνητή!
Το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας -που μόλις πήρα- μου είπε σταση εργασίας 10 το πρωί με 4 το απόγευμα! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εγω παντως αγορασα προ εβδομαδας κρανος για αυτοκινητο carbon 170ευρω...απο αγγλια...και ομολογκαρισμενο τρεχει σε αγωνεςΚάποιο link ??
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Γιατί υπάρχει opelclub.gr και opel-club.gr? ποιο είναι το αρχικό (ή 'επίσημο' ή πιο πλήρες)?
Tο opelclub.gr είναι αυτό που δημιουργήθηκε πρώτο απλά είναι ανταγωνιστές, έχει δημιουργηθείμεταξί τους ένας ''εμφύλιος''
Αυτά μόνο οι ελληνάρες τα κάνουν!!!
Περί κράνους πάντως, φίλε Πικο δεν νομίζω ότι αξίζει να αγοράσεις δικό σου εκτός εάν επισκέπτεσαι την πίστα αρκετά συχνά. Στην δημόσιο δρόμο όντως πιστεύω ότι περιορισμένο οπτικό του πεδίο μπορεί να δημιουργεί προβλήματα ασφαλείας. Επίσης από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει δοκιμές πρόσκρουσης σε οχήματα αερόσακους και οδηγούς με κράνος, δεν μπορώ θα το εμπιστευόμουνα πλήρως την παθητική του ασφάλεια, με τη λογική του νόμου του Μέρφυ δηλαδή ότι μπορεί να γίνεται κάτι εξαιρετικά απίθανο και τελικά το κράνος να είναι πιο επικίνδυνο, όπως πχ κάποιο τυχόν μυτερό σημείο του κράνους να τρυπάει τον αερόσακο (πιθανότητα μικρότερη βέβαια από το να σκάσει η μέγκαν φοξ στο σπίτι μου φορώντας μόνο το άρωμα της ) ή ο αυξημένος όγκος του κεφαλιού με κράνος να μην λειτουργεί σωστά με τους αερόσακους τύπου κουρτίνας (βλ. προηγούμενη πιθανότητα με μπόνους την μέγκαν να κρατάει τα κλειδιά μίας 458 και να λέει 'ρε γαμώτο τήν πήρα τώρα και δεν είμαι σίγουρη για το αν πηγαίνει καλά στο δρόμο, θες να του ρίξεις μία ματιά').
-
μαλλον παρανομο μου φαινετε η χρηση του κρανους σε αυτοκινητο εκτος πιστας...
-
Ερώτηση παύλα σενάριο.
Πάω σε μια μάντρα αυτοκινήτων και του λέω... πόσο έχει το τάδε; 5000 πχ. Πόσο παίρνετε το δικό μου; 9000πχ... ωραία πάρτε το δικό μου και μου δίνετε το τάδε με τα 5000 συν την διαφορά.
Παίζει αυτό ή έχω πολύ φαντασία;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ερώτηση παύλα σενάριο.
Πάω σε μια μάντρα αυτοκινήτων και του λέω... πόσο έχει το τάδε; 5000 πχ. Πόσο παίρνετε το δικό μου; 9000πχ... ωραία πάρτε το δικό μου και μου δίνετε το τάδε με τα 5000 συν την διαφορά. Παίζει αυτό ή έχω πολύ φαντασία;Δεν θα δεχθουν, παρά μονο ανταλλαγή ειδος με ειδος. Οσο για το χρήμα μάλλον εσυ θα πρέπει να το καταβάλλεις, αγοράζοντας κάτι ακριβότερο.
Αν κάποιος δεχθεί, αντι για 4.000 που ειναι η κατ΄αρχήν πραγματική διαφορά, μόλις 'σκάσεις το παραμύθι', θα δεχθεί να σου δώσει στο χέρι -
Όμορφα, σε ευχαριστώ
Τότε το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να:
α) πουλήσω μόνος μου το αμάξι (είτε αγγελία είτε μάντρα) και με αυτά τα λεφτά πάρω αυτό που θέλω και να κρατήσω την διαφορά.
β) το κάνω ανταλλαγή με ένα ίδιας αξίας αυτοκίνητο. -
Σωστός. Οχι 2 (τέτοιες) δουλειές με τον ίδιο άνθρωπο!
-
Πολύ ωραία, σε ευχαριστώ!
-
Πουλάς τον Πεζαίο;;
-
Ναι
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Tο opelclub.gr είναι αυτό που δημιουργήθηκε πρώτο απλά είναι ανταγωνιστές, έχει δημιουργηθείμεταξί τους ένας ''εμφύλιος''
Αυτά μόνο οι ελληνάρες τα κάνουν!!!
(πιθανότητα μικρότερη βέβαια από το να σκάσει η μέγκαν φοξ στο σπίτι μου φορώντας μόνο το άρωμα της )
- clubpunto vs puntoclub, nismoclub vs nissanclub και φαντάζομαι υπάρχουν και άλλα...
Όσο για την Megan, την προτιμώ οπωσδήποτε ντυμένη. Μου αρέσει να ξετυλίγω μόνος μου τα δώρα μου...
-
clubcuore όμως υπάρχει μόνο ένα
-
Έχω ένα γείτονα που έχει καμιά 3-4 σκυλιά σε ένα περιφραγμένο χώρο γύρο από το σπίτι του\ δίπλα από μένα.
Το κακό με αυτά τα ρημάδια είναι ότι ανά τακτές ήμερες τα ''πιάνει'' κάτι περίεργες ώρες 1:00 ή 2:00 τη νύχτα κ γαβγίζουν συνεχώς ,με το εύλογο αποτέλεσμα να μην μας αφήνουν να κοιμηθούμε.
Δεν έχω πάει ακόμα στο γείτονα να του πω κάτι έχω κάνει πολύ υπομονή για τον λόγο ότι δεν είμαι σπασικλάκιας κ γενικότερα δεν μου αρέσει αυτός ο άχαρος ρόλος,αν κ δεν ξέρω ακόμη πόσο μπορώ να το υπομείνω!
Ήθελα να ρωτήσω όμως νομικά με αυτό το θέμα τι παίζει? δηλαδή μπορώ να επικαλεστώ το περί κοινής ησυχίας.
Έχει κάνεις υπ όψην του κάτι? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
clubcuore όμως υπάρχει μόνο έναK στην Αγγλία Morris Marina club υπάρχει μόνο ένα
http://www.morrismarina.org.uk/ -
K στην Αγγλία Morris Marina club υπάρχει μόνο ένα
http://www.morrismarina.org.uk/ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
K στην Αγγλία Morris Marina club υπάρχει μόνο ένα
http://www.morrismarina.org.uk/Από εκεί το θυμήθηκα κ εγώ BILL
-
Έχω ένα γείτονα που έχει καμιά 3-4 σκυλιά σε ένα περιφραγμένο χώρο γύρο από το σπίτι του\ δίπλα από μένα.
Το κακό με αυτά τα ρημάδια είναι ότι ανά τακτές ήμερες τα ''πιάνει'' κάτι περίεργες ώρες 1:00 ή 2:00 τη νύχτα κ γαβγίζουν συνεχώς ,με το εύλογο αποτέλεσμα να μην μας αφήνουν να κοιμηθούμε.
Δεν έχω πάει ακόμα στο γείτονα να του πω κάτι έχω κάνει πολύ υπομονή για τον λόγο ότι δεν είμαι σπασικλάκιας κ γενικότερα δεν μου αρέσει αυτός ο άχαρος ρόλος,αν κ δεν ξέρω ακόμη πόσο μπορώ να το υπομείνω!
Ήθελα να ρωτήσω όμως νομικά με αυτό το θέμα τι παίζει? δηλαδή μπορώ να επικαλεστώ το περί κοινής ησυχίας.
Έχει κάνεις υπ όψην του κάτι?καντου μια παρατηριση και αν σε γραψει στα παλια του τα παπουτσια ασε να περασουν λιγες μερες και ριχτους μια φολα.
και μεις παλιοτερα ειχαμε το ιδιο και χειρωτερο ,ενα κοπροσκυλο γαβγιζε ολο το βραδυ ε μετα απο λιγες μερες καποιος του εριξε φολα και υσηχασαμε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ασε να περασουν λιγες μερες και ριχτους μια φολα.
και μεις παλιοτερα ειχαμε το ιδιο και χειρωτερο ,ενα κοπροσκυλο γαβγιζε ολο το βραδυ ε μετα απο λιγες μερες καποιος του εριξε φολα και υσηχασαμε.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο