-
Ρε συ Κων/νε. Αυτοί οι κώνοι πόσα χρόνια θα είναι ακόμα εκεί;;
-
Αν βρω λαστιχάκι αναλαμβάνω να τους πάρω παραμάζωμα.
-
Εκεί που είναι θέλεις πολλά άλογα για να γλιστρίσεις ωραία... Μιλάμε για να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε άσφαλτο...
-
Ιούλιο είμαι ελεύθερος.
Ποιος θα με φιλοξενήσει για να πάμε στην πίστα;;;
Απλά να ειδοποιήσω ότι τρώω πολύ!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βεβαια υστερα απο την τελευταια επενδυση του σε οικοπεδο ισως αρχισει να το ξανασκεφτεται.Να σημειωθεί πως η επένδυση έγινε κατά τη διάρκεια προσπάθειας διάλυσης των λινών των ελαστικών!
Θα δω και τις φωτό κάποια στιγμή αργότερα και θα σχολιάσω...
Ιούλιο είμαι ελεύθερος.
Ποιος θα με φιλοξενήσει για να πάμε στην πίστα;;;
Απλά να ειδοποιήσω ότι τρώω πολύ!
Κάτι θα κανονιστεί... και για τα δύο...
-
Ωραία!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανονικά αυτό το φόρουμ πρέπει να είναι ανοιχτό σε άτομα που έχουν δίπλωμα και μόνο -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν βρω λαστιχάκι αναλαμβάνω να τους πάρω παραμάζωμα.Ο Μάρκος αυτό το κάνει χαλαρά και χωρίς δικαιολογίες και προσχώματα!
-
-
**Porsche GT3 Cup Challenge στις Σέρρες ** αντιγράφω από εδώ.
*Στην πίστα των Σερρών θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Οκτωβρίου ο 11ος και ο 12ος αγώνας του Porsche GT3 Cup Challenge Ανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για αγώνες που διεξάγονται με Porsche 997 GT3 Cup (group A) και Porsche 996 GT3 Cup (group B).
Οι 997 GT3 Cup εφοδιάζονται με υγρόψυκτο επίπεδο 6κύλινδρο μοτέρ 3.6lt. Η ισχύς του αγγίζει τους 420ps και η ροπή τα 42.7kg.m. με αγωνιστικό σύστημα εξαγωγής και σειριακό 6τάχυτο κιβώτιο. Το βάρος δεν ξεπερνά τα 1160kg λόγω και της εκτεταμένης χρήσης carbon. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους 380mm μπροστά και 350mm πίσω με αλουμινένιες 6πίστονες και 4πίστονες δαγκάνες αντίστοιχα.
Εκτός της πίστας των Σερρών το πρόγραμμα του Porsche GT3 Cup Challenge Ανατολικής Ευρώπης περιλαμβάνει έξι αγώνες σε πίστες της Τουρκίας, δύο αγώνες στην Τσεχία και δύο σε πίστα που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.*
Πρόγραμμα Porsche GT3 Cup Challenge
3-4/4 : Istanbul Park Circuit
28-30/5 : Istanbul Park Circuit
19-20/6 : Izmir Autodrom Circuit
14-15/8 : Εκκρεμεί
25-26/9 : Brno Circuit
16-17/10 : Serres Circuit
6-7/11 : Istanbul Park Circuit -
realzeus, λες να ψήσουμε καμια μακαρονάδα τον σεπτέμβρη;
-
Συνοδηγό θέλετε ?????
Δεν μιλάω δεν τσιρίζω δεν καίω βενζίνη ...
-
Μακαρονάδα τρως;
-
Ου ου ου .....
Απλά τρώω πολύ ....
-
Θα το δούμε αυτό.
Δεκτή η συμμετοχή σου, αναλαμβάνεις επί της φρεσκαδούρας. -
Φρεσκαδούρα της μακαρονάδας φαντάζομαι ....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
realzeus, λες να ψήσουμε καμια μακαρονάδα τον σεπτέμβρη;Αμε!!! Ειδικά τώρα που έχω βρει και ξύλα Bridgestone 5ετίας... θα γυρίζουμε μέχρι να μείνουμε από βενζίνη...
-
Οπως λεει και ο κορσαιρ, αν ειναι να κανεις την μ@λακια, κανε την σωστα. Ετσι και γω λεω να βρψ τπτ 205/55 ή 50 16. Χμμμμμ....
-
Πάμε αν θες μαζί στον λαστιχά μου... όλο και κάτι θα έχει και για σένα. Μια λύση είναι να πάμε εκεί, να ζαντάρουμε πάνω παλιά και μετά στον γυρισμό να βάλουμε πάλι τα καλα μας. Γλυτώνουμε και την αλλαγή στην πίστα... Αν και ο φρεσκαδούρας θα γίνει pit crew και θα βοηθήσει αν έρθει...
-
Ναι ναι βοηθάω το πρώτο κλειδί είμαι ναουμ ταχύτητα και αξιοπιστία ....
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)