-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
edit
Δεν υπαρχει λογος για προκλησεις [mod]Παμε Παρτιζαν
Oι προκλησεις ειναι στο Αιγαιο...δεν προκαλεσα κανενα
Η προκληση ηταν σε αυτα που εγραφε το πανο της φωτογραφιας που εβαλες.[mod]
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Koίτα μη χρειαστεί να σε ταϊσουμε ηρεμιστηκά για τον πο@λο που έρχεται
Ποιον εμένα; Εδώ δεν έχω πάρει ηρεμιστικά για πολύ σοβαρότερα, σιγά μην πάρω αν χάσει ο Ολυμπιακός.
Εσύ όμως πράσινο τρολλ, θα παρακολουθήσεις το Final Four από εδώ:το φτωχικό μου διαθέτει δερμάτινο μαύρο καναπέ μεταχειρισμένο και κόκκινο πουφ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
edit
Τυχαιο γεγονος...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
edit
Τυχαιο γεγονος...
Μην με υποτιμας τοσο πολυ φιλε μου.
Τελος το offtopic
-
Δεν υποτιμαω κανενα
-
Ρε παίδες και γω μαζί σας, πάμε Παρτιζάν κτλ κτλ αλλά πιθανότερο βλέπω να δανείζει η Ελλάδα τη Γερμανία παρά να χάσει ο ΟΣΦΠ από τη Παρτιζάν. Ο φετινός ΟΣΦΠ είναι ομαδάρα και απείρως ποιοτικότερο σύνολο απέναντι στην επιεικώς μέτρια Παρτιζάν. Ευκαιρία για τον ΟΣΦΠ να πάει ξεκούραστος στο τελικό. Μοναδικός κίνδυνος ν' αρχίσει το κατς η Παρτιζάν και να χάσει κανά παίχτη ο ΟΣΦΠ για το τελικό. Γενικότερα το μομέντουμ δείχνει τον ΟΣΦΠ φαβορί και για τη κατάκτηση της κούπας. Ηρεμία στην ομάδα, ο Γιαννάκης έχει για 1η φορά την εμπιστοσύνη όλων (διοίκηση, παίκτες, δημοσιοκάφροι, οπαδοί), σε φουλ φόρμα παίκτες-κλειδιά (Σόφο, Μπουρού, 3άρια). Τι διάολο μπορεί να στραβώσει;
Μόνο να γκαντεμιαστεί από τα καλά λόγια ενός περίλυπου πράσινου . Που αντί να κλείνει 4ήμερο στο Παρίσι , πίνει τις Κυριακές φραπέ της παρηγοριάς στο κλειστό του ΟΑΚΑ , αναμένοντας το Καλάθη να τελειώσει (επιτέλους ...) λέυ απ υπό πίεση και το Σερμαντίνι να ολοκληρώσει (επιτέλουςx10) με επιτυχία μια περιστροφή στην άμυνα.Ο Beams τόσο θεριό είναι ρε συνάδελφε νταμπλούχε; Κάτι σαν Σιγκάλ να φανταστώ ;
-
το μόνο που μας σώνει είναι ότι είναι σαμουράι και δεν θα έβλαπτε ποτέ ένα τουοτάκια αν και βάζελο
καλά τα λες για τον γαύρο, αλλά ένα βουντού ας το κάνουμε ρε παιδί μου
κοίταζε ο φίλος μου σέρβος για εισιτήρια,
θα με έψηνε να το εβλεπα το ματσάκι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καλά τα λες για τον γαύρο, αλλά ένα βουντού ας το κάνουμε ρε παιδί μου
Πρόσεξε τι λες γιατί θα κάνω κι εγώ βουντού και θα περιέχει αβένσις, ταξιδάκια και 4ήμερα διαφορετικά από του Γαύρο στο Παρίσι...
-
έβαλες πολλους παράγοντες μαζί, ντισκαλιφιέ
-
με ένα 'καλή επιτυχία στο Γαύρο και με το καλό να επιστρέψει με την κούπα από το Παρίσι', κάνω ένα έντιτ κι όλα μέλι γάλα...προλαβαίνεις...
οριακά...
-
το σύνθημα το μπάοκ το ξέρεις ε?
-
Χανεις χρόνο φλυαρόντας και τρολάροντας. Εσύ χάνεις...
εμείς αντιθέτως θα το σηκώσουμε, ένα ρήμα που μπορεί να μην έχει παντού εφαρμογή...
όπως βλέπεις χειροτερεύει
-
κύριοι κύριοι, αήθης επίθεση
-
Θα σου απαντήσω εντός του κλίματος του τόπικου:
Στάσου ακίνητος μπας και πάρεις επιθετικό...
-
μάγκες κάντε μου κονέ με BEAMS
έχουν ειπωθεί τόσα που πλέον πρέπει να τον εκτιμήσουμε δια ζώσηςφυσικά εμείς θα παρακαλουθήσουμε το Φ4 απο μακρυά
αλλά όχι απο τον καναπέ αλλά απο το κρεβάτι του πόνου και της φυσικοθεραπείαςγιατί είναι βαρύ το 3 crown και έχουμε πάθει overdose
και κάτι ακόμα
πρέπει να νικήσεις 2 φορές για να το σηκώσεις -
λες να τη ζήσουν κι αυτή την εμπειρία?
έχω κι ένα πόνο στην πλάτη άλλο πράγμα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
λες να τη ζήσουν κι αυτή την εμπειρία?έχω κι ένα πόνο στην πλάτη άλλο πράγμα
-
για εσάς τους πρωτάρηδες καλή είναι η counterpain, εμείς παίζουμε σε άλλο επίπεδο
-
Για πονο στην πλατη Roiplon ή Voltaren αλλα οχι counterpain
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για πονο στην πλατη Roiplon ή Voltaren αλλα οχι counterpainγαύρος?
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)