-
Θελω να παρω ενα αυτοκινητο που ειδα,ειναι στα 8000 ευρω.Θελω να δωσω μια προκαταβολη μπροστα και τα υπολοιπα να τα βαλω με δοσεις..Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακομα φορολογικη δηλωση.Αν μου κανει ο πατερας μου που ειναι ελευθερος επαγγελματιας μια υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι εχω εισοδημα,τοτε γινεται?? Θα χρειαστει να μπει και εγγυητης??
-
Θελω να παρω ενα αυτοκινητο που ειδα,ειναι στα 8000 ευρω.Θελω να δωσω μια προκαταβολη μπροστα και τα υπολοιπα να τα βαλω με δοσεις..Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακομα φορολογικη δηλωση.Αν μου κανει ο πατερας μου που ειναι ελευθερος επαγγελματιας μια υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι εχω εισοδημα,τοτε γινεται?? Θα χρειαστει να μπει και εγγυητης??
-
-
Καλο θα ειναι να κανεις μια βολτα απ'το λογιστη σας να σ'ενημερωσει σχετικα ως ειδικος επι του θεματος.
-
Ο χρήστης thodoris430 έγραψε:
Θελω να παρω ενα αυτοκινητο που ειδα,ειναι στα 8000 ευρω.Θελω να δωσω μια προκαταβολη μπροστα και τα υπολοιπα να τα βαλω με δοσεις..Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακομα φορολογικη δηλωση.Αν μου κανει ο πατερας μου που ειναι ελευθερος επαγγελματιας μια υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι εχω εισοδημα,τοτε γινεται?? Θα χρειαστει να μπει και εγγυητης??Χωρις φορολογικη δηλωση και θες να παρεις δανειο;Απο δυσκολο εως αδυνατο.Ο λογιστης θα μπορεσει να βοηθησει καλυτερα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χωρις φορολογικη δηλωση και θες να παρεις δανειο;Απο δυσκολο εως αδυνατο.Ο λογιστης θα μπορεσει να βοηθησει καλυτερα.
Χωρίς φορολογική δήλωση είναι αδύνατο να σου εγκριθεί δάνειο, ειδικά στην παρούσα φάση της οικονομίας. Θα σου ζητήσουν εκκαθαριστικά των 2 τελευταίων ετών που σημαίνει πως και δήλωση να είχες φέτος με καλό εισόδημα θα σου ζητούσαν εγγυητή. Ας το πάρει ο πατέρας σου στο όνομά του, αν μπορεί βέβαια.
-
Μαλλον θα χρειαστεις
βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ,μισθοδοσια τελευταιου μηνα και βεβαιωση αποδοχων 2009(με την προθποθεση οτι εργαζοσουν το 2009).Υπαρχει περιπτωση να σου ζητησουν και εγγυητη Α βαθμου συγγενιας με αποδεκτο εισοδημα και ηλικια.
Το βασικοτερο ειναι να μιλησεις με το λογιστη σου σχετικα με το ποιος σε συμφερει να ειναι ο ιδιοκτητης(ο πατερας σου ή εσυ) και κατοπιν μα την τραπεζα ή τον εμπορο που κανει την πωληση για τα ακριβη δικαιολογητικα. -
Μέχρι πριν λίγους μήνες μπορούσε κάποιος με βεβαίωση ΑΦΜ, βεβαίωση μισθοδοσίας και εγγυητή με ένα ικανοποιητικό εισόδημα (π.χ. τον πατέρα του) να βγάλει δάνειο.
Πλέον εγκρίνουν μόνο πελάτες με καλό (για να μην πω μεγάλο) εισόδημα και καλό scoring. Ειδικά στο χώρο του αυτοκινήτου τα δάνεια που εγκρίνονται είναι ελάχιστα.
Με τα σημερινά δεδομένα το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά δεν έχεις κάτι να χάσεις. Ειδικά αν το ποσό της χρηματοδότησης δεν είναι μεγάλο και η διάρκεια πληρωμής είναι σε σύντομο σχετικά διάστημα, παίζει και να το εγκρίνουν. Κάνε την αίτηση και σε 1-2 ημέρες θα έχεις απάντηση.
-
Στο χωρο του αυτοκινητου,οπου και εργαζομαι,τα κριτηρια που ανεφερα παραπανω εξακολουθουν να εξασφαλιζουν εγκριση δανειου,με την προυποθεση παντα πως δεν θα υπαρχουν υπερβολικες παγιες υποχρεωσεις,ληξηπροθεσμες οφειλες καθως και κατασχεσεις.
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ