-
Σε ποια πίστα ήσουν;
-
ηλθον, ειδον και απηλθον!
Εφτασα στην πιστα στις 7.30 (αγγλος στα ραντεβου μου, δεν το συζητω) ωπου βρηκα την παρεα να χαζευει το καρτ!
Κουκλι, οπως παντα, το φτυσαμε μη το ματιασουμε!
Το στρωσιμο πηγε κανονικα, η ωρα περασε με κουβεντουλα και χαζι 3 μοτο που γυρνουσαν! Αναψαν οι προβολεις και ηταν μια μαγεια!!
Θυμηθικα εκεινη τη φορα που ειχα παει μεγαλη εβδομαδα να κανω καρτακι, επειδη μου 'χε λειψει... Αλλη φαση το βραδυνο (μπανιο)!
Καποια στιγμη, εμφανιστηκε και ενα biland (τα θυμαστε ??) το οποιο εκανε τις βολτες του... Ησυχια, δροσια (σε σημειο ψυχρας) και μυρωδια διχρονιλας!!! Οτι καλυτερο για τον αντρα, που 'λεγε και μια διαφημιση!
Στα δικα μας, τωρα, υπαρχουν φημες οτι παρασκευη απογευμα θα δωσουμε το δικο μας παρον, ενω υπαρχει πιθανοτητα να μπει v-box στο καρτακι, ετσι για να δουμε τι κανουμε !
Περισσοτερα, οσο περνουν οι μερες!
Γεια μας!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Στα δικα μας, τωρα, υπαρχουν φημες οτι παρασκευη απογευμα θα δωσουμε το δικο μας παρον, ενω υπαρχει πιθανοτητα να μπει v-box στο καρτακι, ετσι για να δουμε τι κανουμε !
Περισσοτερα, οσο περνουν οι μερες!
Γεια μας!!Έχουμε κλείσει 'φορτηγό' για την μεταφορά του εργαλείου και τον ελαστικών,κουβερτών,οργάνων,ανταλλακτικών και δεν συμμαζεύεται...
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Δημήτρηηηηηηηηηηηη το v-box ετοίμασε για να κάνουμε επιστημονική δουλειά...
-
αυτο ειναι, τετοια να βλεπω να χαιρομαι!
Το εργαλειακι περιμενει, ενω απο βδομαδα (φημες λενε 5 του μηνα) θα εχει καινουργιο .... ταμπλω!
Ετσι για να βλεπει ο 'μεσα' τι κανει και να μη χρειαζεται να μαθει τα νεα οταν βγει απ' εξω!
Πηρα τηλεφωνο τον δημητρη, αλλα δεν μπορεσα να τον βρω.. Μεχρι το βραδυ, ομως, θα εχουμε μιλησει!!
Για να δουμε, για να δουμε!
-
Ζηλεύω , ζηλεύω
Καλά να περάσετε
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ζηλεύω , ζηλεύωΚαλά να περάσετε
Ολα είναι θέμα..προτεραιοτήτων μουσιέ Βασιλίς!!
-
Βασιλη, οντως θα ειναι εμπειρια ενα v-box επανω στο καρτ!
μακαρι να ... 'κατσει'!
Οσο για τη ζηλεια, δεν υπαρχει λογος!
Σιγουρα θα περασετε πολυ ωραια εκει πανω!
Σου μιλαω εκ πειρας!Με το καλο να γυρισετε να ανταλλαξουμε εντυπωσεις!
-
Εχθές πήγα στο Kartodromo για τα ...GNVST;A.
Στην αρχή ήμουν μόνος στην πίστα. Πολύ σκόνη και ένα πεταμένο λάστιχο μέσ' στην μέση της πίστας δεν μου επέτρεψαν να κάνω καλό χρόνο (48,8'). Ήμουν επίσης γεμάτος καύσιμα.
Μετά ήρθαν 2 σασμανάτα. Εκεί είπα 'εδώ θα φάμε καλά'...
Μπήκα με το ένα από τα 2 αλλά του έσκασε το λάστιχο όταν τον έφτασα. Είπα από μέσα μου 'Ευτυχώς δεν ήμουν εγώ.'. 2 στροφές μετά στην ευθεία της πίστας έσπασε η ντίζα του γκαζιού. Με τη φόρα που είχα έφτασα μέχρι τα πιτ για επιδιόρθωση. Τίποτα σημαντικό ευτυχώς.
Στο επόμενο 10λεπτο ήμουν πίσω από ένα σασμανάτο. Πριν τον φτάσω παρατήρησα ότι στο 'πέταλο' ανοιγόταν πολύ. Επί 4 γύρους το έκανε. Μόλις τον έφτασα δεν ρίσκαρα τίποτα και περίμενα να τον περάσω στα φρένα για το πέταλο. Ε, για όσους γύρους ήμουν από πίσω του έστριβε όσο πιο κλειστά γινόταν... Στον τελευταίο γύρο του έβγαλα μούτρα και εκβίασε το τρακάρισμα. Εκεί έπρεπε να τον είχα πετάξει έξω αλλά κρατήθηκα. Highlight όταν αποφάσισε να μπει στα πιτ έστριψα στην Κ1 τέρμα γκάζι με το ένα χέρι. Το άλλο φαντάζεστε τι έκανε.
Μόλις επέστρεψα στα πιτ διαπίστωσα ότι το πίσω-αριστερά λάστιχο είχε βράσει, προφανώς λόγω της παραμονής μου πίσω απο το άλλο καρτ και των συνεχών αλλαγών γραμμής. Ελπίζω να βρω ένα μεταχειρισμένο.
Ξαναμπήκα όμως και ήταν πάλι ένα σασμανάτο στην πίστα που πήγαινε πολύ αργά. Όμως ήταν κύριος και άνοιγε δρόμο εκεί που έπρεπε...
Στο τέλος μπήκα ξανά για ένα τελευταίο 10λεπτο και κόλλησα πάλι πίσω απο ένα σασμανάτο . Είμαι σίγουρος ότι με είχε δει. Κάθισα μερικούς γύρους απο πίσω του για να δω που χάνει και τον προσπέρασα μετά το πρώτο 'S'. Αλλά αμέσως μας έβγαλαν...
Τελικά δεν είχα τις επιδόσεις της προηγούμενης φοράς (47,4' ) αλλά δεν χρονομέτρησα τα 2 τελευταία 10λεπτα.
Άκουσα και καλό λόγο από την εξέδρα ('Ρε συ αυτός με το κόκκινο είναι πολύ γρήγορος')
Υ.Γ. Πρέπει να είμαι πολύ 'μαλάκας' που κοιτάζω πίσω και ανοίγω δρόμο όταν χρειαστεί. Δεν έχω δει να το κάνουν και πολλοί άλλοι. Στο κάτω-κάτω προπόνηση κάνουμε και δεν πρόκειται να ρισκάρω ΤΙΠΟΤΑ!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ζηλεύω , ζηλεύωΚαλά να περάσετε
Και εγω ζηλεύω Βασίλη γιατί η διασκέδαση είναι εγγυημένη με τέτοια παρέα που θα υπάρχει.Μόνο φρόντισε να κάτσεις απο την μεριά που θα έρχονται τα φαγητά γιάτί είναι αμφίβολο αν θα προλαβαίνεις σε άλλη θέση. Οι τύποι δεν τρώνε απλά....................οδοστρωτήρες είναι...
Αλλά και σένα δεν σε φοβάμαι....
Πάντα προηγούνται οι μικροί και αδύναμοι......
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εχθές πήγα στο Kartodromo για τα ...GNVST;A.Κρίμα Βασίλη που δεν μας ενημέρωσες θα μπορούσαμε να έρθουμε και εμείς με το ετοιμοπόλεμο όπλο να παίξουμε παρέα.......
Δεν πειράζει όμως μιά άλλη φορά που θα το ξέρουμε θα τα πούμε.Είναι πολυ καλό που διασκεδάζεις και που νοιώθεις πως βελτιώνεσαι.Και βέβαια πρεπει να είμαστε σωστοί στην πίστα γιατί πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος απο μας,το ίδιο βέβαια που ισχύει και στον δρόμο.Γιαυτό και λένε για το πόσο καλό σχολείο ειναι το άθλημα....
Εμείς σήμερα κατεβαίνουμε at the Spata pista.........μέχρι να μην μπορούμε να σηκώσουμε τα χέρια μας...
Θα 'φαμε και θα πιούμε ' καλά και πολύ........Κώστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.........
-
Αγαπητοί φίλοι καρτίστες...
Μου συμβαίνει το εξής και η όποια συμβουλή σας μάλλον θα με βοηθήσει.
Ο γιός μου είναι 6 ετών (κάποιοι τον έχετε γνωρίσει). Πρίν από περίπου 10 μήνες τον πήγα δειλά-δειλά για καρτ στην πίστα της Παλλήνης (kartland). Το αποτέλεσμα μετά από 6 επισκέψεις είναι (για μένα) εξωπραγματικά απίστευτο. Ενώ με το ζόρι φτάνει τα πεντάλ (με εξτρά καθισματάκι και... λάστιχα στην πλάτη) έχει κατεβάσει το χρόνο του στο 38:00 με το γκάζι κομμένο, λόγω ηλικίας, αλλά και βάρους (24 kg).
Αυτό που με ενθουσιάζει ακόμη περισσότερο είναι πως σε όλες σχεδόν τις στροφές στρίβει υπερστρέφοντας, και έχει αποκτήσει μεγάλη εξοικίωση με το ανάποδο τιμόνι. Υπάρχει φαντάζομαι και η απαραίτητη δόση 'χαζομπαμπά' στην υπόθεση, αλλά νομίζω πως πάει αντικειμενικά καλά.Ποιά πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση; Χρήματα για καρτάκι δεν υπάρχουν στην παρούσα χρονική στιγμή (εκτός αν έχετε κάτι καλό υπόψη σας), αλλά θα το παλέψω. Πού μπορώ να βρώ Junior καρτ για μια δοκιμή; Νοικιάζουν σε κάποια πίστα;
Σύντομα θα σας δώσω και βίντεο να μου πείτε τη γνώμη σας, μιας και είστε πιο κοντά στο αντικείμενο.
Ευχαριστώ. -
Καλημέρα. Πολλά παιδιά έχουν την ικανότητα να οδηγούν πριν καλά-καλά περπατήσουν. Θα σου πρότεινα να του πάρεις ένα mini. Δε νομίζω 6 χρονών να αντέξει το junior. Σίγουρα θα γίνει καλύτερος οδηγός και θα αποκτήσει πειθαρχία η ζωή του. Ένα mini δεν κοστίζει εξωπραγματικά. Γύρω στα 1500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, καινούριο. Το ζήτημα είναι αν εσύ έχεις την διάθεση να βοηθήσεις γιατί, πίστεψέ με, τρώει πολύ χρόνο ειδικά αν δεν οδηγείς.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλημέρα. Πολλά παιδιά έχουν την ικανότητα να οδηγούν πριν καλά-καλά περπατήσουν. Θα σου πρότεινα να του πάρεις ένα mini. Δε νομίζω 6 χρονών να αντέξει το junior. Σίγουρα θα γίνει καλύτερος οδηγός και θα αποκτήσει πειθαρχία η ζωή του. Ένα mini δεν κοστίζει εξωπραγματικά. Γύρω στα 1500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, καινούριο. Το ζήτημα είναι αν εσύ έχεις την διάθεση να βοηθήσεις γιατί, πίστεψέ με, τρώει πολύ χρόνο ειδικά αν δεν οδηγείς.Mini - Junior, μη νομιζεις πως ξέρω και λεπτομέρειες... Και όπως λές άντε να βρείς το υλικό... με το χρόνο τι γίνεται; Μάλλον θα μείνουμε στα νοικιάρικα για πολύ καιρό ακόμα.
-
Μην την πατήσεις όπως την πάτησα εγώ. Το νοικιάρικο κοστίζει πολύ ακριβά και στην τελική δεν μαθαίνεις και τίποτα. Εγώ για όλη τη μέρα δίνω 17 ευρώ ενώ το νοικιάρικο κοστίζει 11 ευρώ τα 10'. Όσο για το χρόνο νομίζω ότι μπορείς να αφιερώνεις 1 απόγευμα στο γιό σου κάθε βδομάδα...
-
Λοιπόν άντε, βοηθάτε. Στη βράση κολλάει το σίδερο.
Ρίξτε διευθύνσεις, τηλέφωνα, γνωριμίες, βρείτε κάποιον που να χαρίζει το δικό του ( ) κλπ.
Όσο για το απόγευμα, μήπως και τώρα δεν το αφιερώνω; -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Λοιπόν άντε, βοηθάτε. Στη βράση κολλάει το σίδερο.
Ρίξτε διευθύνσεις, τηλέφωνα, γνωριμίες, βρείτε κάποιον που να χαρίζει το δικό του ( ) κλπ.Θα σου στείλω κάποια που ξέρω με pm για να μη θεωρηθεί διαφήμιση...
Όσο για το απόγευμα, μήπως και τώρα δεν το αφιερώνω;
Ε, τώρα θα είναι πιο παραγωγικά...
-
ριξε μια ματια στα μεταχειρισμενα σαν ολοκληρωμενες προτασεις ή σαν κινητηρες σκετους για να παρεις μια ιδεα που κινειται η αγορα... Δεν ειναι αναγκη να αγορασεις καινουργιο.. Μεταχειρισμενο θα ειναι οτι πρεπει! Δε νομιζω και το μοτερακι να εχει προβλημα και να στο βγαλει 'με το καλημερα'... Ουτως ή αλλως αυτα τα μοτερακια, δε ζοριζονται και ιδιαιτερα!
Το να σου 'ζητησει' κατι εξεζητημενο ή να παθει καμμια ζημια το βλεπω λιγο τραβηγμενο.... Τωρα για να βρεις να δοκιμασει ο πιτσιρικος ειναι λιγο δυσκολο... Εν ολιγοις το θεμα εχει ως εξης: Το σασσι ειναι κατι που φαινεται σε τι κατασταση ειναι.. Το μοτερ, οπως προειπα, δε νομιζω να σου ζητησει τιποτα τρελλο! Με τα λαδια και τα πιστονια δε ξερω τι παιζει, αλλα μια ερωτηση μπορει να μας ενημερωσει.. Αν παμε σε κανεναν φιλικο και εχει και mini (εχω δει να τρεχουν 2 φορες) θα σε ενημερωσουμε να ερθεις να τα θαυμασεις απο κοντα.. Παντως ειναι αληθεια οτι με τα νοικιαρικα 'δε λεει'!
Το οτι το παιδι οδηγει υπερστροφικα .... 'το μηλο κατω απ τη μηλια' -
Eυριπίδη....το παιδί πρέπει να μπεί στο χώρο και γρήγορα.....
(Μόλις εχθές ακούσαμε για μινι καρτάκι 1000 ευρω.....)
Αυτό που έχω να προτείνω εγω είναι να φέρεις τον Μάνο μιά μέρα που θα πάμε στα Σπάτα να δοκιμάσει ενα μίνι να δούμε πως θα τα πάει.Υπάρχουν άνθρωποι που θα μας δανείσουν ένα. Νομίζω πως μόνο απο κοντά θα βγάλεις συμπεράσματα και θα σου λυθούν απορίες.
Έχω στο μυαλό μου κάτι τέτοιο και όταν προχωρήσουν οι συζητήσεις θα το ανεβάσουμε,σαν θέμα, για να δούμε τι θα κάνουμε
Με την Αττικη οδό θα είναι εύκολο πιστεύω να έρθεται.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
.... βρείτε κάποιον που να χαρίζει το δικό του ( ) κλπ.Και τέτοιο 'ψήνεται' ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ
Όσο για το απόγευμα, μήπως και τώρα δεν το αφιερώνω;
Τι μόνο ένα εδώ μιλάμε για πολλές ώρες αφιέρωση....
-
πωλειται το οργανακι που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα, λογω ... αναβαθμισης
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ