-
Εχω ήδη παραγγείλει το AUDI A3 101 PS.Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος με πληροφόρησε ότι έναντι ενός λογικού ποσού (περίπου 500 &) γίνεται αναβάθμιση στο πρόγραμμα του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα το κέρδος 12 ίππων στην ισχύ.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχετε παρόμοια εμπειρία, οσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της αναβάθμισης. -
Εχω ήδη παραγγείλει το AUDI A3 101 PS.Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος με πληροφόρησε ότι έναντι ενός λογικού ποσού (περίπου 500 &) γίνεται αναβάθμιση στο πρόγραμμα του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα το κέρδος 12 ίππων στην ισχύ.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχετε παρόμοια εμπειρία, οσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της αναβάθμισης. -
12 αλογα μονο απο επαναπρογραμματισμο,χωρις καμμια αλλη επεμβαση?????Χλωμοτατο θα ελεγα...
Στην θεση σου δεν θα τους εμπιστευομουν...Ειναι πολυ μεγαλο το νουμερο..
Υγ:Το νεο Α3 δεν εχει κινητηρα fsi 115 αλογα???Εξακολουθει να βγαινει με τα 101? -
Δέν υπάρχει πρόγραμμα που να δίνει σε ατμοσφαιρικό 1.6 8ν +12 ίππους. Καλοτάξιδο το αυτοκίνητο και σου εύχομαι εντελώς φιλικά σε 5-6 χρόνια που θα αλλάξεις αυτοκίνητο να μή ξαναπάρεις με αδύναμο κινητήρα!
-
Συμφωνώ με τους προηγούμενους φίλους. Με επαναπρογραμματισμό 12 ίππους σε ατμοσφαιρικό λίγο δύσκολο. Αν το πρόγραμμα πάντως είναι πραγματικά καλό θα τσιμπίσεις 6-8 ίππους και λίγο ροπή χαμηλότερα.
-
Γα να πας +15 θα χρειαστούν κι αλλα πραγματα,μόνο με πρόγραμμα να περιμένεις το πολύ +8
-
Τόσα άλογα δεν βγάζει το πρόγραμμα στο 1.8Τ? Στον ατμοσφαιρικό 1.6 πάντως δύσκολο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τόσα άλογα δεν βγάζει το πρόγραμμα στο 1.8Τ? Στον ατμοσφαιρικό 1.6 πάντως δύσκολο.Στο μοτερ αυτο δινει σιγουρα πολυ παραπανω(35+) αλλα εχει 2 ιδιοτητες...Ειναι τουρμπο και ειναι 1,8
Στο 1,6 δεν μπορει να δωσει ουτε καν 10 ακομα και αν εχει κανει αλλες επεμβασεις... -
Στείλε μου pm με το όνομα του εξουσιοδοτημένου να τρέξω να πάω κι εγώ! Φαντάσου τι θα κάνει σε 16V κινητήρα, αν δίνει 12 στον αρχαίο μόνο με πρόγραμμα.
Το Α3 βγαίνει ακόμα και με τον 8V, αλλά και με τον FSI των 115.
Αναβάθμιση Εγκεφάλου για AUDI A3 101 PS