-
γεια μετα απο καιρο
αν και ειχα ξεκινησει να ψαχνω για serow το αφησα γιατι ειναι αρχαιο (επισης 2χρονο και με πισω ταμπούρο)
κλινω πλεον στα δυο αδελφά 250αρια της honda, το ΑΧ-1 και το ΝΧ dominator (το πρωτο λογω στενης σελας το φτανω καλυτερα αλλα τεσπα)
η ερωτησις ειναι η εξης
σε αγγελια απο ιδιωτη ποια θεωρειται λογικη τιμη για μεταχειρ. ΑΧ ή ΝΧ ? βλεπω σε εφημεριδες και σαιτ αγγελιων να πουλανε απο 600 μεχρι 2300 ευροπουλα (ακομα και με 3000 και 3500 χιλιαδες ειδα...ο χριστος κι η μανα του). Οι τιμες μερικες φορες δεν εχουν την αναμενομενη αναλογια με χιλιομετρα ή ετος κυκλοφοριας. Τι στο διαολο πρεπει να δω πρωτα για να αποκλεισω αγγελιες?
Αν εχει ξανανοιξει σχετικο θεμα και δε το εχω βρει στην αναζητηση σορρυ. Δωστε λινκ και κλειστε με
-
γεια μετα απο καιρο
αν και ειχα ξεκινησει να ψαχνω για serow το αφησα γιατι ειναι αρχαιο (επισης 2χρονο και με πισω ταμπούρο)
κλινω πλεον στα δυο αδελφά 250αρια της honda, το ΑΧ-1 και το ΝΧ dominator (το πρωτο λογω στενης σελας το φτανω καλυτερα αλλα τεσπα)
η ερωτησις ειναι η εξης
σε αγγελια απο ιδιωτη ποια θεωρειται λογικη τιμη για μεταχειρ. ΑΧ ή ΝΧ ? βλεπω σε εφημεριδες και σαιτ αγγελιων να πουλανε απο 600 μεχρι 2300 ευροπουλα (ακομα και με 3000 και 3500 χιλιαδες ειδα...ο χριστος κι η μανα του). Οι τιμες μερικες φορες δεν εχουν την αναμενομενη αναλογια με χιλιομετρα ή ετος κυκλοφοριας. Τι στο διαολο πρεπει να δω πρωτα για να αποκλεισω αγγελιες?
Αν εχει ξανανοιξει σχετικο θεμα και δε το εχω βρει στην αναζητηση σορρυ. Δωστε λινκ και κλειστε με
-
γεια μετα απο καιρο
η ερωτησις ειναι η εξης
-
επισης ο τιτλος που εβαλα ειναι εντελως μλκισμενος. Αν μπορει καποιος αντμιν να το αλλαξει οπως θελει εχει καλως...
-
Ο χρήστης marcia έγραψε:
επισης ο τιτλος που εβαλα ειναι εντελως μλκισμενος. Αν μπορει καποιος αντμιν να το αλλαξει οπως θελει εχει καλως...Μπορεις να τον αλλαξεις και μονη σου κανωντας επεξεργασια στο πρωτο σου ποστ στο θεμα
-
το serrow ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2χρονο και είναι ιδιας εποχής με τα AX,NX επίσης συνήθως τα προτιμούν κοπέλες ...
-
Τo πρώτο ΑΧ με το τελευταίο έχουν ίσα με μια δεκαετία διαφορά. Λογικό είναι λοιπόν να βλέπεις αποκλίσεις.
-
Εχεις ΠΜ !!
-
Όχι, δεν έχω!
-
καλα με τις τιμες των ax1κατι δεν πρεπει να πηγαινει καλα.Ο καθενας οτι θελει ζηταει και συνηθως ζηταει παρα πολλα.Ειναι δυνατον αχ1του 97 να τα πουλανε μεχρι και 2800 ;Ρε ηρεμηστε λιγο
AX- 1 / NX 250 σε τι τιμες παιζουν?