-
**G60@**Συμφωνώ με την ουσία όσων λες, αλλά διαφωνώ με τον τρόπο...
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
....Ας καθησουμε καλά τωρα όμως γιατί,,,,,,Γιατί, τί;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
**G60@**Συμφωνώ με την ουσία όσων λες, αλλά διαφωνώ με τον τρόπο...Ο τρόπος του πληκτρολογίου απέχει πολύ απ την πραγματική κι ουσιαστική εικόνα ενός ανθρώπου.
Οι απόψεις εν τω μεταξύ εξακολουθούν να είναι οι ίδιες.... -
Παντως το νημα εχει μια σημαντικη απουσια .
Εριξε μαυρη πετρα πισω της
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως το νημα εχει μια σημαντικη απουσια .Εριξε μαυρη πετρα πισω της
Ποια είναι η πέτρα,ο σκούλ?
-
Αν ψαξεις στις τελευταιες σελιδες θα την βρεις την απουσια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ψαξεις στις τελευταιες σελιδες θα την βρεις την απουσιαΔεν μπορώ να τα βλέπω όλα ρε συ......για πε για πε
-
Παντως, ολα τα σουβλατζιδικα-ντελιβερι ειναι κλειστα και πειναω.
Με το ζορι νηστεια ρε πστ μου. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με το ζορι νηστεια ρε πστ μου.Θρησκευτικός φασισμός
-
θρησκευτικος φασισμος εννοειται
αλλα δε νομιζω οτι ειναι ολα κλειστα
τα σουβλατζιδικα ναι, αλλα οχι ολα
-
Μάλλον οικονομία της αγοράς (= καπιταλιστικός φασισμός): λίγοι πελάτες, προσδοκώμενες ζημιές, το κλείνουν το κατάστημα.
Που αποδεικνύει πόσο βαθιά θρησκευόμενος λαός είναι οι Ελληνες -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μάλλον οικονομία της αγοράς (= καπιταλιστικός φασισμός): λίγοι πελάτες, , το κλείνουν το κατάστημα.
Που αποδεικνύει πόσο βαθιά θρησκευόμενος λαός είναι οι ΕλληνεςΟχι,αλλιώς πάει....θρησκευτικός φασισμός---->λίγοι πελάτες---->προσδοκώμενες ζημιές----->κλείνει το κατάστημα----->το κατάστημα του παπαδαριού κάνει τζίρο τρελλο---->γ@μώ τη θρησκέια μου μέσα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με το ζορι νηστεια ρε πστ μου.Τα ίδια και εδώ... Κόρεσα την πείνα μου σε τοστάδικο......
Η μάνα μου νερόβραστα, στο σπίτι τίποτα λόγο shopping... γμτΟχι,αλλιώς πάει....θρησκευτικός φασισμός---->λίγοι πελάτες---->προσδοκώμενες ζημιές----->κλείνει το κατάστημα----->το κατάστημα του παπαδαριού κάνει τζίρο τρελλο---->γ@μώ τη θρησκέια μου μέσα
Άντε εδώ που είναι χωριό το καταλαβαίνω. Γνωστός, μου είπε ότι θα το κρατήσει κλειστό, για να μην τον χαραχτηρίσουν αντίχριστο και χάσει πελάτες (ρατσισμός στο έπακρο). Στην πόλη δεν το καταλαβαίνω γιατί.
Εντωμεταξύ τα ταβερνάκια είναι τίγκα.... -
πολλοι εχουν φυγει και διακοπες..
παντως εγω χθες παρηγγειλα μια χαρα kfc και σημερα ολο και καποιο simply burger θα παιξει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πολλοι εχουν φυγει και διακοπες..παντως εγω χθες παρηγγειλα μια χαρα kfc και σημερα ολο και καποιο simply burger θα παιξει
Δε λέει κάτι. Εδώ που είναι τουριστικό μέρος και είναι κλειστά
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
πολλοι εχουν φυγει και διακοπες..
παντως εγω χθες παρηγγειλα μια χαρα kfc και σημερα ολο και καποιο simply burger θα παιξει
Δε λέει κάτι. Εδώ που είναι τουριστικό μέρος και είναι κλειστά
Και μετά θέλουμε τουρισμό
Κι αναρωτιώντε κάποιοι γιατί η θρησκεία είναι αυτή που κατάντησε τον έλληνα τουρκόγυφτο..... -
είμαι στο χωριό
ο γείτονας μας γ@μ απο το πρωί στο τέρμα το ραδιόφωνο με την λειτουργία
ωωωωωωρες
έχει τελειώσει η λειτουργία εξακολουθούμε να ακούμε στο τέρμα το σταθμό της εκκλησίας. αποχαυνώθηκε τελείως το πρόβατο.πάρτε ένα σουβλάκι, ζεστό να σπάει μύτη, και στηθείτε το βράδυ να παρακολουθήσετε τον επιτάφιο.
the fun way to make enemies -
Εγώ πάντως μόλις παρήγγηλα δύο πιτόγυρα,κάτσε να πάει πεντέμιση η ώρα και θα σε πω εγώ τι λειτουργία θα λαλήσει το hifi
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ πάντως μόλις παρήγγηλα δύο πιτόγυρα,κάτσε να πάει πεντέμιση η ώρα και θα σε πω εγώ τι λειτουργία θα λαλήσει το hifiΦρεσκοτατα θα ειναι τα πιτογυρα
-
Περισυ μεγαλη παρασκευη στον Θαναση στο Μοναστηρακι δεν επεφτε καρφιτσα παντως
Σε λιγο που θα σχολασω και θα περασω, παω στοιχημα θα γινεται χαμος
-
μακαροναδα με θαλασσινα και τονο επιτρεπεται να φαω σημερα?
Περί εκκλησίας [#2]