-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:
απο τα πιο ωραια ανεγκεφαλα παιχνιδια,Σε ποια δυσκολία το έπαιξες;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
:
κανονικη , ολα σε νορμαλ τα παιζω παντα και σπανια να παιξω καποιο σε μεγαλυτερη δυσκολια
ευκολο παιχνιδι, μονο ο τελικος με ζορισε
αν αναρωτιεσαι γιατι το αποκαλω ανεγκεφαλο, ειναι επειδη ειναι shooter , ολα τα shooter ειναι εξ'ορισμου ανεγκεφαλα για μενα
-
:
κανονικη , ολα σε νορμαλ τα παιζω παντα και σπανια να παιξω καποιο σε μεγαλυτερη δυσκολια
ευκολο παιχνιδι, μονο ο τελικος με ζορισε
αν αναρωτιεσαι γιατι το αποκαλω ανεγκεφαλο, ειναι επειδη ειναι shooter , ολα τα shooter ειναι εξ'ορισμου ανεγκεφαλα για μενα
Κακώς. Τα τελευταία παιχνίδια σε μεγαλύτερες δυσκολίες αλλάζουν και την ΑΙ.
Δοκίμασέ το στο δυσκολότερο.Δηλαδή το Halo είναι ανεγκέφαλο;
Το Half-life 2; -
το half life 2 δεν ειναι ανεγκεφαλο, αλλα το gow ψιλο ειναι εδω που τα λεμε
τη δυσκολια την ανεβαζω οταν κατι ειναι εξαιρετικα ευκολο, διαφορετικα δε βρισκω λογο να βασανιζω τον εαυτο μου
-
το half life 2 δεν ειναι ανεγκεφαλο, αλλα το gow ψιλο ειναι εδω που τα λεμετη δυσκολια την ανεβαζω οταν κατι ειναι εξαιρετικα ευκολο, διαφορετικα δε βρισκω λογο να βασανιζω τον εαυτο μου
Τη δυσκολία θα την ανεβάσεις για να δεις ότι δεν είναι ανεγκέφαλο αλλά χρειάζεται τακτική και όχι για να βασανίσεις τον εαυτό σου.
Γι'αυτό έχει και το normal και το easy, για όσους το θέλουν ανεγκέφαλο αλλά μην το κατηγορείς χωρίς να το δοκιμάσεις. -
ενταξει , αλλα δε μπορουμε να βαζουμε στην ιδια μοιρα το half life ή το bioshock με το με gow
πολυ ωραιο και ισως πιο διασκεδαστικο το qow, αλλα δεν το λες και βαθυ παιχνιδι
με την ιδια λογικη και καποια call off duty που τα επαιξα στο παρελθον στο δυσκολο και μου εβγαλαν τη πιστη μπορεις να τα πεις παλουκια και στρατηγικα παιχνιδια, ομως δεν ειναι..
στο δυσκολο εβαλα για παραδειγμα το dirt, το οποιο στην απλη δυσκολια το κερδιζε και η κοπελα μου
(ειμαι και οδηγαρα )εσυ πιθανως παιζεις και ξαναπαιζεις τα παιχνιδια , απο τη στιγμη που εχεις και καποιες 'αρχες' οπως ειχαμε πει παλιοτερα, εγω μολις τελειωσω κατι το ξεχναω και παω παρακατω γιατι μου μαζευεται και ογκος και θελω να παιξω οσο το δυνατον περισσοτερα
δεν μου αρεσει να βολταρω στα παιχνιδια φυσικα, αλλα καποια σαδιστικα δυσκολα , οπως το ninja gaiden πχ δε θελω να τα βλεπω
-
Δεν το βάζω στην ίδια μοίρα αλλά σίγουρα δεν είναι ανεγκέφαλο.
Ανεγκέφαλο είναι το Serious Sam.
Call of Duty δεν έχω παίξει οπότε δεν μπορώ να τοποθετηθώ.
Είμαι σίγουρος ότι έχω μαζεμένο περισσότερο όγκο παιχνιδιών από εσένα(που δεν έχω παίξει) αφού εκτός από υπολογιστή έχω και κάμποσες κονσόλες.
Αλλά μερικά παιχνίδια αξίζει να τα παίξεις πάλι σε δυσκολότερο επίπεδο αφού οι διαφορές στην ΑΙ είναι τέτοιες που αλλάζει η εμπειρία.
-
ναι μπορει και να εχεις, γιατι εγω πολλα τα προσπερναω πλεον
απλα καταλαβαινεις πώς εγω μπορω ξαφνικα να βρεθω με 5-6 νεα να περιμενουν το ενα πισω απ΄το αλλοπαντως τωρα λιωνω με mass effect, ελπιζω στο επομενο 8-10ημερο να το εχω τελειωσει τελειως , και φυσικα δεν θα το ξαναπαιξω με αλλο class οπως κανουν πολλοι
λεω ειτε μετα ειτε καπου στο ενδιαμεσο να χωσω καιτο metro 2033, το οποιο μου φανηκε ωραιο παιχνιδακι σε εναν φιλο μου που το ειδα και απο οτι φαινεται ειναι το νεο crisis
κανενα pc δε μπορει να το σηκωσει με τερμα ολα τα εφφε
ελπιζω να μη σερνεται τελειως η 4890 μου και μου σπασουν τα νευρα
ο φιλος μου παντως με 4890 crossfire δεν μπορει να τα βαλει ολα οπως και ενας αλλος με gtx 285
τι τα κανουν τοσο βαρια, για να μπορεις να τα παιξεις σε 2 χρονια που δε θα τα θυμασαι καν?
ή για να τα ανεφερουν και τα επομενα χρονια σε test και benchmarks?παντως και με οχι τερμα τις ρυθμισεις , ειναι παρα πολυ ομορφο
-
Επειδή υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης καμία εταιρεία δεν κάθεται να κάνει optimization σε υπολογιστή όπως κάνουν στις κονσόλες.
Γλυτώνουν πολύ χρήμα και δεν παραπονιούνται και οι εταιρείες κατασκευής καρτών γραφικών.
Απ'οτι διαβασα για το 2033 δε θα έλεγα ότι τρελάθηκα. Είχε μεγαλύτερο potential.
-
ναι αλλα οταν και υπολογιστες τερατα ζοριζονται κατι δεν παει καλα,αλλωστε με χαμηλες ρυθμισεις μπορεις να το τρεξεις, μην ξεχναμε οτι εχει βγει και στις κονσολες
οσο για τα reviews οπως και στα αυτοκινητα εχω παψει να τα εμπιστευομαι.. ο καθενας σου πλασαρει αυτο που τον συμφερει και πολλα καλα παιχνιδια θαβονται
ενα ωραιο shooter ειναι με πολυ ομορφα γραφικα ,τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο
δεν ανακαλυψε τον τροχο -
Πηρα το Buzz...χαβαλες τρελος
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Απ'οτι διαβασα για το 2033 δε θα έλεγα ότι τρελάθηκα. Είχε μεγαλύτερο potential.
+1,το παιξα λιγο αλλα με κουρασε,τα οπλα κανουν σαν νεροπιστολα,σε πιανει πονοκεφαλος με τις ρωσικες προφορες,κι αποτι διαβαζω οι αρχηγοι θελουν ολα σου τα πυρομαχικα για να πεσουν,α!και κανεις δεν θα το παιξει ολα full στην επομενη διετια,αυτα
-
ναι οι ρωσικες προφορες ειναι παντα ενοχλητικες..
αυτο παντως ελεγα κι εγω chrooo ποιο το νοημα να βγαζουν τοσο βαρια παιχνιδια?
μαλλον ξερω σε ποιους απευθυνονται , αλλα τεσπα βαριεμαι την αναλυση.. -
τελικα δεν ειναι κακο το mass effect 2!ενταξει εγινε πιο πολυ ξυλικι, αλλα ειναι αρκετα διασκεδαστικο σαν παιχνιδι και πολυ ατμοσφαιρικο
απο τη στιγμη που μου κραταει αμειωτο το ενδιαφερον , αρχιζω να αλλαζω την κακη μου γνωμη που ειχα αρχικα για αυτο
βλεπω σιγα σιγα πώς λειτουργει και το θεμα με τις αναβαθμισεις, και δεν ειναι και τοσο ασχημο..
Εγώ το ολοκλήρωσα κατά βάση το παιχνίδι φτάνοντας στο Omega 4 Relay. Το παιχνίδι συνεχίζεται με κάτι αποστολές μικρές που έχουν μείνει μετά από εξερευνήσεις των ηλιακών συστημάτων (και έχουν μείνει αρκετά θα έλεγα). Θα το παίξω όσο πάει μαζί με τις όποιες προσθήκες γίνουν από downloading. Όντως έχει πολύ ξυλίκι
Σκέφτομαι να πάω για το Napoleon Total Wars, έχω διαβάσει καλές κριτικές, μου αρέσουν το έχει παίξει κανένας ? Τουλάχιστον στο demo δείχνει καλό.
-
πιο πισω ελεγε ενας συμφορουμιτης για το ναπολεον..
το mass εγω το παιζω οσο πιο εξονυχιστικα μπορω πριν το τερματισω, κανω και την πιο ανουσια αποστολη που θα σκασει μπροστα μου, εξερευνω ολους τους πλανητες
νομιζω οτι δε σε αφηνει να συνεχεισεις αμα τερματισεις, ή μηπως θυμαμαι λαθος?
προς το παρον εχω κλεισει 30+ ωρες εχω ακομα ψωμι
θελω με τον τερματισμο να μην εχω εκκρεμοτητες και να κανω λιγο 'διακοπες' απο το gaming μολις το τερματισω για καμια βδομαδα , γιατι εχω καει
-
πιο πισω ελεγε ενας συμφορουμιτης για το ναπολεον..το mass εγω το παιζω οσο πιο εξονυχιστικα μπορω πριν το τερματισω, κανω και την πιο ανουσια αποστολη που θα σκασει μπροστα μου, εξερευνω ολους τους πλανητες
νομιζω οτι δε σε αφηνει να συνεχεισεις αμα τερματισεις, ή μηπως θυμαμαι λαθος?
προς το παρον εχω κλεισει 30+ ωρες εχω ακομα ψωμι
θελω με τον τερματισμο να μην εχω εκκρεμοτητες και να κανω λιγο 'διακοπες' απο το gaming μολις το τερματισω για καμια βδομαδα , γιατι εχω καει
Σου δίνει δύο επιλογές να διαλέξεις μόλις καταστρέψεις την βάση στο omega 4 relay,είτε συνεχίζεις για να εξερευνήσεις και τους υπόλοιπους πλανήτες με όποιες αποστολές έχουν (και εγώ τις παίζω όλες μόλις σκάσω σε κάποιον πλανήτη, βέβαια είναι μικρές), είτε ξαναρχίζεις από την αρχή με τα experience points που έχεις μαζέψει. Εγώ διάλεξα την πρώτη επιλογή.
Για το napoleon ευχαριστώ, θα κοιτάξω πιο πάνω. Θέλει αρκετές ώρες για να τελειώσει
-
Μετα απο καιρο μου τη βαρεσε να παιξω just cause PS2.Το επαιζα παλια και μετα απο καμποσο καιρο το παρατησα επειδη καπου κολλησα.Το εχει τερματισει κανεις???
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μετα απο καιρο μου τη βαρεσε να παιξω just cause PS2.Το επαιζα παλια και μετα απο καμποσο καιρο το παρατησα επειδη καπου κολλησα.Το εχει τερματισει κανεις???http://www.google.gr/search?hl=el&clien ... gh&spell=1
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μετα απο καιρο μου τη βαρεσε να παιξω just cause PS2.Το επαιζα παλια και μετα απο καμποσο καιρο το παρατησα επειδη καπου κολλησα.Το εχει τερματισει κανεις???
http://www.google.gr/search?hl=el&clien ... gh&spell=1
εναλλακτικα η σταθερη αξια εδω και χρονια..
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)