-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
................ αντί για το 107 πχ?
Εννοείται ότι ακόμα και το κάμπριο κάρο του ενός γερασμένου ίππου του παππού μου στο χωριό είναι αιώνες καλύτερο από ένα 107-C1-Aygo! Από τα λίγα αυτοκίνητα που πραγματικά σιχαίνομαι...
Προσωπικά πάντως, δεν θα κολλούσα τόσο στο 4τάχυτο αυτόματο και θα κοιτούσα κάτι από daihatsu μεριά (αν και δεν τα έχω οδηγήσει...)
Δηλαδή θεωρείς το sirion καλύτερο από τα splash-agila? Δεν είναι πολύ παλιό το καλούπι του?
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Daihatsu Sirion 1.3 Αυτόματο....
Με τις εκπτώσεις της εταιρείας μάλλον σε παίρνει από τιμή.
Μοτέρ και κιβώτιο καλύτερο από όλα τα άλλα, αξιοπιστία στο Θεό, αρέσει στις γυναίκες... Σκέψου το...Συμφωνώ απολύτως!!!!! και το Cuore είναι εξαιρετικό.
Sirion και απο εμενα.
Το εχει παρει φιλεναδα της γυναικας μου και με τον ανδρα της το εχουμε δοκιμασει εκτενως.
Πολυ βολικο και πρακτικο αμαξακι.Έχεις δοκιμάσει το αυτόματο?
-
Ο χρήστης nikpana77 έγραψε:
Δηλαδή θεωρείς το sirion καλύτερο από τα splash-agila? Δεν είναι πολύ παλιό το καλούπι του?Δεν έχω ιδέα, δεν έχω οδηγήσει κανένα, απλά τα Daihatsu 'κάτι' μου λένε για μικρά εργαλεία πόλης που δεν μου το λέει το splash-agila, το οποίο πχ είναι, αν δεν κάνω λάθος 3,8 μέτρα περίπου... Προσωπικά από εκεί θα ξεκινούσα (με όση βαρύτητα έχει αυτό το σχόλιο...)
-
Όπως τα λέει κι ο προηγούμενος. Από εκεί θα ξεκινούσα (Sirion) κι αν δεν φτάνουν οι χώροι ή η αίσθηση κλπ θα πήγαινα για πιο μεγάλο. Σίγουρα όχι τα τρίδυμα.
-
Ναι ωραία, και τί έχει να αντιπαραθέσει το sirion απέναντι στο splash? Την ίσως μεγαλύτερη σπυρτάδα του (0-100 σε 13.0')? Το σασμάν είναι παρόμοιο, 4τάχυτο παλαιάς γενιάς, έχει λιγότερους χώρους και το καλούπι του δεν λέει και πολλά. Υποκειμενική άποψη αλλά νομίζω ότι το splash είναι πιό μοντέρνο σε γραμμή.
-
έχει λιγότερους χώρουςΑυτό από που βγαίνει;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
έχει λιγότερους χώρους
Αυτό από που βγαίνει;
Μάλλον έκανα λάθος
-
Στοιχεία δεν έχω αλλά με το μάτι εκεί που μάλλον υπερέχει το Sirion όπως και το Swift σε σχέση με το Splash είναι στο εσωτερικό πλάτος των πίσω καθισμάτων. Όχι ότι στα άλλα θα κάτσουν πίσω 3 ενήλικες με άνεση αλλά στο Splash ο μεσαίος επιβάτης πρέπει να είναι 'μικρό ανθρωπάκι'!
Σαν αίσθηση χώρου πάντως το βαθος του ταμπλό και το εσωτερικό ύψος λειτουργούν υπέρ του Splash.Εξάλλου ακόμα και η ίδια η Suzuki 'τοποθετεί' το Splash αναμεσα στο Alto και στο Swift ... οπότε σε σύγκριση με τα mini (Aygo, Alto, Panda, 500, Spark κλπ) είναι μεγαλύτερο και πιο άνετο, σε σχέση με τα supermini (Swift, Yaris, Sirion, Polo κλπ) είναι μικρότερο και λιγότερο άνετο! Απο εκεί και πέρα παίζει η συγκριση μεταξύ συγκεκριμένων ... σε σχέση με το Micra πχ το Sρlash είναι (τουλάχιστον με το ματι φαινεται) κάπως πιο άνετο εσωτερικά.
-
Λόιπόν, μόλις γύρισα από mitsubishi και έχω να πώ ότι κατενθουσιάστηκα με το colt. Μετά το πάσχα θα το παραγγείλω. Τιμή μετά την έκπτωση 13.640. Τέλεια!!!
-
καλη επιλογη φιλε
-
Τιμή μετά την έκπτωση 13.640. Τέλεια!!!Πολύ καλή τιμή! Καλή επιλογή!
Με το καλό η παραγγελία και η παραλαβή. -
Ευχαριστώ! Θα έχω νέα όταν το παραλάβω, με το καλό!
-
Αν και αποφασισες για το Colt, εστω και τελευταιος θα προτεινα μια ματια στο Hyundai i10. To αυτοματο εχει 1,2 μοτερ, 4κιλυνδρο σε πολυ καλη τιμη, καλο εξοπλισμό και αριστες κριτικες από ολα τα περιοδικα.
http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i1 ... stics.html
-
επειδη οταν επιλεγεις αυτοματο , το κυριοτερο τελικα ειναι το κιβωτιο, εκανες χαλαρα τη καλυτερη επιλογη. Απο διαφορες αναφορες στο ιντερνετ θα δεις πως το αυτοματο κιβωτιο του colt ειναι απλα σουπερ. Καταρχας ειναι το μοναδικο 6τυχο (εκτος εαν βλεπω λαθος) που θα βρεις σε αυτη τη κατηγορια, σου προσφερει χαμηλοτερη καταναλωση και σειριακες αλλαγες και γενικα μονο καλα ακουω απο το κιβωτιο αυτο χωρις κραυγαλεα προβληματα.
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
επειδη οταν επιλεγεις αυτοματο , το κυριοτερο τελικα ειναι το κιβωτιο, εκανες χαλαρα τη καλυτερη επιλογη. Απο διαφορες αναφορες στο ιντερνετ θα δεις πως το αυτοματο κιβωτιο του colt ειναι απλα σουπερ. Καταρχας ειναι το μοναδικο 6τυχο (εκτος εαν βλεπω λαθος) που θα βρεις σε αυτη τη κατηγορια, σου προσφερει χαμηλοτερη καταναλωση και σειριακες αλλαγες και γενικα μονο καλα ακουω απο το κιβωτιο αυτο χωρις κραυγαλεα προβληματα.Το ξέρω! Για την τελική επιλογή μου έπαιξε σημαντικό ρόλο το πολύ καλό κιβώτιο. Μακράν καλύτερο από όλα τα άλλα στην κατηγορία και φυσικά στην καλύτερη τιμή. Δεν υποτιμώ το κιβώτιο που χρησιμοποιεί η VW,(το οποίο θεωρώ κορυφαίο), απλά ξέφευγε πολύ η αγορά όσον αφορά τα λεφτά.
-
Λοιπόν η παραγγελία έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους απάντησαν στο θέμα μου. Πραγματικά βοηθήσατε πάρα πολύ στην επιλογή μου με τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ!
-
καλοταξιδο φιλε!!!!!!!!
-
Καλησπερα
Ως κατοχος κ εγω του ΑΜΤ της mitsubishi επιβεβαιωνω κ εγω τα καλα λογια που εχουν ακουστει...
2 χρονια τωρα το colt ουτε ενα προβλημα,με αξιοθαυμαστες επιδοσεις,χωρους (κ δεν ειναι τοσο ασχημο το cz3 .Mην τρελαθουμε κιολας ) Οποτε εφοσον δεν εφτανες χρηματικα το top class dsg επελεξες το δευτερο καλυτερο αυτοματο κατα την γνωμη μου(γρηγορες κ ομαλες αλλαγες κατι που δεν εχουν τα αλλα κλασικα αυτοματα των κουβαδων που σκεφτοσουν )Καλοριζικο λοιπον
Αυτοκίνητο μικρό και αυτόματο για τη γυναίκα μου!