-
-
πολύ σοφή επιλογή το άσπρο χρώμα για την κύπρο .... Μπράβο
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
πολύ σοφή επιλογή το άσπρο χρώμα για την κύπρο .... Μπράβο??? giati ????
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
πολύ σοφή επιλογή το άσπρο χρώμα για την κύπρο .... Μπράβο
??? giati ????
Eλληνικα βρε Χαρη
-
-
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
[url=http://img20.imageshack.us/i/dscn2669e.jpg/].....
Χαρη σου εχουν βαλει το τιμονι σε λαθος μερια ή κανω λαθος??????
Ωχ ναι!Σιγουρα δεν θα το εχει προσεξει!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μάλλον θα έδωσε την παραγγελία σε greeklish!
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Μάλλον θα έδωσε την παραγγελία σε greeklish!
ΝΗΣΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕΕΟΟΟΟΣΣΣ !!!!!
-
Αληθεια τα βιβλια οδηγιων του Q5 στην κυπρο ειναι κι αυτα σε greeklish ??
Επισης πρεπει να προσεξουμε τον gouzo αρχιζει και γινεται πολυ πειραχτηρι ....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αληθεια τα βιβλια οδηγιων του Q5 στην κυπρο ειναι κι αυτα σε greeklish ??Επισης πρεπει να προσεξουμε τον gouzo αρχιζει και γινεται πολυ πειραχτηρι ....
Ολα τα βλεπω Ειπαμε οτι φοραμε γυαλια
-
παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα...
μετά από όσα έχετε αναφέρει πιο πάνω το έχω ψάξει
και όντως έχει γίνει ένα μεγάλο τεράστιο λάθος και το τιμόνι μου το έχουν τοποθέτηση λάθος
πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και δεν μπορούν να κάνουν κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα...και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω και που να αποταθώ.... πάντως αν το σκεφτώ όμως λίγο πιο ήρεμα ίσος να είμαι και τυχερός γιατί αν έρθω καμια φορα ελλάδα θα είμαι ο μοναδικός που θα έχει αντίθετα το τιμόνι και το start engine ....(έτσι για να ξεχωρίζω) -
Σημερα πηρα το πρωτο souvenir απο ενα ανθρωποειδες του γενους homo sapiens. Mια χαρακια (εσκεμενη) στη δεξια και πισω πλευρα. Δεν νομιζω οτι θα καλυφθει με αλοιφη.
Τα εχω παρει
Καμια ιδεα εκτος απο βαψιμο? -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Σημερα πηρα το πρωτο souvenir απο ενα ανθρωποειδες του γενους homo sapiens. Mια χαρακια (εσκεμενη) στη δεξια και πισω πλευρα. Δεν νομιζω οτι θα καλυφθει με αλοιφη.
Τα εχω παρει
Καμια ιδεα εκτος απο βαψιμο?Μια λύση είναι να κάνεις τοπική βαφή αρκεί να η χαρακιά μην είναι πάνω σε νεύρο...Οι αλοιφές δύσκολα κάνουνε δουλειά αν έχει βάθος η γρατζουνιά...
Έναν να πιάσω από αυτους, θα τους βάλω να πληρώσουνε για όλους τους φίλους και γνωστούς... -
Kalispera kai apo emena
Eimai kai ego katoxos tou Q5 (Automatic) kai diavazontas ola ta provlimata pou proanaferthikan eniotha poli tixeros pou se emena den eixe simvei tipota.
Mexri tin Pempti pou xafnika eno imoun stin ethniki Athinas Patras anavei i endeixi R (den exete opoisthen sta ellinika).
To autokinito akinitopoiithike kai den anevaze strofes xoris na allazei apo D1 se D2 klp.
Pairno odiki voitheia (arketa kali kai amesi exipiretisi) kai Paraskeyi mou lene apo antiprosopo oti 'to elegxoume kai o episimos antiprosopos den exei kapoia idea gia to provlima'.
Opote leo ti kanoume?
Perimenoume ti tha vgalei o ipologistis!!!
Meta apo til kataliksame na allaxtei olo to sasman!!! to opoio den kseroume an iparxei stin ellada i tha erthei apeytheias apo Germania
Katalavaino oti ena kainourgio montelo mporei na vgalei arketa provlimata ta opoia linontai eitai me anavathmisi eitei me enimerosi.
Den katalavaino omos tin agnoia peri tis vlavis kai tin mi amrsi antikatastasi enos antalaktikou.
Kai telos ...prepei na prosekso kati meta tin paralavi tou oximatos me to kainourgio sasman?Saw euxaristo...
Τα greeklish δεν επιτρεπονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod] -
Συγνώμη για τα greeklish
Πάμε λοιπόν με greek
Είμαι και εγώ κάτοχος του Audi Q5 Automatic.
Διαβάζοντας στο forum τα προβλήματα που αντιμετώπισαν άλλοι κάτοχοι ένιωθα τυχερός που δεν είχα κανένα.Μέχρι την Πέμπτη που βρισκόμουν στην εθνική Αθηνών Πατρών και μου άναψε η ένδειξη 'R' No reverse.Το αμάξι ακινητοποιήθηκε και δεν δεν έκανε αλλαγή ταχυτήτων από D1 σε D2 κλπ.Κάλεσα την οδική βοήθεια της Audi (πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση) και το πήγα στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.Την Παρασκευή επικοινωνώ και η απάντηση είναι ότι ο 'εισαγωγέας δεν έχει ξαναδεί το πρόβλημα και το έχουμε στον υπολογιστή για να το διαπιστώσουμε'
Αφού περίμενα αρκετά επικοινωνώ και πάλι και η απάντηση είναι ότι πάμε για αλλαγή σασμάν γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.ΟΚ λέω πότε θα είναι έτοιμο και η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουμε αν υπάρχει σασμάν στην Ελλάδα αλλιώς θα παραγγείλουμε από Γερμανία και θα έρθει σε 10 ημέρες.
Τελικά βρέθηκε κάποιο και θα αντικατασταθεί.
Δεν θέλω να πώ κάτι για την βλάβη.Πάιζουν αστιχίες υλικού, γνωρίζω ότι σε ένα καινόυργιο μοντέλο μπορεί να υπάρχουν προβλήματα τα οποία είται λύνονται με update είται με κάποια ενημέρωση.
Αυτό που δεν δέχομαι και θέλω και την γνώμη σας είναι η άγνοια της βλάβης και η μη άμεση αντικατάσταση του ανταλλακτικού σε ένα αμάξι το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά πόσο στοιχίζει.Εγώ ήμουν τυχερός και βρέθηκε το ανταλακτικό.Κάποιος άλλος όμως?
Τέλος θα ήθελα να με ενημερώσετε αν πρέπει να ελέγξω κάτι μετά την αντικατάσταση του σασμάν με καινούργιο γιατί πολλά ακούνε τα αυτία μου (και έχω και ταξίδι σε 2 ημέρες) ...Σας ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Τα εχω παρει
Καμια ιδεα εκτος απο βαψιμο?Μια λύση είναι να κάνεις τοπική βαφή αρκεί να η χαρακιά μην είναι πάνω σε νεύρο...Οι αλοιφές δύσκολα κάνουνε δουλειά αν έχει βάθος η γρατζουνιά...
Έναν να πιάσω από αυτους, θα τους βάλω να πληρώσουνε για όλους τους φίλους και γνωστούς...Είχα και εγώ μια τέτοια πρόσφατη τραυματική εμπειρία με χαρακιά που ξεκίναγε από το φτερό και σταμάτησε στη πίσω πόρτα λίγο πιο κάτω από τα χερούλια και με το απαραίτητο ελειψοειδές design. Κατέληξα στη λύση της τοπικής βαφής (την οποία δεν είχα ξαναδοκιμάσει και η αλήθεια είναι ότι φοβόμουνα) αλλά το αποτέλεσμα τουλάχιστον προς το παρών δικαίωσε την επιλογή μου. Δεν φάινεται απολύτως τίποτα!! Αν καταφύγεις στην ίδια λύση θέλει ένα μικροψάξιμο γιατί ακόμα και σε καταστήματα της ίδιας αλυσίδας υπάρχουν διαφορές τόσο στη τιμή όσο και στην αντιμετώπιση της ίδιας της ζημιάς. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τα μυαλά (αν υπάρχουν) που οδηγούν τα χέρια ορισμένων να κάνουν τη συγκεκριμένη 'εξυπνάδα'
-
Ασε, δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι κομπλεξικοι υπαρχουν εκει εξω..
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Ασε, δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι κομπλεξικοι υπαρχουν εκει εξω..Όταν είμασταν πιτσιρίκοι και κάποιος φορούσε καινούργια παπούτσια πηγαίναν οι υπόλοιποι και μαζί με το 'με γειά' του τραβούσαμε και μια πατημασιά. Ε, τώρα η πατημασία έχει γίνει γρατζουνιά των 200 ή 300+ Ευρώ. Με γειά μας λένε τα παιδιά....
-
Ο χρήστης kollnikQ5 έγραψε:
Συγνώμη για τα greeklish
Πάμε λοιπόν με greek
Είμαι και εγώ κάτοχος του Audi Q5 Automatic.
Διαβάζοντας στο forum τα προβλήματα που αντιμετώπισαν άλλοι κάτοχοι ένιωθα τυχερός που δεν είχα κανένα.Μέχρι την Πέμπτη που βρισκόμουν στην εθνική Αθηνών Πατρών και μου άναψε η ένδειξη 'R' No reverse.Το αμάξι ακινητοποιήθηκε και δεν δεν έκανε αλλαγή ταχυτήτων από D1 σε D2 κλπ.Κάλεσα την οδική βοήθεια της Audi (πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση) και το πήγα στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.Την Παρασκευή επικοινωνώ και η απάντηση είναι ότι ο 'εισαγωγέας δεν έχει ξαναδεί το πρόβλημα και το έχουμε στον υπολογιστή για να το διαπιστώσουμε'
Αφού περίμενα αρκετά επικοινωνώ και πάλι και η απάντηση είναι ότι πάμε για αλλαγή σασμάν γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.ΟΚ λέω πότε θα είναι έτοιμο και η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουμε αν υπάρχει σασμάν στην Ελλάδα αλλιώς θα παραγγείλουμε από Γερμανία και θα έρθει σε 10 ημέρες.
Τελικά βρέθηκε κάποιο και θα αντικατασταθεί.
Δεν θέλω να πώ κάτι για την βλάβη.Πάιζουν αστιχίες υλικού, γνωρίζω ότι σε ένα καινόυργιο μοντέλο μπορεί να υπάρχουν προβλήματα τα οποία είται λύνονται με update είται με κάποια ενημέρωση.
Αυτό που δεν δέχομαι και θέλω και την γνώμη σας είναι η άγνοια της βλάβης και η μη άμεση αντικατάσταση του ανταλλακτικού σε ένα αμάξι το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά πόσο στοιχίζει.Εγώ ήμουν τυχερός και βρέθηκε το ανταλακτικό.Κάποιος άλλος όμως?
Τέλος θα ήθελα να με ενημερώσετε αν πρέπει να ελέγξω κάτι μετά την αντικατάσταση του σασμάν με καινούργιο γιατί πολλά ακούνε τα αυτία μου (και έχω και ταξίδι σε 2 ημέρες) ...Σας ευχαριστώ...
Υπάρχει πιθανότητα να στο ξανακάνει αυτό. Το πρόβλημα που σου παρουσίασε το ξέρουν στην Αθήνα και οφείλεται σε υπερθέρμανση των δίσκων του s-tronic. Αν περίμενες κανα 5λεπτο μέχρι να κρυώσουν, το αυτοκίνητό σου θα συνέχιζε κανονικά. Η λύση είναι πάλι με update. Αν δεν στο έχουν αλλάξει το σασμάν, ψάξτο περισσότερο.
-
Πες τους να στο κάνουν manual, να μην σου ξαναβγάλει πρόβλημα....
AUDI Q5