-
Ο χρήστης manousos4 έγραψε:
6000 χιλιαρικα για 206 1,1; Τραγικά πολλά λεφτά. Με 6 χιλιάρικα βρίσκεις άνετα 14αρι.
+1 τουλάχιστον κάνε του παζάρια, ούτως ή άλλως μύγες σκοτώνει.
δικιο εχετε ρε παιδια μετα λεω αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα να παω να παρω το κορσα του 05 1.4 90 αλογα στα 6900...τι λετε...???!!!εχω βρει και κλιο 100αρι 1.4 του 05 στα 6600..αλλα τα βοφαμαι.!!!
ενώ το 206 είναι βράχος αξιοπιστίας ;
μια χαρά είναι κ τα άλλα...
το Κλιό εγώ θα κοίταγα σοβαρά.
κοιτα ολα ζημιες βγαζουν το μονο σιγουρο...αλλα προτιμω γερμανο απο γαλλο..τα κλιο χαλανε οι πολλαπλασιαστες..το πα και του μαστορα μου μεγαλο μαστορας..και μου ρε συ καλια κατι αλλο παρα ρενο..!!!
και μου το εχει πει και ο νονος μου που δουλευει στην πενο φανοποιος και μου λεει μακρια..!!!
-
Τα φάου βι (Βακαλάου trademark) αξιόπιστα, ειδικά σε θέμα πολλαπλασιαστών;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα φάου βι (Βακαλάου trademark) αξιόπιστα, ειδικά σε θέμα πολλαπλασιαστών;τι εννοεις με αυτο??!!!
-
Ότι τα γερμανικά δεν είναι πιο αξιόπιστα. Ειδικά με τους πολλαπλασιαστές το Group Vag έχει μεγάλο θέμα. Ρώτα και τον φίλτατο συμφορουμίτη Κιούση...
-
Ότι τα γερμανικά δεν είναι πιο αξιόπιστα. Ειδικά με τους πολλαπλασιαστές το Group Vag έχει μεγάλο θέμα. Ρώτα και τον φίλτατο συμφορουμίτη Κιούση...δλδ εσυ μου λες να χτυπησω κλιο?
-
Εγώ απλά λέω ότι έχουν ίδιες πιθανότητες να χαλάσουν. Να πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Προσωπικά θα έπαιρνα Κλιό λόγω πολύ καλής οδικης συμπεριφοράς.
-
Εγώ απλά λέω ότι έχουν ίδιες πιθανότητες να χαλάσουν. Να πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Προσωπικά θα έπαιρνα Κλιό λόγω πολύ καλής οδικης συμπεριφοράς.κοιτα και μενα μαρεσει καλυτερα το κλιο αλλα ειναι απλο...ενς το κορσα που ειναι και με καδενα φοραει και συναγερμο και ζαντεσ εργοστασιο και 1 χρονο παραπανω εγγυηση.!!!
Δίνω μέχρι 6000€ για μτχ