-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Αν επιτρέπεται με 15Κ τι έβαλες;
Xenon ±1500
Drive Select ±2000
S-Line μέσα-έξω ±7000
Ηλιοροφή ±1500
Όλα τα 'μικρά' extra (Καθρέπτες, Φώτα, Audi Sound System κλπ) ±2000
Audi Parking Plus ±1000ορίστε αμέσως τα 15k... αν και νομίζω βγήκαν παραπάνω...
Φίλε nisiotis εμένα μου στοίχισε μόνο το εσωτερικό πακέτο (περιλαμβάνει ανάρτηση, ζάντες)με δέρμα αλκαντάρα 6.200 €!!Κ μου ζητήσαν extra για το εξωτερικό πακέτο + 2.100! Δηλαδή στο σύνολο 8.300€!Το πήρες με τα μειωμένα τέλη; Στο σαλόνι τι συνδυασμό επέλεξες;
Ναι κάπου εκεί πήγε άλλά μου έκανε ο αντιπρόσωπος 1000€ στο όλο πακέτο. Με alcantara. Το δέρμα καίει το καλοκαίρι!
Εγώ έχω Fine Nappa και δεν καίει καθόλου το καλοκαίρι... Έχω βάλει και μεμβράνες βέβαια, αλλά και πριν τις μεμβράνες πάλι δεν έκαιγαν τα δέρματα. Το Alcantara μετά από χρήση έχεις δει πώς γίνεται???
-
Είδατε τον καινούργιο τιμοκατάλογο
-
Η μετοχη μας ανεβένει
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Αν επιτρέπεται με 15Κ τι έβαλες;
Xenon ±1500
Drive Select ±2000
S-Line μέσα-έξω ±7000
Ηλιοροφή ±1500
Όλα τα 'μικρά' extra (Καθρέπτες, Φώτα, Audi Sound System κλπ) ±2000
Audi Parking Plus ±1000ορίστε αμέσως τα 15k... αν και νομίζω βγήκαν παραπάνω...
Φίλε nisiotis εμένα μου στοίχισε μόνο το εσωτερικό πακέτο (περιλαμβάνει ανάρτηση, ζάντες)με δέρμα αλκαντάρα 6.200 €!!Κ μου ζητήσαν extra για το εξωτερικό πακέτο + 2.100! Δηλαδή στο σύνολο 8.300€!Το πήρες με τα μειωμένα τέλη; Στο σαλόνι τι συνδυασμό επέλεξες;
Ναι κάπου εκεί πήγε άλλά μου έκανε ο αντιπρόσωπος 1000€ στο όλο πακέτο. Με alcantara. Το δέρμα καίει το καλοκαίρι!
Εγώ έχω Fine Nappa και δεν καίει καθόλου το καλοκαίρι... Έχω βάλει και μεμβράνες βέβαια, αλλά και πριν τις μεμβράνες πάλι δεν έκαιγαν τα δέρματα. Το Alcantara μετά από χρήση έχεις δει πώς γίνεται???
Για αυτό δεν το καταλαβαίνεις λόγω μεμβρανών. Διαφορετικά καίει αρκετά..
Κ γω αλκαντάρα έχω βάλει και είναι καλύτερο για το καλοκαίρι όντως, αλλά είναι πιο ευαίσθητο...
Τι μεμβράνες έβαλες και πόσο σου στοιχίσανε; -
Έβαλα LLUMAR TITANIUM (2ο επίπεδο-όχι πολύ σκούρο) με κόστος 180 Ευρώ (Τιμή Ιούλιος 2009). Η τοποθέτηση έγινε μέσα σε περίπου 3 ώρες, χωρίς να χρειαστεί να βγούν ταπετσαρίες από πόρτες ( όπως έγινε στο A-class της συζύγου). Η διαφορά πάντως είναι τεράστια. Αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Αφήνεις το αυτοκίνητο στον ήλιο και αφενός δεν βράζει το εσωτερικό του, αφετέρου το κλιματιστικό δουλεύει πολύ πιο αποδοτικά.
Σημείωση: Δεν έχω τοποθετήσει μεμβράνη στο μπροστινό παρμπριζ, άλλωστε απαγορεύεται και από το νόμο.Πριν
Μετά
Και το Fine Nappa
-
[quote='skek']Έβαλα LLUMAR TITANIUM (2ο επίπεδο-όχι πολύ σκούρο) με κόστος 180 Ευρώ (Τιμή Ιούλιος 2009). Η τοποθέτηση έγινε μέσα σε περίπου 3 ώρες, χωρίς να χρειαστεί να βγούν ταπετσαρίες από πόρτες ( όπως έγινε στο A-class της συζύγου). Η διαφορά πάντως είναι τεράστια. Αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Αφήνεις το αυτοκίνητο στον ήλιο και αφενός δεν βράζει το εσωτερικό του, αφετέρου το κλιματιστικό δουλεύει πολύ πιο αποδοτικά.
Σημείωση: Δεν έχω τοποθετήσει μεμβράνη στο μπροστινό παρμπριζ, άλλωστε απαγορεύεται και από το νόμο.Καλημέρα,
Ειναι κανείς που έχει τοποθετήσει μεμβάνες στην Θεσσαλονίκη και είναι ικανοποιημένος.
Θα τον παρακαλούσα να με στείλει pm γιατί ενδιαφέρομαι.
Ευχαριστώ -
Πιστεύω πως είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να βάζει κάποιος μεμβράνες γενικά σε AUDI αυτοκίνητο, πόσο μάλλον σε Q5!! Τα τζάμια είναι θερμομονωτικά, Ε1 συνήθως, και έχουν και μια ελαφριά μεν αλλά ικανοποιητική δυνατότητα διάθλασης της ηλιακής ακτινοβολίας. Το ότι δουλεύει καλύτερα ο κλιματισμός είναι μύθος. Η μοναδική χρησιμότητα που έχουν οι μεμβράνες (και επαναλαμβάνω εκτός ακριβών αυτοκινήτων), είναι η αντικλεπτική, καθώς αν προσπαθήσουν να σπάσουν το τζάμι, αυτές θα συγκρατήσουν τα κρύσταλλα.
-
προσωπικά έβαλα φιμε τζάμια, όπου επιτρεπόταν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά ακόμα δεν άρχισε ο πολύ ζεστός καιρός.Για τους εργοστασιακούς συναγερμούς έχει κάποιος γνώση το πόσο αποτελεσματικοί είναι;
-
Ο χρήστης panos() έγραψε:
Πιστεύω πως είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να βάζει κάποιος μεμβράνες γενικά σε AUDI αυτοκίνητο, πόσο μάλλον σε Q5!! Τα τζάμια είναι θερμομονωτικά, Ε1 συνήθως, και έχουν και μια ελαφριά μεν αλλά ικανοποιητική δυνατότητα διάθλασης της ηλιακής ακτινοβολίας. Το ότι δουλεύει καλύτερα ο κλιματισμός είναι μύθος. Η μοναδική χρησιμότητα που έχουν οι μεμβράνες (και επαναλαμβάνω εκτός ακριβών αυτοκινήτων), είναι η αντικλεπτική, καθώς αν προσπαθήσουν να σπάσουν το τζάμι, αυτές θα συγκρατήσουν τα κρύσταλλα.Πρώτον, γιατί είναι ΈΓΚΛΗΜΑ και δεύτερον ποιος σου είπε οτι δεν δουλεύει καλύτερα ο κλιματισμός....
Δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω... Λίγη ΛΟΓΙΚΗ χρειάζεται ΜΟΝΟ και να μην είσαι απόλυτος και κατηγορηματικός...Επίσης, χωρίς καμιά δόση ειρωνίας, στείλε ένα email στην Audi και πες τους να το αφαιρέσουν από τον extra εξοπλισμό (κωδικός 4KF) γιατί είναι Εγκληματική ενέργεια - όπως την χαρακτήρισες - η τοποθέτησή τους. Επίσης στο φυλλάδιο του Q5 αναφέρει ότι θερμομονωτικό είναι μόνο το μπροστινό παρμπρίζ. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι μεμβράνες λειτουργούν - συμπληρωματικά - με τα θερμομονωτικά τζάμια...
-
Ο χρήστης elpap έγραψε:
Έβαλα LLUMAR TITANIUM (2ο επίπεδο-όχι πολύ σκούρο) με κόστος 180 Ευρώ (Τιμή Ιούλιος 2009). Η τοποθέτηση έγινε μέσα σε περίπου 3 ώρες, χωρίς να χρειαστεί να βγούν ταπετσαρίες από πόρτες ( όπως έγινε στο A-class της συζύγου). Η διαφορά πάντως είναι τεράστια. Αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Αφήνεις το αυτοκίνητο στον ήλιο και αφενός δεν βράζει το εσωτερικό του, αφετέρου το κλιματιστικό δουλεύει πολύ πιο αποδοτικά.
Σημείωση: Δεν έχω τοποθετήσει μεμβράνη στο μπροστινό παρμπριζ, άλλωστε απαγορεύεται και από το νόμο.Καλημέρα,
Ειναι κανείς που έχει τοποθετήσει μεμβάνες στην Θεσσαλονίκη και είναι ικανοποιημένος.
Θα τον παρακαλούσα να με στείλει pm γιατί ενδιαφέρομαι.
ΕυχαριστώΓια θεσσαλονίκη δεν ξέρω, αν όμως σε βγάλει ο δρόμος προς Ιωάννινα μεριά, μπορώ να σου συστήσω κάποιον, ο οποίος κάνει άψογη δουλειά!!! Εκεί τις τοποθέτησα κι'εγώ ( και στα δύο αυτοκίνητα ) και ήμουν παρών κατά την τοποθέτηση. Αν έρθεις πάντως προς τα εδώ, κερνάμε και καφέ...
-
καλησπέρα σε όλους . σήμερα οδήγησα το αυτοκίνητο του gouzo έχω να πω το εξής μετάνιωσα πραγματικά που δεν έβαλα το drive select το σύστημα είναι φοβερό και αλλάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου το συστήνω ανεπιφύλακτα :-):-):-)
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
καλησπέρα σε όλους . σήμερα οδήγησα το αυτοκίνητο του gouzo έχω να πω το εξής μετάνιωσα πραγματικά που δεν έβαλα το drive select το σύστημα είναι φοβερό και αλλάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου το συστήνω ανεπιφύλακτα :-):-):-)Α ρε Λευτερη τι μας κανεις...η τοποθετηση του στην Ελλαδα λετε να ειναι ευκολη????
-
καλησπέρα σε όλους . σήμερα οδήγησα το αυτοκίνητο του gouzo έχω να πω το εξής μετάνιωσα πραγματικά που δεν έβαλα το drive select το σύστημα είναι φοβερό και αλλάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου το συστήνω ανεπιφύλακτα :-):-):-)Το έχω πει ότι το drive select αξίζει τα λεφτά του. (και ένας από τους λόγους που δεν αγόρασα ετοιμοπαράδωτο .. και το ακριβοπλήρωσα)
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
καλησπέρα σε όλους . σήμερα οδήγησα το αυτοκίνητο του gouzo έχω να πω το εξής μετάνιωσα πραγματικά που δεν έβαλα το drive select το σύστημα είναι φοβερό και αλλάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου το συστήνω ανεπιφύλακτα :-):-):-)
Α ρε Λευτερη τι μας κανεις...η τοποθετηση του στην Ελλαδα λετε να ειναι ευκολη????
Βλέποντας το ΕΤΚΑ μάλλον πρέπει να το ξεχάσεις.... (Αναρτήσεις +εγκέφαλος, ECU, κονσόλα κλπ...)
-
καλησπέρα σε όλους . σήμερα οδήγησα το αυτοκίνητο του gouzo έχω να πω το εξής μετάνιωσα πραγματικά που δεν έβαλα το drive select το σύστημα είναι φοβερό και αλλάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου το συστήνω ανεπιφύλακτα :-):-):-)Λευτέρη, χωρίς υπερβολή, είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Σήμερα αξιώθηκα μια καταπληκτική βόλτα εκτός δρόμου,στο πανέμορφο δάσος του Στρατονικου όρους. Ζήσε αυτό που έχεις. Είναι αρκετό.
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Το έχω πει ότι το drive select αξίζει τα λεφτά του. (και ένας από τους λόγους που δεν αγόρασα ετοιμοπαράδωτο .. και το ακριβοπλήρωσα)
Δηλαδή νησιώτη μπορείς να το βάλεις και μετά ?!!!? Πόσο σου στοίχισε ?
-
Το έχω πει ότι το drive select αξίζει τα λεφτά του. (και ένας από τους λόγους που δεν αγόρασα ετοιμοπαράδωτο .. και το ακριβοπλήρωσα)
Δηλαδή νησιώτη μπορείς να το βάλεις και μετά ?!!!? Πόσο σου στοίχισε ?
Όχι. Εννοείται ότι το παράγγειλα με το Drive Select. Γι' αυτό και έχασα τα μειωμένα τέλη ταξινόμησης.
Σε ένα Audi όλα τοποθετούνται όμως και μετά αλλά το θέμα είναι ότι θα κοστίσουν τα διπλά και ποιός θα σου τα βάλει.
-
OK το ξεχναω .....
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Σημείωση: Δεν έχω τοποθετήσει μεμβράνη στο μπροστινό παρμπριζ, άλλωστε απαγορεύεται και από το νόμο.Φίλε μου πολύ ωραίο το look μπράβο όπως και το fine nappa. Να το χαίρεσαι..
Να σε ρωτήσω κάτι, οι μεμβράνες των μπροστινών κρυστάλλων είναι 2ου σταδίου;Το ρωτάω γιατί φαίνεται ελαφρώς το εσωτερικό στη photo; Επίσης πως είναι η νυχτερινή οδήγηση, έχεις προβλήματα ορατότητας σε σκοτάδι;
-
Όλες είναι llumar titanium (2o επίπεδο). Απλά λόγω του ότι μπαίνει φως από το μπροστινό παρμπριζ, τα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγού φαίνονται πιο ανοιχτόχρωμα από τα πίσω... Όσον αφορά την ορατότητα κατά την νυχτερινή οδήγηση, δεν υπάρχει καμία διαφορά πριν και μετά την τοποθέτηση των μεμβρανών.
Και μερικά χαρακτηριστικά :
¬ Διαπερατότητα φωτός: 37%
¬ Διαπερατότητα UV:
AUDI Q5