-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μέγιστη απώλειαhttp://www.youtube.com/watch?v=LWklB9Br ... r_embedded
Αδιαφορο για εμενα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στο ράδιο πάντως έκανε κανονικά εκπομπή σήμερα.
Μούφα το θέμα, μάλλον ντόρο ήθελε να κάνει... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, δεν είναι αντιφατικό γιατί για τη ραδιοτηλεόραση ισχύουν περιορισμοί για την ποιοτική στάθμη των εκπομπών, ενώ για τον τύπο και τον κινηματογράφο όχι.+1. Ο λόγος είναι ότι χρησιμοποιούν το δημόσιο φάσμα.
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Μέγιστη απώλεια
http://www.youtube.com/watch?v=LWklB9Br ... r_embedded
Στο ράδιο πάντως έκανε κανονικά εκπομπή σήμερα.
Μούφα το θέμα, μάλλον ντόρο ήθελε να κάνει...ντορο γιατι? για ακροαματικότητα εννοεις?
ειπε κατι επ αυτου σημερα για την αποχωρηση του?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κακώς την κράζουν. Εδώ όμως είναι το θέμα της Τηλεόρασης, που οφείλει να έχει ένα επίπεδο. Άρα το κράξιμο πάει στις εκπομπές του είδους. Στις φυλλάδες και τα περίπτερα ας βάζουν ό,τι γουστάρει ο κοσμάκης.
Eiναι αντιφατικό αυτό που λες.
Και στην τηλεόραση ότι γουστάρει ο κοσμάκης παίζει.Όχι, δεν είναι αντιφατικό γιατί για τη ραδιοτηλεόραση ισχύουν περιορισμοί για την ποιοτική στάθμη των εκπομπών, ενώ για τον τύπο και τον κινηματογράφο όχι.
*Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας. *
-
Το έχω ήδη ποστάρει τουλάχιστον 3 φορές, αλλά άμα δεν γίνεται δουλειά στο σχολείο, άμα δεν κάθεται ο κόσμος να μάθει παπαγαλία 15 σελίδες βασικά πράγματα που τον αφορούν και ρυθμίζουν τη ζωή του....
-
εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτωv
υπονοωντας οτι η 'ποιοτικη σταθμη' δεν ειναι απολυτως υποκειμενικη
πραγματικα ηλιθιος νομος, ποια ειναι η μοναδα μετρησης της 'ποιοτικης σταθμης'; τα 'μπετοβεν';
shitty law is shitty
-
Επειδή δεν γνωρίζεις τι σημαίνει ποιοτική στάθμη και δεν τη διεκδικείς, τσίμπα την ομάδα έμμισθων του ΕΣΡ να ανέχεται (άρα να επιβραβεύει) μια Πάνια, ένα Λιάτσο και μια Τατιάνα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή δεν γνωρίζεις τι σημαίνει ποιοτική στάθμη και δεν τη διεκδικείς, τσίμπα την ομάδα έμμισθων του ΕΣΡ να ανέχεται (άρα να επιβραβεύει) μια Πάνια, ένα Λιάτσο και μια Τατιάνα.λες και το hurr durr ολυμπιακος - παναθηναϊκος ειναι ποιοτικοτερο απο την Τατιανα
-
Αντ1 ουάου, Ραδιοαρβύλα ουάου^2. Γνωρίζει πιένες ο αυτοσαρκασμός
έλεος ρε π@π@ρες. -
Τη Μανωλίδου την ήξερα...Την είχα δει και 2-3 φορές στην εκπομπή που παρουσιάζε, με τους μαλακες που ξεφτυλιζοταν στο Πανελλήνιο για τα φράγκα...΄Νταξει, είπα, ωραία γυναίκα...Καλή είναι....Μετά απο το παρακάτω όμως.....
-
Μεγάλη χαμούρα...
Επειδή βρέθηκε ένα χαζό να την παντρευτεί μετά το γέρο Μανωλίδη, βρήκε και κάνει το κομμάτι της.
Οι ράδιο αρβύλα έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο κουραστικοί ή ιδέα μου; Εκτός αν οι μαθητές γυμνασίου βλέπουν τηλεόραση στις 11 και κρατάει ο Κανάκης νούμερα. Έχει αρχίσει να καβαλάει λίγο καλάμι και από την πλάκα/σάτυρα (και καλά) έχει περάσει στο κοιτάξτε με πάνω στο καλάμι μου τι ωραίος και μάγκας που είμαι. -
Ο Κανάκης τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον είναι πάνω σε ένα καλάμι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο Κανάκης τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον είναι πάνω σε ένα καλάμιτσε βάλεεε...
Τη Μανωλίδου την ήξερα...Την είχα δει και 2-3 φορές στην εκπομπή που παρουσιάζε, με τους μαλακες που ξεφτυλιζοταν στο Πανελλήνιο για τα φράγκα...΄Νταξει, είπα, ωραία γυναίκα...Καλή είναι....Μετά απο το παρακάτω όμως.....
τρελό Milf πάντως
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τρελό Milf πάντως
-
Tόχω πει και εγώ σε ανύποπτο χρόνο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο Κανάκης τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον είναι πάνω σε ένα καλάμικαι λίγα έβαλες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τρελό Milf πάντως
Και όπως εύστοχα αναφέρεται σε ένα σχόλιο... MILF:Manolidou I'd Like to Fuck
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τρελό Milf πάντωςUbermilf!
Και αυτό που βλέπεις είναι μετά από 3 παιδιά!Από την άλλη, μου έχει κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση η συμπεριφορά της. Την πρωτοανακάλυψα το 2008, τέτοια εποχή περίπου, όταν σε άρθρο εφημερίδας για τη σπατάλη της Βουλής που είχε στείλει μεγάλη αντιπροσωπεία βουλευτών (συν γυναιξί και τέκνοις και γκομενέτε και λοιπούς παρατρεχάμενους) στη ΝΥ για την 25η Μαρτίου και έμεναν σε ακριβά ξενοδοχεία διάγοντας the big life κλπ.
Είχε λοιπόν το άρθρο μια φωτογραφία του ζεύγους, με λεζάντα 'ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης και η σύντροφος του' και βλέπω τον μπαμπουίνο με τη ...VolvάραTo ενδιαφέρον βιογραφικό της (το Juilliard δεν είναι δα και δημοτικό ωδείο...) χτίζει μια εικόνα που έρχεται σε παντελή αντίθεση με το ύφος της χαζογκόμενας που βγάζει η συμπεριφορά και οι επαγγελματικές της επιλογές πλεον...
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί τα έγραψα όλα αυτά. Αφού απλώς θέλω να κάνω σεξ μαζί της.
Τηλεόραση