-
Ο χρήστης markor έγραψε:
Μετα απο πολλες επισκεψεις σε αντιπροσωπείες και τεστ ντραιβ εκλεισα πρωι πρωι ενα Σουμπαρου Φορεστερ.Τελικα ημουν μεταξυ αυτου και του Κασκαι απορριπτοντας τις αλλες μου επιλογες.Στο Κασκαι δεν μου αρεσαν
- Κλειστη γυαλινη οροφη
2.Μικρη ρεζερβα αναγκης (απαραδεκτο εστο και για Τζιποειδες)
3.Χωρος αποκευων
4.Κοπανημα πισω αμορτισερ στο αμαξι δοκιμης ( μικρο αλλα το ομολογησε στο τελοσ κι ο πωλητης) και καμποσοι τριγμοι σε διαφορα σημεια.
5.Ασχημη πισω ορατοτητα
Το φορεστερ επισης ειχε εξαιρετικη αισθηση οδηγησης και πιο δυνατο κινητηρα ενω ηταν Ιαπωνικης κατασκευης αλλα παραξενο κιβωτιο , καπως χειροτερη ποιοτητα πλαστικων και ακριβοτερο σε τιμη αγορας
Επισης στα Σουμπαρου φορουμ των scooby.gr και των subamaniacs.gr τα παιδια και στα 2 φορουμ ηταν διαφοτιστικοτατα με ελευθερη προσβαση σε ολα τα θεματα,με απιστευτες γνωσεις μηχανολογιας που δεν εχουν το κομπλεξ να κρυβουν τα ελατοματα του αυτοκινητου και σου προτεινουν λυσεις χωρις να εισαι μελος επι πληρωμη, και
για μενα αυτο ηταν ενδικτικο και της αξιας και αξιοπιστιας του αυτοκινητουΣας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και το καλοσορισμα
Εξαιρετικη επιλογή και το φορεστερ...θα ηταν και δικια μου επιλογη προ 6 μηνου αν εβγαινε με τοσο εξαιρετικο αυτοματο κιβωτιο οπως του Qashqai....Τα παιδια και στα 2 φορουμ των σουμπαρου ειναι κατα πλειοψηφια πολυ προθυμοι και γνωστες
Θα χεις φοβαμαι ενα μικρο θεματακι στο κομματι σερβις και κοστος σερβις αλλα αφου μπηκες στα αντιστοιχα φορουμς θα το χεις διαπιστωσει ηδη αυτο.....
Καλου κακου κανε τωρα στην αρχη και καμμια μικτη ασφαλεια γιατι τα σουμπαρου στα ανταλλακτικα φανοποιιας απλα δεν παιζονται και ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!
- Κλειστη γυαλινη οροφη
-
Ο χρήστης kostas_9 έγραψε:
Μολις γραφτηκα μελος στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση σαν πρωτο μου ποστ!
Σκεφτομαι πολυ για αγορα qasqai - tiguan - vitara 2λιτρο και ειμαι στο ψαξιμο αντιστοιχων φορουμ για να δω τι παιζει απο βλαβες και γενικα ποσο ικανοποιιμενοι ειναι οι χρηστεσ τους.
Ειδα λοιπον και το qashqaiclub.gr για το qashqai kai σκεφτομαι ισος πιο σοβαρα απο τ αλλα αυτοκινητα να παρω το αμαξι
Γραφτηκα στο φορουμ κι εγινα μελος απλο οχι πιστοποιημενο και φυσικα δεν ειμαι ακομη διατεθειμενος να δωσω 25 ευρω της συνδρομης αφου δεν ξερω καν αν θα παρω το αμαξι
Διαπιστωσα οτι ομως δεν εχω προσβαση σε ολες τις σελιδες και ειδικα σε αυτες που αφορουν προβληματα του αμαξιου οποτε δισταζω γενικαγια το αμαξι γιατι τοση 'κρυπτομανια' δεν ειναι καν εμε κατι το νορμαλ
Επιση ως απλο μελος δεν μπορω να γραψω πουθενα παρα μονο εκει που ειναι για καλοσωρισμα των νεων χρηστων ενω στα 'τεχνικα'τοπικς μονο διαβασμα.Γενικα στα πιο πολα κομματια του φορουμ δεν μπορεις να γραψεις τιποτε αν δεν το εγκρινουν οι moderators και μαλιστα ενας τυπος προ μερων ειχε γραψει κατι για ενα προβλημα στον πρωτο του χρονο που σε 3 μερες το εξαφανισαν απο τα ορατα για ολους θεματα οποτε δεν ειδα τι απαντησαν οι αλλοι κι ουτε ποια μπορω να δωΣημειωτεων οτι σε φορουμ του tiguan αλλα και σε vitara και αλλου δεν τιθεται κανενα θεμα κρυπτομανιας και ολα ειναι εμφανη βλαβες προβληματα καλα και κακα του αμαξιου
Μηπως το φορουμ σονσοραρεται απο την αντιπροσωπεια?Ειδα οτι εχουν 1700 απλα μελη και μονο 160 πιστοποιημενα που γραφουν παντουΚανενας απο εδω με qashqai για να μου πει αν υπαρχει κανενα αλλο σαιτ που μπορω να διαβασω για το αμαξι και πιθανα προβληματα?
Η ουσια ενος φορουμ ειναι η συζητηση κι οχι η αποκρυψη ομος δεν μου πεφτει λογος για αυτους απλα προβληματιζομαι μην την πατησω
Δεν ηξερα που να γραψω κι εγραψα εδω αλλα αν ειναι λαθος ας μεταφερθει σε αλλο τοπικ - θεμα το ερωτημα μουΕυχαριστο και καλως σας βρηκα
Καταρχήν από ότι λες συγκρίνεις 3 διαφορετικά από κάθε άποψη αυτοκίνητα
Το tiguan το 1.4 ξεπερνάει με τις νέες τιμές τα 30.000 και το 2.000 ειναι κοντα στα 35.000
Ενώ το QASHQAI το 2.000 το βρίσεις και στην νέα έκδοση στα 2.000 από 26.000
όσο έχει να κάνει για το vitara είναι το ποιο jeep από όλα κατά εμένα αλλά δεν προσφέρει την άνεση που έχουν τα αλλά 2 στον δρόμο με το Qashqai να προηγείται όλων σε θέματα ασφάλειας και crash test
όσο για το club με τα Qashqai έκανα μια βόλτα και οι 160 που λες ( πρέπει να είναι περισσότεροι από 200 μιας και είναι πάνω από 4 σελίδες των 50 μελών ) αλλά μας αφήνει αδιάφορους ο αριθμός τους προφανώς το έχουν αποδεχτεί εάν έτσι λειτουργουν....
η αλήθεια είναι ότι έχουμε γεμίσει από τέτοια club αλλά έχουν τους δικούς τους κανόνες και άμα συμφωνούμε συμμετέχουμε.
Για τα παραπάνω 3 θα πρότεινα να τα οδηγήσεις όλα εντός και εκτός δρόμου και εάν τα οικονομικά σου αντέχουν πάρε το Tiguan το 2.000 που πάει κοντά στα 35.000!& βάλε και τα RAV και Kuga αφού θέλεις να πληρώνεις τέλη και φόρο στα 2.0 cc
Σ ευχαριστω για τις συμβουλεσ σου.Για την ιστορια παντως τα πιστοποιημενα μελη στο κασκαι κλαμπ ειναι 155 ως τωρα που γραφω .Εχεις δικιο σ αυτο που λες και προφανως δεν εχω τιποτε μαζι τους απλα η συγκριση που εκανα με αλλα φορουμ - κλαμπ δειχνει οτι ειναι το μονο φορουμ που ο υποψηφιος αγοραστης δεν μπορει να δει πληρος τα θεματα του αυτοκινητου και να χει ολοκληρομενη αποψη.ΑΥτο σιγουρα καλο δεν ειναι
-
Ίσως γιατί δεν είναι φόρουμ με την ένια που έχουμε μάθει αλλά προφανώς club όπως λένε και 150-200 μέλη σου είπα δεν μας λέει κάτι αλλά έχουν αποφασίσει τον τρόπο που κάνουν τα κουμάντο τους και από εμένα που έχω κάνει Αγγλία και ξέρω από club είναι σεβαστό όπως άλλωστε κάθε club που έχει κανόνες δες το σαν λέσχη που λέμε εδώ...
-
Ο χρήστης kostas_9 έγραψε:
Ίσως γιατί δεν είναι φόρουμ με την ένια που έχουμε μάθει αλλά προφανώς club όπως λένε και 150-200 μέλη σου είπα δεν μας λέει κάτι αλλά έχουν αποφασίσει τον τρόπο που κάνουν τα κουμάντο τους και από εμένα που έχω κάνει Αγγλία και ξέρω από club είναι σεβαστό όπως άλλωστε κάθε club που έχει κανόνες δες το σαν λέσχη που λέμε εδώ...+++1
-
Ο χρήστης markor έγραψε:
Σ ευχαριστω για τις συμβουλεσ σου.Για την ιστορια παντως τα πιστοποιημενα μελη στο κασκαι κλαμπ ειναι 155 ως τωρα που γραφω .Εχεις δικιο σ αυτο που λες και προφανως δεν εχω τιποτε μαζι τους απλα η συγκριση που εκανα με αλλα φορουμ - κλαμπ δειχνει οτι ειναι το μονο φορουμ που ο υποψηφιος αγοραστης δεν μπορει να δει πληρος τα θεματα του αυτοκινητου και να χει ολοκληρομενη αποψη.ΑΥτο σιγουρα καλο δεν ειναι
Φιλε markor,
τα πιστοποιημενα μελη δεν ειναι 155 αλλα ξεπερνουν τα 200 και αυτα για το τρεχον ετος αφου καθε ετος ανανεωνονται απο την αρχη.
Περασες οπως γραφεις απο το qashqai club αλλα δεν ανακαλυψες ουτε τις ανοιχτες ενοτητες οπου μπορεις να διαβασεις οτι χρειαζεσαι, ουτε και την ενοτητα για τις ερωτησεις των υποψηφιων αγοραστων, αντιθετα προβληματιστηκες επειδη δεν μπορεσες να γραψεις σε ενοτητες που αφορουν ιδιοκτητες.
Θα σε ενημερωσω λοιπον οτι σκοπος που ιδρυθηκε το qashqai club ειναι να εξυπηρετησει να βοηθησει να λυσει αποριες και να δημιουργησει μια ευχαριστη παρεα απο ιδιοκτητες qashqai και X-trail, και αυτο το εχει πετυχει και με το παραπανω.
Σε καμια περιπτωση δεν περασε απο το μυαλο κανενος να διαφημισει η΄να προωθησει το αυτοκινητο, ακριβως και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχει γινει καμια προσπαθεια σε αυτην την κατευθυνση.
Οπως και να εχει μετα απο την παρατηρηση σου ανοιξαν σχεδον ολες οι ενοτητες που μπορουν να λυσουν αποριες τοσο σε απλα μελη οσο και σε επισκεπτες.
Καλοριζικο και καλοταξιδο το Φορεστερ, πολυ καλη επιλογη. -
Σ ευχαριστο φιλε μου για τις ευχες και γοα το ενδιαφερον.Ειναι πολυ χρισιμο που ενας moderator του qashqaiclub (γιατι αν θυμαμαι καλα αυτο το ονομα εχεισ κι εκει) διαβαζει κι αυτο το φορουμ κι απαντα
-
φιλε θελω να σου πω για το αυτοκινητο κατι..αγόρασα ενα nissan qasqai επαθε ζημια στον δισκο πλατο στα 28000 χλμ και μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..αυτο ειναι απαραδεκτο.οδηγο πανω απο 15 χρονια. ειχα ενα citroen και ειχα κανει συνολικα 348000 απο το 2001.εχω απογοητευτη απο το αμαξι.....ευχαριστω για τχον απορεις στειλε μυνημα
-
Ο χρήστης iapetos35 έγραψε:
φιλε θελω να σου πω για το αυτοκινητο κατι..αγόρασα ενα nissan qasqai επαθε ζημια στον δισκο πλατο στα 28000 χλμ και μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..αυτο ειναι απαραδεκτο.οδηγο πανω απο 15 χρονια. ειχα ενα citroen και ειχα κανει συνολικα 348000 απο το 2001.εχω απογοητευτη απο το αμαξι.....ευχαριστω για τχον απορεις στειλε μυνημαΌντως δεν το καλύπτει η εγγύηση γιατί θεωρείται αναλώσιμο ο δίσκος όπως σε όλες τι αντιπροσωπείες .Έχω το αμάξι εδω και 2.5 χρόνια με 33000 κανένα πρόβλημα στον δίσκο ή άλλο μηχανικό πρόβλημα φτου φτου μακριά από μενα.Μονο στην αρχή καμία φορά η συνηθισμένη μυρωδιά από το καινούργιο και μέχρι να μάθω το αμαξι.Απο οτι έχω διαβάσει και μέσα στο qq gr club δεν είσαι ο μοναδικός .Βέβαια λίγα τα περιστατικά αλλά υπάρχουν .Ο δίσκος ανταλλάσσεται με καλύτερο βελτιωμένο κωδικο.Ρωτα το συνεργείο που θα σου κάνει την αλλαγη.Αν δεν κάνω λάθος το κόστος είναι μια 500αρα υπάρχουν πολλά κρυφά μυστικά report όπως σε όλες τις εταιρειες.Απλως ειναι να μην σου τυχει.Γενικα το αμάξι είναι αξιόπιστο .Τι να πω φιλε ευχομαι να μην σου ξανατυχει κατι τέτοιο .Αλλα και πάλι μπορείς να το πουλήσεις σε καλή τιμή αν δεν έχεις ποια καλή σχέση μαζι του μιας και το αμάξι διατηρεί μια από τις καλύτερες μεταπωλητικες αξίες στην αγορά παρά την κρίση!
-
φιλε θελω να σου πω για το αυτοκινητο κατι..αγόρασα ενα nissan qasqai επαθε ζημια στον δισκο πλατο στα 28000 χλμ και μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..αυτο ειναι απαραδεκτο.οδηγο πανω απο 15 χρονια. ειχα ενα citroen και ειχα κανει συνολικα 348000 απο το 2001.εχω απογοητευτη απο το αμαξι.....ευχαριστω για τχον απορεις στειλε μυνημαΟ δισκος και τα αμορτισερ ειναι αναλωσιμα ΚΑΜΙΑ εταιρεια δεν τα καλυπτει
-
φιλε θελω να σου πω για το αυτοκινητο κατι..αγόρασα ενα nissan qasqai επαθε ζημια στον δισκο πλατο στα 28000 χλμ και μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..αυτο ειναι απαραδεκτο.οδηγο πανω απο 15 χρονια. ειχα ενα citroen και ειχα κανει συνολικα 348000 απο το 2001.εχω απογοητευτη απο το αμαξι.....ευχαριστω για τχον απορεις στειλε μυνημαέπρεπε να πάρεις αυτ/το του γνωστού γκρούπ...
Εκεί να δεις δίσκο πλατό ή ιμάντα... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
φιλε θελω να σου πω για το αυτοκινητο κατι..αγόρασα ενα nissan qasqai επαθε ζημια στον δισκο πλατο στα 28000 χλμ και μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..αυτο ειναι απαραδεκτο.οδηγο πανω απο 15 χρονια. ειχα ενα citroen και ειχα κανει συνολικα 348000 απο το 2001.εχω απογοητευτη απο το αμαξι.....ευχαριστω για τχον απορεις στειλε μυνημα
έπρεπε να πάρεις αυτ/το του γνωστού γκρούπ...
Εκεί να δεις δίσκο πλατό ή ιμάντα...εκει ομως μαλλον δεν θα εβλεπες και ζημια σε δισκο-πλατο απο τα 28000 χλμ!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Εκεί να δεις δίσκο πλατό ή ιμάντα...εκει ομως μαλλον δεν θα εβλεπες και ζημια σε δισκο-πλατο απο τα 28000 χλμ!
Ναι εκει θα εβλεπες σπασμενο κιβωτιο ή κινητηρα
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ναι αλλά υπάρχει και περίπτωση να ήταν μεν σπασμένα αλλά να μην κάθονται δε σε ... σκουριές πχ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι αλλά υπάρχει και περίπτωση να ήταν μεν σπασμένα αλλά να μην κάθονται δε σε ... σκουριές πχ!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αυτό πολύ πιθανό ... από να έχει σχεδιαστεί!!! http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=42907
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Μάλλον δεν θα σου έχει τύχει. ....καλό αυτοκίνητο του 3ου ραιχ γιατί εμένα με το γολφ GTI 2006 μοντ.
άλλαξα δισκοπλατο στις 25.000 και μετα τουρμπίνα στις 40.000 και μετα ηλεκτρικά παράθυρα για 2η φορα στα 50.000 και το αποκορύφωμα....έκαιγε λαδια απο την αρχη σαν τρελλο!!!
φυσιολογηκοτατο κατα τα αλλα για την αντιπροσωπεία!!!πηρα φιλε γιαπωνεζικο δεν λεω μαρκα για να μην πειτε οτι κανω διαφημιση και 2 χρονια τωρα εχω ξεχασει τι σημαίνει συνεργειο και εχω και πολλα αλογα που του πίνω το αιμα καθε μερα
ήμουνα και εγώ της σχολής του βορρά επηρεασμένος απο οσες αμπελοφιλοσοφίες άκουγα και απο την πλύση εγκέφαλου που μου ειχε γινει τοσα χρονια
αμα οδηγήσεις 2.000 vvt γιαπωνέζικο θα καταλάβεις τι σημαίνει αυτοκίνητο και τεχνολογία... -
+1.000000.00000000.΄00000000
Πέστα να αγιάσει το στόμα σου ... -
σωστοςςςςςς
-
καλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)