-
Κρίμα
Εκεί που ήταν να κερδίσει ο βάζελος δεν κέρδισε, το μαρούσι του έφταιγε... -
Δηλαδή τώρα θα είμαστε με τον Ολυμπιακό στο φ-4;;
Καλά έτσι και το σηκώσει, προβλέπω του χρόνου στον Παο, να γίνεται της ανωμαλίας με τις μεταγραφές. Θα οργιάσουν οι Γιαννακόπουλοι -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δηλαδή τώρα θα είμαστε με τον Ολυμπιακό στο φ-4;;
Καλά έτσι και το σηκώσει, προβλέπω του χρόνου στον Παο, να γίνεται της ανωμαλίας με τις μεταγραφές. Θα οργιάσουν οι ΓιαννακόπουλοιMε τι λεφτα? Οι Γιαννακοπουλοι δεν εχουν τοσο πολυ χρημα που νομιζουν καποιοι. Για παραδειγμα οι Αγγελοπουλοι εχουν γυρω στις 100 φορες μεγαλυτερη περουσια και ρευστοτητα
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Mε τι λεφτα? Οι Γιαννακοπουλοι δεν εχουν τοσο πολυ χρημα που νομιζουν καποιοι. Για παραδειγμα οι Αγγελοπουλοι εχουν γυρω στις 100 φορες μεγαλυτερη περουσια και ρευστοτητα
Μ αυτα που αναγκασαν τον 80 φορες πλουσιοτερο Σωκράτη να παρει τον πουλον απο το μπασκετακιο.
Τα θεμα δεν ειναι ποσα εχεις, το θεμα ειναι ποσα εισαι διατεθημενος να χασεις.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Mε τι λεφτα? Οι Γιαννακοπουλοι δεν εχουν τοσο πολυ χρημα που νομιζουν καποιοι. Για παραδειγμα οι Αγγελοπουλοι εχουν γυρω στις 100 φορες μεγαλυτερη περουσια και ρευστοτητα
Μ αυτα που αναγκασαν τον 80 φορες πλουσιοτερο Σωκράτη να παρει τον πουλον απο το μπασκετακιο.
Τα θεμα δεν ειναι ποσα εχεις, το θεμα ειναι ποσα εισαι διατεθημενος να χασεις.
Ο Σωκος οταν σταματησε να βαζει λεφτα εχασε τα πρωταθληματα. Πιστεψε με αν επαιρνε δημοσια εργα συνεχεια και ειχε αβαντες, θα συνεχιζε να κανει μεταγραφες. Με Γκουλιας σεντερ δεν προκειται να παρεις ποτε πρωταθλημα
-
Οι Γιανακοπουλοι ειναι οπαδοί,οχι οι τυπικοι προεδροι που θελουν απλα να ξεπλυνουν λιγο χρημα.
Ληγουν πολλα συμβολαια και θα πρεπει να γινουν πολλες αλλαγες ουτως ή αλλως,πιθανως να πεσουν και τα κασέ των παιχτών λογω της κρισης αλλα αν αλλαξει η φορολογια προς το πολυ δυσμενέστερο θα ειναι μαμήσι. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ο Σωκος οταν σταματησε να βαζει λεφτα εχασε τα πρωταθληματα. Πιστεψε με αν επαιρνε δημοσια εργα συνεχεια και ειχε αβαντες, θα συνεχιζε να κανει μεταγραφες.
Σωστά. Γιατί ως γνωστόν ο... Σώκος είναι χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που σε ότι έκανε βρήκε το κράτος απέναντί του.
Τι σας βάζουν και διαβάζετε στον 'Πρωταθλητή' καημένα παιδιά...
-
Τελικά χθες πήγα και αν και στενοχωρήθηκα για τον αποκλεισμό του Αμαρουσίου, χάρηκα που η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε το ματς όσο μπορούσε. Μόλις που κατάφερε ο ΠΑΟ να κατεβάσει 10άδα συμπ/νου Μπόγρη, Βεργίνη. Μου άρεσε που υπήρχε και παρουσία φιλάθλων του Αμαρουσίου δίχως παρατράγουδα.
Μέγιστος ο Μπατίστ επιθετικά αλλά αμυντικά έχει χάσει πολύ. Μου άρεσε για άλλη μια φορά ο Μάρκους. Απίστευτο κατσίκι με συμπαθητική τρίπλα. Άντε μπας και δούμε και τπτ άλλο από του χρόνου. Ελπίζω να τον κρατήσουν. Και ο Καλάθης έπαιξε συμπαθητικά και γενικότερα τους χάρηκα όλους πλην ενός. Δε ξέρω τι φταίει με το Τέπιτς ρε γμτ. Σε ένα ματς χωρίς άγχος, με σχετικά ήρεμο Ζοτς, με κάργα τρακαρισμένο και νευρικό αντίπαλο και το μόνο που κατάφερε επιθετικά ήταν 1 καλό μπάσιμο και ένα τζαμπ σουτ + 1-2 βολές. Τα σουτ από τρίποντο Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Α! Όμορφα βγαλμένα σουτ και έφευγαν κάτι τούβλα θεόρατα. Ρε μπας και είναι Κοσοβάρος ο άνθρωπος; Μέχρι και γω, μέσα σε αγώνα, έχω αξιοπρεπέστερο σουτ. Πάντως στην άμυνα το παλεύει. Κατεβάζει και ριμπάουντ. Και ο Σάρας δεν ήταν άσχημος. Δε περιμένω από το Λιθουανό τα περσινά όργια αλλά ελπίζω να τον έχω σχετικά αξιόμαχο στα πλέυ οφ, να βοηθήσει τους 3 βασικούς. Στη καλύτερη, να φορέσει τη φανέλα του Παπανικολάου (οποία ιεροσυλία ...) και να μου πάρει καινά τελικό με ΟΣΦΠ από το πουθενά.
Το Μαρούσι, 1η φορά νομίζω φέτος με πλήρη σύνθεση, ομολογώ ότι το περίμενα καλύτερο. Έχασε μεγάλη ευκαιρια χθες. Ίσως το άγχος, ίσως η αισθητή βελτίωση του ΠΑΟ ... . Θα δείξει και στα πλέυ-οφ. -
Ρε σεις τον Σόφο που έχωνε τριποντάκια δεν τον σχολίασε κανείς;
Αν και χωρίς άμυνες το παιχνίδι, 16/16 δίποντα και 3/5 τρίποντα δεν είναι και άσχημα.Με εντυπωσίασε το ότι είχε καλό στυλ στο τρίποντο (έβαλε και ένα λίγο κάτω από το κέντρο) δεδομένου του πως πετάει τις βολές.
-
καλά μωρέ έκατσες να δεις ολ ζνταρ ;
-
Γιατί όχι;
Αποσπασματικά το είδα, όχι ολόκληρο, αλλά γενικά μου αρέσει να το βλέπω. -
πολυ νεκρα εχει πεσει στο θεμα.
Μια νικη ακομα ο Ολυμπιακος και ειναι στο F4.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:hmmm: πολυ νεκρα εχει πεσει στο θεμα.Μια νικη ακομα ο Ολυμπιακος και ειναι στο F4.
Φοβερος ο Παπαλουκας χθες......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:hmmm: πολυ νεκρα εχει πεσει στο θεμα.Μια νικη ακομα ο Ολυμπιακος και ειναι στο F4.
-
**
ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!**ΚΑΒΛΕΑΣ!
ΑΙΡ-ΑΦΑΝΑΣ!
-
Πάντως η ομαδάρα μας κάτι πρέπει να κάνει με τις βυθίσεις... Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει συγκέντρωση 100% σε τέτοια ματς. Όχι γιατί κινδυνεύει απ την Πρόκομ, αλλά γιατί τέτοια ματς χρειάζεται για να δουλέψει και να προσαρμοστεί σε συνθήκες απόλυτης απόδοσης. Από τον τελικό κυπέλλου έχω να το δω αυτό...
-
http://www.youtube.com/watch?v=BIqVvRh_ ... _embedded#
-
- http://www.youtube.com/watch?v=kj4rg0zf ... re=related
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Youtube VideoΠάσα μόνο από το δεξί στο αριστερό (με πολύ τεχνική όμως)...Και ο αιφνιδιασμός ιδανικός,θα σας περάσω όλους στο τρέξιμο!Παρόλα αυτά,ταλεντάκι!
- http://www.youtube.com/watch?v=kj4rg0zf ... re=related
Από τις εποχές που όποιος ήταν πάνω από 1,85 ήταν εν δυνάμει μπασκετμπολίστας...
-
το βίντεο είναι από ταινία-σταθμό αφιερωμένη στο μπάσκετ.
Εσκενάζυ Saferis >> πέτροβιτς > γκάλης .
Έψαξα να βρω και βίντεο από ένα παλιό τηλεπαιχνίδι με πρωταγωνιστή το Σούμποτιτς και ένα παιδί που έριχνε τρίποντα αλλά δε βρήκα τπτ γμτ.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)