-
Ο χρήστης la έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους οπαδούς της F1.
Είμαι και εγώ ένας από τους φανατικούς θαυμαστές της F1.
Όμως θέλω οπωσδήποτε να βάλω δορυφόρο για να βλέπω την F1 με τρόπο που να με ικανοποιεί. Το έχω αποφασίσει πλέον.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω τεχνικές γνώσεις για να ζητήσω κάτι από το κατάστημα.
Θα ήθελα κατά προτίμηση να βλέπω BBC.Μένω Αθήνα.
Παρακαλώ πολύ θα μπορούσε κάποιος να μου πει στα σίγουρα τι αγοράζω (τεχνικά χαρακτηριστικά) για να βλέπω F1 από BBC;
Ευχαριστώ πολύ.
Παιδιά καμία βοήθεια; Βιάζομαι.
τα εχω γραψει και πιο πανω και εχω πριξει κοσμο απο τον ενθουσιασμο μου. χαχα
225 ευρω εγω πληρωσα για πιατο - δεκτη απλο - LNB - βαση για το πιατο - καλωδιο.... Θα στο κανει να κοιτα το δορυφορο ASTRA 2B στις 28.2 μοιρες και μη σου πει οτι δεν γινεται. θα ναι ασχετος. απλα θα τους πεις να στο κανει να κοιτα σε αυτο το δορυφορο και μετα θα βρει αυτοματα τα καναλια STREAMS (BBC) -
Σε ευχαριστώ πολύ.
Σίγουρα θα πιάνω την μαγική ομάδα που περιγράφει την F1 (Eddie Jordan, Coulthard) με αυτόν τον δορυφόρο;
-
Πιαδιά, με σώζετε!!!
Όποιος έχει Invitation code για το racing underground και του περισεύει να μου στείλει μήνυμα.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
-
ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
αποδέιχτηκε ότι σ' αυτόν ανήκουν τα τηλεοπτικά διακιώματα αλλά εμμέσως πλην σαφώς έδωσε να εννοηθεί ότι δεν τα έχει κανεις και by the last minute ανακοίνωσε την μετάδοση του αγώνα μέσω webtv για να τρέξουνε τα δήθεν πρόβατα να σκάσουνε τα 5ευρα....(πιλοτικά κύριοι εκεί οδηγείται η τηλεόραση - για να δεις μια ταινία θα κόβεις εισητήριο !!!!!!!!!! )
μπρρρρρρρρρρρρρρ !!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1Έτσι όπως πάνε τα πράγματα με την κρίση, έκοψαν μισθούς , αύξησαν βενζίνες ΦΠΑ - ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΣΕΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ... ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΡΙΣΗ ΒΛΕΠΏ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΕΙ .... ΟΠΟΤΕ
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
http://www.watchlivemotorsports.tv/
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό το site? Αξίζει?
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
http://www.watchlivemotorsports.tv/Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό το site? Αξίζει?
Στο faq μιλάει για πληρωμή...
*Παιδιά είναι σίγουρο ότι θα δείξει μαγνητοσκοπημένο ολο τον αγώνα αργάμιση το βράδυ??
-
δεν ξερουμε εαν θα δείξει ολοκλητο τον αγωνα ή εκτεταμένα αποσπάσματα ...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
http://www.watchlivemotorsports.tv/
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό το site? Αξίζει?
Στο faq μιλάει για πληρωμή...
*Παιδιά είναι σίγουρο ότι θα δείξει μαγνητοσκοπημένο ολο τον αγώνα αργάμιση το βράδυ??
Ναι,το γράφει και στο site του γαμωαντεννα!
Γράφει:
''Οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση στις 01:20 το βράδυ του Σαββάτου από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Την ίδια ώρα Κυριακή βράδυ (01:20) θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. '' -
Ακόμα με τον Αντ( )1 ασχολείστε;
-
Ο χρήστης la έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ.Σίγουρα θα πιάνω την μαγική ομάδα που περιγράφει την F1 (Eddie Jordan, Coulthard) με αυτόν τον δορυφόρο;
ναι λεμε. και εγω δεν το πιστευα ! αλλα γινεται και το κανα και το καναν σε ολη την ελλαδα
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους οπαδούς της F1.
Είμαι και εγώ ένας από τους φανατικούς θαυμαστές της F1.
Όμως θέλω οπωσδήποτε να βάλω δορυφόρο για να βλέπω την F1 με τρόπο που να με ικανοποιεί. Το έχω αποφασίσει πλέον.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω τεχνικές γνώσεις για να ζητήσω κάτι από το κατάστημα.
Θα ήθελα κατά προτίμηση να βλέπω BBC.Μένω Αθήνα.
Παρακαλώ πολύ θα μπορούσε κάποιος να μου πει στα σίγουρα τι αγοράζω (τεχνικά χαρακτηριστικά) για να βλέπω F1 από BBC;
Ευχαριστώ πολύ.
Παιδιά καμία βοήθεια; Βιάζομαι.
τα εχω γραψει και πιο πανω και εχω πριξει κοσμο απο τον ενθουσιασμο μου. χαχα
225 ευρω εγω πληρωσα για πιατο - δεκτη απλο - LNB - βαση για το πιατο - καλωδιο.... Θα στο κανει να κοιτα το δορυφορο ASTRA 2B στις 28.2 μοιρες και μη σου πει οτι δεν γινεται. θα ναι ασχετος. απλα θα τους πεις να στο κανει να κοιτα σε αυτο το δορυφορο και μετα θα βρει αυτοματα τα καναλια STREAMS (BBC)παιδια ευχαριστω κι εγω πολυ,τρεχω να παρω το εν λογω πακετο αλλα θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια.Παιζει μηπως να βλεπω και wrc και τελος με 150,00 εχω καθαρισει η χρειαζεται και τιποτε αλλο?
-
πολυ καλη εικονα
http://directos.lasexta.com/formula1
CIAO ANTENNA!!! -
Kai egw apo Dubai mesw toy ispanikoy deportes blepw..... Pio meta mesw VLC player 8a dw BBC1 h mesw Raisports. Ta opoia dokimasa kai doyleyoyn.
-
Επισης μια αλλη λυση ειναι να κατεβασετε το tvuplayer και μετα την εγκατασταστη βλεπετε ενα σωρο καναλια...το cctv5 δειχνει και τα μεσημεριανα δοκιμαστικα και αυριο τον αγωνα απ'οτι ειδα στο προγραμμα του.Εικονα καλη και διακοπες καθολου..!
Ευχαριστω τον nikos120i για την βοηθεια του στα δορυφορικα.
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
Επισης μια αλλη λυση ειναι να κατεβασετε το tvuplayer και μετα την εγκατασταστη βλεπετε ενα σωρο καναλια...το cctv5 δειχνει και τα μεσημεριανα δοκιμαστικα και αυριο τον αγωνα απ'οτι ειδα στο προγραμμα του.Εικονα καλη και διακοπες καθολου..!Ευχαριστω τον nikos120i για την βοηθεια του στα δορυφορικα.
cctv blepeis kai mesw vlc
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Pio meta mesw VLC player 8a dw BBC1 h mesw Raisports. Ta opoia dokimasa kai doyleyoyn.Ποιος, τι, που, πως;
-
μπαρδον ?
-
Επισης μια αλλη λυση ειναι να κατεβασετε το tvuplayer και μετα την εγκατασταστη βλεπετε ενα σωρο καναλια...το cctv5 δειχνει και τα μεσημεριανα δοκιμαστικα και αυριο τον αγωνα απ'οτι ειδα στο προγραμμα του.Εικονα καλη και διακοπες καθολου..!
Ευχαριστω τον nikos120i για την βοηθεια του στα δορυφορικα.
cctv blepeis kai mesw vlc
Δώσε infos! Καιγόμαστε λέμε...
-
dwse moy to mail soy na soy steilw to pws ka8ws moy to exoyn steilei sta greek kai edw den mporw na to kanw copy/paste enw mesw mail mporw na to kanw toylaxiston forward
-
dwse moy to mail soy na soy steilw to pws ka8ws moy to exoyn steilei sta greek kai edw den mporw na to kanw copy/paste enw mesw mail mporw na to kanw toylaxiston forwardbayern7 [at] msn.com
thanx
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014