-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Πως θα γίνει reset σε αυτή την ένδειξη; Ξέρει κανείς τίποτα;Reset Service Indicator Peugeot 207
- Βάλτε το κλειδί στην κλειδαριά
- Με το αριστερό χέρι κρατήστε πατημένο το κουμπί του ψηφιακού ODOMETER
- Με το δεξί βάλτε το κλειδί στην θέση 1 χωρίς να πάρει μπροστά η μηχανή. Το αριστερό χέρι πρέπει να πατάει συνέχει το κουμπί του ODOMETER.
- Αμέσως θα εμφανισθεί στη ψηφιακή μικρή οθόνη αντίστροφος μετρητής 10 δευτερολέπτων και θα αρχίσει αυτόματη αντίστροφη μέτρηση.
- Μόλις μηδενισθεί ο μετρητής αφήστε το κουμπί του ODOMETER.
- Γυρίστε το κλειδί στη θέση 0 και μετά πάλι στη θέση 1 και το 'επόμενο service θα είναι μετά από 20.000χιλιόμετρα' ...
Το παραπάνω ισχύει και για πολλά άλλα μοντέλα Peugeot/Citroen ...
υ.γ. στο 207 η ένδειξη για SERVICE βγαίνει (και καλά) στα 600 τελευταία χιλιόμετρα...πριν την ολοκλήρωση (και καλά) των 20000χλμ.
-
Α δεν έχει αλλάξει αυτό
Το και καλά γιατί το γράφεις; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Α δεν έχει αλλάξει αυτό
Το και καλά γιατί το γράφεις;Το 'και καλά' σημαίνει ότι ενώ το μηδενίζεις και σου λέει ότι έχεις 20000χλμ μέχρι το service μάλλον θα σου βγάλει μήνυμα πολύ ποιο σύντομα ...
Εμένα μου το έβγαλε στα 5300χλμ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mηπως εχεις βαλει μαγνητακια;πήρα ένα σετάκι αλλα τα εβαλα στο ψυγείο
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Α δεν έχει αλλάξει αυτό
Το και καλά γιατί το γράφεις;Το 'και καλά' σημαίνει ότι ενώ το μηδενίζεις και σου λέει ότι έχεις 20000χλμ μέχρι το service μάλλον θα σου βγάλει μήνυμα πολύ ποιο σύντομα ...
Εμένα μου το έβγαλε στα 5300χλμ...
Αυτό πάλι πώς έγινε;
-
Μάλλον οι μετρητές αυτοί κοιτούν και την χρονολογία καθώς και τη χρήση του αυτοκινήτου (κατανάλωση, μέσος όρος ταχύτητας, κλπ...)
Εγώ πέρυσι τέτοια εποχή είχα αγοράσει το 207. Οπότε έπρεπε τώρα να κάνω το ετήσιο service, παρόλο που είμαι στα 5300χιλιόμετρα.Ο μετρητής μετά το εξάμηνο άρχισε να 'πίνει' τα χιλιόμετρα ποιο γρήγορα και μετά τα Χριστούγεννα έκανε κάθετη πτώση... οπότε ξαφνικά χθες μου έβγαλε το μήνυμα ότι φτάνει η ώρα για να πάω για service...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλλον οι μετρητές αυτοί κοιτούν και την χρονολογία καθώς και τη χρήση του αυτοκινήτου (κατανάλωση, μέσος όρος ταχύτητας, κλπ...)
Εγώ πέρυσι τέτοια εποχή είχα αγοράσει το 207. Οπότε έπρεπε τώρα να κάνω το ετήσιο service, παρόλο που είμαι στα 5300χιλιόμετρα.Ο μετρητής μετά το εξάμηνο άρχισε να 'πίνει' τα χιλιόμετρα ποιο γρήγορα και μετά τα Χριστούγεννα έκανε κάθετη πτώση... οπότε ξαφνικά χθες μου έβγαλε το μήνυμα ότι φτάνει η ώρα για να πάω για service...
Οι παλιοί δεν το κοιτάγανε γι αυτό και μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω τι γίνεται στα καινουργια μοντέλα
-
Δύο ερωτησούλες:
Ξέρει κανείς ποια είναι η εργοστασιακή μέση κατανάλωση ενός 8ν rallye;
Στο ίδιο rallye ξέρει κανείς αν είναι εύκολη η εγκατάσταση air-condition;
Ευχαριστώ.
-
μαμα 8ν ραλι πρεπει να εχει ισως και ελαχιστα κατω απο 10λιτρα τα 100χλμ, με νορμαλ οδηγηση.
Αναψε τσεκ εντζιν την κυριακη (μετα απο 2-3 χροναι 100ρας επεστρεψα σε 95ρα, ισως τα επαιξε ο 3φυσσος) πηγα στο συνεργειο και το βαλαμε στον εγκεφαλο, κλασικα γυρανση καταλυτη, την σβυσαμε, και περιμενω να δω τι θα γινει. το μοτερ παντως μαζι με την πτωση θερμοκρασιας, απλα ξυριζει!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Στο ίδιο rallye ξέρει κανείς αν είναι εύκολη η εγκατάσταση air-condition;Ευχαριστώ.
μην μπλέξεις με μη εργοστασιακό αιρ , ακόμα και αν υπάρχει στο ίδιο μοντέλο...
-
Ελπίζω να εννοεί το εργοστασιακό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ελπίζω να εννοεί το εργοστασιακό...Ναι. Μιλάω για αυτό που έμπαινε από το εργοστάσιο απλά το συγκεκριμένο δεν το έχει.
-
Ακατόρθωτο δεν είναι, απλά πρέπει όπως πάντα να βρεις μάστορα που ξέρει.
Έχεις βρει κάτι καλό;
-
Φιλος εχει σκοπο να αγορασει μεταχειρισμενο 207 GT με 30000 χλμ.Θα παει αυριο στην αντιπροσωπεια.
Τι πρεπει να προσεξει?(κυριως κατοχους ρωταω αλλα οποιος ξερει κατι να το πει!!!)
-
Σκάστρα, τεντωτήρα καδένας αν ακούγεται.
Αλλαγή μπουζί κάθε 20k χλμ, μην τα αφήνει παραπάνω.
-
Ευχαριστω!
Θα του τα μεταφερω -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακατόρθωτο δεν είναι, απλά πρέπει όπως πάντα να βρεις μάστορα που ξέρει.Έχεις βρει κάτι καλό;
Κάτι έχω βρει αλλά δύσκολο το κόβω.
Πιο πολύ για μελλοντική χρήση είναι οι ερωτήσεις. Αν και γίνονται και θαύματα! -
Από την Βραζιλία ... βασισμένο στο αντίστοιχο δικό μας 206+ και όχι στο 207!
http://carscoop.blogspot.com/2010/03/new-peugeot-hoggar-pocket-sized-pick-up.html -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
...(κυριως κατοχους ρωταω αλλα οποιος ξερει κατι να το πει!!!)Αυτά...
-
PEUGEOT FORUM