-
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ
Γιατι αραγε τον κανανε ban απο το adsl.gr?
-
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Eγώ πάντως βρήκα το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο του MS Free για το θέμα:
Σχόλιο από: Koulis
Παιδιά εγώ πάντως που έχω Nova το χω ψάξει το θέμα και βρήκα πως μπορώ να παρακολουθήσω Live κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα τόσο μέσω της υπηρεσίας MAJOR NETWORKS που πιάνει το ρουμάνικο TV_ROMANIA (TVRi),αλλά και μέσω των υπηρεσιών HOTBIRD που πιάνουν το γερμανικό RTL CH και το τούρκικο TRT-TURK. Ψάξτε το,τσεκαρισμένο...
Απο οτι εψαξα ο αγωνας προβαλεται live στο TVR 1 και στο TVR HD αλλα οχι στον TVR i το οποιο εκπεμπει ο Hotbird! Για το TRT-TURK τωρα το ψαχνω...
αυτα που λεγα............ ακομα το ψαχνεις ??
και οι λυσεις που προτινω δορυφορικα ειναι για οσους θελουν να δουν στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τη μεταδοση. Και βλεπω τις ιδιες ερωτησεις και αποριες ενω εχω δωσει link που τα λεει ΟΛΑ και εξηγει τα παντα πιο πανωΡε συ φιλε radomer, ενταξει, εδωσες 3 λυσεις και τις επανελαβες αρκετες φορες... Σε πειραζει αν προσπαθησουμε τωρα να βρουμε και καποιες αλλες?? Εγω ας πουμε που εχω nova δεν προκειται να δωσω και αλλα λεφτα για να αλλαξω πιατα,δεκτες κλπ κλπ! Προσπαθω να βρω μια λυση μεσω hotbird ακομα και αν δεν ειναι στα αγγλικα...
Απο εκει και περα ακομα και αν δεν βρω δεν θελω να ακολουθησω καποια απο τις λυσεις που προτεινες!! Θα το δω μεσω proxy η vpn! 9 ευρουλακια τον μηνα... Οχι 170 ευρω για να δω μονο f1!
-
Όχιιιιιιιι!!! Θα πάρεις πιάτο και θα δεις F1 από ΒΑDR στις 26 μοίρες ή από Αstra 2B στις 28,5 μοίρες ή από ΤURKSAT στο TR1. 225 ευρώ, τσάμπα πράμα!
-
σελίδες επί σελίδων και άκρη δεν βγαίνει
έχοντας νόβα θα ψάχνω σάββατο-κυριακή μπας και το δείχνει κανένα ξένο κανάλι. -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ρε συ φιλε radomer, ενταξει, εδωσες 3 λυσεις και τις επανελαβες αρκετες φορες... Σε πειραζει αν προσπαθησουμε τωρα να βρουμε και καποιες αλλες?? Εγω ας πουμε που εχω nova δεν προκειται να δωσω και αλλα λεφτα για να αλλαξω πιατα,δεκτες κλπ κλπ! Προσπαθω να βρω μια λυση μεσω hotbird ακομα και αν δεν ειναι στα αγγλικα...
Απο εκει και περα ακομα και αν δεν βρω δεν θελω να ακολουθησω καποια απο τις λυσεις που προτεινες!! Θα το δω μεσω proxy η vpn! 9 ευρουλακια τον μηνα... Οχι 170 ευρω για να δω μονο f1!
10 ευρω το μηνα καταρχας. 90 δηλαδη για ολη τη σεζον .....
Επισης δεν λεω να μην προτεινετε αλλες λυσεις απλα βλεπω τις ιδιες ερωτησεις. για αυτο το λεω εγω. ενω εχουν δοθει οι απαντησεις.......... HOTBIRD μπορεις RTL , γαλλικο καναλι , ρουμανικο καναλι, δανεζικο καναλι και κατι ειδα για SKY HD γερμανικο ακουγωνταν σε αυτη τη διαφημιση. για ψαξτο : http://www.youtube.com/watch?v=wbwhUtm- ... o_response -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θα το δείξουν πιστεύω τελικά.ΜΑΚΑΡΙ!!!!!
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Eγώ πάντως βρήκα το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο του MS Free για το θέμα:
Σχόλιο από: Koulis
Παιδιά εγώ πάντως που έχω Nova το χω ψάξει το θέμα και βρήκα πως μπορώ να παρακολουθήσω Live κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα τόσο μέσω της υπηρεσίας MAJOR NETWORKS που πιάνει το ρουμάνικο TV_ROMANIA (TVRi),αλλά και μέσω των υπηρεσιών HOTBIRD που πιάνουν το γερμανικό RTL CH και το τούρκικο TRT-TURK. Ψάξτε το,τσεκαρισμένο...
Απο οτι εψαξα ο αγωνας προβαλεται live στο TVR 1 και στο TVR HD αλλα οχι στον TVR i το οποιο εκπεμπει ο Hotbird! Για το TRT-TURK τωρα το ψαχνω...
αυτα που λεγα............ ακομα το ψαχνεις ??
και οι λυσεις που προτινω δορυφορικα ειναι για οσους θελουν να δουν στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τη μεταδοση. Και βλεπω τις ιδιες ερωτησεις και αποριες ενω εχω δωσει link που τα λεει ΟΛΑ και εξηγει τα παντα πιο πανωΡε συ φιλε radomer, ενταξει, εδωσες 3 λυσεις και τις επανελαβες αρκετες φορες... Σε πειραζει αν προσπαθησουμε τωρα να βρουμε και καποιες αλλες?? Εγω ας πουμε που εχω nova δεν προκειται να δωσω και αλλα λεφτα για να αλλαξω πιατα,δεκτες κλπ κλπ! Προσπαθω να βρω μια λυση μεσω hotbird ακομα και αν δεν ειναι στα αγγλικα...
10 ευρω το μηνα καταρχας. 90 δηλαδη για ολη τη σεζον .....
Επισης δεν λεω να μην προτεινετε αλλες λυσεις απλα βλεπω τις ιδιες ερωτησεις. για αυτο το λεω εγω. ενω εχουν δοθει οι απαντησεις.......... HOTBIRD μπορεις RTL , γαλλικο καναλι , ρουμανικο καναλι, δανεζικο καναλι και κατι ειδα για SKY HD γερμανικο ακουγωνταν σε αυτη τη διαφημιση. για ψαξτο : http://www.youtube.com/watch?v=wbwhUtm- ... o_response10 ευρω το μηνα καταρχας. 90 δηλαδη για ολη τη σεζον .....
Επισης δεν λεω να μην προτεινετε αλλες λυσεις απλα βλεπω τις ιδιες ερωτησεις. για αυτο το λεω εγω. ενω εχουν δοθει οι απαντησεις.......... HOTBIRD μπορεις RTL(Μαγν) , γαλλικο καναλι , ρουμανικο καναλι, δανεζικο καναλι : http://www.youtube.com/watch?v=wbwhUtm- ... o_responseKAI to RTL θα το εχει μαγνητοσκοπημενα λογικα γιατι το SKY HD ειναι συνδρομητικο και θα το δειχνει live. μολις το μαθα απο γερμανο τυπο
Μπορείς να μην κάνεις τεράστιες παραθέσεις χωρίς λόγο και να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια σε παρακαλω mod
-
Ε μα έλεος με τα πιάτα και τις κατσαρόλες...καθίστε να δούμε πρώτα τι θα γίνει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε μα έλεος με τα πιάτα και τις κατσαρόλες...καθίστε να δούμε πρώτα τι θα γίνει...live stream .. εκτος απο τα πιατα (για τα οποια εδωσα πληρη εικονα) υπαρχει και το ιντερνετ.
μας βλεπω να μαζευομαστε σε καφε να δουμε τη μεταδοση παιδες και προτεινω να το κανονισουμε σε καφε να το δουμε ομαδικα. RTL δειχνει μαγνητοσκοπηση. live στη γερμανια θα δειχνει το SKY HD με συνδρομη -
Αλονσο στη Φερραρι, Σουμι ξανα στην Φ1, τεσσερις δυνατες ομαδες να διεκδικουν τιτλο και στην Ελλαδα τα καναλια...
-
Ο χρήστης Dryhten έγραψε:
Μάνο μη παίρνεις όρκο για τον proxy. Καταρχάς είναι λίγο 'υπόγεια' κατάσταση και κατά δεύτερον είναι 14 ευρώ το μήνα και έχω διαβάσει πολλά παράπονα και προβλήματα με τη ταχύτητα του streaming με σπασίματα κλπ. Δεν είναι τόσο αξιόπιστο.
Εχεις διαβασει απο που? Γιατι την περασμενη βδομαδα πηρα μια ip δοκιμαστικη και ετρεξα καποια test στο BBCi-player και μου εδειξε οτι μπορω να δω streaming ακομα και HD αναλυση χωρις προβληματα.
Βεβαια η γραμμη μου ειναι 24αρα. Μηπως αυτοι που εγραψαν ειχαν μικροτερες γραμμες?
Το τεστ ειναι εδω: http://www.bbc.co.uk/iplayer/diagnosticsΤα τεστ εδειχναν οτι θελω ~3.5 Kbps για να παρακολουθησω streaming σε full HD και η γραμμη μου 'σηκωνε' περιπου 6.5 μεσω proxy (7.5 χωρις χρηση proxy) απο την http://www.ukproxyserver.co.uk
Δυστυχως εδω και 4 μερες οι δοκιμαστικες ip κλειδωσαν οποτε θα βασιστω στις μετρησεις της προηγουμενης εβδομαδας.
Αυριο βραδυ θα εχω το πακετο και θα σας ενημερωσω για τις τωρινες μετρησεις.Μη το κοιτάς τώρα...στη μέρα του αγώνα πλακώνει κόσμος και δημιουργείται θέμα. Έτσι έχω διαβάσει σε φόρα. Τώρα θα το δεις στη πράξη...τι να πω.
Παιδιά...ελάτε από δω ρε σεις...εσείς βάζετε τα σουβλάκια, εγώ την εικόνα
-
Radomer το RTL Live θα τα δειχνει οπως και περυσι που το ειχε και το sky.μην αγχωνεσαι!
δες και την σελιδα του rtl με google translate -
Να τολμήσω να προτείνω κάτι ?? Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει τελικά, αλλά αν (ΑΝ λέω!) το πάρει τελικά καμιά Nova, μήπως θα πρέπει να οργανωθούμε, τουλάχιστον για τους πρώτους αγώνες (μέχρι να βρει ο καθένας τη δική του λύση) σε τίποτα καφετέριες ? Διότι αν πάει ο καθένας ξέμπαρκος και ζητήσει αντί για το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ πχ (που ωστόσο είναι αργά την Κυριακή) να δείξει η καφετέρια τον Alonso, θα τον πάρουν με τις πέτρες. Αλλά αν πάμε από νωρίς κάποιοι και, κυρίως, είμαστε πολλοί μπορεί να είναι αλλιώς.
Εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη. Μπορώ να ρωτήσω κάποιες καφετέριες στη γειτονιά μου, αν και το βλέπω δύσκολο (Τούμπα μεριά, ΠΑΟΚάρα κι έτσι).
Όχι τίποτ' άλλο ρε παιδιά, αλλά δε θέλω να δω πρεμιέρα κονσέρβα. Και τι πρεμιέρα φέτος...
-
Tην Κυριακη εχει Λιβαδεια-Ξανθη και Πανθραξ-Πανιωνιος. Μεχρι να αρχισει ο βαζελος και κυριως να γεμισουν οι καφετεριες για το ντερμπι κατι μπορει να γινει. Ισως κανω καμια βολιδοσκπηση στη Θεσσαλονικη και θα ενημερωσω, οτι το ταδε καφε θα δειξει Φ1
-
Παιδια σε μερικα foroum στελνουν μηνυματα στη ΕΡΤ στο λινκ http://www.ert.gr/keep/epikoinonia/ert-ae/k.e.e.p.htm για να μεταδοση την formula 1!Ηδη εχουν στηλει πανω απο 60 ατομα τις τελευταιες 2-3 ωρες! Αν και δεν πιστευω οτι θα πετυχουμε τιποτα ετσι,εστειλα και γω...στην τελικη εμεις τους πληρωνουμε τοσα χρονια,ας κανει κατι και για μας!Οσοι πιστοι προσελθετε...
-
Καλησπέρα και από μένα..
Καινούριος στο forum και μεγάλος fan της F1, αναμένοντας πως και πως τα πράσινα φώτα από παρασκευή!
Τραγικό να επικρατεί τέτοιο μπάχαλο με τα τηλεοπτικά καθώς πιστεύω πως σαν χώρα το κοινό
που ενδιαφέρεται για την F1 δεν είναι μικρό...Έχω εγκατάσταση δορυφορικής εδώ και αρκετά χρόνια σε Hotbird, Astra 1+2
και η παρακολούθηση των αγώνων ήταν ολόκληρο τελετουργικό με εναλλαγή Ant1(Alpha) και RTL εναλλάξ,
ανάλογα με τις διαφημίσεις σε συνδυασμό με Live timing στο PCΕίμαι από Θεσ/νίκη και εγώ και αν και το πιάτο μου είναι λίγο μεγαλύτερο του μέτρου, δεν μπόρεσα να πιάσω BBC (ίσως χρειάζεται καλύτερο κεντράρισμα του lnb)
Τελικά υπάρχει κάποια τεκμηριωμένη απάντηση για το αν θα συνεχίσει να την μεταδίδει το RTL ή όχι?
Αλλιώς με βλέπω για καφέ και μένα, τα καφέ της Ναυαρίνου (πχ SNOB κλπ) θα ήταν μια καλή λύση
Πάντως ρε παιδιά είτε NOVA είτε Connex-TV χωρίς να έχουν ανακοινώσει κάτι προλαβαίνουν να οργανώσουν
μετάδοση αγώνα μες σε 2 μέρες? -
Το rtl.de δείχνει ότι το RTL θα συνεχίσει κανονικά να δείχνει δοκιμαστικά κ αγώνα live...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Το rtl.de δείχνει ότι το RTL θα συνεχίσει κανονικά να δείχνει δοκιμαστικά κ αγώνα live...Oπως γίνετε εδω κ πολλά χρόνια!
Για να έχουμε κ αναμετάδωση στα Ελληνικά (Ελληνικα λέμε τώρα) Συν Μεγαλόνησον που βλεπουν Φόρμουλαν έναν τα ρυαλια ρυαλια? -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Το rtl.de δείχνει ότι το RTL θα συνεχίσει κανονικά να δείχνει δοκιμαστικά κ αγώνα live...
Oπως γίνετε εδω κ πολλά χρόνια!
Για να έχουμε κ αναμετάδωση στα Ελληνικά (Ελληνικα λέμε τώρα) Συν Μεγαλόνησον που βλεπουν Φόρμουλαν έναν τα ρυαλια ρυαλια?Δεν ξερω αν εχεις δει f1 σε κυπρο αλλα ειναι οτι πιο αστειο ever...
Εφυγαν οι πυραυλοι...η οβιδα φρεναρειν τσε καμει το overtake...μαγικην στιγμην απεραντου courage...
EΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014