-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΥΛΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 3ΦΩΡΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΘΕΣΕΙΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ
ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ REPLAY.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ
ΛΑΘΟΣ. -
ΛΑΘΟΣ. -
ΛΑΘΟΣ. -
Καλώς ήλθες στο Forum!
Είδα κι εγώ την φάση αυτή αρκετές φορές, αλλά δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο.
Πιθανόν, αν έγινε (δεν το αποκλείω) να είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία για την κατάρρευση της ανάρτησης. -
Καλωσηρθες και απο εμενα! Απο οτι ειπωθηκε ηταν κατι στην μεταδοση που εσπασε και εγκατελειψε ο Trulli. Ο Τακης ειπε για ημιαξονιο, υποθετω θα εχει διαβασει το press release της ομδας.
-
Καλωσήρθες RF1TEAM.
Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα την πρώτη φορά που είδα την εκκίνηση. Μάλιστα νόμιζα ότι είχε συγκρουστεί με τον Alonso. Στο replay όμως που το έδειξε από άλλη κάμερα φαίνεται πως δεν ακούμπησε με κανέναν. Αυτό που σε μπερδεύει και με μπέρδεψε κι εμένα είναι ένα τράνταγμα του μονοθεσίου του Ιταλού το οποίο λογικά είναι το αποτέλεσμα της κατάρρευσης/αστοχίας του ημιαξονίου (ή ότι άλλο ήταν). -
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ INDIANAPOLIS ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ
ΧΑΛΙΑ. -
Γεια χαρά RF1! Άντε ένας ακόμα δικός μας στην παρέα.
Ο Symonds είπε ότι ακόμα ψάχνουν τις αιτίες εγκατάλειψης και τα προσωρινά στοιχεία δέιχνουν κοινή προέλευση του προβλήματος. Αυτό τουλάχιστον είναι ενθαρρυντικό: Το βρίσκουν, το απομονώνουν, το διορθώνουν και όλα καλά.
Στην Ινδιανάπολη πάμε για διπλό πόντιουμ!! Και αυτό δεν είναι υπερβολή. Το πιστεύω. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Στην Ινδιανάπολη πάμε για διπλό πόντιουμ!! Και αυτό δεν είναι υπερβολή. Το πιστεύω.....μα θα μου χαλάσει τη πρόβλεψη κ δε θα πάρω 6άρι!!!
Πάντως μια τέτοια αλλάγή δεν θα ήταν κακηηηή.
-
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.ΣΤΟ INDIANAPOLIS
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 2003 ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΤΕΡ.Ω!!!! ΘΕΕ ΤΗΣ FORMULA 1 ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΕΙΟ ΤΗΣ RENAULT
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΜΗΝ!.[/u]
-
Ο χρήστης RF1TEAM έγραψε:
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.ΣΤΟ INDIANAPOLIS
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 2003 ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΤΕΡ.Ω!!!! ΘΕΕ ΤΗΣ FORMULA 1 ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΕΙΟ ΤΗΣ RENAULT
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΜΗΝ!.[/u]
1ον Ως τώρα ο κινητήρας της Renault συγκαταλέγεται στους πλέον αξιόπιστους (θα μου πεις για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, αλλά...)
2ον: Έτσι σου αρέσει να κερδίζει η ομάδα σου? Με το να είναι η μόνη που τερματίζει? Η αξία της νίκης είναι μεγαλύτερη όταν τερματίζουν οι αντίπαλες ομάδες...
-
Πιστεύω ότι λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Ελπίζω να κατάλαβες ότι το Ω ΘΕΕ ΤΗΣ FORMULA............................................................
Ήταν χιούμορ!!! -
Πιστεύω ότι λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Ελπίζω να κατάλαβες ότι το Ω ΘΕΕ ΤΗΣ FORMULA............................................................
Ήταν χιούμορ!!!Όχι βέβαια δε βλάπτει κ εγώ κάνω πολλές φορές χιούμορ!
Απλά μία η εξεταστική την άλλη η κεκτημένη ταχύτητα, ...παρασύρθηκα ο χριστιανός -
Πάντως η εικόνα να τερματίζει η Ρενώ και όλοι οι άλλοι να εγκαταλείπουν σαν διαφήμιση ντούρασελ - ενερτζάιζερ πλάκα θα είχε!!!
-
Και μιας και το ρίξαμε στην πλάκα φανταστείται να τερματίσουν και οι δύο Mclaren και να σπάσουν οι άλλοι...
Ε, και αν τερματίσουν και γίνει αυτό θα κάνουν και το 1-2.
Καλό;;;!!!!!!! -
Καλό ρε συ Κ με έστειλες κανονικά!!!
Βέβαια όπως λέει και η γιαγιά μου (ποτέ μην αποκλείεις τίποτα
γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει ο καιρός).Και στη τελική, μακάρι να δούμε και λίγο μαύρο στο podium
Όλο κόκκινο κόκκινο ΑΜΑΝ πια βαρέθηκα!!!!!!!!! -
Καλό ρε συ Κ με έστειλες κανονικά!!!
Βέβαια όπως λέει και η γιαγιά μου (ποτέ μην αποκλείεις τίποτα
γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει ο καιρός).Και στη τελική, μακάρι να δούμε και λίγο μαύρο στο podium
Όλο κόκκινο κόκκινο ΑΜΑΝ πια βαρέθηκα!!!!!!!!!Κοίταξε να δεις εδώ που φτάσαμε κοκκινο να μην είναι κ όλα τα άλλα ευπρόσδεκτα έτσι για διάλλειμα.
-
Ειμαι και εγω της οικογενειας Renault ρε παιδια. Παντως οι χρονοι στις ΗΠΑ ηταν καλοι σε σχεση με τους αλλους στις δευτερες ελευθερες δοκιμες.
Επισης αυτο που ξερω ειναι πως ο πουρναρακης ειναι εναντιον των Renault. -
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ειμαι και εγω της οικογενειας Renault ρε παιδια. Παντως οι χρονοι στις ΗΠΑ ηταν καλοι σε σχεση με τους αλλους στις δευτερες ελευθερες δοκιμες.
Επισης αυτο που ξερω ειναι πως ο πουρναρακης ειναι εναντιον των Renault.Από που το συμπαιρένεις? Εμένα προσωπικά δε μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση...
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Επισης αυτο που ξερω ειναι πως ο πουρναρακης ειναι εναντιον των Renault.Ναι, ναι οντως. Αφου να φανταστεις το Megane μου ουτε να το βλεπει δε θελει... Φιλε μου πιστεψε μου ο ΤΠ αγαπαει μονο ενα πραγμα, τη Formula 1.
ΥΓ Αρε Jarno παλι ατυχος, φερτε τα σκορδα παλι γμτ...
ΕΝΑΣ ΡΕΝΑΚΙΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ.