-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Παντως, μου δινεται η εντυπωση πως, οι Γερμανοι προσπαθουν να κανουν αυτο που οραματιζοταν ο Χιτλερ με πιο εμμεσο και αποδεκτο τροπο.
Σκεφτομαι λαθος?Το μόνο λάθος που κάνεις είναι ό,τι πιστεύεις, ό,τι θέλουν τη ηγεμονία της Ευρώπης με έμμεσο και αποδεκτό τρόπο. Με τον ορθόδοξο τρόπο φίλε μου θέλουν να το κάνουν, με τον απολύτως ορθόδοξο, με τον κλασσικό, δηλαδή εκδράμουμε σε άλλες χώρες με καμιόνια, τρίκυκλες μοτοσυκλέτες και λούγκερ κλπ, κλπ.
Είναι σχεδόν όλοι ΝΑΖΙ στην νοοτροπία τους, ακόμα και αυτοί που ψηφίζουν αριστερά.
Τον δε HITLER τον λατρεύουν και μην ξεχνάει κανένας ότι ο HITLER ανέβηκε στην εξουσία κανονικά με εκλογές με την ψήφο των Γερμανών και μετά από μια οικονομική κρίση που πέρασε η χώρα τους ανάλογη με την δική μας. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
τρελό χώσιμο του αγγλάρα στον «πρόεδρο» της ΕΕ ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Farage
Γιατί 'προσκυνάμε' τον κάθε π@παρα που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προωθεί τη δική του agenda, όταν αυτό που λέει, τυγχάνει να 'τονώνει το εθνικο φρόνημα'?
Είμαστε τελικά τόσο αδύναμοι, ωστε να αναζητάμε διαρκώς αμφίβολης ποιότητας δεκανίκια?hint: δειτε το avatar του uploader....
Eπειδή τον sir δεν τον ξέρω, οπως δεν ξέρει και ΄κεινος τον Πρόεδρο, περα απο την απειροελάχιστη νίξη που κάνει στην Ελλάδα (εξ΄ου και η τόνωση του Εθνικού φρονήματος ), τα υπόλοιπα που λέει είναι σωστά ή π@$@$@ιές....;;;
Ποια απ'όλα? Γιατί εμένα αυτά με τα nation states κλπ μου φάνηκαν ολίγον κινδυνολογία....
Τα περι apperance of a low grade banker δεν τα σχολιάζω καν σαν επιχειρημα... -
Αυτό παλιό. Ο κύριος ζήτησε συγνώμη από τους τραπεζίτες πλήρωσε και 3000 ευρώ πρόστιμο και όλα καλα. Απορώ γιατί ασχολούμαστε με ένα Ευρωσκεπτικιστή λάικιστή Αγγλάρα
Η Μέρκελ δε δηλωσε οτι και η Γερμανία έχει προβλήματα και δεν έχει λεφτά να δανείσει. Μετά πηγε να προσκυνήσει το ΚΡΥΦΟ εικονοστάσι με την φωτογραφία του Χίτλερ που ΚΡΥΦΑ ,οπως όλοι οι Γερμανοί, ΛΑΤΡΕΥΕΙ. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε -
Η Μέρκελ, παλιό μέλος του Εργατικού Κόμματος Ανατολικής Γερμανίας (Κομμουνιστικό) ηγείται του του κομματικού συνασπισμού (δεν μιλάω για τον κυβερνητικό συνασπισμό) των Χριστιανοδημοκρατών και της Βαυαρικής Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης που για όποιον ξέρει και τα ελάχιστα, γνωρίζει ότι είναι ακροδεξιό, εθνικιστικό, δηλαδή μια νόμιμη και εξευγενισμένη μορφή ΝΑΖΙ. Στην Βαυαρία δεν αυτό το κόμμα δεν έχει χάσει την κυβέρνηση του τοπικού κρατιδίου ποτέ!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Είναι σχεδόν όλοι ΝΑΖΙ στην νοοτροπία τους, ακόμα και αυτοί που ψηφίζουν αριστερά.
Τον δε HITLER τον λατρεύουν και μην ξεχνάει κανένας ότι ο HITLER ανέβηκε στην εξουσία κανονικά με εκλογές με την ψήφο των Γερμανών και μετά από μια οικονομική κρίση που πέρασε η χώρα τους ανάλογη με την δική μας.Ζήτω τα στερεότυπα!!!!
-
Πλέον γίναμε και ειδικοί Γερμανολόγοι
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Youtube Videohttp://www.youtube.com/watch?v=Eam_XSci ... re=related
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πλέον γίναμε και ειδικοί ΓερμανολόγοιΚαι οι Γερμανοι , Ελληνολογοι.
Οχι αδικως, αμφοτεροι.Η Γερμανια κανει κουμαντο στην Ευρωπη, ειτε το θελουμε ειτε οχι. Οι Γαλλοι ειναι ψιλοπαρατρεχαμενοι, οι Αγγλοι εχουν ακομα λιρες... Οι 'αλλοι' ειναι πανω κατω σαν τους Ελληνες.
Οι Ελληνες απο την αλλοι ειναι συνεχως με το χερι απλωμενο...
Και κατα τη γνωμη μου, ζητανε λαθος ειδους βοηθεια.Το 'χαρτζιλικι', τρωγεται ευκολα και γρηγορα.
Αν ηθελαν να βοηθησουν πραγματικα καποιοι απο την Ευρωπη, θα μπορουσαν και με αλλους τροπους πλεον του δανεισμου.Ο πιο σωστος 'μπαμπας' ποιος ειναι:
Αυτος που χαρτζιλικωνει το παιδι του μεχρι να γινει 40 χρονων
ή
αυτος που του ανοιγει μια δουλεια και τον 'αναγκαζει' να δουλεψει για να τα βγαλει περα.Λεω εγω τωρα... Δεν ειμαι και πολιτικος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=Eam_XSci ... re=related
-
η Bild τα ειπε χοντρα στον Παπανδρεου, και ειπε την αληθεια, ασχετως αν ποναει.....
τα πρατηρια βενζινης κοβουν αποδειξεις??????
ενα μεγαλο ποσοστο των Ελληνων δεν φοροδυαφευγει?????
οι βουλευτες δεν ειναι αναμεμιγμενοι στην κομπινα??????
οι αγροτες δεν τρωνε τις επιδοστησεις??? (χωρις να κανουν καλλιεργιες ανταγωνισιμες???)
τα δημοσια εργα δεν υπερτιμολογουνται για να φανε οι κομπιναδοροι?????
δεν ζουμε με δανεικα?????
πηγε κανενας φυλακη?????λοιπον μην κατηγορουμαι την Bild για αυτα που ειπε.......
-
Μου είπαν ότι η bild είναι η αντίστοιχη espresso της γερμανίας. Είχε δε σε κάποιο τεύχος εξώφυλλο την Britney Spears
Ισχύει αυτό?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μου είπαν ότι η bild είναι η αντίστοιχη espresso της γερμανίας. Είχε δε σε κάποιο τεύχος εξώφυλλο την Britney SpearsΙσχύει αυτό?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μου είπαν ότι η bild είναι η αντίστοιχη espresso της γερμανίας. Είχε δε σε κάποιο τεύχος εξώφυλλο την Britney SpearsΙσχύει αυτό?
Καλά σου είπαν. Βέβαια είναι η κορυφαία ή από τις κορυφαίες σε πωλήσεις εφημερίδα. Αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Παρομοίως το Γερμανικό Φόκους δεν είναι και τπτ φοβερό
-
Και κάθονται τα δικά μας κανάλια και κάνουν κεντρικό θέμα αυτή τη φυλλάδα
Θα μου πείτε αφορμή ψάχνουν....τα γνωστά -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και κάθονται τα δικά μας κανάλια και κάνουν κεντρικό θέμα αυτή τη φυλλάδα
Θα μου πείτε αφορμή ψάχνουν....τα γνωστάΟ λαϊκισμός παίρνει και δίνει κι εδώ κι εκεί...Οι Γάλλοι θεωρούν επιτυχημένη την επίσκεψη του ΓΑΠ στην Γερμανία και τους άρεσε και η στάση του.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο λαϊκισμός παίρνει και δίνει κι εδώ κι εκεί...Αυτό ξαναπές το καλέ μου άνθρωπε.
Οι Γάλλοι θεωρούν επιτυχημένη την επίσκεψη του ΓΑΠ στην Γερμανία και τους άρεσε και η στάση του.
Μακάρι να κάνει κάτι ο τιμονιέρης.
-
Θα ήταν πολύ πιο έντιμο, κατά την γνώμη μου, να πούν οι Γερμανοί ευθύς εξαρχης ότι δεν μπορούν να μας στηρίξουν οικονομικά για τους Χ,Ψ λόγους πχ στην Γερμανία άκουσα για ανεργία που πλησιάζει στο 10% και σίγουρα σε τέτοιες περιόδους δεν νομίζω ότι ο γερμανός φορολογούμενος άλλη όρεξη δεν έχει απο το να χρηματοδοτεί τα προβλήματα άλλων χωρών. Δεν βλέπω όμως όλη αυτή η ιστορία μέσω των γερμανικών ΜΜΕ τι ακριβώς προσφέρει στις σχέσεις των δύο χωρών. Όσο και υπερβολικές να είναι οι αντιδράσεις των δικών ΜΜΕ, όλη αυτή κριτική απο γερμανία μεριά είναι άδικη όπως προβάλεται και λανθασμένη σε αρκετά σημεία για τον μέσο πολίτη.
-
Να κάνω δύο χαζές ερωτησούλες.
Α. Πόσοι Έλληνες πολίτες θα συνενούσαν, εάν μεσούσης της οικονομικής κρίσης τους ζητούσε το Κράτος να φορολογηθούν επιπλέον ώστε να μπορέσει να σωθεί η Αλβανία αν αυτή κινδύνευε με πτώχευση?
Β. Πιστεύετε ότι οι αντιδράσεις του κόσμου και του Τύπου θα διέφεραν από τις αντίστοιχες των Γερμανών? -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Kι αλλες περικοπές...http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Πράγματι...
Τέλος το τσάμπα φαγοπότι των μονιμάδων και των οικογενειών τους, με ταυτόχρονο 'κόψιμο' αδειών και εξόδων των φαντάρων, για να ετοιμάσουν και καθαρίζουν το 'τραπέζι' από το γουρουνοφάι τους !!
Να κόβουμε σιγά-σιγά και τη τσαμπέ μετακίνηση/διαμονή από και προς την 'παραμεθόριον' !!
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)