-
Eπειδη σκεφτομαι να βαλω ηλ. παραθυρα (2) στο corolla μου, μηπως ξερει κανενας ποσο περιπου θα μου παει η ολη δουλεια?
Μπορω να βρω μεταχειρισμενους μηχανισμους για χαμηλοτερο κοστος? Πρεπει να ειναι της ιδιας εταιριας ή ειναι universal?
-
Eπειδη σκεφτομαι να βαλω ηλ. παραθυρα (2) στο corolla μου, μηπως ξερει κανενας ποσο περιπου θα μου παει η ολη δουλεια?
Μπορω να βρω μεταχειρισμενους μηχανισμους για χαμηλοτερο κοστος? Πρεπει να ειναι της ιδιας εταιριας ή ειναι universal?
-
-
-
Για το κόστος δεν ξέρω, αλλά aftermarket μπαίνουν σίγουρα. Από Toyota έχω δει σε παλιό Starlet.
Εννοείται ότι αν βρεις μεταχειρισμένους σε καλή κατάσταση από το ίδιο μοντέλο (αν έβγαινε με ηλεκτρικά) καλό είναι να τους προτιμήσεις. Στη Φραντζή κοίταξες;
-
Οχι... Θα βρω τιποτα ή ακουσω τιποτα τρελες τιμες?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Οχι... Θα βρω τιποτα ή ακουσω τιποτα τρελες τιμες?Θα βρεις. Ψάξιμο θέλει. Γνώμη μου: κοίτα και σε τίποτα συνοικιακά ηλεκτρολογεία αυτοκινήτου. Κάνουνε πατέντες καλύτερες και από εργοστασιακές.
After market Ηλεκτρικα παραθυρα