-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ας είναι καλά οι άνθρωποι τη FIA που μηδένισαν τις Williams. Έπιασα 6αρι!!!!
'Οποιος κάνει έφεση θα του κόψω τα πόδια!!!!!
Προσυπογράφω!!!!!
Ευχαριστώ για την υποστήριξη! Κανείς άλλος για προσυπογραφές?
Το θέμα της πρόβλεψής μου λοιπόν!!
Βάθρο λοιπόν!
- ΜΣουμάχερ (ο κατά πολλούς 'έξω από 'δω' )
- Ρούμπενς Μπαρικέλο (ο alter ego της Φεράρι...)
- Τζένσον Μπατον (γιατί τα μυαλά του Σάτο θα πάρουν αέρα μετά την επιτυχημένη εμφάνιση που είδαμε)
Δηλαδή τι άλλο να προέβλεπα;;; Μέχρι και τον Σάτο που θα έπαιρναν τα μυαλά του αέρα από τον προηγούμενο αγώνα προέβλεψα, και τελικά την πάτησε χάνοντας τον έλεγχο σε κατάσταση αντίστοιχη της προηγούμενης φοράς!!!!!!
Πού να προβλέψω πως οι Γουίλιαμς θα ήταν ντοπέ μαϊμού;;
Υ.Γ. Θέλω όχι 6, αλλά 7 βαθμούς λόγω Σάτο!!
Υ.Γ.2 Ναι, ξέρω παραποίησαν τα φρένα ΧΩΡΙΣ να κερδίσουν κάτι.... ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ;;; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Υ.Γ. Θέλω όχι 6, αλλά 7 βαθμούς λόγω Σάτο!!Κατσε καλα Γιωργηηηηη!
Λοιπον τα αποτελεσματα ανανεωθηκαν και αν μη τι αλλο το νεο φορματ δειχνει οτι θα εχουμε τρελες ανατροπες. Οι εξαρηδες εκαναν αλματα στην καταταξη και οι παραδοσιακοι πρωτοι νιωθουν την ανασα τους! Νομιζω οτι εχουμε πολλα να δουμε ακομα, τα καλυτερα ερχονται. Παμε για Αμερικη!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κατσε καλα Γιωργηηηηη!
Λοιπον τα αποτελεσματα ανανεωθηκαν και αν μη τι αλλο το νεο φορματ δειχνει οτι θα εχουμε τρελες ανατροπες. Οι εξαρηδες εκαναν αλματα στην καταταξη και οι παραδοσιακοι πρωτοι νιωθουν την ανασα τους! Νομιζω οτι εχουμε πολλα να δουμε ακομα, τα καλυτερα ερχονται. Παμε για Αμερικη!!
Μας καταβροχθησαν οι εξαρηδες!
Μηπως ομως θα επρεπε να βαθμολογουνται κ οι προβλεψεις του podium οι οποιες δεν ειχαν την σωστη σειρα;
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μηπως ομως θα επρεπε να βαθμολογουνται κ οι προβλεψεις του podium οι οποιες δεν ειχαν την σωστη σειρα;Ποιο δικαιο θα ηταν δε λεω αλλα μαλλον δε θα τον γλυτωνα τον ζουρλομανδυα μεχρι να βγαλω αποτελεσματα.
-
.....και οι παραδοσιακοι πρωτοι νιωθουν την ανασα τους........γέμισαν οι καθρέπτες μου.....
-
Καταλαβαινω τι λες.
Αν εδινε 2 βαθμους για καθε σωστη προβλεψη στην σωστη σειρα
1 για καθε σωστη προβλεψη σε λαθος σειρα
κ 5bonus γι αυτον που τα βρηκε ολα σωστα;
Πολυπλοκο πολυ οσον αφορα τον υπολογισμο στο τελος; -
Οι εξαρηδες εκαναν αλματα στην καταταξη και οι παραδοσιακοι πρωτοι νιωθουν την ανασα τους!Δεν φοβόμαστε.....ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Θα τους φάμε στα pit stop -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.....και οι παραδοσιακοι πρωτοι νιωθουν την ανασα τους.....
...γέμισαν οι καθρέπτες μου.....
Ποια ανάσα και ποιοι καθρέφτες; Εδώ είμαστε δίπλα-δίπλα στο τέλος της ευθείας και ετοιμάζομαι να σας φάω στα φρένα!!!
-
Χα χα, άρχισαν να αποδίδουν οι δοκιμές εξέλιξεις. Είχα βελτίωση και σε επιδόσεις και αξιοπιστία.
Ακόμα βέβαια δεν έχω το 'μονοθέσιο' νικητή αλλά που θα πάει, λιγες δομιμές εξέλιξης και θα παρουσιάσω το νέο έξελιγμένο μοντέλο
...ένα Giannis_K/cmarin/staavros/kleisj/EMMANOYHL/ladaman11/Di0/GeorgeTabs/ΒΑΣΙΛΗΣ/rally maniac/LYBE killer!!!Φυλαχτείτε!!!!
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Ποια ανάσα και ποιοι καθρέφτες; Εδώ είμαστε δίπλα-δίπλα στο τέλος της ευθείας και ετοιμάζομαι να σας φάω στα φρένα!!!Ποιά φρένα??? Εγώ έρχομαι αφρενάριστος και σε όποιον πέσω θα τον χρησιμοποιήσω για φρένο (μέθοδος Sato )....
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
.....και οι παραδοσιακοι πρωτοι νιωθουν την ανασα τους.....
...γέμισαν οι καθρέπτες μου.....
Ποια ανάσα και ποιοι καθρέφτες; Εδώ είμαστε δίπλα-δίπλα στο τέλος της ευθείας και ετοιμάζομαι να σας φάω στα φρένα!!!
Εγώ λέω να μην φρενάρω καθόλου!!!
Έρχομαι ακράτητος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υ.Γ. Ή που θα περάσει τέζα, ή που θα 'γκελάρω' στους 17ρηδες, είτε που θα τετακώσω!
Σάτο, ζεις, εσύ μας οδηγείς!!! -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ποιά φρένα??? Εγώ έρχομαι αφρενάριστος και σε όποιον πέσω θα τον χρησιμοποιήσω για φρένο (μέθοδος Sato )....
Με πρόλαβες μου φαίνεται!
-
Κατσε καλα Γιωργηηηηη!
Πλάκα έκανα!
(Σκέψου όμως να μου 'κάτσει' η πρόβλεψη για το Τουρκίας που έχω κάνει ολόκληρη περιγραφή αγώνα!!! Τι θα λέμε εκεί;; )Πάντως στο top-8, με 1 βαθμό διαφορά από την κορυφή, δεν έχω παράπονο ΚΑΝΕΝΑ!!! Βέβαια εξίσου εύκολα στο μέλλον κάποιος μπορεί να πάρει μέχρι και 60 πόντους με το νέο σύστημα!!!
ΤΟ ΦΟΡΟΥΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ!!!! -
Nαι, έτσι αλλάζετε τα συστήματα στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου για να καταστρέψετε τις προσπάθειες των μικρών και αδυνατων ομάδων....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Nαι, έτσι αλλάζετε τα συστήματα στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου για να καταστρέψετε τις προσπάθειες των μικρών και αδυνατων ομάδων....Είδες τα συμφέροντα?
Είδαν ότι είμαι πίσω στη κατάταξη κ είπαν να σπρώξουν λίγο ('οχι ότι δεν έβαλα το χεράκι μου) -
Go_For_Pole=Ο νέος Bernie Ecclestone
-
Ο χρήστης Giannis_K έγραψε:
Go_For_Pole=Ο νέος Bernie EcclestoneΚανε φιλους να δεις καλο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Nαι, έτσι αλλάζετε τα συστήματα στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου για να καταστρέψετε τις προσπάθειες των μικρών και αδυνατων ομάδων....Εγω τον καταλαβαίνω απόλυτα τον γιατρό!Τι στο καλό?Ολόκληρος στατιστικολόγος που κληρώνει και μόνος του δώρα για τον ευατό του και να πέσει τόσο πίσω?!!
Αισχος κε Go_For_Pista!!!!Προτείνω να ξαναλλάξει το σύστημα βαθμολόγησης!Νικητρια στήλη θα είναι αυτή που 'παίζει' ο γιατρός!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτείνω να ξαναλλάξει το σύστημα βαθμολόγησης!Νικητρια στήλη θα είναι αυτή που 'παίζει' ο γιατρός!!!Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!! Τσιράκι του είσαι???
Νικήτρια στηλη θα είναι αυτή που θα παίζω εγώ!!! -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Προτείνω να ξαναλλάξει το σύστημα βαθμολόγησης!Νικητρια στήλη θα είναι αυτή που 'παίζει' ο γιατρός!!!
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!! Τσιράκι του είσαι???
Νικήτρια στηλη θα είναι αυτή που θα παίζω εγώ!!!Καλά...θα μπορείς να παίζεις κι εσυ αυτήν που θα παίζει αυτός!!!
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)