-
Festo, οταν τα φτυσει εντελως το κινητο σου, πριν απελπιστεις σκεψου οτι υπαρχει
κατι εκει εξω που θα σου φερει ξανα την χαρα :
. -
Άντε ρε, με έχετε βρει φτωχομπινέ και με δουλεύετε!
Ακόμα το δίνουν το σαράβαλο;
Πιο φτηνά το'χα πάρει (250 μεταχειρισμένο όταν έκανε 550), αν και δεν είναι το 8gb..
Το ασημί είναι πιο μπάνικο.Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα μου χαλάσει, δεν έχω λεφτά να πάρω άλλο, θα επιστρέψω στο 7600 ( )..
Αν είχα, θα έπαιρνα μάλλον το Nokia 5630 XpressMusic, στα 210 ευρώ.πλήκτρα μουσικής (πολύ σημαντικό, το Ν91 το λειτουργώ χωρίς να βάλω το χέρι στη τσέπη)
ελαφρύ (83gr σε αντίθεση με τα 164gr του Ν91, αν και δεν το ξεχνάω ποτέ, άμα δε μου πέφτει το παντελόνι σημαίνει οτι δε το έχω πάνω μου)
κάρτα microSD 4GB
διπλή κάμεραΜόνο gps δεν έχει δυστυχώς.
-
Έχει κάποιος συνφορουμίστας κάποιο winder? Είναι αθόρυβα ως μηχανήματα? Εννοώ εντελώς αθόρυβα όμως! Μιλάω γιά κάτι φθηνό στα 120-150 ευρώ για ένα ή δύο ρολόγια.
Πέρα από το e-men.gr έχετε κάποιο άλλο κατάστημα εν Ελλάδι, υπόψη σας για να ρίξω μια ματιά?
-
Festo, ωραια συσκευη το 5630. Δεν του εχει δωθει η προσοχη που θα του αξιζε.
Ο Σαββας λεει κατα καιρους γι' αυτο. Νταξει αυτος τα αλλαζει σαν τα πουκαμισαΟ χρήστης FestoNero έγραψε:
Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα μου χαλάσει, δεν έχω λεφτά να πάρω άλλο, θα επιστρέψω στο 7600
Πες μου οτι εχεις και το 7280
-
Για υπερφόρτωση των δικτύων τους ανησυχούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Οι κατασκευαστές κινητών και εταιρείες όπως η Google θησαυρίζουν χάρη στα κινητά που συνδέονται στο Διαδίκτυο, ωστόσο η εκρηκτική αύξηση της κίνησης δεδομένων απειλεί να «γονατίσει» τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, υποστηρίζει η Vodafone και άλλες εταιρείες κινητής.
Η εταιρεία ερευνών Informa προβλέπει ότι το 2010 η κίνηση δεδομένων στα δίκτυα κινητής θα αυξηθεί κατά 50% λόγω συσκευών όπως το iPhone που κατεβάζουν διαρκώς πληροφορίες από το Διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο διάστημα τα έσοδα από τη μεταφορά δεδομένων θα αυξηθούν μόνο κατά 13%.
Στο Mobile World Congress που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη, πολλές εταιρείες κινητής εκτίμησαν ότι απειλούνται αλλά και αδικούνται από την υπερφόρτωση των δικτύων τους, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.
Η Vodafone υποστήριξε ότι η Google δεν πρέπει να αφεθεί να κυριαρχήσει στην αγορά διαδικτυακών υπηρεσιών για κινητά τηλέφωνα. Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Βιτόριο Κολάο ζήτησε μάλιστα ένα «νέο επιχειρηματικό μοντέλο», το οποίο θα προσέφερε έσοδα και στις εταιρείες κινητής, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να επενδύουν στα δίκτυά τους.
Ο Κολάο επισήμανε ότι η Google κυριαρχεί στην αγορά αναζήτησης και διαδικτυακής διαφήμισης με μερίδιο 70-80 τοις εκατό της αγοράς, κάτι «που πρέπει να εξεταστεί».
Κάλεσε τις ρυθμιστικές αρχές να επιτρέψουν στις εταιρείες κινητής να πειραματιστούν με νέες τακτικές, όπως την επιβολή επιπλέον χρεώσεων για την παροχή συνδέσεων υψηλών ταχυτήτων και αδιάλειπτων διαδικτυακών υπηρεσιών.
Πράγματι, η ισπανική Telefonica ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χρεώνει τις μηχανές αναζήτησης.
Από την πλευρά της, η Research In Motion, κατασκευαστής των δημοφιλών BlackBerry, παραδέχτηκε το πρόβλημα και εκτίμησε ότι οι διαδικτυακές υπηρεσίες για κινητά θα πρέπει να γίνουν πιο «ελαφρές» και να μην κατακλύζουν τα δίκτυα με δεδομένα.
Πάντως κάποιες εταιρείες κινητής, όπως η Orange, προσπαθούν ήδη να αποφορτίσουν τα δίκτυά τους δρομολογώντας την κίνηση δεδομένων σε εναλλακτικά, σταθερά δίκτυα.
Newsroom ΔΟΛ
το οτι χρεωνουν πανακριβα τα πακετα δεδομενων το ξεχασαν μαλλον ε?
και αλλα που βαριεμαι να αναλυσω...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ο Σαββας λεει κατα καιρους γι' αυτο. Νταξει αυτος τα αλλαζει σαν τα πουκαμισαναι ο μπαγάσας...
ωραίο κινητάκι το 5630, εγκρίνεται αν γουστάρεις μουσικούλα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και αλλα που βαριεμαι να αναλυσω...Μα το πρόβλημα είναι κυρίως στις ΗΠΑ που έχουν πραγματικά απεριόριστα πακέτα (πρόσφατα AT&T και Verizon έριξαν στα $100/μήνα απεριόριστες κλήσεις και data)
Επειδή ο κάθε κλάμπανος κωλοβαράρει βλέποντας youtube από το iphone του, σε 'ανεβασμένες' και πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως το Manhattan ή το San Fransisco χρειάζεσαι ευχέλαιο για να βγάλεις κλήση, ενώ υπάρχουν και σποραδικές πτώσεις του δικτύου.
-
Ο Σαββας λεει κατα καιρους γι' αυτο. Νταξει αυτος τα αλλαζει σαν τα πουκαμισαΤρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα μου χαλάσει, δεν έχω λεφτά να πάρω άλλο, θα επιστρέψω στο 7600
Πες μου οτι εχεις και το 7280
Κοντά, είχα το 7250. Το τελευταίο μου κανονικό κινητό .
ωραίο κινητάκι το 5630, εγκρίνεται αν γουστάρεις μουσικούλα.
Προσωπικά μόνο για μουσική το χρησιμοποιώ, ούτε νετ ούτε τίποτα άλλο.
Θα μπορούσα να πάρω mp3 player αλλά θα ήταν άλλο ένα πράγμα που κουβαλάω πάνω μου.
Το κινητό σαν κινητό δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Αν γινόταν να μπαίνει και να βγαίνει μόνο του στο offline mode κάθε Χ λεπτά, ώστε να γλιτώνω και την ακτινοβολία ακόμη καλύτερα. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
και αλλα που βαριεμαι να αναλυσω...Μα το πρόβλημα είναι κυρίως στις ΗΠΑ που έχουν πραγματικά απεριόριστα πακέτα (πρόσφατα AT&T και Verizon έριξαν στα $100/μήνα απεριόριστες κλήσεις και data)
Επειδή ο κάθε κλάμπανος κωλοβαράρει βλέποντας youtube από το iphone του, σε 'ανεβασμένες' και πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως το Manhattan ή το San Fransisco χρειάζεσαι ευχέλαιο για να βγάλεις κλήση, ενώ υπάρχουν και σποραδικές πτώσεις του δικτύου.
δε μπορει να συμβει αυτο, γιατι οι κλησεις φωνης παντα εχουν προτεραιοτητα στο δικτυο σε σχεση με τα πακετα δεδομενων.
-
SPB Mobile Shell > http://dailymobile.se/2010/02/19/spb-mo ... r-symbian/
για symbian S60 5Th Edition
available Q2 or Q3 2010
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
SPB Mobile Shell > http://dailymobile.se/2010/02/19/spb-mo ... r-symbian/για symbian S60 5Th Edition
available Q2 or Q3 2010
το χρησιμοποιω εδω και 6 μηνες στο HD και πραγματικα εχει εκτοξευσει την ευχρηστια του.
-
Και εγώ στο ντάιαμοντ το έχω εδώ και καιρό. Είναι ταχύτατο και παραμετροποιήσιμο...
-
επαιξα λιγο με ενα HTC Hero.
πολυ καλο τηλεφωνακι. Με εντυπωσιασε θα ελεγα.
φανταζομαι τι εχει να γινει με το HTC desire που ερχεται σε λιγο καιρο, με την νεα εκδοση του Android, σε τιμη εκπληξη...
-
Απο που εμαθες για official price ?
-
το ειπε η HTC (οχι Ελλαδος) πριν λιγες μερες.
*edit, δεν το ειπε, το αφησε να εννοηθει.
-
Για ποσα € μιλησε δηλαδη ;
-
Για ποσα € μιλησε δηλαδη ;δεν μπορεσα να βρω το αρχικο λινκ, αλλα:
http://www.mobiclue.com/2010/02/htc-des ... tions.html
HTC Desire price:
Google Nexus One is currently selling for around 530USD. However, the latest price of the old HTC releases like Hero costs the same in India and few other countries. So on lunch we expect HTC desire to cost around 600USD in UShttp://www.engadget.com/2010/02/17/htc- ... an-portal/
και για pre-order:
http://www.pdashop.be/product/90883/cat ... brown.html -
Αυτα ειναι rumors και expectations. Νομιζα υπαρχει κατι official.
-
το pre-order ειναι συνηθως κοντα στην πραγματικη τιμη. Πρεπει να κανουμε υπομονη 3-4 εβδομαδες.
τα χαρακτηριστικα του παντως το τοποθετουν κατευθειαν στη κορυφη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το pre-order ειναι συνηθως κοντα στην πραγματικη τιμη.Το αντιθετο imo, απο οσα εχω παρακολουθησει δηλαδη.
Τεσπα, οπως λες ..
υπομονη
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]