-
Ο χρήστης xasma666 έγραψε:
3erei kaneis poso aera 8eloun ta lastixa tou serow??? dn exw t manual k psaxnomai... einai montelo t 98...Στο συνεργειο μου ειπαν 26 εμπρος και 28 πισω, αλλα εγω βαζω 28-30.
-
Ο χρήστης marcia έγραψε:
επισης το 250αρι ξερει κανεις αν και πότε σκοπεύει η yamaha να το κυκλοφορησει ελλαδα. Το 225 το εχει διακοψει απο το 04 και ψαχνοντας λιγο για μεταχειρ. ειδα 10ετιας στην καλυτερη περιπτωση.
Λεει?Δυστυχως το φωναζω χρονια, αλλα δεν βλεπω να κυκλοφορει κατι καινουργιο 225-250.
Σε μεταχειρισμενο τωρα θελει ψαξιμο μηπως βρεις καποιο σε πολυ καλη κατασταση με λιγα χιλιομετρα, οπως ειχα βρει εγω. Δεν παθαινει τιποτα παντως, ειναι πολυ αξιοπιστο και γερο. -
Ο χρήστης marcia έγραψε:
εννοουσα 'πως αντιλαμβανεστε το χαμηλο' Δηλαδη μπορει και το ΧΤ 660 να θεωρειται οκ για σας σε σχεση με το υψος της σελας του. Ε, εγω που υπηρξα πλατωνικα ερωτευμενη με αυτη τη μηχανη πριν 1-2 χρονια, οταν την πηρε ενας φιλος απογοητευτηκα δεδομενου οτι η σελα εχει και πλατος οπως ειπες.E, αυτό εξαρτάται από το σωματότυπο του καθενός. Λχ. μπορεί να μην είσαι ψηλή, αν όμως έχεις τέτοια πόδια ανεβαίνεις και σε KTM Adventure...
Επισης, για **street **δεν πολυψηνομαι γιατι δεν αισθανομαι καλα να πεφτει το σωμα μου τοσο κάτω. Σε ενα μικροσωμο ανθρωπο γινεται δυσκινητο το κεφαλι νομιζω. Αλλα μπορει να λεω και υπερβολες. Θα δουμε...
Τι εννοείς;
Όταν λέω street, δεν εννοώ τις σκυφτές supersport αλλά μηχανές με ωραιότατη, όρθια θέση οδήγησης και λογικό ύψος σέλας, πχ:
ή
(ήρθε η ώρα για τη δόση του KonV )3erei kaneis poso aera 8eloun ta lastixa tou serow??? dn exw t manual k psaxnomai... einai montelo t 98...
Πήγαινε στο site της εταιρίας των ελαστικών που φοράει, εκεί θα υπάρχει μια λίστα με τις προτεινόμενες πιέσεις για κάθε συνδυασμό ελαστικού-μοτοσυκλέτας.
-
αλλά δεν βγαίνουμε να δώσουμε το 10χίλιαρο. Μας έπιασε η κρίση.
Γι'αυτό όμως κάτι θα κάνουμε
-
εννοω οτι γερνει προς τα μπρος λιγο το σωμα και δε θα ενιωθα καλα για αρχη. τεσπα δε μπορω να το εξηγησω ακριβως.
ασχετο
xasma666 το nick σου εχει να κανει με...μουσικη(ας πουμε)?
-
nai exei na kanei me mousikh! 3ereis ts xasma?
Τα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
πόσο άκυρη φλωρούμπα φαίνεται ο τύπος με το monster?!
-
με το που ειπαμε κατι για χασμα με τα α κεφαλαια, αν με πιανεις, αμεσως απειλες και απαγορευσεις απ τους αντιμινιστράτορες...τι να πεις?
αστειακι
αυτα. δε λεω κατι αλλο γιατι αυτες οι νεες επικοινωνιες του σατανα δεν εινα να τις εμπιστευεσαι και πολυ
-
Ο χρήστης marcia έγραψε:
:offtopicviii:με το που ειπαμε κατι για χασμα με τα α κεφαλαια, αν με πιανεις, αμεσως απειλες και απαγορευσεις απ τους αντιμινιστράτορες...τι να πεις?
αστειακι
αυτα. δε λεω κατι αλλο γιατι αυτες οι νεες επικοινωνιες του σατανα δεν εινα να τις εμπιστευεσαι και πολυ
**Υπενθύμιση οτι απαγορευονται τα greeklish εγινε . **
-
Εγώ θα κοιτούσα κανένα 250άρι, το σέροου 225 το βρήκα να υστερεί σε 100 σημεία από τα 250άρια κ να μην υπερτερεί πουθενά! Πήρα ένα πριν από χρόνια, το κράτησα ... δυο εβδομάδες κ το έδωσα, για να πάρω ένα ΝΧ 250 που ... το έχω ακόμα.
Στην ίδια τιμή περίπου θα τα βρεις μεταχειρισμένα και όχι, δεν παθαίνουν τπτ!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ θα κοιτούσα κανένα 250άρι, το σέροου 225 το βρήκα να υστερεί σε 100 σημεία από τα 250άρια κ να μην υπερτερεί πουθενά! Πήρα ένα πριν από χρόνια, το κράτησα ... δυο εβδομάδες κ το έδωσα, για να πάρω ένα ΝΧ 250 που ... το έχω ακόμα.Στην ίδια τιμή περίπου θα τα βρεις μεταχειρισμένα και όχι, δεν παθαίνουν τπτ!
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο... Αχ, μου λείπει το ΝΧ-άκι μου...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:
με το που ειπαμε κατι για χασμα με τα α κεφαλαια, αν με πιανεις, αμεσως απειλες και απαγορευσεις απ τους αντιμινιστράτορες...τι να πεις?
αστειακι
ναι καλε το ξερω. το αστειακι με τον υπαινιγμο θα το καταλαβει μονο ο xasma666...
-
Ο χρήστης marcia έγραψε:
:offtopicviii:
αστειακι
ναι καλε το ξερω. το αστειακι με τον υπαινιγμο θα το καταλαβει μονο ο xasma666...
astous marcia dn katalavanoun autoi!! alla opws vlepei oti k na leei o admin. kontra stn kontra! ( greeklish)
Δεν καταλαβαινω που βλεπεις κοντρα,απαγορευονται τα greeklish και πρεπει να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες[mod] -
βρε mod, βρε mod ...
-
Me serow 225 του 96 από τον 10/09, είμαι πολύ ικανοποιημένος .Κατανάλωση περίπου 150χλμ. το γέμισμα.Όσον αφορά τη σέλα δεν χαμηλώνει (ένας πόντος δεν κάνει τη διαφορά με χαμήλωμα του αφρολέξ και θα σε πονάει και ο πισινός σου),αλλά με ύψος 160 θα πατάς και τα δυο σου πόδια όχι όμως το πέλμα.Ρυθμίζονται και οι αναρτήσεις εύκολα ή ακόμα αλλάζεις τις ζάντες με μικρότερες, με τις αντίστοιχες θυσίες φυσικά.
-
Εμενα μου βγαζει παραπανω χιλιομετρα το γεμισμα, εχω κανει σε ανοιχτο δρομο 250 χιλιομετρα και ποτε δεν εχω πεσει κατω απο 180.
SEROW 225 YAMAHA εμπειριεs...