-
-
-
-
Το ξέρω είμαι συντηρητικός και με έλειψη φαντασίας ειδικά τον τελευταίο καιρό! Δεν είπα πως δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα απλά ήταν μια τελική πρόταση που με ικανοποιούσε αισθητικά παρόλο του οτι είναι πολύ κοντά στα σημερινά και δεν έχει κάτι το ριζοσπαστικό. Θα βάλω το μυαλό μου να δουλέψει πιο σκληρά. Είναι σημαντικό πρόβλημα η έλειψη δημιουργικότητας - περνάω κάτι φάσεις τέτοιες και το καταλαβαίνω και στην μουσική εκτός από το design. Είναι λόγω του δημιουργικού οργασμού που είχα αρχές φθινοπώρου μάλλον. Κορεσμός, χωρισμός, αυπνίες, εξεταστικές και άλλες ηλιθιότητες με κράτησαν πίσω. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω πάλι! Γενικά πάντως έχω πρόβλημα σε αυτό τον τομέα ειδικά για την ηλικία μου! και προσπαθώ να το βελτιώσω.
Τέλος πάντων ένα τελευταίο πολύ παλιομοδήτικο γαιδούρι σχέδιο που θυμίζει 90s και lancia delta coupe μπροστά και fiat brava πίσω. Δεν μου αρέσει αλλά το ποστάρω γιατί τώρα έκανα τον κόπο και το πέρασα στο pc. Θα προσπαθήσω να είναι το τελευταίο που δείχνει την άσχημη κατάστασή μου.
Το τελευταίο bravo σου Κωνσταντίνε είναι για BRAVO. Φοβερό πίσω μέρος και πανέμορφο χρώμα στο τελευταίο σχέδιο
-
[quote='Thanas_4']Θα βάλω το μυαλό μου να δουλέψει πιο σκληρά. Είναι σημαντικό πρόβλημα η έλειψη δημιουργικότητας - περνάω κάτι φάσεις τέτοιες και το καταλαβαίνω και στην μουσική εκτός από το design. Είναι λόγω του δημιουργικού οργασμού που είχα αρχές φθινοπώρου μάλλον. Κορεσμός, χωρισμός, αυπνίες, εξεταστικές και άλλες ηλιθιότητες με κράτησαν πίσω. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω πάλι! Γενικά πάντως έχω πρόβλημα σε αυτό τον τομέα ειδικά για την ηλικία μου! και προσπαθώ να το βελτιώσω.
Μικρέ , (φαντάζομαι μπορώ να το χρησιμοποιώ μια και έχουμε σημαντική διαφορά ηλικίας... )...το καταλαβαίνω απόλυτα - εν μέρει μου έχει τύχει , φαντάσου την περίοδο του διαγωνισμού των 4Τ το 90 χώριζα , είχα νέα σχέση και σχεδίαζα ταυτόχρονα- αλλά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω.
Ξανά και ξανά και ξανά πρέπει να είσαι με ένα στυλό στο χέρι.
Σε οποιαδήποτε επιφάνεια βρίσκεις σκίτσο!
Η εξάσκηση του χεριού και του ματιού είναι το πιο σημαντικό στάδιο στην εξέλιξη ενός μελλοντικού σχεδιαστή. -
Αυτό κάνω από τότε που εμφανίστηκες στο forum! Θα φανούν τα αποτελέσματα σχετικά γρήγορα (ελπίζω). Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι ριζοσπαστικό εύκολα - το σχέδιο θα μπορέσω να το βελτιώσω εύκολα σχετικά. Θέλω να δω τι θα κάνω αύριο . Πάω για έξοδο για να συλλέξω εμπειρίες.
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Αυτό κάνω από τότε που εμφανίστηκες στο forum! Θα φανούν τα αποτελέσματα σχετικά γρήγορα (ελπίζω). Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι ριζοσπαστικό εύκολα - το σχέδιο θα μπορέσω να το βελτιώσω εύκολα σχετικά. Θέλω να δω τι θα κάνω αύριο . Πάω για έξοδο για να συλλέξω εμπειρίες.άντε καλή διασκέδαση!
-
-
-
-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Youtube VideoΜη μου πεις ότι το 'γκομενάκι' του αρχικού σχεδίου , μπήκε μέσα και το κρύβουν τα φυμέ!
-
και ελεγα τι ξεχασα!!
Κωνσταντινε εχω μαρκαδορους αλλά προτιμησα το rendering via photoshop μιας και δεν ειχα το σκανερ μαζι μου, εφαγα 1 ωρα και κανα δεκαλεπτο -
Φιλότιμη προσπάθεια!
-
edit
-
edit
-
Χμμμμμμ.....
-
edit
-
-
τι εννοείς να 'παραμείνω' ?? Ούτε φωτογράφος είμαι, ούτε σχεδιαστής θέλω να γίνω...
Τέλος πάντων...
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου