-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχεις το Αμαξοστασιο διπλα 155-103-Β2-141 θα φτιαχτει και το μετρο και θα 'στε αρχοντες!
Καλά, το Μετρό το βλέπω πλέον σε κάνα χρόνο και βάλε...
Αφού ακόμη και να τέλειωνε εγκαίρως, δεν έχουμε τρένα!
Η παραγγελία έγινε μόλις το φθινόπωρο, οπότε...Μέχρι να γίνει, αναγκάζομαι να κρατάω δύο αυτοκίνητα: η Lancia είναι απαραίτητη για να πάω στην δουλειά...
Πουλαω βενζινη αν ενδιαφερεσαι Κοιτα πιο πανω
Έχω γεμάτο τεπόζιτο στην Lancia και 3/4 στην ΒΜW...
-
Εχασα εναν πελατη
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Την κυριακή θα κάνω Θεσσαλονίκη-Αθήνα οδικώς.Την Δευτέρα που πρέπει να γυρίσω πίσω πως το βλέπετε?
Κλείσε ξενοδοχείο και πάρε καμία φίλη αθηναία για ποτό
Πολύ καλή ιδέα..για ανύπαντρους όμως..
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Την κυριακή θα κάνω Θεσσαλονίκη-Αθήνα οδικώς.Την Δευτέρα που πρέπει να γυρίσω πίσω πως το βλέπετε?
Κλείσε ξενοδοχείο και πάρε καμία φίλη αθηναία για ποτό
Πολύ καλή ιδέα..για ανύπαντρους όμως..
Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη
Αθηνα-Θεσ/νικη με Κτελ 19€ αν φοβασαι για τη βενζινη. Αν και στην ΕΟ δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα λογω μειωμενης ζητησης. -
Δυστυχώς θα εχω αρκετά πράγματα μαζί μου (γεμάτο το τουτού) αφενώς,αφετέρου δεν εχω την πολυτέλεια των 12+ ωρών για το πήγαινε-ελα..
Ας ελπίσουμε στην Ε.Ο.Και ναι έχουν ψυχή όταν ΔΕΝ έχουν μαζί τη γυναίκα...
-
εγω παλι δε γεμισα με μισο ντεποζιτο ειμαι, αντε να δουμε τι θα κανω με αυτο
Αν ενδιαφερεσαι σου πουλαω τη δικη μου βενζινη 2€/λτ Θα βαλω ενα λαστιχο και θα τραβηξω απο το ρεζερβουαρ
δεν εχεις 100αρα , τι να σε κανω?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Δυστυχώς θα εχω αρκετά πράγματα μαζί μου (γεμάτο το τουτού) αφενώς,αφετέρου δεν εχω την πολυτέλεια των 12+ ωρών για το πήγαινε-ελα..
Ας ελπίσουμε στην Ε.Ο.Κοιτα λογικα αν δεις οτι ειμαστε σε μια σχετικα 'νεκρη περιοδο' απο τη αποψη γιορτων κλπ, η κινηση στα πρατηρια των ΕΟ ειναι μηδαμινη, βεβαια γδυνουν λιγακι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν ενδιαφερεσαι σου πουλαω τη δικη μου βενζινη 2€/λτ Θα βαλω ενα λαστιχο και θα τραβηξω απο το ρεζερβουαρ
Την βαφτιζω αμα λαχει να 'ουμε βαλε εσυ και γινεται 195αρα
-
πλακα πλακα απο το δικο σου ντεποζιτο μπορεις να ρουφηξεις? στα πιο καινουρια αυτοκινητα δεν υπαρχει ενα 'δικτακι' ας το πουμε που δεν αφηνει το λαστιχο να παει χαμηλα?
-
πλακα πλακα απο το δικο σου ντεποζιτο μπορεις να ρουφηξεις? στα πιο καινουρια αυτοκινητα δεν υπαρχει ενα 'δικτακι' ας το πουμε που δεν αφηνει το λαστιχο να παει χαμηλα?Τι να σου πω δεν εχω ιδεα. Να δοκιμασουμε? εχω μια τρομπα εδω περα που γεμιζα τη Kerosun Φουλαρισμεν το χω το αμαξι και καθεται στο παρκινγκ θα το σκεφθω αν θα το βγαλω αυριο λογω της απεργιας των ταξιτζηδων που θα'ναι αδειοι οι δρομοι!
-
δε θα ειναι αυριο αυτοι οι καρκινοι στους δρομους?
-
δε θα ειναι αυριο αυτοι οι καρκινοι στους δρομους?Το χω γραψει στα μισα ποστ σημερα εδω μεσα!!! Αυριο θα κανουμε παρτυ! Οι μονοι που χαιρομαι οταν απεργουν γιατι διευκολυνουν παραλληλα τη ζωη ολων των αλλων!
-
βαλτο υπογραφη να το βλεπουμε καλυτερα
-
βαλτο υπογραφη να το βλεπουμε καλυτεραΜολις πραγματοποιηθηκε!
-
Εγω ομως εχω στα 3 € το λιτρο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εγω ομως εχω στα 3 € το λιτρο
2,5€/λτ για να σε χτυπησω και το νοθευω αμα λαχει να'ουμε
-
εγω παλι δε γεμισα με μισο ντεποζιτο ειμαι, αντε να δουμε τι θα κανω με αυτο100χλμ?
Με κτελ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
100χλμ?
Με κτελ.
19€ Αθηνα - Θεσ/νικη το πηγαν το εισητηριο
-
Βάλε βενζίνες, διόδια, καφέδες.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Βάλε βενζίνες, διόδια, καφέδες.
Με το αμαξι ή το Κτελ?
Βενζίνη ώρα μηδέν!