-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πάρα πολύ καλά!! Δεν το περίμενα!Ουτε εγω το περιμενα,μολις εβαλα την sd στν plasma panasonic και ειδα το βιντεο,ειπα.....απιστευτο
-
Ας αλλάξω λιγο την ερώτηση.
Θα ήθελα να προτείνεται σε κάποιον που μόλις αρχιζει, μία μηχανή μεταξυ 300-400€ οι οποια να έχει μεγάλο ζουμ, πολυ καλή ποιοτητα φωτογραφιας και να τραβάει καλης ποιοτητας βιντεο.
Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ας αλλάξω λιγο την ερώτηση.Θα ήθελα να προτείνεται σε κάποιον που μόλις αρχιζει, μία μηχανή μεταξυ 300-400€ οι οποια να έχει μεγάλο ζουμ, πολυ καλή ποιοτητα φωτογραφιας και να τραβάει καλης ποιοτητας βιντεο.
Ευχαριστω.
πάρε αυτή του bujinkan
σοβαρά τώρα, θα πρέπει να δεις πού θέλεις να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση, στη φωτογραφία ή το βίντεο. επίσης δε μας είπες αν θες compact ή dSLR.
αν θες και μεγάλο ζουμ και γύρω στα 300-400€ compact είναι η λύση -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θα ήθελα να προτείνεται σε κάποιον που μόλις αρχιζει, μία μηχανή μεταξυ 300-400€ οι οποια να έχει μεγάλο ζουμ, πολυ καλή ποιοτητα φωτογραφιας και να τραβάει καλης ποιοτητας βιντεο.
Ευχαριστω.
πάρε αυτή του bujinkan
σοβαρά τώρα, θα πρέπει να δεις πού θέλεις να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση, στη φωτογραφία ή το βίντεο. επίσης δε μας είπες αν θες compact ή dSLR.
αν θες και μεγάλο ζουμ και γύρω στα 300-400€ compact είναι η λύσηΠερισσοτερο στην φωτογραφια!!! Εχω στο μυαλο μου την Canon SX20 IS ή κατι παρόμοιο.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ευχαριστω.
πάρε αυτή του bujinkan
αν θες και μεγάλο ζουμ και γύρω στα 300-400€ compact είναι η λύσηΠερισσοτερο στην φωτογραφια!!! Εχω στο μυαλο μου την Canon SX20 IS ή κατι παρόμοιο.
εγω θα σου πω για την ΤΖ7.Η ΤΖ7 εκανε πριν λιγο καιρο γυρω στα 330-350 ευρω.Επειδη ομως καταφθανει ο αντικαταστατης της ΤΖ10,αυτη τη στιγμη εχει πεσει στα 250-260 στα γνωστα μαγαζακια του κεντρου
Εγω ειχα την υπομονη να περιμενω και ετσι την χτυπησα 255 ευρω πριν μια εβδομαδα
Λογικα η ΤΖ10 θα ερθει απριλη στην τιμη των 330-350 ευρω
Οι διαφορες της με την ΤΖ7 ειναι οτι εχει GPS,ειναι 12Mp εναντι 10 της ΤΖ7 και εχει αποκτησει και καποιες manual ρυθμισεις
Για μενα αυτη τη στιγμη η ΤΖ7 σε αυτη την τιμη ειναι απλα κελεπουρι -
gps σε ψφμ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
gps σε ψφμ?geotagging.
-
Τελικά αποφασίσαμε οτι βολεύει (από άποψη χρόνου) η κατ'αρχήν αγορά μιας μτχ 400D (με bonus οτι κάνουν και οι υπάρχουσες μπαταρίες και grip) και ίσως επισκευάσω και την 350D κάποια στιγμή αργότερα.
-
Πόσο πανε αυτές τώρα;
-
Xτύπα μια 40άρα σταύρε
-
Εκεί ήθελα να καταλήξω. Αλλά αν είναι μεγάλη η χρηματική διάφορα τους και δεν παίζουν τα λεφτά, πάω πάσο...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
gps σε ψφμ?
geotagging.
Σωστος,gps βεβαια ειναι,αλλα οχι για να σε οδηγει αλλα να σου δειχνει συντεταγμενες της φωτογραφιας που εβγαλες
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εκεί ήθελα να καταλήξω. Αλλά αν είναι μεγάλη η χρηματική διάφορα τους και δεν παίζουν τα λεφτά, πάω πάσο...250 πήγε η 400, με ένα φακό ενώ η 40ρα κινείται στα διπλάσια (το σώμα) οπότε...
...έτσι κι αλλιώς την πλήρωσε αυτός που την χάλασε και μάλλον θα την κρατήσει κιόλας και θα πάρω κάτι άλλο όταν απολυθώ. -
Εντάξει, πάσο τότε
Καλοκλίκοτη!
-
Σταύρε καλές λήψεις σου εύχομαι! Άντε και με Νίκον ως πολίτης
-
Να σου πω μεσιέ... πολύ κόντρα με πας τωρα τελευταία και δεν θα σου βγει σε καλό
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εκεί ήθελα να καταλήξω. Αλλά αν είναι μεγάλη η χρηματική διάφορα τους και δεν παίζουν τα λεφτά, πάω πάσο...
250 πήγε η 400, με ένα φακό ενώ η 40ρα κινείται στα διπλάσια (το σώμα) οπότε...
...έτσι κι αλλιώς την πλήρωσε αυτός που την χάλασε και μάλλον θα την κρατήσει κιόλας και θα πάρω κάτι άλλο όταν απολυθώ.H 400αρα ειναι ενα μικρο διαμαντακι.Και,πέραν της καλυτερης ποιότητας κατσκευης,δεν νομιζω να σου λειψει τιποτα απ'όσα θα σου εδινε μια 40αρα.
-
Θα ήθελα να έχει και spot metering αλλά εντάξει, τόσο καιρό επέζησα και χωρίς αυτό.
-
Μπορεί να είναι καλή μηχανή για τα λεφτά της (σήμερα σαν μεταχείρα δηλαδή) αλλά διαμαντάκι δεν την λες με την καμία.
Είναι μια τίμια μηχανή; Σωστό.
Αλλά μέχρι εκεί. -
Φωτογραφία. Ασχολείστε;