-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έβαλα στη μηχανή τελικά, δεν είχε ουρά καθόλου.
Κι εγώ στο si...καθόλου ουρά. Μάλιστα δεν είχε ψυχή...μόνος μου ήμουν. For the record...1,599 racing, 41 €.
εισαι απο τους ελαχιστους εδω μεσα που δεν διαμαρτυρονται για την τιμη της βενζινης. Aπλα respect.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
καλα αυτο μην το λες δυνατα γιατι θα σε παρουν με τις πετρες οσοι χρησιμοποιούν σταθερα λεωφορεία εδω σαλονικη! Ωραιο παιχνιδάκι να βλέπεις που ειναι τα λεωφορεία αλλα άχρηστο οταν περνάνε 3-4 λεωφορεία κ δεν σε σταματάνε να σε πάρουν επειδή ειναι γεμάτα η οταν κολανε σε κανένα σημείο για κανένα τέταρτο απο τα διπλοπαρκαρισμενα που εχουν κλείσει το δρόμο!
Φαντάσου πόσο χειρότερα είναι σε άλλες πόλεις! (γράφω εκ πείρας)
Δεν μπορω μα φανταστώ αυτό το πρόβλημα σε τέτοιο μέγεθος σε άλλες πόλεις, (εκτως απο λαρισα, πατρα. ηρακλειο) γιατι ειναι ειναι αρκετα μικρότερες σαν μέγεθος οποτε κ η αναλογία κατοίκων-ΜΜΜ δεν ειναι τοσο τραγική απ οσο Σαλονικη!
Βεβαια εκτως μερικών πόλεων στη Μακεδονια δεν εχω προσωπική εμπειρία οποτε δεν μπορώ να πω τιποτα παραπάνω, μονο αυτα που θυμάμαι απο κάποια μαθήματα περι ΜΜΜ απο το πολυτεχνείο!!
Σορρυ για το οφτοπικ!
Οντοπικ εβαλα σ εμα πρατήριο (ελιν) 1.2€ εδώ στην τουμπα με καμιά 2-3 αυτοκίνητα σειρά κ άκουσα να λεει σ' εναν που περνάει οτι θα έχουν σιγουρα μέχρι αύριο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έβαλα στη μηχανή τελικά, δεν είχε ουρά καθόλου.
Κι εγώ στο si...καθόλου ουρά. Μάλιστα δεν είχε ψυχή...μόνος μου ήμουν. For the record...1,599 racing, 41 €.
εισαι απο τους ελαχιστους εδω μεσα που δεν διαμαρτυρονται για την τιμη της βενζινης. Aπλα respect.
Μα δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτυρηθώ. Βάζω και θα βάζω 100άρα πάντα στο αυτοκίνητό μου. Αυτό λέει ο κατασκευαστής, αυτό κάνω. Επίσης γνώριζα ότι καίει (14,7 έχω μέση), άρα συνειδητά το πήρα. Τέλος, πάω σε συγκεκριμένο βενζινάδικο γιατί εμπιστεύομαι τη βενζίνη που έχει.
Και ας πούμε ότι γκρινιάζω...τι θα καταφέρω? Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είμαστε συνέχεια εκνευρισμένοι...χαλαρά, ήσυχα και ωραία θα πληρώνουμε αυτό που μας χρεώνουν. Αν δε μας αρέσει...ποδήλατο, μετρό, τραμ, λεωφορείο, Smart κλπ!
Αν θυμάμαι καλά 1,249 είχε την 95άρα πάντως fyi.
-
καλα ρε δινεις 1.60 για βενζινη;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα ρε δινεις 1.60 για βενζινη;Προφανώς
-
Πραγματικά σοκάρομαι από το κόστος της 100αρας στην Ελλάδα
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πραγματικά σοκάρομαι από το κόστος της 100αρας στην Ελλάδαεγω σοκαρομαι οταν ακουω οτι βαζουν στις δεξαμενες μεσα και 95αρα ,δλδ φασολαδα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πραγματικά σοκάρομαι από το κόστος της 100αρας στην Ελλάδαμόνο της 100αρας?
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 60621&ct=3
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πραγματικά σοκάρομαι από το κόστος της 100αρας στην ΕλλάδαΠοσο εχει εκει Θαναση;
-
εγω σοκαρομαι οταν ακουω οτι βαζουν στις δεξαμενες μεσα και 95αρα ,δλδ φασολαδα.
Γιαυτό το λόγο προσέχεις που βάζεις βενζίνη και πας πάντα σε γνωστό. Στο συγκεκριμένο ξέρω ότι μου βάζουν 100άρα.
μόνο της 100αρας?
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 60621&ct=3
Ακριβώς! Γενικώς έχει ανέβει...για μένα η διαφορά είναι 20 ευρώ παραπάνω στο φουλάρισμα. Προσωπικά αξίζουν, άρα τα δίνω.
-
με 20 ευρω ξερεις τι κανεις;
πας σε ενα μπαρακι και πινεις 4 βαρελισιες μπυρες 500ml.
βαλε και μια επιπλεον που θα σε κερασουν ,πας στις 5. -
με 20 ευρω ξερεις τι κανεις;πας σε ενα μπαρακι και πινεις 4 βαρελισιες μπυρες 500ml.
βαλε και μια επιπλεον που θα σε κερασουν ,πας στις 5.Το θεμα εδω ομως ειναι για την βενζινη και οχι για τις μπυρες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσο εχει εκει Θαναση;
1.29 με 1.50 η απλή και 1.31 με 1.53 η 98-100 οκτανίων. Ο μέσος όρος είναι γύρω στο 1.40 με τις διαφορές μεταξύ τους να είναι της τάξης των 3 έως 9 λεπτών. Αυτό που προσωπικά με σοκάρει είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ απλής και 100αρας και όχι η τιμή της 100αρας αυτης καθ εαυτής
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποσο εχει εκει Θαναση;
1.29 με 1.50 η απλή και 1.31 με 1.53 η 98-100 οκτανίων. Ο μέσος όρος είναι γύρω στο 1.40 με τις διαφορές μεταξύ τους να είναι της τάξης των 3 έως 9 λεπτών. Αυτό που προσωπικά με σοκάρει είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ απλής και 100αρας και όχι η τιμή της 100αρας αυτης καθ εαυτής
Εδω ειμαστε Ελλαδα μια κατηγορια μονοι μας στις τιμες των καυσιμων . Ακομα παραμενουμε οι φθηνοτεροι ομως
-
Εχετε μικρη διαφορα αναμεσα στις δυο βενζινες.Μαλλον εδω πληρωνουμε το hype που εχει δημιουργηθει τοσα χρονια.Οσο θυμαμαι παντα η 100αρα ειχε αρκετη διαφορα στην τιμη σε σχεση με την 95αρα.
-
Εμ BILL33 ακουω πολλους γεματους χαρα που λενε: Μολις φουλαρα κατοσταρα αλλα ητα πανακριβη η ατιμη ενω το αυτοκινητο τους δεν την χρειαζεται πραγματικα, αντε να βαλεις για ψυχολογικους λογους μια στο τοσο! Πως να μην υπερεκτιμηθει μετα.
-
Καλά, μόνον εγώ δεν κατάλαβα καμία διαφορά με την 100άρα; Στα 2 τελευταία γεμίσματα έβαλα 95άρα για πρώτη φορά και το αυτοκίνητο πήγαινε το ίδιο, κι ας λέει η BMW για 98 οκτάνια...
Επειδή είναι παράλογο το πράγμα πάντως (ειδικά στην Shell...) θα βάζω 100άρα μόνον εκεί που είναι κοντά σε τιμή με την απλή. Πχ στην γειτονιά μου η διαφορά τους είναι μόνον 11 λεπτά. Καλά, δεν την πληρώνω και από την τσέπη μου, αλλά δεν θέλω να φέρνω τρελά τιμολόγια στην εταιρεία...
Αλλά ειλικρινά, πώς καταλαβαίνουν κάποιοι διαφορά ακόμη και με...Aygo, είναι....αστείο το λιγότερο!
-
Μετα απο απανωτα περιστατικα που διαπιστωσα να με κλεβουν αισχρα στην αντλια, μπορει καποιος να μου πει ποιο βενζιναδικο στην Πατρα ΔΕΝ κλεβει ;;
Αν κοβει και αποδειξεις, ακομα καλυτερα.. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά, μόνον εγώ δεν κατάλαβα καμία διαφορά με την 100άρα; Στα 2 τελευταία γεμίσματα έβαλα 95άρα για πρώτη φορά και το αυτοκίνητο πήγαινε το ίδιο, κι ας λέει η BMW για 98 οκτάνια...Επειδή είναι παράλογο το πράγμα πάντως (ειδικά στην Shell...) θα βάζω 100άρα μόνον εκεί που είναι κοντά σε τιμή με την απλή. Πχ στην γειτονιά μου η διαφορά τους είναι μόνον 11 λεπτά. Καλά, δεν την πληρώνω και από την τσέπη μου, αλλά δεν θέλω να φέρνω τρελά τιμολόγια στην εταιρεία...
Αλλά ειλικρινά, πώς καταλαβαίνουν κάποιοι διαφορά ακόμη και με...Aygo, είναι....αστείο το λιγότερο!
Γρηγόρη δε φτάνουν 2 γεμίσματα. Θέλεις τουλάχιστον 4 για να καθαρίσουν τα μπεκ, σωλινάκια, ντεπόζιτο κλπ από την 95άρα. Στο 5ο θα δεις διαφορά σε επιδόσεις και κατανάλωση...ειδικά εσύ που έχεις απευθείας ψεκασμό και υψηλή συμπίεση.
Βενζίνη ώρα μηδέν!