-
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
Αφαιρεθηκαν μερικα offtopic μυνηματα.[mod]
-
Ναι, η γυναίκα τους πείραξε... Τους χρυσαυγίτες και λοιπούς νεοναζί ('αυτόνομους εθνικιστές', 'ανένταχτους πατριώτες' κι άλλα τέτοια ξεράσματα, όπως π.χ. ο 'Μαύρος Κρίνος' που συνδέεται ΠΟΛΥ στενά με τον αμετανόητο νεοναζί τρομοκράτη και νυν 'καθηγητή έφιππης τοξοβολίας' Αριστοτέλη Καλέντζη) με τους οποίους είναι ΤΙΓΚΑ η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους κοιτάνε. Θέλετε περισσότερα; Να δείτε κάποιον με το ψευδώνυμο 'Φασιστοσταλίνας' από το νεοναζιστικό βοθροφόρουμ 'webwar2.org' (πρώην battlefield.gr, πρώην studentgossip.gr) που συντηρούν φοιτητές της σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ (να χαρώ εγώ ήθος που διδάσκει το ΕΜΠ στους 'φοιτητές' του), ο οποίος δηλώνει ότι είναι αστυνομικός και δη της 'υπηρεσίας προστασίας πολιτεύματος'.
Η γυναίκα μας πείραξε που γουστάρει βιτσιόζικες καταστάσεις στο σεξ, οι νεοναζί εγκληματίες που από το τέλος της Κατοχής το παίζουν πατριώτες (γιατί τους δοσίλογους, τους ταγματασφαλίτες, τους ρουφιάνους, τους λαδεμπόρους και τους γερμανοτσολιάδες τους βάλαμε στον κρατικό μηχανισμό μεταπολεμικά αντί να τους στήσουμε στα έξι μέτρα όπως τους άξιζε) είναι μια χαρά. Σα δε ντρεπόμαστε λέω'γω...
-
Δε χρειάζεται να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις τέτοια άτομα. Έχουν κατακλύσει πλέον όλα τα social networking sites!
Π.χ. είχα ποστάρει παλαιότερα αυτό:
viewtopic.php?f=5&t=39678&p=1716385#p1716385
Αν πας στους 'φίλους' του εν λόγω μπ@τσόκ@βλου στο youtube, βρίσκεις αμέσως 'τέτοιους'...
Παρομοίως και στο παραπάνω facebook group.
-
Ο ιδιοκτήτης του βοθροφόρουμ battlefield.gr δούλευε σε χρηματοοικονομικού-επενδυτικού περιεχομένου θυγατρική (πολύ) μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου της Αθήνας. Τώρα το ανέλαβε άλλος (?), πάλι ΗΜΜΥ. Αν μπείτε στο φόρουμ (που τώρα πια λέγεται webwar2.org), θα φρίξετε από τα άρρωστα μυαλά τους.
Αλλά φταίμε που, όπως είπα πιο πριν, όταν τέλειωσε η Κατοχή, τους ταγματασφαλίτες-δοσίλογους-γερμανοτσολιάδες-μαυραγορίτες-ρουφιάνους-λαδεμπόρους δεν τους εκτελέσαμε.
Και, για να παραφράσω κάτι που λέει ο δηλωμένος νεοναζί και δηλωμένος - και με δικαστική βούλα παρακαλώ - παρακρατικός, κολλητός των ιταλικών νεοφασιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων και πρακτορίσκος Κώστας Πλεύρης για τους Εβραίους (αυτός που στο βιβλίο του 'Εβραίοι: Όλη η αλήθεια', ένα ρατσιστικό ξέρασμα που διαφήμιζε στη σκουπιδοεκπομπή του - κι έλεγε ότι είναι το... αγαπημένο του - ο Εθνικός μας Τσιρίδας, καλούσε τον κόσμο να ξεκινήσει ρατσιστικά πογκρόμ σαν αυτό της Νύχτας των Κρυστάλλων)...
- Έτσι θέλουν οι νεοναζί. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα!
- Νεοναζί και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη.
Φαντάζομαι τώρα θα βγουν ΜΠΟΛΙΚΟΙ και θα σκούζουν σα γουρούνες που γεννάνε σπασμένες νταμιτζάνες επειδή τους έθιξα. Έχει ξαναγίνει αυτό - κι όλοι αυτοί οι φιλοναζί δηλώνουν 'πατριώτες'. Για να πάνε κατά Δίστομο ή Κομμένο ή Καλάβρυτα μεριά να τα πουν αυτά άμα τους βαστάει!
-
εσυ, ενα τοσο καλο παιδι, γιατι ασχολεισαι με αυτα τα κατακαθια?
-
Αυτοί ασχολήθηκαν μαζί μου πρώτοι. Και το ίδιο έκαναν και με τη Σοφία την Παπάζογλου. Θυμάστε; Εκείνη την τραγουδίστρια που, επειδή πέταξε στα σκουπίδια (όπου ανήκει) το προεκλογικό φυλλάδιο που της δώσανε έξω απ'το Μετρό κάτι κωλοχρυσαύγουλοι, της ρίξανε mace και την προπηλάκισαν. Αυτοί είναι οι 'πατριώτες' του νεοναζί Νίκου Μιχαλολιάκου. Ζήτω η 8η Μαΐου 1945 (η μέρα που μισούν οι νεοναζί).
-
τι εννοεις ασχοληθηκαν μαζι σου?
σου εδωσαν εφημεριδα ή σε ψεκασαν? -
Χειρότερα: επικήρυξη με δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών μου δεδομένων τα οποία απέκτησαν παρανόμως.
-
σωπα ρε συ?
-
Και δεν είμαι ο μόνος. Αυτός ο 'Φασιστοσταλίνας' συχνά-πυκνά δημοσιεύει ονόματα ατόμων που αντιτίθενται στο νεοναζισμό και τα επικηρύσσει - και από το webwar2.org και από το μπλογκ του. Και μεταξύ των ΗΜΜΥ υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ, κανείς δε βγαίνει να πει κάτι γι'αυτό το νοσηρό φαινόμενο που λέγεται webwar2.org (πρώην battlefield.gr, πρώην studentgossip.gr), γιατί γι'αυτούς είναι... 'ελευθερία του λόγου' το να βρίζουν 'μογγολοεβραίο' τον Αλέξη Γρηγορόπουλο οι βρωμοναζί. Τρομάρα τους.
Αν όμως αυτός ο 'Φασιστοσταλίνας' είναι πραγματικά αστυνομικός, τότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στην ΕΛ.ΑΣ. - όχι ότι δεν ξέραμε το love story της με τη 'Χρυσή Αυγή' και τις άλλες ναζιστικές οργανώσεις (μεταξύ αυτών ΚΑΙ οι στρασσερικές - σχετικό λήμμα στη wikipedia για περισσότερες λεπτομέρειες - , των οποίων ιδεολογικός δάσκαλος είναι, μέσω αρθρογραφίας στο 'Μαύρο Κρίνο' ο Αριστοτέλης Καλέντζης, πράγμα κάπως παράξενο, γιατί αυτός ανήκει στο κυρίως ρεύμα του εθνικοσοσιαλισμού).
Κατά τα άλλα, μας πείραξε το Indymedia... Δεν κοιτάμε το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται μέσα στο Πολυτεχνείο...
-
καλα τι εκανες και τους τσαντισες?
ασχετo , το blog σου γιατι το κλειδωσες?
-
Είναι αρκετά 'κουλή' υπόθεση. Στο ιστολόγιο ενός πραγματικού (κι όχι γιαλαντζί) αντιρατσιστή φίλου μου (ο οποίος δεν το κλείδωσε - είναι το Omadeon) γινόταν μια πολύ δυσάρεστη για την ισραηλινή ακροδεξιά συζήτηση σχετικά με την έκθεση Goldstone. Εκεί, κάποιος με το ψευδώνυμο israelman (ο οποίος έχει μια σειρά ακροδεξιών ιστολογίων που προπαγανδίζουν την ισραηλινή γραμμή και φέρουν τη γενική ονομασία 'israelyesgr'), κατά πάσα πιθανότητα μέλος της πρωτοβουλίας GIYUS (Give Israel Your United Support) της ισραηλινής κυβέρνησης έμπαινε και τρόλλαρε αγρίως. Έφαγε το κράξιμο που του ταίριαζε, μέχρι που αντιληφθήκαμε ότι το κουμάσι αυτό σύχναζε στο battlefield.gr και... ΕΓΛΕΙΦΕ (!!!!!) τους νεοναζί για να υποστηρίζουν το Ισραήλ! Ούτε η Lehi ή Stern Gang να ήταν!!! Όπως ήταν λογικό, έφαγε ξανά κι άλλο κράξιμο. Τότε ο τύπος κάλεσε ενισχύσεις... Τους νεοναζί του φόρουμ. Τώρα πόσο λογικό είναι ένας Εβραίος να έχει κολλητιλίκια με νεοναζί... Είναι άλλο θέμα.
Αυτοί άρχισαν τα δικά τους: ύβρεις, μέχρι και απειλές κατά ζωής του φίλου μου. Μέχρι που κάποια στιγμή - το Νοέμβριο - μπήκα στο βοθροφόρουμ τους και είδα ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ του ανθρώπου αυτού, με ΟΛΑ του τα στοιχεία: ονοματεπώνυμο κλπ. Αμέσως έψαξα με traceroute και βρήκα ποιος ήταν ο πάροχος. Κατήγγειλα το συμβάν... Κι ο ΗΛΙΘΙΟΣ ο admin του παρόχου επισύναψε στον πελάτη του την καταγγελία ΜΑΖΙ με το όνομά μου όταν έκλεισε το φόρουμ. Από εκεί άρχισαν αυτά τα άτομα (με πρώτο απ'όλους τον 'Φασιστοσταλίνα', ο οποίος λέει ότι είναι αστυνομικός της ΓΑΔΑ) σε ιστολόγια που έστησαν (ευτυχώς ένα από αυτά δε λειτουργεί πλέον και στο άλλο σβήσανε τις απειλές, αλλά τα συστήματα αρχειοθέτησης στο διαδίκτυο είναι πολύ τζαναμπέτικα κι έτσι δεν έχω εμπιστοσύνη) να δημοσιεύουν ΚΑΙ δικά μου προσωπικά δεδομένα (διεύθυνση οικίας, ονόματα γονέων, τηλέφωνο κλπ) με προτροπές για δολοφονία μου. Έχω κρατήσει screen captures για τεκμηρίωση των όσων λέω.
Σε ό,τι αφορά τον israelman, αυτός όχι απλά συνέχισε το βιολί του, αλλά ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕ τους νεοναζί και, σε ό,τι αφορά τον φίλο μου, ανήρτησε δημοσιεύσεις όπου έδειχνε το πραγματικό όνομα του ανθρώπου και πού δουλεύει, προτρέποντας τους ομοϊδεάτες του, αλλά ΚΑΙ τους νεοναζί του βοθροφόρουμ, να τηλεφωνούν συνέχεια (όπως και έγινε) στη δουλειά του ανθρώπου, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία της οποίας ο ένας συνεταίρος είναι εβραϊκής καταγωγής, ώστε να τον παρουσιάσουν σαν αντισημίτη και να προκαλέσουν την ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ.
Αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν στο κλείδωμα των ιστολογίων μου. Τώρα ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει. Αποδείξεις έχω μπόλικες. Το όνομα του ιδιοκτήτη του battlefield.gr (ο οποίος τώρα μάλλον έχει αποσυρθεί - εικονικά ή πραγματικά) το έχω και επιφυλάσσομαι... Αν δεν είχαν εκθέσει τα ονόματα των γονέων μου (άρα εκθέτοντας ΚΑΙ αυτούς στις βίαιες ορέξεις των χρυσαυγιτών και των υπολοίπων νεοναζί), μπορεί και να το είχα προσπεράσει. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ κουμάσια, με κατακάθια της κοινωνίας, τα οποία δεν υπολογίζουν απολύτως τίποτα.
Α, επί τη ευκαιρία: στο webwar2.org, ο κάθε χρήστης ορίζει δικούς του κανόνες στα δικά του thread... Ki o 'Φασιστοσταλίνας' ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στα δικά του thread την ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ. Όσοι έχετε φίλους στο ΗΜΜΥ του ΕΜΠ να τους πείτε ότι επιτέλους η ΟΜΕΡΤΑ που προστατεύει τους φασίστες πρέπει να σπάσει. Ποια είναι αυτά τα κωλόπαιδα που παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα ανθρώπων και ζητούν το θάνατό τους; Ποιος τους καλύπτει;
Υ.Γ. Το webwar2.org είναι η νεκρανάσταση του battlefield.gr.
-
καλα οι ακροδεξιοι υποστηριζαν εβραιο? δε παμε καλα..
κοιτα τι μαθαινει κανεις..
τι να σου πω προσεχε ή κινησε το νομικα
-
Δεν θα έλεγα ότι τον υποστήριζαν αυτοί. Αυτός τους υποστηρίζει και τους γλείφει, για να φιμώσει (με χυδαία και ΠΟΛΥ βρώμικα μέσα) όποιον είναι αντίθετος με την πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα:
http://omadeon.wordpress.com/2009/10/29 ... ment-33508
Οι νεοναζί γραμμένο κανονικά τον έχουν. Απλά τους έδωσε δυο στόχους κι αυτοί πήγαν. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν είναι παράξενο που έχει επαφές μαζί τους. Οι ακροδεξιοί σαν αυτόν με ακροδεξιούς και φασίστες τακιμιάζουν... Όπως έκανε και η Lehi παλιότερα...
Καλά θα κάνουν όσοι ανήκουν στη σχολή ΗΜΜΥ του ΕΜΠ να σπάσουν την ομερτά που προστατεύει το webwar2.org. Να αποκαλυφθεί ΤΩΡΑ η ταυτότητα και του 'Barbarian' (του σημερινού διαχειριστή του φόρουμ) και του 'Φασιστοσταλίνα' και των υπολοίπων.
Εγώ θέτω όμως το ερώτημα: Αυτός ο 'Φασιστοσταλίνας' (που φαίνεται να συμμετείχε στα επεισόδια στα οποία 45 κουκουλοφόροι φασίστες συνελήφθησαν, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο αρχισυντάκτης της φιλοναζιστικής πατσαβούρας 'Ελεύθερος Κόσμος', για τον οποίον πήγε κορόμηλο το δάκρυ των στελεχών του Λά.Ο.Σ.) είναι στ'αλήθεια αστυνομικός όπως λέει; Αν είναι αστυνομικός, τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση για να αντιμετωπισθεί το απόστημα της παρουσίας νεοναζιστικών στοιχείων μέσα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.;
-
Σε περίπτωση που αστυνομικός συμμετείχε σε εγκληματική ενέργεια, πρέπει να κινηθεί εναντίον του πειθαρχική διαδικασία και -αναλόγως της βαρύτητας της πράξης- να αποπεμφθεί από το σώμα.
Το να έχει φασιστικές ή άλλες ακραίες απόψεις και να τις διαδίδει, δεν απαγορεύεται (εκτός αν το πράττει κατά την άσκηση των καθηκόντων του ή αν η ίδια η διάδοση τέτοιων απόψεων συνιστά ποινικό αδίκημα από μόνη της, πχ αν διαπράττει περιύβριση νεκρού, 'διέγερση', παρότρυνση για διάπραξη κακουργήματος κλπ).
-
Στο παρακάτω βίντεο στο 0.18' και μετα τα 2 Xtrail ... σταματάνε κανονικά?
Youtube Video -
-
Είπα και εγώ ιδέα μου είναι!!!
Πρέπει να είναι και καινούρια! (... εδώ κλαίμε!)
-
Φρενο ρε!!!
-
ΑΝ ο 'Φασιστοσταλίνας' είναι όντως αστυνομικός, έχει ήδη τα εξής αδικήματα:
- Περιύβριση νεκρού (όσα έχει γράψει για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο)
- Συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Παραβίαση του ν. 3471/2006 περί προσωπικών δεδομένων κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Απειλή κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Εγκωμιασμός εγκλήματος κατά συρροή
- Προτροπή σε τέλεση αδικήματος κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
- Εξύβριση κατά συρροή (και όχι μόνον εναντίον μου)
Βασικά γι'αυτόν έχω ένα όνομα που έχει κυκλοφορήσει από άλλους στο διαδίκτυο (και φαίνεται να τον έτσουξε πολύ όταν κυκλοφόρησε), αλλά δεν ξέρω καν αν είναι πραγματικό. Πάντως η διεύθυνση email που συνδέεται μ'αυτό το όνομα είναι υπαρκτή. Φέρεται δε, σύμφωνα με θέματα που αναρτήθηκαν στο βοθροφόρουμ, να συμμετείχε και στα επεισόδια που προκάλεσαν νεοναζί (μεταξύ αυτών και ο προφυλακισθείς για τα επεισόδια αυτά αρχισυντάκτης του ρατσιστικού-χουντικού 'Ελεύθερου Κόσμου' Δημήτρης Παπαγεωργίου, για τον οποίον ξεσηκώθηκε το Λά.Ο.Σ. και ΟΛΑ τα 'πατριωτικά' μπλογκ που συνεργάζονται με τη 'Χρυσή Αυγή' και τις άλλες φιλοχιτλερικές ομάδες που παριστάνουν τις πατριωτικές) σε συγκέντρωση αντιρατσιστών. Πρόκειται δηλαδή για... μπουμπούκι. Κανονικότατο μπουμπούκι. ΑΝ αυτό το πράγμα είναι αστυνομικός, τότε η ΕΛ.ΑΣ. δεν πάει καθόλου καλά και ΔΕΝ πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το σώμα όπως του αξίζει. Εδώ επαναφέρανε με δόξες και τιμές άλλους που είχαν αποταχθεί για ένα σωρό παρανομίες...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4