-
WooooHooooooooooo.....
Στα σκουπιδια το iPhone as of today!
Wm7.... τα παρουσιαζουν εδω και ωρα live... και ΤΑ ΣΠΑΝΕ
ριξανε και ενα δουλεματακι στην Apple για τους περιορισμους....
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕε...
Οτι προλαβαινετε να δειτε: http://www.microsoft.com/presspass/pres ... Event.aspx
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
WooooHooooooooooo.....Στα σκουπιδια το iPhone as of today!
Wm7.... τα παρουσιαζουν εδω και ωρα live... και ΤΑ ΣΠΑΝΕ
ριξανε και ενα δουλεματακι στην Apple για τους περιορισμους....
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕε...
Οτι προλαβαινετε να δειτε: http://www.microsoft.com/presspass/pres ... Event.aspx
Microsoft fanboy
-
Απορώ πως η ΜS δεν έχει εξαγοράσει την HTC να βγάζει δικά της κινητά όπως το Μήλο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απορώ πως η ΜS δεν έχει εξαγοράσει την HTC να βγάζει δικά της κινητά όπως το Μήλο.η MS ποτε δεν μπηκε σε αυτη την λογικη αναπτυξης... Δινει την ελευθερια σε ολους να αναπτξουν κατι οπως το θελουν και να αναλαβουν να το υποστηριξουν και να το πουλησουν οπως θελουν. Η MS σου λεει πως εμεις φτιαχνουμε software, το πουλαμε σε hard ventors και this is it... μετα κανετε οτι νομιζετε εσεις, διαφοροποιηθητε οπως θελετε... O φαλακρος ηταν αστερι σημερα...
Το κακο βεβαια ειναι πως μας τα αργουνε λιγο μεχρι οι developers να κανουν catch up, αλλα η συνεχεια αναμενεται πολυ μεγαλη!
Υπαρχει και ενα καλο για την Apple μετα το σημερινο... θα αναγκαστουν να δωσουν multitasking γιατι απλα δεν τους παιρνει αλλιως! Τωρα απεκτησαν σοβαροτατο ανταγωνισμο.
-
δηλαδη ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ ενος παραθυρου 7 κ ενος 6.5? κ γιατι ειναι καλυτερο απο το μηλοφωνο ωστε να το πεταξεις στα σκουπιδια κ να κινηθεις προς παραθυρο 7?
αληθεια,στα κινητα ιοι δεν υπαρχουν?γιατι σιχαθηκα τα παραθυρα κ οσον αφορα τους υπολογιστες τουλαχιστον,δεν ξαναπαω σε αυτ.προτιμω λινουξ η μακ.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δηλαδη ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ ενος παραθυρου 7 κ ενος 6.5? κ γιατι ειναι καλυτερο απο το μηλοφωνο ωστε να το πεταξεις στα σκουπιδια κ να κινηθεις προς παραθυρο 7?
αληθεια,στα κινητα ιοι δεν υπαρχουν?γιατι σιχαθηκα τα παραθυρα κ οσον αφορα τους υπολογιστες τουλαχιστον,δεν ξαναπαω σε αυτ.προτιμω λινουξ η μακ..Μη δεις εσυ ανθρωπο να χαιρεται ,αμεσως!!!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δηλαδη ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ ενος παραθυρου 7 κ ενος 6.5? κ γιατι ειναι καλυτερο απο το μηλοφωνο ωστε να το πεταξεις στα σκουπιδια κ να κινηθεις προς παραθυρο 7?- δεν εχουν καμια σχεση αν και μολις 0,5 τα χωριζει...
- ρωτα τους iphone users στο engadget που ειναι ολοι ετοιμοι να τα δωσουν δρομο... Βασικα πρεπει να επικεντρωθεις στην πληροτητα χωρις ηλιθια κλειδωματα... αυτο απο μονο του αρκει...
-
οχι,δεν το ειπα ειρωνικα,σοβαρα,δεν εχω ιδεα απο αυτα,γιαυτο προσπαθω να μαθω..
αλλα για τους υπολογιστες,για μενα τα παραθυρα εχουν τελειωσει..ηδη παω το χαλασμενο κ αρρωστο απο ιο δεσκτοπ μου για να του περασω λινουξ.κ μολις γινει αυτο,αν δεν εχει ηδη καταστραφει με τους ιους το μηχανημα δηλαδη,παω να κανω κ το λαπτοπ..
αν δεν φτιαχτει εφυγα για μακ..εστω κ το φθηνοτερο..αλλα ειμαστε εκτος θεματος κ πραγματικα θα ηθελα να μαθω τις διαφορες του παραθυρου 7 απο το 6.5 κ γιατι ειναι τοσο καλυτερο απο τα μηλοφωνα..επειδη ειμαι αναμεσα σε μηλοφωνο 4(οταν βγει το καλοκαιρι) κ σε htc hd2(η οποια αναβαθμισμενη εκδοση υπαρξει μεχρι τοτε).. -
http://www.engadget.com/2010/02/14/adob ... -mobile-7/
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.engadget.com/2010/02/14/adobe-confirms-no-flash-in-windows-mobile-7/ειδα την παρουσιαση, πολλα νεα χαρακτηριστικα, νεες ιδεες.
το βασικο interface δε μου αρεσε, αλλα μεσω παραμετροποιησης σιγουρα θα το φερνεις στα μετρα σου.
για μενα ερωτηματικο παραμενει η καταναλωση μπαταριας καθως οι νεες συσκευες θα θελουν πολυ γρηγορο επεξεργαστη, ενω θα κατεβαζουν πολλα δεδομενα καθημερινα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το βασικο interface δε μου αρεσε
+1
Ουτε καν στα πρωτα.
Θα περιμενω να διαβασω περισσοτερα. -
- δεν εχουν καμια σχεση αν και μολις 0,5 τα χωριζει...
- ρωτα τους iphone users στο engadget που ειναι ολοι ετοιμοι να τα δωσουν δρομο... Βασικα πρεπει να επικεντρωθεις στην πληροτητα χωρις ηλιθια κλειδωματα... αυτο απο μονο του αρκει...
διαφωνω, το iphone πρεπει να υπαρχει!
ειναι ενας ευκολος τροπος για να καταλαβεις τι ειδους 'χρηστης' ειναι ο κατοχος του -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι ενας ευκολος τροπος για να καταλαβεις τι ειδους 'χρηστης' ειναι ο κατοχος τουεισαι κακουλης και σε παω Μα αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι
-
http://channel9.msdn.com/posts/LauraFoy ... s-on-Demo/
απο εδω ενα αρκετα αναλυτικο walkthrough στα 280mb... Αν μαλιστα καποια εταιρια ανακοινωσει οτι στανταρ θα δωσει WinMo7 σε συσκευη της... θα την τιμησω, γιατι το P1 τα φτυνει και γω ψαχνομαι...
-
ειναι ενας ευκολος τροπος για να καταλαβεις τι ειδους 'χρηστης' ειναι ο κατοχος τουεισαι κακουλης και σε παω Μα αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι
εγω ειμαι κακουλης ή οι αλλοι ειναι fashion victims?
-
Kαι εγώ το χλεύαζα πάρα πολύ από όταν βγήκε. Με πολλές ελλείψεις και πολλά 'κουσούρια' τα οποία η Νοκια έχει διευθετήσει εδώ και χρόνια. Για κάποιους λόγους όμως είπα να κάνω μια δοκιμή αλλά όχι με iphone αλλά με το ξαδελφάκι του το ipod touch, που είναι ένα iphone χωρίς τηλέφωνο και gps. Στην αρχή με δυσκόλευε αλλά τελικά είδα ότι αν μπεις ση φιλοσοφία του έχει κάποια θετικά και ίσως αυτό να κερδίζει τον όποιο κάτοχο πέρα από τη μόδα. Και να πω την αλήθεια, με το χαμό που έχει γίνει έχει τύχει να είμαι σε τραπέζι με 6-7 άτομα και να υπάρχουν 4-5 Iphone, οπότε ήδη χάνοντας τη 'σπανιότητα' χάνει και ένα μέρος της γοητείας του.
Νομίζω ότι αν καταπιεί κάποιος τη σχετικά μικρή αυτονομία μπαταρίας, το όχι και τόσο καλό σήμα (για κάποιους), τη μη Multitasking (αν και προσωπικά ΔΕΝ μου έλειψε ιδιαίτερα και δεν το περίμενα), το σχετικά δύσκολο χακέριασμα (τώρα πιο εύκολα από λίγο παλιότερα) και την υπερπληθώρα εφαρμογών (αυτό καλό είναι κατά βάση απλά αν παραμένεις νόμιμος θέλεις και μια πιστώτικη να τρέχει με τα 1000 !) τότε είναι μια αξιοπρεπής λύση αν και βέναια ΠΑΡΑ πολύ ακριβή με βάση της δυνατότητες της. Απλά πληρώνεις περίπου ένα +150-200 ευρώ το μοδάτο του θέματος! Ακαδημαικά ένα Iphone κοστίζει περίπου 180 δολάρια για να κατασκευαστεί από όσα έχουν κυκλοφορήσει.
Για τις εφαρμογές κάτι τελευταίο. Έχω ασχοληθεί πολύ με Symbian σε εφαρμογές και δεν περίμενα ότι θα με εντυπωσίαζαν οι εφαρμογές. Έκανα λάθος. Αν εξαιρέσεις κάποιες ανοησίες μερικές είναι δυνατές πολύ. Κατι που αποδεικνύεται και από την κίνηση της Νοκια να 'ανοίξει' το symbian για να μπορούν να γράφουν πιο πολλοί (όπως οι ιδιώτες που ανέβασαν και το iphone) και να καλύψει το κενό.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Για τις εφαρμογές κάτι τελευταίο. Έχω ασχοληθεί πολύ με Symbian σε εφαρμογές και δεν περίμενα ότι θα με εντυπωσίαζαν οι εφαρμογές. Έκανα λάθος. Αν εξαιρέσεις κάποιες ανοησίες μερικές είναι δυνατές πολύ. Κατι που αποδεικνύεται και από την κίνηση της Νοκια να 'ανοίξει' το symbian για να μπορούν να γράφουν πιο πολλοί (όπως οι ιδιώτες που ανέβασαν και το iphone) και να καλύψει το κενό.
To symbian ειναι αναπηρο... το ιδιο και οι εφαρμογες του... παντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Δυστηχως οι τακτικες της ΝΟΚΙΑ, η κοντοφθαλμια το σκοτωσαν... Δεν πιστευω κανεις να θεωρει πως δεν ειναι no.1 υποψηφιος για αποχωρηση... Δεν υπαρχει πλεον.... ουραγος των εξελιξεων... μαλλον θεατης... μακραν... Το μαρτυρα αλλωστε και η απεγνωσμενη προσπαθεια ανοιγματος του... μπας και ασχοληθει κανεις...
too little, too late...
-
Θα συμφωνησω.
Θα συνεχισει να πουλαει λογω ονοματος (βλ. Q4-2009)Αν επισπευσει το ^3 θα βγαλει πολλα περισσοτερα.
Το ανοιγμα της πλατφορμας, μονο θετικο το βρισκω.
-
το μυστικό του iphone είναι η απλότητα και η ευκολία στον χειρισμό...
ποτέ δεν είχα Ihpone πριν το 3gs και ομολογώ οτι με εκπλήσει ευχάριστα...
μπορεί να είναι ακριβό , αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί, μιας και καλύπτει όλο το ποσό η επιδότηση
τα windows σε κινητά προσωπικά τα βρίσκω βαρετα... τουλάχιστον στον ομνια και στο xperia...γούστα...
και το one είναι αντιγραφή του iphone ,από τον σχεδιασμό μέχρι την φιλοσοφία λειτουργίας (τον τρόπο αφής)
-
Καλως ή κακως ολη σχεδον η αγορα TS θυμιζει το iPhone (περιττο να πουμε τους λογους).
Υπαρχουν, ομως, τομεις διαφοροποιησεις.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]