-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Συμμετέχουμε κι εμείς!!!! -
Εγώ τι να κάνω με τη μικρή που γουστάρει Μητροπάνο (κάνε κάτι να χάσω το τραίνο, άλλος για Σύρο τράβηξε κλπ) και Γλυκερία; Σε λίγο θα θέλει 'απαγορευμένα' ρεμπέτικα.
Και ναι, συμμετέχουμε κι εμείς στα τραγούδια. Τα μαθαίνει πολύ γρήγορα άλλωστε.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ναι βρε λέω σώθηκε ο μπέμπης σώθηκες και εσύ που παρακολουθεί και σε αφήνει στην ηρεμία σου
Δεν κατέβασα το DVD, τα τραγουδια κατέβασα... Συμμετέχουμε κι εμείς!!!!
κακώς, το διβιδι έχει ωραίο οπτικό υλικό σε ορισμένα κλιπ για σένα (αλλά πρόσεξε την ιπτάμενη μιτσούκο της πεθεράς )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ τι να κάνω με τη μικρή που γουστάρει Μητροπάνο (κάνε κάτι να χάσω το τραίνο, άλλος για Σύρο τράβηξε κλπ) και Γλυκερία; Σε λίγο θα θέλει 'απαγορευμένα' ρεμπέτικα.Και ναι, συμμετέχουμε κι εμείς στα τραγούδια. Τα μαθαίνει πολύ γρήγορα άλλωστε.
Δεν εχετε καταλάβει...
Δε μιλάει ακόμα
Συμμετέχω σημαίνει ΧΟΡΕΥΟυμε κιόλας...... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Συμμετέχω σημαίνει ΧΟΡΕΥΟυμε κιόλας...... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι βρε λέω σώθηκε ο μπέμπης σώθηκες και εσύ που παρακολουθεί και σε αφήνει στην ηρεμία σου
Δεν κατέβασα το DVD, τα τραγουδια κατέβασα... Συμμετέχουμε κι εμείς!!!!
κακώς, το διβιδι έχει ωραίο οπτικό υλικό σε ορισμένα κλιπ για σένα (αλλά πρόσεξε την ιπτάμενη μιτσούκο της πεθεράς )
Δε θέλω να βλέπει τηλεόραση... Η Πεθερά μου με λατρεύει... ( )
-
-
Εμένα τραγουδάει φανατικά το Shine των Cyanna. Δε μπορώ να πώ πώς έχω παράπονο. Το παιδί έχει πάρει τα σωστά γονίδια!!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Συμμετέχω σημαίνει ΧΟΡΕΥΟυμε κιόλας......
Εννοείται! Χορός και τραγούδι! Η χαχανούλα, ο Μπαρμπα-Μπρήλιος, τα παπάκια είναι διαχρονικά σουξέ!
Δεν λέμε όχι και σε πιο σύγχρονα ακούσματα, από Βανδή (δυστυχώς, έχει μάθει να ανοίγει το ράδιο και ν' αλλάζει και σταθμούς... ) μέχρι iron maiden... Σε megadeath λίγο στραβώνουμε...
Γενικά ότι έχει κάποιο ρυθμό και δεν είναι υπερβολικά σκληρό... Μία φορά είχε βρει κάτι τσιφτετέλια στο ράδιο και το έβαζε συνέχεια... εμείς το κλείναμε αυτή το άνοιγε...
Προτιμάμε πάντως τους μικρούς κύριους / μικρές κυρίες σε dvd...
-
-
-
-
-
Επειδή έχετε κατεβάσει πολύ τις ηλικίες ( ) να αλλάξω το κλίμα με κάτι που κρατιέμαι μέρες να μην το πώ...
Το περασμένο Σάββατο, ο γιός μου πήρε έπαινο από την Μαθηματική εταιρία για τέστ που έκαναν πέρυσι. Ήταν ο μοναδικός από όλη την πέμπτη τάξη που πήρε 100%.
Αν και μου έχει δώσει πολλές φορές τη χαρά σε άλλες δραστηριότητες (μουσική, Ταεκβοντό), αυτή τη φορά έννοιωσα αλλιώς.
Τώρα περιμένω και την 25η Μαρτίου που θα κρατάει τη σημαία.
Ανεβαίνει ο πήχης και δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορώ να ακολουθώ... -
Γιατί δεν κάνεις τπτ να ξαναμπείς στην τάξη των μπαμπάδων με μωρά;
Για τον μικρό σου και την κουκλίτσα πιό πάνω,
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γιατί δεν κάνεις τπτ να ξαναμπείς στην τάξη των μπαμπάδων με μωρά;Τώρα είναι αργά...
-
Ποτέ δεν είναι αργά.
-
-
-
Να τα χαιρεστε κ να τα καμαρωνετε ,αλλα οσο κ αν προσπαθειτε να μας δειχνετε μονο το τυρι , το ματι μας παει στη φακα
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...