-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχεις δει τον Qsis από κοντά;;;
αγριμι
-
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελεγχεις το ποτε τελειωνεις και δεν εχεις ατυχηματα βασικα αμα βαριεσαι δεν τελειωνεις καν..
Άμα δεν τελειώνω, κάτι κάνει στραβά η γκόμενα. Νόμος. Όπως και όταν δεν τελειώνουν αυτές, φταίμε εμείς.
κιντ εγω τελειωνω για να μη νομιζει η αλλη οτι κατι παει στραβα , αλλιως δε με νοιαζει.. και αν δε τελειωσει και αυτη τοτε ναι, κατι εκανα εγω στραβα (αν και μπορει να ειναι και αλλοι οι λογοι, πχ να υπαρχει κοσμος στο σπιτι που προκαλει αγχος)
εγω προσωπικα εμαθα να το ελεγχω γιατι δε μπορουσα να τα βγαλω περα με τα προφυλακτικα
γενικα ειναι απλη η διαδικασια.. οταν θες να τελειωσεις σκεφτεσαι τσοντες
και οταν δε θες να τελειωσεις (αλλα να μη σου πεσει τελειως ) σκεφτεσαι αυτοκινητα ή ενδιαφεροντα πραγματαΕγώ όταν δεν θέλω να τελειώσω απλά αλλάζω στάση. Όταν όμως θέλω να τελειώσω και δω ότι η άλλη δεν το χει, της λέω 'άστο'. Και ας νομίζει ότι θέλει, δεν με απασχολεί καθόλου. Ας ήταν καλύτερη για να τελείωνα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.εδω και 7 χρονια ειναι αλανθαστη μεθοδος
αλλιως με ενα 500αρικο το σκοτωνουμε..
(καλα η μονικα τωρα θα τραβαει τα μαλλια της με αυτα που ακουει )
δε μπορω τα μπαλονακια, εχω προβλημα σε λεω
-
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.
εδω και 7 χρονια ειναι αλανθαστη μεθοδος
αλλιως με ενα 500αρικο το σκοτωνουμε..
(καλα η μονικα τωρα θα τραβαει τα μαλλια της )
Ρε μπάς και είσαι διπλός κι εσύ
-
Δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ επώδυνο σωματικά και ψυχολογικά για την κοπέλα είναι αυτό που λες... Να μην το ζήσεις σου εύχομαι. Τέσπα...
Και δεν είπα τπτ για μεταδιδόμενα ακόμα...
-
διπλος?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ όταν δεν θέλω να τελειώσω απλά αλλάζω στάση. Όταν όμως θέλω να τελειώσω και δω ότι η άλλη δεν το χει, της λέω 'άστο'. Και ας νομίζει ότι θέλει, δεν με απασχολεί καθόλου. Ας ήταν καλύτερη για να τελείωνα.
με αρσακειαδα διαπαιδαγωγηθηκες κι εσυ?
-
Εγώ όταν δεν θέλω να τελειώσω απλά αλλάζω στάση. Όταν όμως θέλω να τελειώσω και δω ότι η άλλη δεν το χει, της λέω 'άστο'. Και ας νομίζει ότι θέλει, δεν με απασχολεί καθόλου. Ας ήταν καλύτερη για να τελείωνα.
thank god, no.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:slap:
Δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ επώδυνο σωματικά και ψυχολογικά για την κοπέλα είναι αυτό που λες... Να μην το ζήσεις σου εύχομαι. Τέσπα...Και δεν είπα τπτ για μεταδιδόμενα ακόμα...
ειμαι μονογαμικος ντινε (για τα μεταδιδομενα)
οσο για το αλλο , δε σκοπευω να το ζησω
δεν πιστευω στα ατυχηματα, δεν γινονται τετοιου ειδους ατυχηματα
ειδικα απο ενα σημειο και μετα απλα δεν γινονται
αλλα και να γινουν πριν φτασουμε εκει υπαρχει και το χαπι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
thank god, no.
πραγματικα εισαι τυχερος
-
Γιατί δεν πάει στον γιατρό να της γράψει αντισυλληπτικά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν πάει στον γιατρό να της γράψει αντισυλληπτικάΜαλλον θα εχει ηδη παει και τζαμπα ταλαιπωρείται ο Qsis
-
Δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ επώδυνο σωματικά και ψυχολογικά για την κοπέλα είναι αυτό που λες... Να μην το ζήσεις σου εύχομαι. Τέσπα...Και δεν είπα τπτ για μεταδιδόμενα ακόμα...
Εσύ είσαι, για εκείνη είσαι 100% σίγουρος; Ό,τι και να κάνεις, δεν μπορείς να είσαι.
Στα ατυχήματα μπορεί να μην πιστεύεις, εκείνα όμως πιστεύουν σε σένα. Ακόμα και τα προεκσπερματικά υγρά μπορούν να γονιμοποιήσουν.
Το χάπι δεν είναι πανάκεια ούτε καραμέλα. Τρομερές παρενέργειες μπορούν να έχουν.
Ελπίζω τουλάχιστον η κοπέλα σου να παίρνει αντισυλληπτικά. jasmine
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν πάει στον γιατρό να της γράψει αντισυλληπτικάτα αντισυλλιπτικα fyi δεν ειναι καλο να τα παιρνει μια κοπελα
επιβαρυνουν τον οργανισμο και ενα πολυ συνηθες κακο που προκαλουν ειναι ογκο στο στηθος
ξερω νεα κοπελα που εχει καλοηθη προς το παρον ογκο λογω αυτων των χαπιων
(οπως και της επομενης μερας προκαλει προβληματα, αλλα αυτο πες θα αναγκαστει να το χρησιμοποιησει ελαχιστες φορες εκτος αν εισαι γκασμας)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ είσαι, για εκείνη είσαι 100% σίγουρος; Ό,τι και να κάνεις, δεν μπορείς να είσαι.
Στα ατυχήματα μπορεί να μην πιστεύεις, εκείνα όμως πιστεύουν σε σένα. Ακόμα και τα προεκσπερματικά υγρά μπορούν να γονιμοποιήσουν.
Το χάπι δεν είναι πανάκεια ούτε καραμέλα. Τρομερές παρενέργειες μπορούν να έχουν.
Ελπίζω τουλάχιστον η κοπέλα σου να παίρνει αντισυλληπτικά. jasmine
εχουν παρενεργειες οπως εχουν και τα jasmine
τα αντισυλληπτικα οπως ειπα εχουν χειροτερες ρωτηστε γυναικολογο
τα προσπερματικα ειναι επιστημονικη φαντασια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί δεν πάει στον γιατρό να της γράψει αντισυλληπτικά
Μαλλον θα εχει ηδη παει και τζαμπα ταλαιπωρείται ο Qsis
και οι 3 προηγουμενες ?
(βγαζω απ'εξω τις κατω του 2μηνου)
ειλικρινα δεν ξερετε ατομα που δεν χρησιμοποιουν προφυλαξη και δεν ειχαν ποτε προβλημα?
εγω ξερω απειραεκτος αν απο το τοσο καπνισμα εγινα τζουφιος
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
blah blah blah..
ρε κοπελα μου,γιατι θες να βαλεις χερι στα προσωπικα μας και μας εχεις πηξει στις υποδειξεις?
Τα προσωπικά σου είναι για σένα και τη δικιά σου. Οι υπόλοιποι από μας συζητάμε ένα θέμα, χωρίς να το εξειδικεύουμε και να συζητάμε τα προσωπικά κάποιου συγκεκριμένου. Αν κάποιοι φέρνουν παραδείγματα από την προσωπική τους ζωή, μεγειά τους με χαρά τους. Δεν τους ανάγκασε κανείς.
-
Οι περισσότεροι γυναικολόγοι πάντως είναι υπέρ των αντισυλληπτικών, βοηθούν και στην σταθεροποίηση του κύκλο κλπ κλπ.
Το ότι δεν είναι καλό να τα παίρνει ποιός στο είπε;Της επόμενης μέρας μλκ είναι τραγικό, μια-δυο φορες στη ζωη της και πολύ είναι.
Εγώ που διάβασα τις παρενέργειες φρίκαρα, αν ήμουν γκόμενα δεν υπήρχει περίπτωση να πάρω.Αν λες ότι τα αντισυλληπτικά έχουν χειρότερες παρενέργειες από το επόμενης μέρας (το οποίο πρακτικά είναι πολλά αντισυλληπτικά σε ένα) τότε πρέπει να ξαναπάτε στον γυναικολόγο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.Σωστός!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες