-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δυστυχώς πολλες φορες η πραγματικοτητα ξεπερνά κ την πιο αρρωστημενη φαντασία...To εχω σε επεισοδιο στη 10η εντολη. Μονο που ηταν 1 παιδι. 5...
-
την ιστορία μου την είπε κοπέλα που είναι συμπολίτισσα. και δε μιλάμε για αθήνα-θεσσαλονίκη...
βέβαια είτε ειναι 1 είτε 5 τα παιδιά δεν αλλάζει κ πολυ
Σσ η εν λόγω εκπομπή βασίζεται (λένε) σε αληθινες ιστορίεςβ
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Με τοση ανεργια μονο για να γ..με δεν ειμαστε
Το 4ο σχολιο τα λεει ολα:
Youtube Videoθεος ο τυπος και γι'αυτη τη γΚΩΛαρα προσωπικα οχι εκτρωση αμα γουσταρει αναγνωριζω και τετραδυμα και της πληρωνω διατροφη και λυνω το δημογραφικο μονος μου
-
τόσο εύκολα πέφτει και ο skye.
-
Είχε βγει στις ειδήσεις πριν κανένα εξάμηνο για ένα ζευγάρι στην Αγγλία αν δεν κάνω λάθος με 4 παιδιά, κανένα του πατέρα
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Είχε βγει στις ειδήσεις πριν κανένα εξάμηνο για ένα ζευγάρι στην Αγγλία αν δεν κάνω λάθος με 4 παιδιά, κανένα του πατέραE νταξ μωρε, η Αγγλια δεν ειναι και η πιο φυσιολογικη χωρα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι γυναικες ειναι σιχαμενες και αηδιαστικες
ακομα και το πιο τρελο γκομενι σκαλιζει την μυτη της και φτιαχνει μπαλακια με μυξες τα οποια εκσφενδονιζει σε αποσταση < 2 μετρων.
επιπροσθετα, ειναι φυσει κατωτερες απο τους ανδρες. και βιολογικα και πνευματικα. αυτο δεν λεει και πολλα βεβαια, καθως και οι ανδρες ειναι θνητοι, αρα εμπιπτουν στις ιδιες κατηγοριας ανοησιας.αληθεια, δεν εχω γνωρισει ουτε μια γυναικα που να εχει το μισο μυαλο μου. βεβαια ουτε ανδρα εχω γνωρισει τετοιο, γιατι ειμαι ο καλυτερος. αλλα τεσπα.
Α τα παλιοκόριτσα τα μπλιαααχ! Χαζές! Μακριά από το skye! Εξαφανιστείτε από το πρόσωπό του!
Δεν στολιζόμαστε για εσάς, στολιζόμαστε γιατί μας αρέσει να είμαστε ωραίες. Απόδειξη ότι στολιζόμαστε κι όταν μένουμε μόνες στο σπίτι μας.
Κοπελιά κακά τα ψέματα... Οι πιο πολλές γυναίκες για τους άνδρες στολίζονται..
Βρίσκω ανόητη την κόντρα των φύλων. Τι πάει να πεί είναι καλύτερος σ αυτό η το άλλο. Το είναι 'διαφορετικός' δεν σας κάνει;
Σωστός
1.Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι κανείς λογικός άνθρωπος (πέραν των θρησκειών) δεν σας καθιστά υποδεέστερες κοινωνικά.
2.Μόνες σας πέφτεται στην παγίδα.
3.Και τα δύο φύλλα έχουν ίσες αξίες στη ζωή αλλά με διαφορετικούς ρόλους.- Η οθροδοξία πάντα για ισοτιμία μιλούσε.. Μην τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι...
- Όπως υπάρχουν κομπλεξικές γυναίκες, έτσι υπάρχουν και κομπλεξικοί άνδρες που υποτιμάνε τις γυναίκες. Αλλά φταίνε και αυτές που πέφτουν στην παγίδα λόγω και της δικής τους έλλειψης αυτοπεποίθησης. Κοινώς έχουν τη μύγα και μυγιάζονται.
- Έχεις δίκιο στο 3ο.
fog & Kid μιλησαν σοφα.
Οσο κομπλε3ικες λετε τις γυναικες παντως αλλο τοσο ειναι οι αντρες που εχουν γινει ολοι ΜΔ, ντυνονται σαν John John για να βγουν κ χρεωνονται κ το ζμπορ αυτοκινητο μπας κ τους κατσει καμια.
Το προβλημα ειναι κοινωνικο κ εχει να κανει με τις υπερβολικες ωρες μπροστα στην TV κ τελικη υιο8ετηση προτυπων ψευτοσελεμπς ΙΜΗΟ.Σωστός!!!!!!!!!
Θα φανω σαν τον Λιακοπουλο τωρα ,αλλα δεν με νοιαζει. Καποια παγκοσμια λαμογια εδω και αιωνες συντηρουν ολα αυτα και κονομανε. Εχουν στηθει ολοκληρες βιομηχανιες με καλλιντικα,κολονιες,ρουχα,περιοδικα lifestyle(που προβαλλουν αρρωστημενα προτυπα),αυτοκινητοβιομηχανιες κ.τ.λ
Αυτο γινεται εδω και αιωνες ,αλλα πλεον εχει παρει τεραστιες διαστασεις και εχει δημιουργηθει ενα τερας. Καθε κοριτσακι πλεον ονειρευεται να μεγαλωσει και να πιασει ενα πλουσιο πανεμορφο γκομενο και να σπαταλησει ολη της την ζωη αγοραζοντας ρουχα,κολονιες κ.τ.λ και καθε αγορι ονειρευεται να αποκτησει μια φεραρι,να βρει μια γκομεναρα να την π@δ@ει και αφου την παντρευτει να εχει και μερικα αλλα γκομενακια
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ RED_ARMY7 ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ+1000000000000!!!!!!!!!!!!
(Αυτά για τις πρώτες 10 σελίδες του thread..)
-
διάβασες τις πρώτες 10 σελίδες? χαρά στο κουράγιό σου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
:yikes: διάβασες τις πρώτες 10 σελίδες? χαρά στο κουράγιό σουνα δω το δικο σου κουραγιο οταν θα πρεπει να διαβασεις τις απαντησεις της και στις υπολοιπες 105 σελιδες
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
:yikes: διάβασες τις πρώτες 10 σελίδες? χαρά στο κουράγιό σου
να δω το δικο σου κουραγιο οταν θα πρεπει να διαβασεις τις απαντησεις της και στις υπολοιπες 105 σελιδες
ας ελπίσουμε να τις ποστάρει λίγες λίγες
-
-
Δεν ξέρω τι λετε εσείς αλλά χωρις γυναίκες δεν κάνουμε.
Σημερα πηγα για κατι εξετασεις στο νοσοκομείο και οταν ξαπλωσα στο κρεβατι για εξέτεση τσούκ δυο μαθητευόμενες .Να γδυθώ ,,ειπα,,, χιι,χι,χι γελάκια γελάκια ,αμεσως στο ψητό έ!
Παντα το νου τους το έχουν στο 'κεχρί' ακόμα και αν πονα ο άλλος .Αλλά να μου πείτε ο κουβας χαλάει το πήγαδι δεν παθαίνει τίποτα.
υγ.Τελικά ντουρος ! -
ουαου
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σημερα πηγα για κατι εξετασεις στο νοσοκομείο και οταν ξαπλωσα στο κρεβατι για εξέτεση τσούκ δυο μαθητευόμενες .Να γδυθώ ,,ειπα,,, χιι,χι,χι γελάκια γελάκια ,αμεσως στο ψητό έ!
Παντα το νου τους το έχουν στο 'κεχρί' ακόμα και αν πονα ο άλλος .Αλλά να μου πείτε ο κουβας χαλάει το πήγαδι δεν παθαίνει τίποτα.
υγ.Τελικά ντουρος !CFNM κατάσταση... καλώς ήρθες
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
υγ.Τελικά ντουρος !ειχες αμφιβολιες για την στυση σου;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ουαουδε πηγες ποτε σε νοσοκομειο φαινεται...ειρωνα...
-
καπου επρεπε να το βαλω
-
Η κουφάλα ο Κανάκης πάντα τρώει καλά...
ΥΓ: Τώρα ειδικά που έχει τσιμπήσει κάποια κιλά είναι...
-
Ατιμουτσικο, απο οτι σε εχω τσεκαρει εχουμε ακριβως το ιδιο γουστο στις γυναικες!
-
Έχει και αυτή περτικαλί νυχάκι;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες