-
Για να δούμε πόσοι από εμας πήγαν και τι είδαν?
-
-
-
Πήγα για τρεις μέρες, όπως πολλά χρόνια τώρα.'Ομως δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω.Λέτε να γερνάω;
-
Τρείς μέρες!Αλλά η Κυριακή (αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν) δεν είναι μέσα στα πλάνα μου για του χρόνου!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τρείς μέρες!Αλλά η Κυριακή (αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν) δεν είναι μέσα στα πλάνα μου για του χρόνου!!Πες ρε Νίκο γιατί ανησυχώ.Είναι που μεγαλώνουμε ή είναι που το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται 'σούπα';
Ξέρεις από τους 'ψιλοασχετους' μαθαίνεις την αλήθεια που λέει ο λόγος.Και φέτος από τους 'άσχετους', γνωστούς και ξένους άκουσα τα χειρότερα λόγια για το Ακρόπολις από ποτέ. -
Τέσσερις ημέρες. Καλύτερες η 1η (SD) και η 2η (Παρασκευή). Καλό και το Σάββατο. Για την Κυριακή συμφωνώ και εγώ ότι δεν αξίζει η ταλαιπωρία. Πολύς κόσμος σε λίγο χώρο. Ίσως είναι καλύτερα αντί για τρεις επαναλαμβανόμενες να έχουμε 5 διαφοριτικές ειδικές.
-
Για μας τους μακρινούς είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε κοντά στον αγώνα μας. Ιδίως για όσους περνούν και θάλασσα. Η ενημέρωση ήρθε κυρίως από το διαδίκτυο και την τηλεόραση. Από του χρόνου πάλι βλέπουμε. Ελπίζω να τα καταφέρω αν δεν παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό εμπόδιο.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πήγα για τρεις μέρες, όπως πολλά χρόνια τώρα.'Ομως δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω.Λέτε να γερνάω;Ακριβώς την ίδια σκέψη... πήγα τρεις μέρες αλλά το σκέφτομαι για του χρόνου... βέβαια, πιστεύω πως μέχρι τότε θα έχω αλλάξει γνώμη.
-
4 μέρες, το SD απαραίτητο από εδώ και μπρος! Καλύτερη μέρα η Παρακευή (αλλά αρκετό τρέξιμο) και το Σάββατο λόγω λούφας (ίδια SS 2 φορές). Η Κυριακή, ενώ έχει πολύ καλά και γρήγορα κομμάτια είναι κουραστική από τον πολύ κόσμο. Φέτος βέβαια με τις βόρειες κοπάνες κατάφεραν λίγο να αποσυμφορήσουν τον κεντρικό του Καρπενησίου. Αυτός νομίζω ότι ήταν και ο λόγος που έδωσαν περιγραφές με 3 πηδήματα στο Στίρφακα! Γενικά η 3η μέρα θέλει αναγνώριση από πριν για καλύτερα και πιο μοναχικά σημεία.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ελπίζω να τα καταφέρω αν δεν παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό εμπόδιο....αντε του χρόνου παρέα να σε ξεναγήσουμε....
-
Ξεκινησα απο το shakedown την Πεμπτη βλεποντας κ την Lilea.
4 ειδικες την Παρασκευη, 3 το Σαββατο, κ κλειστηκα μεσα στον Αγιο Στεφανο την Κυριακη.Να πω την αληθεια σκεπτομενος οτι μια φορα τον χρονο εχω την ευκαιρια να δω αγωνα WRC δεν θελω να χασω εστω κ μια μερα. Μπορει να μην μ αρεσει οσο παλαιοτερα παρολαυτα παραμενει να ειναι ενα απο τα rally του παγκοσμιου πρωταθληματος. Θεωρω οτι το επιπεδο ειναι πιο χαμηλο κ το θεαμα λιγοτερο παρολαυτα ειμαι αισιοδοξος.
Αν μπορω κ του χρονου θα το ακολουθησω οπως φετος. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ελπίζω να τα καταφέρω αν δεν παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό εμπόδιο.
...αντε του χρόνου παρέα να σε ξεναγήσουμε....
Το κρατώ σαν υπόσχεση. Αν και υπάρχει περίπτωση του χρόνου να είμαστε στο ίδιο καράβι.
-
Λόγω δουλειάς μπόρεσα να πάω μόνο την Κυριακή. Έτσι είδα την Ε.Δ. Αγ. Στέφανο 2 φορές. Ελπίζω του χρόνου να καταφέρω περισσότερες μέρες. Τουλάχιστον για φέτος την πήρα τη δόση μου.....
-
Ήμουν από Τετάρτη απόγευμα πάνω όταν και έκανα κάποιες βόλτες στις ειδικές. Πέμπτη SD – SP και Λιλαία, Παρασκευή 3 ε.δ, Σάββατο 2 ε.δ και SP και Κυριακή 2 ε.δ.
Μπορεί οι απουσίες των Μακ Ρεϊ, Μακινεν και Μπερνς να ήταν εμφανείς στη χλιδή (μη μου πει κανείς ότι είναι το ίδιο πράγμα να βλέπεις από το αυτοκίνητο να βγαίνει ο Χιρβονεν ή ο Ντυβαλ) του αγώνα, αλλά δεν παύει να είναι ένας από τους γύρους του WRC. Μπορεί να μην είδα πολλές «πόρτες» και «πάντες». Αυτά από μόνα τους όμως, δεν αρκούν να με κάνουν να μην παρακολουθήσω το Ακροπολις όπως φέτος. -
Ουτε ειδική από κοντά είδα, ούτε στην τηλεόραση τα καταφερα να δω.
Δεν πήγα γιατι η παρέα έχει εξεταστική και δεν έχει μεταφορικό, και δεν είδα γιατι δε πιάνω TV Magic. Να'ναι καλά το ιντερνέτι που μάθαινα τουλάχιστον κανένα αποτέλεσμα και το forum για υπολοιπη ενημέρωση, αν και καθυστερημένα, αλλα όσο και να διαβάζω δε γεμίζω χώμα360 ακόμα
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τρείς μέρες!Αλλά η Κυριακή (αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν) δεν είναι μέσα στα πλάνα μου για του χρόνου!!
Πες ρε Νίκο γιατί ανησυχώ.Είναι που μεγαλώνουμε ή είναι που το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται 'σούπα';
Μεγαλώνουμε Θοδωρή!! Αυτό είναι!Σαν τους γερομπισμπίκηδες αρχίζουμε να τα περνάμε όλα απο ψιλό κόσκινο!! Αυτό ετσι...το άλλο αλλοιώς..πολύ ζέστη..πολύ κρύο...άσχημοι δρόμοι!!
Το εχω ξαναπεί....για μένα Ακρόπολις=Παρέα...και παρεπιμπτόντως και οι Παγκόσμιοι!!
Αλλά που οι εποχές που ανεβοκατεβαίναμε κάθε μέρα Αθήνα-Ειδικές και θέλαμε κι αλλο!?!?
Θέλουμε κάποιο Tonotil!!Τώρα...συμμετοχές θα είναι αυτό?...Ειδικές θα είναι αυτό?...Κανονισμοί θα είναι αυτό?!...
-
4 μέρες. Πέμπτη SD και Λιλαία, άριστα με τόνο. Παρασκευή Πάυλιανη Στρώμη, δεν ξαναχαάνω την πρώτη ειδική της μέρας οπου και αν είναι πολυ καλά. Σάββατο Αμφισσα, Δροσοχώρι ΄καλά, ας οψετε ο βλάχος με το κασετόφωνο και τη ντουντουκα στην Αμφισα που γκαριζε ο ............ στις 6 το πρωί αλλα και ο Andersson με τη τουμπα του, Αλλα και η κάφροι στο 12 χλμ στο Δροσσοχωρι, κορνες ντουντουκες που με ανάγκασαν να αλλάξω σημείο 300 m παρακατω. Κυριακή μάυρα χάλια το στομάχι απο σκατοπιτσα στη Λαμία, Στιρφακα 1 και μόνο για τα 14 πράτα περάσματα. Γενικά γλυκοπικρη γέυση που τη γλυκνει το γεγονός οτι η κοπέλα μου θα έρχετε στα βουνά απο δω και πέρα.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
...Γενικά γλυκοπικρη γέυση που τη γλυκνει το γεγονός οτι η κοπέλα μου θα έρχετε στα βουνά απο δω και πέρα.Η Σοφία?!! Μετά απο τόσο πάγωμα??!!Σοβαρά το θηρίο??!! Εγω νόμιζα οτι ακόμα θα ήταν σε ξεπάγωμα!!!
-
Δεν μασάει, δεν κολλάει, αλλα φοβάτε τα γκρέμια και τα 'περίεργα γλειστρίματα' που δεν έφτεγα εγώ αλλα το αυτοκίνητο απο μόνο του Και μου έλεγε συνέχεια spectator!?
Παρακολουθήσατε το Ακρόπολις?