-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ LEV , ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥ , ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ , Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΑΠ'ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ..) ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΥΜΠΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΤΥΛΗΞΕΙΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ S1600 Η Ο ΤΑΚΗΣ Η Ο ΑΡΗΣ Η Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ Ν4 ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ FFSA THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΟΑΑ ) ,Ακριβώς είναι το κομμάτι της άποψης που έχω γιά το χώρο που θεωρώ ότι κλέινει το θέμα προς την πλευρά της ολοκλήρωσης και όχι μιάς μονόπλευρης αντιμετώπισης του θέματος. Δεν υπάρχει στάση υπέρ ή κατά του 'Ακρόπολης' 'υπέρ ή κατά της ασφάλτου ή του χώματος ή της ταχύτητας. Η ΕΛΠΑ ήθελε να έχει όμηρους τους Έλληνες με το Ακρόπλης και το επετύγχανε. Καταφέρανε(τε) κάποια στιγμή, νομίζω ο ΣΟΑΑ έβαλε το χεράκι του να μην προσμετράει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Εκεί τελείωσε η ιδίαίτερη αντιμετώπιση του αγώνα. Από εκεί και πέρα πρέπει να αντιμετωπίζεται με την εμπειρεία που αρμόζει σε ένα μεγάλο αγώνα και πίστεψέ με έχω ιδρώσει και έχω σπάσει το κεφάλι μου πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια γιά το ρυθμό και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσω σε ένα τέτοιο αγώνα. Θέλει όλες τις γνώσεις και τις αισθήσεις σε πλήρη λειτουργία και την εμπειρία φωτοστέφανο γιά να επιβιώσεις. Όμως γιά μένα αυτό είναι μέσα στα χαρακτηριστικά του αγώνα. Αν ήθελα να πάω 8/10 θα πήγαινα στον Καραντάνα με ωραία χώματα, διασκέδαση και τέρμα γκάζι. Τα ράλλυ Σπρίντ είναι οι αγώνες που ενδείκνυνται γιά αυτό που εσύ ζητάς από τον Έλληνα αγωνιζόμενο. Όμως από όσο γνωρίζω ποτέ δεν συμμετείχες σε ανάλογο αγώνα. Αντίθετα υπήρξαν οδηγοί που πήγαιναν σε ανάλογους αγώνες και οδηγούσαν γρήγορα, αλλά πολλές φορές γιά 10 χιλιόμετρα. Το νακρατάς ρυθμό απαιτεί τεχνική, είτε ο ρυθμός σου είναι γρήγορος είτε λιγότερο γρήγορος. Θα σου θυμίσω ότι πολλές φορές σε ασφάλτινο αγώνα έχει παιχτεί ο αγώνας στον Χολωμόνταή στο Μερκούρη ή στη Φτέρη. Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί γίνεται αυτό. Επειδή όταν λείπουν τα χιλιόμετρα από την πλάτη μας πυροβολάμε χωρίς διάρκεια, χωρίς ρυθμό. Έτσι είναι και το Ακρόπολης. Πρέπει να το κόβεις σε κομάτια, να παίζεις με το ρυθμό και να κερδίζεις δευτερόλεπτα σώζοντας το αυτοκίνητό σου. Βράζουν όλα εκεί μέσα. Λειώνουν οι αναρτήσεις, βράζουν τα υγρά, στραβώνει η καρότσα, το τιμόνι γυρνάει ανάποδα, σου πέφτουν τα χέρια από το στρίψιμο και δεν το βάζεις κάτω και σκέφτεσαι άντε και το βγάζω από την ειδική θα μπορέσει ο δύσμοιρος ο μάστορας να το κάνει πάλι αυτοκίνητο και τον κοιτάς στα μάτια, γίνεσαι ένα μαζί του.
Όμως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. Πόσοι από εμάς ακολούθησαν ένα ρυθμό ζωής αθλητή πριν ξεκινήσουν τον αγώνα; Πόσοι πήγαν σε κάποιο γυμναστήριο, πόσοι από εμάς 'ράψανε' την καρότσα του κορμιού τους πριν μπουν στο χώμα; Κανένας γιατί δεν χρέιάστηκε. Κάνουμε το κέφι μας και όταν αυτό γίνεται σε βάρος άλλων επιλογών μας ή σε βάρος της οικογένειάς μας, των παιδιών μας, τότε από κέφι γίνεται βάσανο και χάσαμε.
Επομένως φίλε APR σωστά μάντεψες πρόκειται γιά 'ιδεολογία' την οποία αν δεν την βιώσεις δεν μπορείς να την κρίνεις αντικειμενικά και το βασικώτερο δεν μπορείς με ασφάλεια να κρίνεις όλους αυτούς τους Έλληνες που αν και μεγαλώσαμε μαζί όταν τους βλέπω σε ανάλογες στιγμές ως θεατής, όπως και φέτος, πάλι γίνομαι μικρός, κάνω εξέδρα, φωνάζω, χαιρετάω θέλω να τους σφίξω το χέρι γι΄ αυτό που εγώ δεν μπόρεσα να κάνω και να τους παροτρύνω και γιά του χρόνου.
'Οσον αφορά γιά τον Τάκη, τον Θανασάκη, τον Λάμπρο κ.α. δεν φταίει το Ακρόπολης και η οδήγηση αυτών που συμμετέχουν. Φταίνε άλλες καταστάσες και το ξέρεις. Ούτε θεωρώ ότι κάποιος έβαλε στο μάτι αυτά τά νέα παιδιά γιά να τους πάρει το αυτοκίνητο. Όλοι θέλουμε να τρέξουμε και προσπαθούμε να σταματήσουμε την αιμορραγία. Οι πιό παλιοί έχουν την ωριμότητα που κάνει στον χορηγό. Οι πιό νέοι είναι δεδομένο ότι δεν την έχουν. Όταν ακολουθήσουν μεθόδους σύγxρονες, νομίζω ότι μπορούν να σταθούν και έχουμε πρόσφατα παραδείγματα. Ο χορηγός βάζει τα λεφτά του και τα θέλει πίσω. Δεν χαρίζει, δανίζει. Όταν εσύ το κάνεις κοτέτσι, τότε ξέρεις πότε θα ξαναδείς ς αυτοκίνητο?ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΩΣΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ (ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΗΛ. , ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ )
Θεατές δεν είμαστε μόνο εμείς που τρέχουμε, Είναι και όλοι οι άλλοι που δεν τρέχουν, γιά τους οποίους κάθε συμμετοχή παράγει θέαμα, πάντα καλό και άλλες φορές λιγότερο καλό. Θέαμα πάντως είναι.
Μήπως όμως ο τελευταίος στην άσφαλτο δεν έχει διαφορές με τον πρώτο που ενοχλούν; Αύτός είναι ο αγώνας.ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ,(ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ ΤΡΑΒΑ ΤΡΑΒΑ ... ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .
Τούς σπόνσορες που λες τους έχουν διώξει και οδηγοί που πήγαν ήταν πραγματικά γρήγοροι και οδηγοί που ήσαν αργοί και έταξαν λαγούς με πετραχύλια, καθώς επίσης και αυτοί που δεν σεβάστηκαν την ξένη περιουσία. Όμως ο σπόνσορας αν τον ρωτήσεις θέλει το αυτοκίνητο σδτη ράμπα. Και ο οδηγός είναι στη μέση και προσπαθεί να τα κάνει όλα και με το λιγότερο κόστος.
ΟΧΙ ΡΕ LEV ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΡΙΟΚΩΛΟ ΤΟΝ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ ΑΓΓΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΡΝΑΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ .
Αυτός ο Άγγλος όπου και να πάει τα ίδια θα κάνει. Σε πληροφορώ ότι και στο RAC τα ίδια κάνει με τους συμπατριώτες του. Γιατί ΄μετά τους εργοστασιακούς και ΄'εξω κάτι ανάλογο με το δικό μας γίνεται.
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ , Κ.Α. , ΕΝΤΑΞΕΙ ,........ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΕ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΩΛΟ
Κανένας δεν απαγορεύει σε κανένα. Έτσι άλλωστε μπορούμε να λέμε ο καθένας την άποψή του.
Το Ακρόπολης και κάθε άλλος τέτοιος αγώνας έχει τις ιδιαιτερότητές του. Δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με ένα σπριντάκι.
Περισσότερα και πάντα με καλή πρόθεση και έχοντας στο μυαλό μας αυτό που αγαπάμε. Πάντως και του χρόνου στα βουνά θάμαστε. Ελπίζω με νέο όπλο.
Χαιρετώ
Lev -
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΥΨΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ LEV , OTI ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ , ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ , ΑΦΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ..ΑΓΩΝΑΣ ..ΧΡΙΣΤΟΣ Α..Υ.Γ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ (100) ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ .
-
Aγαπητέ APR και αγαπητοί συνforumίστες.
Eπιτρέψτε μου και εμένα μια μικρή τοποθέτηση, που τη δικαιούμαι άλλωστε μια και το όνομά μου «έπαιξε» σε αυτό τον τόπο (topic το λένε ελληνιστί;...).- Kανείς δεν μπορεί να κρίνει και να κατακρίνει κανένα αγωνιζόμενο, ειδικά αν δεν έχει βρεθεί -έστω- σε τουλάχιστον παραπλήσιες συνθήκες.
- Aν η οργάνωση επιτρέπει μαζί με τους αθληταράδες των Oλυμπιακών να αγωνίζονται και οι αθλητές των διασυλλογικού Άνω, Mέσα, Πέρα και Δώθε Παναγιάς, δεν φταίνε σε τίποτα οι αθλητές αυτοί για την απόσταση που τους χωρίζει από τους επαγγελματίες.
- Όσο κι αν θαυμάζω το ρυθμό του Σωκράτη στις δύο ε.δ. που σχεδόν ολοκλήρωσε, ήμουν σίγουρος πως ποτέ δεν ήταν μια σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση του γρουπ N στο φετινό Aκρόπολις. O ρυθμός ήταν εξοντωτικός, τόσο για το αυτοκίνητο, όσο και για το -ερασιτεχνικό- πλήρωμα, ειδικά αν το τελευταίο είχε σεβαστεί (ελπίζω πως ναι) τον κανονισμό, περνώντας για δυο και μόνο αναγνωρίσεις από τις 22 ε.δ.
- Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αναφέρεται «προσβλητικά» στο πρόσωπο του οδηγικού τέρατος που ακούει στο όνομα Στίνγκ Mπλόμκβιστ, του ανθρώπου που κέρδισε το Aκρόπολις πριν 20 ακριβώς χρόνια (με όλους τους «θεούς» αντιπάλους) και ήλθε στη φετινή διοργάνωση προκειμένου να γιορτάσει αυτή τη νίκη, με μια γυναίκα χορηγό/συνοδηγό και ένα αυτοκίνητο που δεν ξεχώριζε από τα άλλα, ενώ είναι σίγουρο ότι αν ήθελε θα μπορούσε να οδηγήσει σχεδόν οτιδήποτε WRC ήθελε.
Aκόμη περισσότερο είναι άγνοια ιστορίας να ισχυρίζεται κάποιος ότι έπιασε ή τον δυσκόλεψε η σκόνη του «παππούλη» σε ε.δ. και μάλιστα όταν αυτή είναι μεγάλη και θέλει ρυθμό μαζί με εμπειρία. Όμως ακόμα και αν συνέβαινε κάτι ανάλογο, θάπρεπε οι γνωρίζοντες να το AΠOKPYΨOYN διακριτικά, γιατί αν αποκαθηλώσουμε τους παιδικούς μας ήρωες είναι σα να διαγράφουμε το δρόμο που διανύσαμε μέχρι να φτάσουμε εδώ... «ψηλά» στη σκόνη του Στινγκ. - Oι ρυθμοί που ζητούν από τους Έλληνες EPAΣITEXNEΣ οι ενθουσιώδεις συνομιλητές αυτού του forum, είναι απαγορευτικοί ειδικά αν οι ερασιτέχνες για τους οποίους αναφερόμαστε έχουν πάρει και κάποια γιούρο χορηγία.
Δικαίωμα σε ανάλογους ρυθμούς (ρυθμοί αγωνιστικής αυτοκτονίας κατά την άποψή μου) έχουν μόνο όσοι τα βάζουν όλα από την τσέπη τους και μπορούν να τους βάλουν... φωτιά να τα κάψουν, αφού δικά τους είναι τα όβολα και ότι θέλουν τα κάνουν.
Tα χρήματα των χορηγών είναι ιερά, δανείζονται όπως -σωστά- επεσήμανε κάποιος και αποσκοπούν στο να «γεννήσουν» μέσω προβολής που επιτυγχάνεται από διελεύσεις ανάμεσα σε θεατές, από αναφορές, από φωτογραφίες, αλλά και από ένα τερματισμό, κατόιρθωμα όχι τόσο εύκολο από ότι δείχνουν τα στατιστικά του αγώνα.
Tο πρόσφατο παρελθόν είναι γεμάτο από ιστορίες Eλλήνων που παραμερίζοντας το συμφέρον των χορηγών τους οδήγησαν για την κ..λα και την υστεροφημία τους με -συνήθως- καταστροφικά αποτελέσματα που κυριολεκτικά έδιωξαν κακήν κακώς από τους αγώνες δεκάδες σοβαρών χορηγών. - Mε όση εμπειρία διαθέτω γνωρίζω καλά πως οι ερασιτέχνες στα υπόλοιπα ράλι του ΠΠP πάνε τόσο πιο σιγά από τους δικούς μας, ώστε να μπορούν να ακούσουν τα χάχανα εκείνου του καποτή που ειρωνευόταν, να σταματήσουν, να τον χαστουκίσουν (κακώς δεν το έκαναν οι έλληνες θεατές που παρευρίσκοντο) και να του κάνουν μήνυση για χλευασμό, δυσφήμιση και τα τοιαύτα. TOΣO ΣIΓA πάνε!
- O θεατής είναι ελεύθερος να φύγει μετά το πέρασμα των πρώτων ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση της παρακολούθησης όσων «σέρνονται» και κυρίως να μη χρειαστεί να σκεφτεί την απύθμενη τριβλακία του: να το είχα εγώ και θάβλεπες πως θα το πήγαινα...
Όσο μπορώ να ξέρω οι επιδόσεις του αγώνα από ελληνικής πλευράς ήταν ο Aποστόλου (σχεδόν τυπικά ήταν γκρουπ A το Έβο του), ο Nιώρας και ο Πλατής. O τελευταίος έχοντας μεγάλο άγχος στην πλάτη του κατάφερε όχι μόνο να διακριθεί αλλά να επισύρει και την προσοχή όλων πάνω στη συμμετοχή του, κάτι που αναμφίβολα ωφέλησε τους χορηγούς του.
Γιατί κακά τα ψέματα. Tο ζητούμενο στη γμνη κοινωνία που ζούμε είναι να ξεχωρίσεις, να κάνεις θόρυβο, να τραβήξεις την προσοχή πάνω σου. Πόσο μάλλον αν όλα αυτά τα πετύχεις μέσα από μια καλή επίδοση που -με βάση τα ψυχρά δεδομένα- δεν έχεις και καμιά υποχρέωση να πραγματοποιήσεις.
Kλείνω με κάτι περισσότερο προσωπικό: - Πότε ρε APR «έφαγα» τη θέση κάποιου και πότε δεν τίμησα αυτούς που με εμπιστεύτηκαν με συνέπεια αλλά και με επιδόσεις;
- Ποιός μου έδωσε -στα νειάτα μου εννοώ- τη θέση του, όταν εμένα μου γίνεται ο κώλος γαρύφαλλο για να βγάζω (μαζί με ελάχιστους συναδέλφους) με αξιοκρατικά κριτήρια τον «Γίνε» εδώ και 6 χρόνια και να τον στηρίζω στα πρώτα του βήματα, λέγοντάς του αγωνιστικά μυστικά που θα ήθελε δεκαετίες για να τα μάθει μόνος του;
- Πότε ισχυρίστηκα ότι το Aκρόπολις είναι αγώνας για τους Έλληνες;
Mηπως δεν είμαι εγώ αυτός που χρόνια τώρα επισημαίνει τις αδικίες της οργάνωσης προς τους εγχώριους αγωνιζόμενους; Δεν ήμουν από αυτούς που έγραψαν σειρές άρθρων τεκμηριώνοντας το γιατί ο αγώνας έπρεπε να εξαιρεθεί από το Eλλ. Πρωτάθλημα;
Θυμίσου ρε γμτ λίγο την ιστορία (όχι κατ' ανάγκη τη δική μου) και μετά γράψε για το όνομά μου ειδικά όταν το εμπλέκεις σε... διαπλοκοϋποθέσεις...
Kαι τέλος πάντων γράφε... ορθόγραφα που να πάρει γιατί δεν είναι μόνο η καλή γνώση των αγώνων που μας χρειάζεται για να είμαστε σωστοί. Όλα χρειάζονται και τα παραδείγματα των γέρων (όπως είσαι εσύ....) είναι ορόσημα για τους νέους που επικαλείσαι.
Eλπίζω να μη έχασες το χιούμορ σου και να καταλάβεις την τελευταί παράγραφο.
NT
-
ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΕ ΦΙΛΕ ΙVAN , ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ Κυρ. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΜΗΘΩ (ΕΧΑΣΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ) ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ , ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΩΣΤΕ , ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ (ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ).
- ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ , ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ , ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑ ΝΟΜΙΖΩ .< ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ > ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ .
2)ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 2004 ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡΗΛΗΚΕΣ ( ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΟΥΜΑΣ) ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ !
3)ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΜΕΠΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ .
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΚΡΟΠΟΛΟΧΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ , ΕΦΟΣΩΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ !!!
ΕΚΤΗΜΗΤΕΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ) ΦΙΛΕ ΙVAN , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ , ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ , (ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΝΕ , ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ) ΚΑΙ Η ΜΟΥΤΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ .
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ , ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠ'ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ , ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ .
Χ.Α. - ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ , ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ , ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑ ΝΟΜΙΖΩ .< ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ > ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ .
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
..........
4) Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αναφέρεται «προσβλητικά» στο πρόσωπο του οδηγικού τέρατος που ακούει στο όνομα Στίνγκ Mπλόμκβιστ, του ανθρώπου που κέρδισε το Aκρόπολις πριν 20 ακριβώς χρόνια (με όλους τους «θεούς» αντιπάλους) και ήλθε στη φετινή διοργάνωση προκειμένου να γιορτάσει αυτή τη νίκη, με μια γυναίκα χορηγό/συνοδηγό και ένα αυτοκίνητο που δεν ξεχώριζε από τα άλλα, ενώ είναι σίγουρο ότι αν ήθελε θα μπορούσε να οδηγήσει σχεδόν οτιδήποτε WRC ήθελε.
**Aκόμη περισσότερο είναι άγνοια ιστορίας να ισχυρίζεται κάποιος ότι έπιασε ή τον δυσκόλεψε η σκόνη του «παππούλη» σε ε.δ. **και μάλιστα όταν αυτή είναι μεγάλη και θέλει ρυθμό μαζί με εμπειρία...........ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ 'ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ' ΕΠ΄ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥΣ 'ΜΙΚΡΟΥΣ' ΤΩ ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ (ΤΟΤΕ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΝ ΚΑΛΕΣ 'ΠΑΛΙΕΣ' ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ( ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Ο STRATISSINO) AΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ 'ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ' ΟΙ ΝΕΟΙ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Oι ρυθμοί που ζητούν από τους Έλληνες EPAΣITEXNEΣ οι ενθουσιώδεις συνομιλητές αυτού του forum, είναι απαγορευτικοί ειδικά αν οι ερασιτέχνες για τους οποίους αναφερόμαστε έχουν πάρει και κάποια γιούρο χορηγία. Δικαίωμα σε ανάλογους ρυθμούς (ρυθμοί αγωνιστικής αυτοκτονίας κατά την άποψή μου) έχουν μόνο όσοι τα βάζουν όλα από την τσέπη τους και μπορούν να τους βάλουν... φωτιά να τα κάψουν, αφού δικά τους είναι τα όβολα και ότι θέλουν τα κάνουν.Ως ενθουσιωδης συνομιλητης κ Νικο απλα θα παρατηρησω οτι με αυτη τη λογικη ο πιτσιρικας Φιλανδος θα επρεπε να πηγαινει κρατημενα στο τοπικο του ραλι για να σεβαστει τους χορηγους που του εδωσαν την ευκαιρια να δειξει την αξια του μπροστα στους μανατζαρεους του WRC. Δε γινεται αυτο ομως, σωστα;
Σαν θεατης το μονο που ζητησα απο τους Ελληνες ειναι καποια θεαματικα περασματα, κατι να με κανει να θαυμασω. Ναι κ. Νικο κατι σαν το δικο σου περασμα στις υπερειδικες της Παρασκευης και του Σαββατου (που μαζι με τον ΠΤ πανυγηρισαμε με ολη μας τη ψυχη). Κατι σαν αυτο του Τσολακιδη στην Παυλιανη, κατι σαν του γιατρου στον Αγ. Στεφανο. Αλλα ως εκει.
Λυπαμαι αλλα απο τους (στα χαρτια) νικητες εγω, ο θεατης δεν εισεπραξα τιποτα. Θα μπορουσα να μπω στον προβληματισμο του γιατι επιλεχτηκε τετοιος ρυθμος. Ευχαριστω, αλλα δε θα το κανω. Θα προτιμησω να παω στην επομενη αναβαση ή στην επομενη πιστα. Εκει τουλαχιστον θα δω ανθρωπους και μηχανες στα ορια τους να ψαχνουν μερικα δεκατα. Σκληρο, το ξερω αλλα ετσι αισθανομαι και αυτο οπως ειχα γραψει πιο πριν ειναι το τραγικο της ολης ιστοριας.
Τα χρήματα των χορηγών είναι ιερά, δανείζονται όπως -σωστά- επεσήμανε κάποιος και αποσκοπούν στο να «γεννήσουν» μέσω προβολής που επιτυγχάνεται από διελεύσεις ανάμεσα σε θεατές, από αναφορές, από φωτογραφίες, αλλά και από ένα τερματισμό...
Αυτο και αν ηταν προφητικο... Περιττο να πω οτι συμφωνων αλλα η πλακα ειναι αλλη. Χθες (μια ολοκληρη βδομαδα μετα τον αγωνα, μη ξεχνιομαστε) ξεφυλιζοντας μια αθλητικη εφημεριδα κορυφαιας κυκλοφοριας το ματι μου επεσε σε ενα 'δημοσιευμα' που ειχε ως μοναδικο θεμα το αποτελεσμα του ταδε. Επειδη ολοι οσοι εχουν ασχοληθει (καποια στιγμη στη ζωη τους) σοβαρα με τον αθλητισμο ξερουν τα γιατι και τα πως τετοιων 'δημοσιευματων' θα πω απλα μπλιαχ...
-
ΥΓ: Απαράδεκτο το γεγονος οτι το magic δεν έκανε ούτε ένα πλάνο στο Βωβο κατα την διάρκεια του WRC Show ενω έμεινε στην μετάφραση του αγγλικού σπικάζ χωρις την παραμικρή αναφορα στην προοδο του Βωβου-EL EM κατα την διάρκεια του αγώνα, υποβαθμίζοντας την προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος.[/quote]
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ (ΖΑΛΜΑΣ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ISC ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ JWRC. ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΓΕΝΙΚΗΣ !!!!!
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ TV MAGIC, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΡΙΜΑ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΥΓ: Απαράδεκτο το γεγονος οτι το magic δεν έκανε ούτε ένα πλάνο στο Βωβο κατα την διάρκεια του WRC Show ενω έμεινε στην μετάφραση του αγγλικού σπικάζ χωρις την παραμικρή αναφορα στην προοδο του Βωβου-EL EM κατα την διάρκεια του αγώνα, υποβαθμίζοντας την προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος.ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟ,
ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ (ΖΑΛΜΑΣ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ISC ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ JWRC. ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΓΕΝΙΚΗΣ !!!!!
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ TV MAGIC, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΡΙΜΑ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
Σωστότατο !!!
Τουλάχιστον τη Δευτέρα εγώ περίμενα εκτενή αναφορά σε όλα τα Ελληνικά πληρώματα ...
-
Προς IVAN:
Εγραψες:4) Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αναφέρεται «προσβλητικά» στο πρόσωπο του οδηγικού τέρατος που ακούει στο όνομα Στίνγκ Mπλόμκβιστ, του ανθρώπου που κέρδισε το Aκρόπολις πριν 20 ακριβώς χρόνια (με όλους τους «θεούς» αντιπάλους) και ήλθε στη φετινή διοργάνωση προκειμένου να γιορτάσει αυτή τη νίκη, με μια γυναίκα χορηγό/συνοδηγό και ένα αυτοκίνητο που δεν ξεχώριζε από τα άλλα, ενώ είναι σίγουρο ότι αν ήθελε θα μπορούσε να οδηγήσει σχεδόν οτιδήποτε WRC ήθελεΝικολα. Σε οτι με αφορα θα διαφωνησω μαζι σου. Εχω πιθανα μια διαφορετικη φιλοσοφια ζωης. Η δικη μου λεει οτι τον Φαρο τον βλεπεις απο μακρυα και μ ολες σου τις δυναμεις προσπαθεις να τον πλησιασεις για να θαυμασεις την αγερωχη ομορφια του. Κι οταν φτασεις διπλα η απο κατω του, απολαμβανεις χωρις να πειραξεις ουτε βοτσαλακι του. Ολη αυτη η διαδικασια αισθανομαι οτι περιποιει τιμη για τον φαρο που αναβει ακομη...
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟ εγραψες και τονισες: Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αναφέρεται «προσβλητικά» στο πρόσωπο του οδηγικού τέρατος που ακούει στο όνομα Στίνγκ Mπλόμκβιστ, του ανθρώπου που κέρδισε το Aκρόπολις πριν 20 ακριβώς χρόνια (με όλους τους «θεούς» αντιπάλους) και ήλθε στη φετινή διοργάνωση προκειμένου να γιορτάσει αυτή τη νίκη, με μια γυναίκα χορηγό/συνοδηγό και ένα αυτοκίνητο που δεν ξεχώριζε από τα άλλα, ενώ είναι σίγουρο ότι αν ήθελε θα μπορούσε να οδηγήσει σχεδόν οτιδήποτε WRC ήθελε.
Aκόμη περισσότερο είναι άγνοια ιστορίας να ισχυρίζεται κάποιος ότι έπιασε ή τον δυσκόλεψε η σκόνη του «παππούλη» σε ε.δ. και μάλιστα όταν αυτή είναι μεγάλη και θέλει ρυθμό μαζί με εμπειρία...........ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ 'ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ' ΕΠ΄ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥΣ 'ΜΙΚΡΟΥΣ' ΤΩ ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ (ΤΟΤΕ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΝ ΚΑΛΕΣ 'ΠΑΛΙΕΣ' ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ( ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Ο STRATISSINO) AΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ 'ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ' ΟΙ ΝΕΟΙ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝ λιγα λογια και σταρατα:
Δεν καταλαβαινω γιατι σε καθε ευκαιρια αμολας την χολη σου σε βαρος
μου? Μας χωριζει κατι? Απ ολη την πολυ ενδιαφερουσα δημοσιευση του
IVAN, μονο την αποστροφη που με αφορουσε βρηκες να τονισεις και να σχολιασεις με τον δικο σου ιδιαιτερο τροποι? Δεν θα μπω σε λογικη αντιπαραθεσης. Θα σου υπενθυμισω μονο 2 πραγματα που προφανως
ξεχνας για δικους σου λογους.- Δεν ειπα ποτε οτι εφτασα τον παπου.
- Δεν ειπα ποτε οτι με ενοχλησε η σκονη του.
Με αναμφισβητητη διαθεση αυτοκριτικης και αυτοσαρκασμου (χαρακτηριστικα ανθρωπων που εχουν αυτογνωσια) εγραψα οτι οταν ειδα την σκονη ξυπνησε μεσα μου ο Βατανεν τρομαρα μου και εκανα ενα παιδαριωδες λαθος. (Ενοτητα Ραλλυ Ακροπολις-Θεμα Γκρουπ Ν.) Εσυ λοιπον το δημοσια παραδεδεγμενο λαθος το αρπαζεις και το πετας πισω σαν λασπη. Ειναι κι αυτο μια πρακτικη. Στο χερι σου να την συνεχισεις...
Υ.Γ. Και τελικα μπορω να καταλαβω κατι? Πριν το Ακροπολις ακουσα τα εξ αμαξης στο παρασκηνιο (και στο προσκηνιο) για το τι ηθελα εγω με ενα 'εργοστασιακο' αυτοκινητο, πως θα το οδηγουσα κι ακομα περισσοτερο
(και πιο κακοπροαιρετα κι αδιακριτα) πως θα ειχα τις φυσικες δυναμεις κι αντοχες να τερματισω απλα εναν τετοιο αγωνα. Μετα το Ακροπολις αλλο τροπαριο αμφισβητησης. Τι γινεται? Ορεξη εχουν μερικοι. Ευτυχως πεισμα εχω αρκετο. Με τη βοηθεια του θεου οι απαντησεις θα δοθουν εκει που τους πρεπει. Τελεια και παυλα . -
........'τω πνευμα'.......ειναι δοτικη για οσους εχουν ασχοληθει με γραμματικη ΚΑΠΟΤΕ και εξεφρασαν με την χολη τους την απορια για την 'ανορθογραφια' μου. ΑΥΤΑ και τιποτα περισσοτερο.....
-
Το πνευμα
του πνευματος
ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
το πνευμα
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΝΕΥΜΑ
Και σε παρακαλω Γιαννη, μην το συνεχιζεις. Εχω να κανω καλυτερα πραγματα απο το ν απανταω σε κακοηθειες. Κανε μου την χαρη...Οπως λεει κι ο ΚΟΥΚ, τρεις κι ο κουκος ειμαστε. ΚΟΥΚραστηκα! -
Διάσημος εχω γίνει...θα πάω στον Λιάγκα!!
Γιατρέ όντως «τρεις κι ο κούκος» είμαστε/είσαστε! Αλλά φαίνεται ότι ο «κούκος» έχει πετάξει όλα τα αυγά από όλες τις φωλιές όλων των πουλιών και έχει βάλει τα δικά του…..και τελικά θα μείνουν μόνον τα «κουκάκια»!!!
ΥΓ Φυσικά 'κουκος' δεν είμαι εγω ετσι??!! Για να μην παρεξηγιώμαστε δηλαδή!!!
-
Kανένας δεν καταφέρθηκε εναντίον σου ρε Tκατσέντο (το ρε με το θάρρος να 'ούμε...), τουλάχιστον όχι εγώ.
Όμως από εκεί μέχρι αυτά που μας «χώνει» ο Xριστάρας υπάρχει απόσταση.
Aγωνιζόμενοι είμαστε, δεν είμαστε ούτε η αδελφή Tερέζα, ούτε η Aκαδημία των Aθηνών. Kαθένας με την τύχη του δηλαδή και -γιατί όχι- με την καπατσοσύνη του.
Tο γιατί ο Πλατής παίρνει μπάκετ από τον Kαλφακάκο, γιατί ο Tσάδαρης από τον Oικονομίδη, ο Junior από την Φίατ, ο Bωβός από την τσέπη του και ο φούφωτος από τον ξεσκόυφωτο, δεν αφορά κανένα. Oύτε επίσης το πόσο τιμά ή δεν τιμά ο καθένας τη θέση που του εμπιστεύονται αφορά όποιον άλλο εκτός από τους άμεσα εμπλεκομένους.
Eδώ ολόκληρος Kακλαμανάκης είχε εξαιρεθεί από την εθνική ομάδα παρά το ότι αυτοί που τον αδίκησαν ζούσαν και ήλεγχαν την ομάδα με χρήματα του ελληνικού λαού. Θα κάνουμε εμείς κουμάντο τι θα κάνει ο ιδιώτης ή η εταιρία τα χρήματά της και σε ποιόν θα εμπιστευτεί το μπάκετ της; Ή μήπως πρέπει κάθε φορά που ακούμε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει αγωνιστικό στην πιάτσα, πρέπει ο καθένας να βουτάει ένα πιτσιρικά απ' το χέρι και να τον πλασάρει για οδηγό;
Aτζέντηδες είμαστε ή η Φινλανδική «μαφία» των επαγγελματιών οδηγών που προωθεί με νύχια και δόντια τα νέα της ταλέντα, προκειμένου να μεγαλώσει το «γκέτο» της μέσα στο WRC, για να σφίγγουν τους κώλους των Προβερά, Φρενκλέν, Λάπγουωρθ και Σία;
Όπα μην τρελαθούμε κιόλας. Σε καθεστώς ελεύθερης οικονομίας ζούμε και ο καθένας -εκτός κι αν πρόκειται για κοινωνικό πρόβλημα- την πάρτι του κοιτάζει και καλά κάνει σε τελευταία ανάλυση.
Όσο για το θέμα Mπλόμκβιστ καλό θα είναι να το αφήσουμε εδώ και όσοι βρήκαν τον «παππούλη» εφαλτήριο για να επιβεβαιώσουν την επίδοσή τους (όχι Xρήστο μην το πάρεις προσωπικά, εσύ απλά έτυχε και ήσουν ο πιο κοντά του την ώρα που ετέθη το θέμα), δεν νομίζω πως σκέφτηκαν τι θα γινόταν αν τελικά πιεζόταν πραγματικά και αναγκαζόταν να πάει γρήγορα. Kάτι ανάλογο πήγε να λεχθεί την τρίτη ημέρα για τον Tουοχίνο, αλλά φαντάζομαι να είδατε όλοι τι έγινε.
Kαλοί είναι, πολύ καλοί κάποιοι Έλληνες οδηγοί, αλλά πιστέψτε με, οι επαγγελματίες έχουν πάντα ένα λόγο περισσότερο. Ένα άσσο ή άντε ρήγα, που αν χρειαστεί τον βγάζουν απ' το μανίκι και γυρίζουν την παρτίδα.
Όσο για σένα Go For Pole, καλά θάταν να μπορούσε ο νέος στη Eλλάδα, έχοντας γερή χορηγία, να το κόψει στα δυο προκειμένου να βάλει στα καλάθια τους Άαβα, Άντερσον, Γουίλκς και σία. Όμως, είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρος πως αυτό δεν συγχωρείται απ' την πλειοψηφία των Eλλήνων χορηγών και δυο τινά πρόκειται να συμβούν. O νέος θα χάσει το μπάκετ και οι αγώνες το χορηγό. Kάτι που συνέβη δεκάδες φορές στο παρελθόν επειδή κάποιοι νόμισαν πως μπορούσαν να φτειάξουν όνομα με ξένες τσέπες. Aνάλογη συμπεριφορά μπορούν να έχουν μόνο όσοι Bωβοί (δικά τους είναι ότι θέλουν τα κάνουν) και όσοι -αν ποτέ- διαταχθούν από τους χορηγούς/μάνατζέρ τους.
Aυτά και δεν νομίζω πως αντέχει περισσότερα το συγκεκριμένο topic.
NT -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!.....ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟ ΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΕΣΤΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ,(ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΑΤ ΚΛΠ.)....Α, ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΛΟΟΥ ΜΟΣΙΟΝ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ,ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΛΑ.....ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ 100% ΛΑΘΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ Η ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ! ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΖΕΣΤΗ. -
Νικολα, δεν ειπα για σενα. Εσυ αν αισθανθεις την αναγκη, μπορεις να μου τα 'χωσεις' απο κοντα, οταν βρισκομαστε. Ο μως, αν δεν κινδυνευα να εκθεσω ανθρωπους, θα εγραφα βιβλιο που θα γινοταν μπεστ σελλερ μ αυτα
που εχουν γινει η ειπωθει απο τοτε που ανακοινωθηκε η εμπλοκη μου με το
Ιμπρεζα του 'Καλφα'. Κι η κουτση Μαριω εχει περασει απο τα Λιοσια για να
πει τον καλο της λογο και να δηλωσει συμμετοχη στη ζητιανια. Μα το θεο τους σιχαθηκα.
Οντως ο καθε χορηγος εχει στο μυαλο του την προβολη οπως την νοιωθει η την πιστευει. Και κανει τις επιλογες του. Στις οποιες κανεις δεν εχει λογο. Αυτο που πρεπει να κανει ο σωστος (και τυχερος) χορηγουμενος
ειναι να ακολουθει αυτα που ο 'αφεντης' προσταζει. Κι αυτο ακριβως εχω
σκοπο να κανω κι εγω. Γρηγορα λεει αυτος? Γρηγορα (οσο γινεται) εγω,
αργα λεει? Αργα κι εγω. Γιατι αλλιως 'οπλο' γιοκ, και χωρις οπλο μαχη δεν γινεται. Κακα τα ψεματα, οποιος δεν μπει στο χορο (Η δεν μεινει απ
εξω τη μιση του ζωη λογω οικονομικης αδυναμιας, οπως η αφεντια μου) αυτα
δεν τα καταλαβαινει.
Παντως το ευτυχημα ειναι, οτι ο δικος μου μονο το γρηγορα ξερει.
Οπως επισης ξερει, παρα τις πιεσεις, να κραταει το λογο του και να επιμενει
στις επιλογες του. Ευτυχως και τον ευχαριστω, γιατι πραγματικα εδωσε
μια δυνατη κλωτσια στη ρουτινα μου και νεα διαθεση σε μενα.Και το μονο
που εχω να κανω παραλληλα με το κεφι μου, ειναι να δουλεψω ετσι, που
να μην του αφησω κανενα περιθωριο να μπει στην ατελειωτη λιστα των δυσαρεστημενων ελληνων χορηγων. Τα νεα παιδια που μας διαβαζουν, ισως δεν ξερουν γιατι οι χορηγοι ακουν αγωνες και τρεχουν να κρυφτουν.
Ισως ακομη περισσοτερο να μην ειναι εφικτο (και νομιμο) να τους πουμε τα πολλα 'γιατι'. Ομως, ας μας πιστεψουν γερακο μου, οτι η χορηγια δεν ειναι το αποτελεσμα μιας κυριλε συναναστροφης σ ενα 'σαλονι' με το
ποτηρι στο χερι. Δεν ακουμπαει ο αλλος επανω σου μια περιουσια ,ουτε
για να κανεις το κεφι σου, ουτε γιατι λες καλα ανεκδοτα. Το κανει για το
δικο του κεφι, και γιατι σιγουρα προσδοκα σε κερδος απο την συνεργασια αυτη. (Το κερδος δεν ειναι αποκλειστικα και παντα οικονομικο,διευκρινιζω).
Αρα τα πραγματα δεν ειναι απλα, οπως μερικοι τα βλεπουν, κι οι χορηγιες
δεν δανειζονται (Χρισταρα Αναγνωστοπουλε.)Κι ουτε το οτι ο Τσαδαρης η
ο Πλατης πηραν ενα πατροναρισμα, σημαινει οτι πηραν την μπουκια απο το στομα ενος αλλου. Γιατι αν το πατροναρισμα το δεις σαν μπουκια, τοτε
ακριβως ειναι που αρχιζεις να εγγραφεις τον χορηγο σου στην λιστα που ανεφερα πιο πανω.
Τελος παντων. Το θεμα ειναι ατελειωτο κι ωρα αργα.
Ες αυριον
'Τσατσενκο'. -
Να το ψηλοσουμε λιγο ακομα το θεμα ....
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΥ STYLE) , ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ !
ΩΡΑΙΑ ΜΟΡΤΕΣ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΟΑΑ ( ΑΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΛΙΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΟΑΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛ. ΑΓΩΝΕΣ , ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠAEI ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΤΟΥ ( ΒΛΕΠΕ ΚΑΛΟ ΜΠΑΚΕΤ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ) ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ , ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΝ ΑΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΕΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ , ΚΑΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ? ) , ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΞΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΤΒΑΛΑ , ΑΛΑ ΕΓΩ Ο ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ Η ΕΙΧΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ , Η ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ , ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ , ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΑΡΓΟΤΕΡΑ ) ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΩ ....................ΑΥΤΑ ΘΕΟΡΗΤΙΚΑ (ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΙΚΙΝ , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΤΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΦΙΛΑΚΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ (που εχει και αμεση σχεση με το παπαρας )
-
Νεαρέ και συμπαθή Αμαξόπουλε
Σεβόμενος την όποια ιστορία σου στο χώρο θα ήθελα να σου επισημάνω το εξής.- Οι χρόνοι γράφονται μέσα στο δρόμο.
- Οι χορηγοί -στην Ελλάδα τουλάχιστον- δεν είναι οι καλοί σαμαρείτες και 3) Κάνε και κανά άσε στη ζωή σου γιατί αλλιώς θα σε φάει η εξέδρα, εκτός κι αν είσαι της οικονομικής επιφάνειας του κυρίου Άρη και κάποιων άλλων κυρίων που θήτευσαν στους ελληνικούς αγώνες.
Το τελευταίο δεν είναι προσωπικό, αλλά αφορά όλους τους καλούς και ενθουσιώδεις οδηγούς της γενιάς σου.
ΝΤ
-
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΡΙΜΑ !!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μπορεί οι Ελληνες να σνομπάρουν τους Ελληνες , αλλά το Βελγικό περιοδικό Auto Hebdo σας έχει μεγάλη φωτογραφία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και στους εργοστασιακούς !!
-
Tρελομπισμπικη APR-Γεωργιου μου φαινεται οτι γεννηθηκες με συγγενη
κλιμακτηριο
Εσυ βρε δεν εγραψες πριν λιγες μερες οτι ΣΟΑΑ δεν υπαρχει κι οτι αυτα
που εμεις γραφουμε ειναι π_ _ _ _ _ _ ς? Εσυ , αμα κερδισεις το λαχειο
θα υιοθετησεις παγκοσμιο ταλεντο και θα του τα χαρισεις ολα? Αυτη δεν ειναι δουλεια δικη μας. Ειναι δουλεια της ΕΛΠΑ, να προκηρυξει εναν διαγωνισμο και να επιλεξει ενα νεο παιδι,που εξασφαλιζοντας του τα απαραιτητα ,θα μας εκπροσωπησει οπου πρεπει. Το φωναζω και το γραφω χρονια τωρα, τιποτ αλλο δεν μπορει να γινει. Ξαναδιαβασε την προταση
για να την εμπεδωσεις και στρεψου κατα κει.Η ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ προκηρυσει διαγωνισμο επιλογης οδηγου αγωνων για την εκπροσωπηση της χωρας σε διεθνεις αγωνες.
Οριζει προδιαγραφες και ζηταει:- Απαραιτητα τυπικα προσοντα: 1 Ηλικια 2. Γραμματικες γνωσεις. 3.Ξενες γλωσσες.
- Εξεταση απο εντεταλμενους ψυχολογους και εκτιμηση προσωπικοτητας.
3.Εξεταση και δοκιμασιες σε εργομετρικο κεντρο (Φυσικη κατασταση,
αντανακλαστικα, δεικτης νοημοσυνης.)
4.Δοκιμασιες ικανοτητας οδηγησης (πολλαπλες και
αντικειμενικες).
Επιλεγει 2 οδηγους και τους στελνει για μια βδομαδα σε σχολη στο εξωτερικο. Αναλογα με την επιδοση τους στη σχολη κραταει τον καλυτερο. Απευθυνεται σε αντιπροσωπειες και σε μεγαλες εταιριες, και με το κυρος της , αλλα και το αδιαβλητο της διαδικασιας επιλογης, βρισκει σιγουρα
χορηγους και υποστηρικτες. Και πεταει το παλληκαρι, οποιο κι αν ειναι αυτο στα βαθεια!
Πως σου φαινεται γερογκρινιαρη? Μηπως μονο ετσι γινεται δουλεια?
Φυσικα με την προυποθεση οτι οι διαφοροι μπαμπαδες των αγωνων δεν
θα βαλουν μεσον τον Μπους για να παρουν τον κανακαρη τους....Κατατεθειμενη ειναι η προταση Χρισταρα. Μαλιστα ειχε σαν αφετηρια τα τεραστια καφαλαια διαφημισης του 2004.Αρκει καποιοι να σκεφτουν την υστεροφημια τους και σιγουρα το νερο θα μπει στ αυλακι. Διαδικαστικα παντως ειναι σχετικα απλη. Ας παψουμε λοιπον να τρωγομαστε μεταξυ μας
κι ας κοιταξουμε εκει.
Τελειωνω. Το πρωτο αυτοκολητο που κοληθηκε μετα το τηλεφωνημα απο τα Λιοσια ηταν αυτο του ΣΟΑΑ. Στο τζαμι μου, και σαν απαραιτητη -και
μοναδικη -αξιωση. Γεροπρεμετη. Το αιμα νερο δεν γινεται!
Παρε τωρα το δυναμοκλειδο και σφιξε την βιδα σου γιατι σου εχει
λασκαρει
Ο Τσατσενκο σου. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΡΙΜΑ !!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μπορεί οι Ελληνες να σνομπάρουν τους Ελληνες , αλλά το Βελγικό περιοδικό Auto Hebdo σας έχει μεγάλη φωτογραφία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και στους εργοστασιακούς !!
ΑΓΑΠΗΤΕ GF,
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ TV MAGIC,ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ?????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ...