-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Πραγματικός διάλογος μέσω ραδιοεπικοινωνίας που έγινε μεταξύ ενός Αμερικανικού πολεμικού σκάφους και Καναδών, στα ανοικτά των ακτών της Νέας Γης:
ΚΑΝΑΔΟΙ: >
ΚΑΝΑΔΟΙ: .
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ:
ΚΑΝΑΔΟΙ: .
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: .
ΚΑΝΑΔΟΙ: -
-
Τρεις ισοβίτες συζητούν τι θα κάνουν στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή τους.
Βγάζει ο πρώτος ένα γιο-γιο:- Εγώ θα παίζω συνέχεια με αυτό το γιο-γιο.
Βγάζει ο δεύτερος μία τράπουλα: - Εγώ θα παίζω με αυτήν εδώ την τράπουλα.
Βγάζει και ο τρίτος ένα κουτί ταμπόν. - Εγώ πήρα αυτά.
- Μα τι θα τα κάνεις αυτά; ρωτάνε οι άλλοι δύο.
- Στις οδηγίες χρήσης γράφει ότι με αυτά μπορώ να παίζω τένις, να τρέχω, να
κολυμπάω, να κάνω ορειβασία
- Εγώ θα παίζω συνέχεια με αυτό το γιο-γιο.
-
(Ο Βύρωνας επιτέλους μετά από πολύ καιρό καταφέρνει να ρίξει την Έμυ στο κρεβάτι. Όλα είναι έτοιμα για μια τέλεια βραδιά: Το κρεβάτι στρωμένο με ροδοπέταλα, σαμπάνιες παντού κι έτσι. Πάνω που αρχίζει η διείσδυση αρχίζει να ακούγεται ένας υπόκωφος θόρυβος. Στο μυαλό του Βύρωνα ήρθε κατευθείαν η στιγμή που του κόλλησαν το παρατσούκλι βρωμύλος. Ξανά το ίδιο, μόνο που αυτή τη φορά ήταν σίγουρος πως δεν το προκαλούσε αυτός. Τότε ρωτάει την Έμυ τι ήταν αυτό μόνο και μόνο για να λάβει μια παγερή σιωπή. Προσπαθεί ακόμη μια φορά χωρίς αποτέλεσμα και στην τέταρτη προσπάθεια εκείνη γυρνάει, του ρίχνει μια θανατερή ματιά χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι είναι τόσο στόκος και με βλοσυρό ύφος του απαντά)
** [mod]**
-
Tού απαντά....
mod
Δεν νοιώθεις τύψεις να κάνεις αυτό το πράγμα στον Βύρωνα...;
Ακομα και στα ανεκδοτα υπαρχουν ορια.[mod]
-
Αυτό είναι σαν τα ανέκδοτα με τα τρία κόκκινα μπαλάκια;
-
Τί έλεγε ρε σεις. Πατρινέ στείλε ένα pm
-
ωχ, ωχ...
and it all begins with someone asking... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί έλεγε ρε σεις. Πατρινέ στείλε ένα pmedit
Είπαμε! Λίγη προσοχή! [mod]Edit: Ωχ συγνώμη! Αντί για πμ έκανα ποστ!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί έλεγε ρε σεις. Πατρινέ στείλε ένα pmΓκούγκλαρε την πρώτη φράση και θα μάθεις τι έλεγε...
-
Mια γυναίκα αγόρασε μια ντουλάπα απο τα ΙΚΕΑ. Το σπίτι της ήταν κοντά σε ένα σταθμό τρένων.
Περνάει ενα τρένο, διαλύεται η ντουλάπα. Την ξαναστήνει, περνάει τρένο, τα ίδια...
Παίρνει τηλέφωνο στα ΙΚΕΑ, λέει το πρόβλημα της, και της στέλνουν εναν τεχνίκο να το δεί.Φτανει ο τεχνικός, του λέει 'Ξέρετε όποτε περνάει το τρένο η ντουλάπα πέφτει...'
Στήνει ο τεχνικός την ντουλάπα, περνάει το τρένο, κομμάτια η ντουλάπα...
Λεει ο τεχνικός: 'θα την στήσω και θα μπω μέσα να δω ποιές βίδες λασκάρουν, για να τις αλλάξω'.
'Κάντε την δουλειά σας' ,λέει η γυναίκα και παει στην κουζίναΜπαίνει μέσα στη ντουλάπα ο τεχνικός, κλείνει τις πόρτες και εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο άντρας της γυναίκας,
βλέπει την ντουλάπα, την ανοίγει να κρεμασει το σακάκι του, να ο τεχνικος μεσα!-'Ρε αλήτη τι κάνεις εδώ μέσα;;;;'
-'Ρε φίλε άμα σου πω ότι περιμένω να περάσει το τρένο θα με πιστέψεις;'
-
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
(Ο Βύρωνας ......].... εγω το ξερω με βλάχο που δεν ειναι καλός στα προκαταρτικά ... του εξηγουν λοιπον πως να αρχίσει το παιχνίδι .... και αυτος το λέει στην Γκόλφω .... παιρνουν θέση για το .... και στην 4η ...η γκόλφω του λέει .... 'ρε συ Μητσομ , δεν αφηνεις τις υπόλοιπες 65 για αύριο '
-
μπορείτε να το πείτε και με πιο σεμνό τρόπο πχ αντί για π... να πείτε πέος, αντί για μ... αιδοίο, αντί για γα... περίπτυξη
μάθε παιδί μου γράμματα -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μπορείτε να το πείτε και με πιο σεμνό τρόπο πχ αντί για π... να πείτε πέος, αντί για μ... αιδοίο, αντί για γα... περίπτυξη
μάθε παιδί μου γράμματαΑιδοιοαερισμός λοιπόν;
-
Στις αρχές της δεκαετίας του '50, κάπου στους πρόποδες του Ολύμπου, ο χωροφύλακας του χωριού φωνάζει στο τμήμα έναν αριστερό για την καθιερωμένη ΕΗΔ (εθνική ηθική διαπαιδαγώγηση). Πριν αρχίσει λοιπόν να τον δέρνει του κάνει μια προβοκατόρικη ερώτηση. 'Δε μου λες ρε, αν είχες μπροστά σου έναν Ρώσο κι έναν Αμερικάνο, ποιον θα έτρωγες;' 'Τον Αμερικάνο' λέει ο αριστερός. 'Τον Αμερικάνοοο;' και τον πλακώνει στο ξύλο και τον κάνει μαύρο το φουκαρά. Την άλλη βδομάδα τον ξαναφωνάζει να δει αν έβαλε μυαλό. Του κάνει την ίδια ερώτηση, αλλά αυτή τη φορά ο αριστερός δεν απαντά. 'Λέγε ρε πούστη'. Τσιμουδιά ο αριστερός. 'Λέγε γαμώ το κέρατό σου παλιοκουμούνι' κι αρχίζει πάλι να τον δέρνει. Σε μια στιγμή αγανακτεί ο αριστερός και του λέει. 'Σταμάτα ρε...σταμάτα να βαράς. Έλα λίγο στη θέση μου και πες μου...εσύ τι θα έκανες; Ποιον θα έτρωγες;' ' Το Ρώσο ρε πούστη. Το Ρώσο.' 'Ε είδες; Τον Αμερικάνο πάλι σε μένα τον άφησες
-
Δυο κουμπάροι ( ο ένας Βλάχος ) θέλουν να μοιραστούν μια μαρίδα και μια τσιπουρα ...
-
ρε κουμπάρε πάρε ...
-
όχι ρε πάρε εσυ ...
-
οχι εσυ ...
-
όχι εσύ
.
.
.
. -
ε καλά ας πάρω εγώ - λέει ο βλάχος - και διαλέγει να φάει την τσιπούρα ...
-
καλά ρε κουμπάρε την τσιπούρα διάλεξες ( λέει ο άλλος )
-
γιατι ρε συ , εσυ τι θα διάλεγες ( λέει ο βλάχος )
-
εγω θα διάλεγα την μαρίδα ( λεει ο άλλος )
-
Ε τότε πάρτην !!!!! λέει ο βλάχος
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Δυο κουμπάροι ( ο ένας Βλάχος ) θέλουν να μοιραστούν μια μαρίδα και μια τσιπουρα ...-
ρε κουμπάρε πάρε ...
-
όχι ρε πάρε εσυ ...
-
οχι εσυ ...
-
όχι εσύ
.
.
.
. -
-
-
-
-
Aααααα,για να το χρησιμοποιησω σε καποιες συνεστιασεις!!!
-
-
γιαυτό δεν μπορεί να τους ψήσει η Μπατζελή????
λέει μια κότα στην άλλη:
-νομίζω ότι έχω πυρετό.
-από που το κατάλαβες?
-γεννάω τα αυγά μου βρασμένα!!!ήταν δυο μύγες πάνω σε ένα σκατό
λέει η μια στην άλλη.
-έκλασα
και η άλλη
-σκάσε μωρή σιχαμένη! τρώμε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δυο κουμπάροι ( ο ένας Βλάχος ) θέλουν να μοιραστούν μια μαρίδα και μια τσιπουρα ...
-
ρε κουμπάρε πάρε ...
-
όχι ρε πάρε εσυ ...
-
οχι εσυ ...
-
όχι εσύ
.
.
.
. -
-
-
-
-
Aααααα,για να το χρησιμοποιησω σε καποιες συνεστιασεις!!!
Θα προλάβεις;;;;
-
Ανεκδοτα [#6]