-
Το ειδατε το διαγγελμα του George;
Καμια εκπληξη(λαικισμος στο φουλ,τεχνοκρατισμος μηδεν),και τιποτα καινουριο εκτος απο τον φορο στα καυσιμα που επιταχυνεται. -
Έχει πλάκα... Ανακοίνωσε τα μέτρα που είχε προαναγγείλει προεκλογικά η ΝΔ κ έχασε τις εκλογές...
-
Για μενα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ παραγουμε τιποτα που να μπορουμε να το εξαγουμε (εκτος τουριμου) και ετσι να ελπιζουμε σε αυξηση παραγωγικοτητας..... ωστε να αρχισουμε να ξοφλαμε τα χρωστουμενα.... μεχρι τωρα τα μετρα ειναι για να να περιορισουμε την σπαταλη και να μαζεψουμε λεφτα για να ξοφλησουμε προηγουμενα.... δεν βλεπω μετρα για την παραγωγικοτητα... εκτος αυτο που λεγεται 'πρασινη αναπτυξη' που προσωπικα δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοουν.... Αν καποιος εχει καταλαβει κατι περισσωτερο θα ηθελα να μου το εξηγησει αυτο το τελευταιο....
-
νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί ορισμοί για το πότε έχεις χρεοκοπήσει.
όταν δεν σου δανείζουν πλέον είναι ένας, όταν χρωστάς πάνω απο το 100% του ΑΕΠ και έχεις ελλείμματα είναι άλλος, όταν δεν παράγεις τίποτα ενώ χρωστάς είναι τρίτος κοκ.
καθένας χρησιμοποιείται κατά το δοκούν, όπως φαίνεται το τελευταίο καιρό, για να εξυπηρετήσεις τις επιδιώξεις του καθενός.ουσιαστικά έχουμε χρεοκοπήσει.
τυπικά όχι, αν και δεν αργεί με τον αναντίστοιχο τον περιστάσεων χαλαρό ρυθμό που ενεργεί η κυβέρνηση.το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας, ένα μείγμα έλλειψης ανταγωνιστικότητας, κακών σχεδιασμών, σπατάλης, ανομίας διαφθοράς κλπ κλπ δεν θα λυθεί τώρα.
τώρα προέχει να επανακτήσουμε τον έλεγχο και πρώτο βήμα προς αυτό είναι να παρουσιάσουμε συνοχή.
κοινωνική συνοχή (όχι απεργίες-κανονικές ή λευκές ΤΩΡΑ, μαζικό μποϋκοτάζ σε αυτούς που πρέπει) συνοχή στις διεκδικήσεις μας( εθνικά θέματα, προβλήματα λόγω μετανάστευσης προς ΕΕ) και τέλος συνοχή και αφοσίωση στους στόχους μας (ΠΣΑ κυρίως για τώρα)ως προς την εφαρμογή του ΠΣΑ
όπως είπε ο 224.v είναι δύσκολο άμεσα να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα μας κυρίως γιατί δεν παράγουμε κάτι συστηματικά. το μόνο είναι ο τουρισμός.
οπότε 2 στόχοι
α)επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου
β)αύξηση της δαπάνης ανά αριθμό διανυκτερεύσεων
που μεταφράζεται σε
α)μείωση των πακέτων*
β)διαφήμιση σε αγορές απο τις οποίες είχαμε αύξηση αφίξεων τα τελευταία 2 χρόνια
γ)δημιουργία πακέτων θεματικού τουρισμού (γευσιγνωσία-ιστορικός-road touring)
δ)άρση καμποτάζ
*εννοώ τα πακέτα διανυκτέρευση-διατροφή, και μείωση εννοώ στον αριθμό των πακέτων απο κάποιο κόστος κ κάτω.επιπλέον μπορούν να μειωθούν τα έξοδα. το αλληλένδετο μείωση των εξόδων = μείωση του χρήματος που κινείται στην αγορά δεν ευσταθεί για τους παπάδες
μια παρασκηνιακή συμφωνία αγοράστε τα ομόλογά μας για να πληρώσουμε τους υπηρέτες σας αλλιώς είναι δικό σας πρόβλημα είναι ΕΥΚΟΛΑΚΙ. ούτως ή άλλως δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.αν σταματήσουν να δουλεύουν ελάχιστοι θα το πάρουν χαμπάρι και αυτοί οι λίγοι δεν μας ενδιαφέρουν.επίσης τεράστια πίεση πρέπει να ασκηθεί στους εφοριακούς. πρέπει να γίνει σαφές λευκή απεργία=απόλυση
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχει πλάκα... Ανακοίνωσε τα μέτρα που είχε προαναγγείλει προεκλογικά η ΝΔ κ έχασε τις εκλογές...ναι αλλλα η ΝΔ δε τα ειχε βαπτισει 'πρασινα αλογα', συγνωμη... 'πρασινη αναπτυξη'
-
Πράσινα μέτρα παίρνουν εκείνοι που είναι πλούσιοι (δυστυχώς τα λεφτά τα έχουν βγάλει καταστρέφοντας το περιβάλλον).
Οι φτωχοί δεν ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και κοιτάνε να τη βγάλουν φτηνά, πχ καίγοντας λιγνίτη και οδηγώντας παλιά αμάξια.
Εμείς (για ακόμα μια φορά) παριστάνουμε τους πλούσιους με δανεικά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πράσινα μέτρα παίρνουν εκείνοι που είναι πλούσιοι (δυστυχώς τα λεφτά τα έχουν βγάλει καταστρέφοντας το περιβάλλον).Οι φτωχοί δεν ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και κοιτάνε να τη βγάλουν φτηνά, πχ καίγοντας λιγνίτη και οδηγώντας παλιά αμάξια.
Εμείς (για ακόμα μια φορά) παριστάνουμε τους πλούσιους με δανεικά.
Οτι εχει καιει ο καθενας!!!!! Αν αυριο βρουμε κατι πιο συμφερων θα παμε εκει αλλα ολοι φτωχοι και πλουσιοι οτι εχουν χρησιμοποιουν...... γιατι αν πανε σε κατι που θα αγοραζουν θα εξαρτονται απο το αλλο κρατος..... Ετσι οι κινεζοι κατασκευαζουν εκατονταδες μοναδες ηλεκτρικες με ανθρακα..... και επισης θα κανουν και ατομικες μοναδες.... εμεις εδω εχουμε 'πατεντα' για να μπορουμε να καιμε το'χωμα λιγνητη' που εχουμε.... ετσι ειναι η κατασταση... οι Γαλλοι με τον Ντεγκολ εκαναντις πυρηνικες μοναδες και εχουν φτηνη ενεργεια τοσα χρονια.....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχει πλάκα... Ανακοίνωσε τα μέτρα που είχε προαναγγείλει προεκλογικά η ΝΔ κ έχασε τις εκλογές...Ε, καλά... πρώτη φορά είναι οι κυβερνώντες να λένε κάτι πριν τις εκλογές και μετά να λένε ακριβώς το αντίθετο;;;;
Και δυστυχώς, εφόσον τους ψηφίζουμε θα το κάνουν και πάλι...
Θυμάμαι στις εκλογές στη Γερμανία που εν τέλει κατέληξαν στην επανεκλογή Σρέντερ (με μικρό ποσοστό όμως) είχε γίνει σημαντικό θέμα το εξής:
Ο καγκελάριος πριν εκλεγεί είχε υποσχεθεί 1.300.000 νέες θέσεις εργασίας και κατάφερε να δημιουργήσει κάπου 800.000 (ίσως τα νούμερα να διαφέρουν, αλλά δεν έχει σημασία). Μετά από 4 χρόνια οι Γερμανοί είχαν πάρει το κομπιουτεράκι και είπαν στον κύριο: Είπες αυτό, δεν το έκανες στο 100%. ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Σύμφωνα με αναλυτές ήταν πολύ σοβαρό θέμα και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη σημαντική συρρίκνωση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος. Πάνε 6-7 χρόνια τώρα, αλλά ακόμα το θυμάμαι, τόση εντύπωση μου είχε κάνει... Σημείωση: τελικά ο λόγος που επανεξελέγη ο Σρέντερ ήταν η πολύ καλή αντίδραση του κρατικού μηχανισμού σε κάτι φυσικές καταστροφές λίγες μέρες πριν τις εκλογές...
Ακριβώς όπως εδώ δηλαδή...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ναι οι φωτιές του 2007! Ήταν ο λόγος που εξελέγει πάλι η Ν.Δ. επειδή κατάφερε να περιορίσει την φωτιά... στην Πελοπόνησο
Πάντως είμαστε πολύ ψυχάκιδες που τους ξαναβγάλαμε τότε -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχει πλάκα... Ανακοίνωσε τα μέτρα που είχε προαναγγείλει προεκλογικά η ΝΔ κ έχασε τις εκλογές...
Ε, καλά... πρώτη φορά είναι οι κυβερνώντες να λένε κάτι πριν τις εκλογές και μετά να λένε ακριβώς το αντίθετο;;;;
Και δυστυχώς, εφόσον τους ψηφίζουμε θα το κάνουν και πάλι...
Θυμάμαι στις εκλογές στη Γερμανία που εν τέλει κατέληξαν στην επανεκλογή Σρέντερ (με μικρό ποσοστό όμως) είχε γίνει σημαντικό θέμα το εξής:
Ο καγκελάριος πριν εκλεγεί είχε υποσχεθεί 1.300.000 νέες θέσεις εργασίας και κατάφερε να δημιουργήσει κάπου 800.000 (ίσως τα νούμερα να διαφέρουν, αλλά δεν έχει σημασία). Μετά από 4 χρόνια οι Γερμανοί είχαν πάρει το κομπιουτεράκι και είπαν στον κύριο: Είπες αυτό, δεν το έκανες στο 100%. ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Σύμφωνα με αναλυτές ήταν πολύ σοβαρό θέμα και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη σημαντική συρρίκνωση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος. Πάνε 6-7 χρόνια τώρα, αλλά ακόμα το θυμάμαι, τόση εντύπωση μου είχε κάνει... Σημείωση: τελικά ο λόγος που επανεξελέγη ο Σρέντερ ήταν η πολύ καλή αντίδραση του κρατικού μηχανισμού σε κάτι φυσικές καταστροφές λίγες μέρες πριν τις εκλογές...
Μα τι μας λες τώρα;
Εδώ κάποιοι αναρωτιούνται ακόμη γιατί δεν εξελέγη ξανά η Ν.Δ. αφού τελικά τα ίδια μέτρα εξαγγέλει και το ΠΑΣΟΚ
Μα φυσικά διότι αυτή ευθύνεται (κατά ένα μεγάλο μέρος) για την σημερινή κατάντια μας, διότι παρόλο που 'ξεμπρόστιασε' την προηγούμενη κυβέρνηση (του ΠΑΣΟΚ), με την απογραφή, λέγοντας (σωστά) ότι κορόιδευε τον κόσμο και την Ε.Ε. η ίδια έκανε τα ίδια και χειρότερα!!!
Υπήρχε περίπτωση να ξαναβγεί ως κυβέρνηση;
Αλλά σαν δεν φτάνει αυτό επιδόθηκε και σε ένα ατέλειωτο φαγοπότι σκανδάλων τα οποία μείνανε (και μένουν) ατιμώρητα ακόμη!
Εγώ δεν σας λέω να μετρήσετε τι έκανε και τι δεν έκανε ως κυβέρνηση, τουλάχιστον τους κλέφτες να βάλουν μέσα. Από κάθε κόμα γιατί π.χ. το σκάνδαλο siemens αγγίζει και τα δύο κόμματα.
Αυτό το φόρουμ είναι ο καθρέπτης της Ελληνικής κατάντιας και του ραγιαδισμού που μας κατέχει. Ο καθένας ανάλογα με την θέση του και την πολιτική του κατεύθυνση υποστηρίζει το συμφέρον του. Κανένας δεν σκέφτεται την χώρα του κανένας δεν σκέφτεται το μέλλον που θα αφήσει στα παιδιά του.
Ο Επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι: 'κλέβω ένα κράτος που με κλέβει'.
Ο Δημόσιος υπάλληλος υποστηρίζει ότι: 'εγώ θα σώσω αυτό το κράτος στο κάτω κάτω παίρνω λιγότερα από τους Ευρωπαίους συναδέλφους'
Ο Συνταξιούχος υποστηρίζει: 'πολύ λίγα μας δίνουν, τόσα χρόνια δουλεύαμε' αποκρύπτοντας έντεχνα ότι τόσα χρόνια δεν κολλούσε ένσημα.
Ο Ιδ.Υπάλληλος υποστηρίζει: 'μόνο εμας μ@μ@νε πάντα, θα μπω και εγώ στο Δημόσιο να τα ξύνω'.Κανένας δεν βλέπει το προφανές ... αθάνατε Έλληνα πανέξυπνε πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβεις ότι 'αν καις τα ξύλα από το καράβι που σε ταξιδεύει σε λίγο καιρό θα βρεθείς στο νερό είτε είσαι επιχειρηματίας, είτε δημόσιος, είτε ιδιωτικός υπάλληλος, είτε συνταξιούχος.'
Ο καθένας μας σκέφτεται αν θα χάσει την πόρσε ή την πλάσμα τβ ή το επίδομα παραγωγικότητάς του και χ&στηκλε για την χώρα.
Αν ήμασταν λαός που, έστω και στο ελάχιστο, είχε ρίζες στους Αρχαίους Έλληνες αυτή την στιγμή θα λέγαμε:
'Εγώ ο απόγονος του Λεωνίδα και του Περικλή δεν ανέχομαι τους κουτόφραγκους ευρωαμερικάνους να με κλέβουν με τα spreads και με εταιρείες που οι ίδιες αξιολογούν και οι ίδιες δανείζουν.
Να βγάλει τώρα αμέσως η κυβέρνηση ομόλογα και να τα αγοράσουν οι ίδιοι οι Έλληνες άλλος από το πλεόνασμα και άλλος από το υστέρημά του, εμείς να δανείσουμε και να σώσουμε την χώρα μας και οι κουτόφραγκοι να πάρουν τα @ρχ..δια μας.
Που τολμάνε να να ανακατεύονται στην χώρα μας.'
Αλλά βλέπεις οι Αρχαίοι Έλληνες είπανε 'Μολών λαβέ' εμείς στήνουμε τα κ@λαράκια μας και λέμε 'περάστε κόσμε' αυτή είναι η διαφορά του νεοέλληνα ραγιά με αυτούς που θέλει να λέει προγόνους του.Παρακαλώ συνεχίστε τώρα ...
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Αλλά βλέπεις οι Αρχαίοι Έλληνες είπανε 'Μολών λαβέ' εμείς στήνουμε τα κ@λαράκια μας και λέμε 'περάστε κόσμε' αυτή είναι η διαφορά του νεοέλληνα ραγιά με αυτούς που θέλει να λέει προγόνους του.
Παρακαλώ συνεχίστε τώρα ...
Eγω τον εχω ξυρισει και τον εχω πλυνει κιολας και περιμενω...δεν αντεχω αλλο την κατασταση στην χωρα μου...
Απατεωνισκοι ψηφιζουν απατεωνισκους και κανουν ολοι μαζι απατες....και μετα βγαινουν και μου λενε οτι θα χασουμε την εθνικη μας κυριαρχια!
Ωπα ρε γλοιωδη λαοπλανε που μοιραζεις τα χρηματα μου σε αφισοκολλητες και νταβατζήδες και φοβασαι μην τυχον σε διακοψει κανεις για λιγο...να την χασουμε την 'εθνικη μας κυριαρχία' μπας και γλυτωσουμε! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Eγω τον εχω ξυρισει και τον εχω πλυνει κιολας και περιμενω...δεν αντεχω αλλο την κατασταση στην χωρα μου...
Απατεωνισκοι ψηφιζουν απατεωνισκους και κανουν ολοι μαζι απατες....και μετα βγαινουν και μου λενε οτι θα χασουμε την εθνικη μας κυριαρχια!
Ωπα ρε γλοιωδη λαοπλανε που μοιραζεις τα χρηματα μου σε αφισοκολλητες και νταβατζήδες και φοβασαι μην τυχον σε διακοψει κανεις για λιγο...να την χασουμε την 'εθνικη μας κυριαρχία' μπας και γλυτωσουμε!Δηλαδή εσύ προτιμάς αυτό, από το να δανείσει ο ίδιος ο λαός την χώρα του!
Αν έχεις κάποιον καλύτερο, που να τον εμπιστεύεσαι για να κυβερνήσει σωστά ... μαζί σου.
Προσωπικά 'δεν χρωστάω σε κανέναν' αλλά δεν μπορώ άλλο αυτή την γκρίνια και την μοιρολατρεία από μέρους μας.
Είμαι διατεθειμένος να δανείσω , έστω και αν στερηθώ κάποια πράγματα (που σε πληροφορώ είναι σημαντικά γιατί είμαι αρκετά χαμηλόμισθος), παρά να ζω σε αυτήν την κατάντια και να αισθάνομαι ο μ@λ@κας της υπόθεσης.
Δεν θέλω, όμως, να επιβαρυνθω με φόρους για μια κατάσταση για την οποία δεν ευθύνομαι εγώ, επειδή τυγχάνει να είμαι σε μια ομάδα εργαζομένων που την π#δάνε εύκολα. Ας φορολογηθούν αυτοί που ευθύνονται.
Αλλά αν μου τα φάνε και αυτά κάποιοι επιτήδιοι πολιτικοί ή μη και δεν κάνουν κάτι σωστό για την χώρα, δεν θα λυπηθώ καθόλου για ότι και αν πάθουνΑντί να ετοιμάζουν απεργίες τα διάφορα αριστερίζον ή όχι κόματα, για να μην χασουν κανένα επίδομα οι ΔΥ, θα έπρεπε να έχουν έτοιμες ομάδες δράσεις και να τα σπάνε όλα σε κάθε περίπτωση σκανδάλου ή κακοδιαχείρισης. Που ήταν όλοι αυτοί την περίοδο του σκανδάλου του χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου, της Siemens, των ομολόγων, του Ελλείματος;
Τόσο πολύ σκέφτονται την χώρα και αυτοίΤουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν κόλλησε αφίσες, όλοι οι άλλοι κολλήσανε με πρώτο τον χοντρό.
-
το σιγουρο ειναι οτι μονο με μειωσεις μισθων και επιπλεον φορους δε θα λυθει κανενα ουσιαστικο προβλημα. Ειναι σα να δινεις ασπιρινες σε καποιον που πασχει απο καρκινο.
-
Νομίζω ότι έτσι είναι. Όταν ξεζουμίζεις κάποια στιγμή το ζουμί τελειώνει. Όσο δεν παράγουμε χαϊρι δεν έχει.
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Δηλαδή εσύ προτιμάς αυτό, από το να δανείσει ο ίδιος ο λαός την χώρα του!Να δανεισει την χωρα του για ποιον λογο ακριβως;
Για να επιδικαζουν απεριοριστα εφαπαξ στους ΟΤΕτζηδες οι δικαστες;
Για παιρνουν 16 μισθους οι υπαλληλοι της Βουλης;
Για να γινονται εργα με το κοστος 100 φορες πανω;
Η λιστα ειναι τεραστια,μην αρχισω και δεν τελειωσω ποτε!Δεν ειναι μονοι οι ξενοι που εχουν χασει την εμπιστοσυνη τους στην Ελλαδα,ειναι και οι Ελληνες!
Καλυτερα να ερθει στρατος κατοχης απεξω,παρα να με κυβερνανε εγχωριες ομάδες αμαρτωλων και κλεφτων.Ισως ετσι μπει και μια ταξη,πχ:'Η Κομισιόν είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει όλες τις απαραίτητες νομικές οδούς προκειμένου να διασφαλιστεί η ελεύθερη διακίνηση των αγαθών', είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν Jose Manual Barroso σε ανακοίνωσή του.
Εγω προσωπικα δεν εχω ΚΑΜΙΑ διαθεση να βοηθησω το συστημα που υπαρχει στην χωρα μας σημερα να μακροημερευσει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το σιγουρο ειναι οτι μονο με μειωσεις μισθων και επιπλεον φορους δε θα λυθει κανενα ουσιαστικο προβλημα. Ειναι σα να δινεις ασπιρινες σε καποιον που πασχει απο καρκινο.έλεγε το πρωί ένας της εφορίας ότι πάγωμα μισθών ΔΥ και περικοπή τους δεν βοηθάει την κατάσταση, είπε ότι το όφελος θα είναι σε εκατ. ευρώ (δεν θυμάμαι πόσα ε...150 νομίζω) ενώ εμείς θέλουμε δις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το σιγουρο ειναι οτι μονο με μειωσεις μισθων και επιπλεον φορους δε θα λυθει κανενα ουσιαστικο προβλημα. Ειναι σα να δινεις ασπιρινες σε καποιον που πασχει απο καρκινο.
έλεγε το πρωί ένας της εφορίας ότι πάγωμα μισθών ΔΥ και περικοπή τους δεν βοηθάει την κατάσταση, είπε ότι το όφελος θα είναι σε εκατ. ευρώ (δεν θυμάμαι πόσα ε...150 νομίζω) ενώ εμείς θέλουμε δις.
...όπως το γενικό πάγωμα μισθών, την αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα καύσιμα, με στόχο την εξοικονόμηση 1-1,4 δισ. ευρώ. Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα και την περαιτέρω μείωση του ελλείμματος κατά περίπου 0,4% του ΑΕΠ φέτος, δηλαδή στην περιοχή του 8,3% του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΦΚ στα καύσιμα θα αυξηθεί περίπου 15%, εξέλιξη που θα οδηγήσει σε δημοσιονομικό όφελος ύψους 500 εκατ. ευρώ. Παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι η επιβάρυνση στο πετρέλαιο κίνησης και τη βενζίνη θα είναι από 5 έως 7 λεπτά το λίτρο.
Από το καθολικό «πάγωμα» των αυξήσεων εκτιμάται ότι θα προκύψει επιπλέον όφελος της τάξης των 150 εκατ. ευρώ. Συνολικά, από τις μηδενικές αυξήσεις, την περικοπή κατά 10% κατά μέσο όρο των επιδομάτων και τη μη αναπλήρωση των αποχωρούντων δημοσίων υπαλλήλων, η εξοικονόμηση για το 2010 εκτιμάται στα 850-900 εκατ. ευρώ.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 010_389319
-
Tα μετρα που ανακοινωσε ο GAP θα φερουν λεει συνολικα 1 δις.
Ωραια,μονο που εμεις χρωσταμε...300!
Ειναι προφανες οτι ειναι ανεπαρκη.Ισως δεν ειναι προφανες αλλα ειναι εξισου σημαντικο οτι ενω ολη η κουβεντα γινεται για τις μειωσεις μισθων κτλ,δεν γινεται καμια κουβεντα για την αναπτυξη.Αν δηλαδη το μονο που θα κανουμε ειναι να κοβουμε μισθους και να αυξανουμε το κοστος ζωης ενω παραλληλα δεν θα εχουμε καμια αναπτυξη,σας λεω οτι περαν πασης αμφιβολιας η Ελλαδα θα παει 50 χρονια πισω,αν εχετε λεφτα παρτε κανα σπιτακι σε αλλη χωρα και να τα μαζεύετε σιγα-σιγα πριν βγουν τα καλασνικοφ στους δρομους.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Tα μετρα που ανακοινωσε ο GAP θα φερουν λεει συνολικα 1 δις.
Ωραια,μονο που εμεις χρωσταμε...300!
Ειναι προφανες οτι ειναι ανεπαρκη.Ισως δεν ειναι προφανες αλλα ειναι εξισου σημαντικο οτι ενω ολη η κουβεντα γινεται για τις μειωσεις μισθων κτλ,δεν γινεται καμια κουβεντα για την αναπτυξη.Αν δηλαδη το μονο που θα κανουμε ειναι να κοβουμε μισθους και να αυξανουμε το κοστος ζωης ενω παραλληλα δεν θα εχουμε καμια αναπτυξη,σας λεω οτι περαν πασης αμφιβολιας η Ελλαδα θα παει 50 χρονια πισω,αν εχετε λεφτα παρτε κανα σπιτακι σε αλλη χωρα και να τα μαζεύετε σιγα-σιγα πριν βγουν τα καλασνικοφ στους δρομους.
μονο αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι 2-2,5δις.
υπολογισε και 10% περικοπες προυπολογισμου σε ολα τα υπουργεια...οχι οτι φθανουν, απλα για να μη μας πιασει καταθλιψη απο τωρα
-
Κύριοι mods σας παρακαλώ ανοίξτε το τόπικ της παντρειάς μιας και ενόψει επελθούσας κρίσης μπαίνει ένας ακόμα παράγοντας στο θέμα επιλογή γάμου - οικογένειας ή όχι.
Μπορείς να ταίσεις οικογένεια με όσα έρχονται .
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;